Lancet Accu-Chek Fastclix untuk tusukan No. 24

Pra pembayaran dibuat dengan memindahkan wang ke akaun organisasi IP Daryukhina E.A..

Produk dengan label "Ansuran" Anda boleh membeli secara ansuran. Pelan ansuran disediakan oleh Tinkoff Bank JSC. Nyatakan syarat di pengurus syarikat.

Jabatan penghantaran: tel. 247-90-31

Penghantaran barang dilakukan pada keesokan harinya setelah memproses pesanan. Penghantaran pada hari pesanan dirundingkan secara individu.

Harga penghantaran barang di bandar Novosibirsk (berat hingga 25 kg) adalah 300 rubel.

Harga penghantaran semasa hari bekerja hlm Krasnoobsk, bandar Ob, dengan. Tolmachevo, hlm. Koltsovo (berat hingga 25 kg) - 300 rubel. Pada hujung minggu, penghantaran dan kosnya untuk penyelesaian ini dirundingkan secara individu.

Harga penghantaran barang di wilayah Novosibirsk dirundingkan secara berasingan, berdasarkan alamat tertentu.

Harga penghantaran kargo besar (lebih dari 25 kg) - kerusi roda elektrik, katil perubatan, dan lain-lain, dirundingkan secara individu.

Kos memasang katil untuk pesakit katil - 1800 rubel.

Kos mengangkat adalah 100 rubel / lantai. Pengecualian adalah rumah dengan lif dan lif ke tingkat pertama.

Harga ditentukan semasa pembayaran dan mungkin berbeza-beza, bergantung pada alamat dan syarat penghantaran tertentu..

Penghantaran barang melalui pos atau syarikat pengangkutan dilakukan dengan pembayaran penuh. Kos penghantaran dikira untuk setiap pesanan secara individu..

Accu check fastclix lancet

Keadaan penghantaran bergantung pada pilihan bandar

Waktu Pusat Panggilan

Percuma di Rusia

Perhatikan produk popular lain dari kategori glukometer, penganalisis darah

Diagnostik Roche, Jerman

Penerangan

Lancet steril ultra tipis Accu-Chek Fastclix (Accu Chek Fastclix).

 • 6 lancet per drum untuk setetes darah yang hampir tidak menyakitkan.
 • 24 keping setiap pek (4 drum 6 lancet).
 • Penyesuaian kedalaman tusukan - 11 tahap.
 • Hanya boleh digunakan dengan pemegang tusukan Accu-Chek Fastclix yang disertakan dengan Accu-Chek Mobile.

Lancet Accu-Chek FastClix di Blagoveshchensk

Lancets Accu-Chek Softclix 25 keping.

Accu-Chek Softclix Lancet 25 pcs.

Lancets Accu-Chek Softclix (Accu-Chek Softclix) No. 25

Accu-Chek Lancets Softclix XL

Lancets Accu-Chek Softclix N25

Lancet Accu-Chek Fastclix 24 pcs kaset

Lancets ROCHE Accu-Chek Softclix No. 25

Lancet Softclix 25 (28G) untuk Accu-Chek Active dan Performa Nano ACCU-CHECK menempel lancet Softclix 25 (28G) untuk Accu-Chek Active dan Performa Nano glucometer

Peranti Fastclix ACCU-CHEK dengan 6 lancet kerana menusuk jari

Pelanggan yang dihormati, laman web ini tidak menjual produk, tetapi menawarkan laman web farmasi dalam talian di mana anda boleh membeli ubat yang anda perlukan dengan harga yang kompetitif.

Arahan penggunaan

PERANGKAT PUNCH ACCU-CHEK FASTCLIX FINGERPRINT PUNCH Accu-Chek FastClix device piercing dari Roche Diagnostics digunakan untuk mendapatkan sampel darah dari jari atau lokasi alternatif.

Auto-piercer menggunakan: Lancet Accu-Chek FastClix 24 pcs. Lancet Accu-Chek FastClix 102 keping. Ciri-ciri: Penyesuaian tahap tusukan: 11 kedudukan kedalaman tusukan Julat kedalaman tusukan: dari 0.7 mm hingga 2.2 mm Drum mengandungi 6 lancet - penggantian lancet kini mudah dan senang. Pergerakan lancet lurus yang lurus dan lurus mencegah tisu yang koyak berlebihan, menjadikan tusukan hampir tidak menyakitkan. Gendang tidak boleh digunakan semula - kebersihan dan keselamatan. Diameter Jarum: 30G iaitu hanya 0.3 mm 1 drum Accu-Chek Fastclix dengan 6 lancet masing-masing termasuk dalam penghantaran dengan auto piercer.

• 1 alat menindik Accu-Chek FastClick

• 6 lancet (1 drum)

Cari ubat di farmasi di Moscow dengan kemungkinan membuat pesanan dan membuat tempahan. Harga terbaik di satu laman web.

Accu-Chek Fastclix autolance (Accu-Chek Fastclix) + 6 lancet

Peranti menindik kulit Accu-Chek FastClick

Satu sentuhan memberikan titisan darah yang sederhana, hampir tidak menyakitkan dan kebersihan.

Set lengkap kit Accu-Chek FastClix:

• 1 alat menindik Accu-Chek FastClick

• 6 lancet (1 drum)

Reg. rentak RZN 2013/1004

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

* "Perbandingan alat tusukan untuk memantau sendiri glukosa darah berkaitan dengan tahap kesakitan", Serge Kocher, MD, Tshiang Tshiananga, Master Kesihatan Awam, Richard Koubek, MD.

Peranti menindik kulit Accu-Chek FastClick

Satu sentuhan memberikan titisan darah yang sederhana, hampir tidak menyakitkan dan kebersihan.

Set lengkap kit Accu-Chek FastClix:

• 1 alat menindik Accu-Chek FastClick

• 6 lancet (1 drum)

Reg. rentak RZN 2013/1004

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

* "Perbandingan alat tusukan untuk memantau sendiri glukosa darah berkaitan dengan tahap kesakitan", Serge Kocher, MD, Tshiang Tshiananga, Master Kesihatan Awam, Richard Koubek, MD.

Lancets Accu-Chek FastKlix No. 102

Lancet Accu-Chek FastClix (Accu-Chek FastClix) No. 102 direka untuk digunakan dengan penindas automatik Accu-Chek FastKlix, yang disertakan dengan glukometer Accu-Chek Mobile.

Lancet Accu-Chek FastClix boleh guna adalah gendang dengan 6 lancet steril. Setiap lancet dilindungi oleh penutup steril khas, yang, apabila digunakan, dikeluarkan secara automatik.

Diameter jarum hanya 0.3 mm, yang sangat mudah, terutama untuk kanak-kanak.

Peranti menindik FastClick disatukan ke badan meter Accu-Chek Mobile. Pegangan menindik dapat dilepaskan dari badan.

Tetapan individu untuk kedalaman tusukan dari 11 kemungkinan kedudukan. Teknologi lancing proprietari Clixmotion (Clixmotion) untuk setetes darah yang hampir tidak menyakitkan.

Pilihan: 17 drum dengan lancet Accu-Chek FastClix, masing-masing dengan 6 lancet.

Pengilang: Roche Diagnostics - Jerman

Anda boleh mengemukakan sebarang pertanyaan mengenai produk atau kedai..

Pakar kami yang berkelayakan akan membantu anda.

Accu check fastclix lancet

Accu-Chek Fastclix Lancet 24
Lancet Accu-Chek Fastclix 24 keping dalam 4 gulungan

Accu-Chek Fastclix Lancet 24
Lancet Accu-Chek Fastclix 24 keping dalam 4 gulungan

Lancet ini sesuai dengan piercer ACCC-CHEK FastClix. Lancet berada di gendang. Kaunter menunjukkan bilangan lancet yang tinggal. Peranti ini mempunyai 11 posisi untuk menyesuaikan tahap tusukan, yang membolehkan anda memilih kedalaman individu untuk setiap jenis kulit dan menghasilkan setetes darah yang hampir tidak menyakitkan. Sistem ini juga memungkinkan untuk menerima setetes darah dari tempat-tempat alternatif. Semasa menggunakan peranti Accu-Chek Fastclix, masa tusukan hanya 3 milisaat. Arah tepat, pergerakan lancet lurus dan lurus memberikan tusukan yang tepat, mudah dan hampir tidak menyakitkan.

Beli Accu-Chek Fastclix Lancets No. 24 di farmasi

Harga hanya berlaku semasa membuat pesanan di laman web. Harga di laman web berbeza dengan harga di farmasi dan hanya berlaku ketika membuat pesanan di laman web atau di aplikasi mudah alih. Setelah menerima pesanan di farmasi, mustahil untuk menambahkan barang dengan harga di lokasi, hanya dengan pembelian berasingan dengan harga farmasi. Harga di laman web ini bukan tawaran umum.

Kod produk: 11742

Penghantaran dengan perbelanjaan sendiri, percuma. Tempahan berlaku selama 24 jam

Accu-Chek Fastclix Lancets No. 24 - ketersediaan di farmasi

 • Senaraikan
 • Di peta
 • FarmasiKaedah operasiDi bawah tanahKuantitiPengilangHarga PesananUntuk memesan
 • MAKLUMAT KHAS UNTUK BARANG, KETERSEDIAAN DAN HARGA DI FARMASI

  Tujuan laman web ini adalah semata-mata maklumat dan mencari fakta, kami tidak menganjurkan atau menawarkan rawatan diri. Nyatakan harga akhir, pengeluar, pembungkus dan kuantiti barang di farmasi secara langsung di farmasi kami.

  Maklumat mengenai produk di farmasi Stolichki di laman web ini tidak muktamad, mungkin tidak sesuai dengan maklumat yang ditunjukkan di laman web, dan mungkin berubah tanpa memberitahu pengguna akhir sumber ini.

  Penampilan produk mungkin berbeza dari yang ditunjukkan dalam foto..

  Lancets Accu Chek Fastclix No. 102 (Accu Chek Fastclix)

  JenisLancet, scarifiers
  KeserasianPenindik automatik Accu-Chek Fastclix
  Jenis Lancetindividu
  Diameter jarum30G (0.3mm)
  PengilangRoche Diabetes Kea Rus LLC, Jerman

  informasi produk

  • Gambaran keseluruhan
  • Ciri-ciri
  • Ulasan

  FastClix Disposable Lancets No. 102 adalah satu set 17 ekor domba dengan 6 lancet di setiap drum. Lancet Accu Chek Fast Clix hanya sesuai digunakan dengan meter glukosa Accu-Chek Mobile atau penguji automatik Accu-Chek Fast Clix. Tidak sesuai digunakan dengan autoscooter Accu Chek Multiclix (Accu Chek Multikliks) dihentikan! Dengan lancet ini, setiap tusukan anda akan menjadi steril, tidak menyakitkan dan selamat..

  Bagi kebanyakan pesakit diabetes, keperluan untuk menusuk jari adalah saat yang paling menyakitkan dalam hidup mereka, apa yang harus saya lakukan? Penusuk Accu-Chek Fastclix kini dianggap sebagai salah satu peranti yang paling progresif, sederhana dan selesa untuk ini. Jarum lancet Accu-Chek Fastclix diperbuat daripada keluli perubatan berkualiti tinggi dengan keliangan berkurang, yang membolehkan mengasah alat penapis dengan lebih tepat. Penajaman laser, lapisan silikon. Hujung lancet tersembunyi di dalam drum, sehingga dapat menghilangkan risiko tusukan secara tidak sengaja. Setiap lancet dilindungi oleh penutup steril khas, yang dikeluarkan secara automatik ketika digunakan. Perubahan lancet automatik yang cepat di drum hanya dengan satu putaran tuas di sisi alat tindik automatik. Anda tidak akan lagi mengalami ketidakselesaan psikologi ketika melihat jarum. Lancet ini mapan dan sangat popular di kalangan kanak-kanak dan remaja, tetapi ini tidak bermaksud bahawa pesakit yang lebih tua tidak dapat menggunakannya. Sebaliknya, dengan bantuan lancet ini, tusukan akan tanpa jejak dan tidak menyakitkan bagi setiap kumpulan umur. Sebelum ini, tidak ada yang berani mengatakan bahawa menusuk jari boleh menjadi sangat lembut, tetapi hari ini ia nyata bagi anda.

  Nota! Drum yang dikeluarkan dari penindik tidak dapat digunakan kembali; ini memastikan kebersihan dan keselamatan produk. Anda juga tidak akan mencampurkan drum baru dan sudah digunakan semasa penggantiannya, perbezaan visual akan membantu anda: bar merah pada drum terpakai.

  Anda masih mempunyai soalan, sama ada anda memilih lancet atau lancet mana yang terbaik untuk anda, kemudian hubungi hotline Diabetika, di mana mereka akan menjawab semua soalan anda dan memberi nasihat penuh mengenai setiap produk di laman web.

  Accu-Chek FastClix Lancets 102 keping

  Penampilan produk mungkin berbeza. ?

  Terdapat untuk penghantaran

  Bentuk pelepasan: lancet

  Sah sehingga: 06/01/2023

  Kod produk: 8752132

   Lancets Accu-Chek Fastlik 102 pcs.

  Ciri-ciri:

 • Bahan: keluli perubatan;
 • Diameter Jarum: 0.3 mm (30G);
 • Salutan: Silikon;
 • Mengasah: Laser.
 • Dalam satu set 4 drum enam lancet masing-masing. Setiap lancet dilindungi oleh penutup steril khas, yang dikeluarkan secara automatik ketika digunakan..
 • Lancet Akku-Chek FastClix sesuai digunakan hanya dengan pemegang tusukan jari Accu-Chek FastKlik (ia dibina di dalam meter glukosa darah Accu-Chek Mobile).
 • Berkat diameter jarum yang kecil, lancet FastClix sangat sesuai untuk kanak-kanak.
Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes