Syarikat Almamed adalah pembekal rasmi B.WELL di Rusia

Peranti syarikat dapat dikenali - di dalamnya semua komponen adalah utama dan tidak ada yang berlebihan. Dari segi kualiti, reka bentuk laconic, ergonomik yang dipikirkan dengan baik, peranti ini setanding dengan sampel produk perubatan terbaik. Rakan kongsi syarikat adalah institusi terkenal dan doktor terkenal. Produknya adalah peralatan rumah tangga yang membantu menjaga kesihatan seisi keluarga..

Sejarah perkembangan. Teknologi inovatif

Pada tahun 2004, sekumpulan doktor dari London mengasaskan sebuah syarikat yang mengeluarkan peralatan perubatan. Beberapa tahun kemudian, dia mendapat populariti dalam keluarga Inggeris. Tidak lama kemudian, peranti berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan mula berjaya dijual di Eropah Timur. Melalui peniaga, pengguna Rusia mendapat akses ke tonometer dan alat sedut pada tahun 2007. Tiga tahun kemudian, bekalan meliputi EU dan CIS.

2011 membawa perubahan pada pengurusan organisasi. Ibu pejabat dipindahkan ke Switzerland. Keadaan yang baik telah dibuat di sini untuk pembentukan rangkaian pengedar, pengembangan logistik dan perkhidmatan yang diperluas. Untuk tahap ketepatan yang tinggi, pengeluar Inggeris dianugerahkan kawalan Swiss "Swiss control".

Rahsia kejayaan

Sejak hari penubuhannya, pakar syarikat telah memilih teknologi peralatan dengan teliti. Tonometer, glukometer, penyedut, pemanas boleh dipercayai dan berpatutan untuk kebanyakan keluarga.

 • Monitor tekanan darah automatik menggunakan teknologi kecerdasan buatan. Ini membolehkan anda mendapatkan bacaan tekanan yang tepat dan cepat tanpa rasa sakit..
 • Secara selari, terdapat diagnosis aritmia.
 • Sistem "Tangki Tertutup" sangat memudahkan penggunaan alat sedut.

Produk direka untuk digunakan oleh wakil dari semua generasi, dari bayi hingga orang tua.

B. Baik (Bee Well)

B.Well (maklumat dari laman web rasmi) telah mendapat populariti kerana pengeluaran alat diagnostik berkualiti tinggi, serta produk perubatan untuk seluruh keluarga. Di kedai dalam talian kami, anda boleh membeli peralatan dan peranti dari B.Well dengan harga yang paling berpatutan dan mencukupi di Moscow dan rantau ini.

Maklumat Syarikat Am

Ditubuhkan pada tahun 2004 di UK, B.Well pada mulanya menetapkan matlamat penentu: untuk menjadikan pencapaian perubatan moden dapat diakses oleh semua orang. Sejak awal, syarikat itu berpegang pada slogan "kualiti profesional dengan harga yang berpatutan" dan dalam beberapa tahun dapat memperoleh kepercayaan banyak keluarga Inggeris. B.Well memasuki pasaran Eropah Timur dan Rusia sedikit kemudian..

Dari tahun 2010 hingga sekarang, jenama ini mendapat permintaan di Persekutuan Rusia dan negara-negara CIS. Syarikat menghasilkan produk berikut:

 • Meter glukosa darah
 • Jalur ujian untuk pesakit kencing manis;
 • Tonometer (termasuk model terkini dengan fungsi pengukuran tekanan tiga kali ganda);
 • Penyedut (termasuk ultrasound padat dan kanak-kanak dalam bentuk mainan);
 • Pengairan (alat untuk pengairan dan pembasmian kuman pada rongga mulut);
 • Termometer untuk kanak-kanak dan orang dewasa;
 • Pad pemanasan elektrik;
 • Stetoskop;
 • Tongkat ortopedik.

Anda dapat membiasakan diri dengan produk syarikat dengan lebih terperinci dengan melihat bahagian yang sesuai dari katalog kedai dalam talian kami.

Kelebihan utama

Syarikat mengambil berat reputasinya, oleh itu, memberi perhatian khusus kepada kawalan pengeluaran. Pada tahun 2011, ibu pejabat syarikat itu dipindahkan ke Switzerland, di mana institusi perubatan Eropah, pusat penyelidikan dan pengeluar peralatan perubatan terbaik.

Sejarah B.Well - Julat dan Penerangan Produk

Pengilang peralatan perubatan dan diagnostik B.Well adalah syarikat yang cukup muda. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2004 oleh sekumpulan pencahayaan perubatan dari UK. Sejak awal lagi, produk B.Well telah menarik perhatian banyak pengguna. Keseluruhan rahsia adalah bahawa pada awalnya pengurusan syarikat bergantung pada ketersediaan dan kesederhanaan sampel berteknologi tinggi alat perubatan. Berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan untuk meningkatkan taraf hidup orang yang menghidap penyakit kronik dan menjaga kesihatan keseluruhan - inilah misi yang dipilih oleh B.Well ketika melancarkan produk di pasaran. Pada tahun 2007, produk syarikat tersebut memasuki pasaran Rusia. Dan, menjelang 2010, cakrawala geografis pengeluar B.Well telah berkembang dengan pesat di semua penjuru dunia. Produk yang dikeluarkan oleh syarikat itu mendapat populariti dan memasuki pasaran di banyak negara..

Pada tahun 2011, ibu pejabat syarikat itu berpindah ke Switzerland. Ini membolehkan kami mengambil langkah ke arah meningkatkan kualiti produk dan mengembangkan organisasi secara keseluruhan. Dipercayai bahawa pejabat perwakilan syarikat perubatan terkemuka, pusat terapi dan institusi perubatan bertumpu di Switzerland dan berhampiran negara ini..

Sehingga kini, produk B.Well ditandai dengan tanda "kawalan Swiss". Ini sekali lagi mengesahkan kebolehpercayaan barang yang dikeluarkan oleh syarikat. Syarikat ini terus melakukan penyelidikan dan pengembangan ke arah meningkatkan alat perubatannya. Pada masa yang sama, pengeluar tidak mundur selangkah dari misinya - ketersediaan dan kualiti peralatan perubatan untuk orang biasa. Item baru dari B.Well, serta model peralatan perubatan yang biasa, tidak berhenti menyenangkan pengguna dengan kesederhanaan, fungsi dan kemampuan mereka.

Julat Produk B.Well

Walaupun jangka hayat B.Well yang agak singkat, rangkaian produk jenama ini agak pelbagai dan besar. Keluarga B.Well menawarkan instrumen berketepatan tinggi untuk seisi keluarga.

Pengilang yang ditentukan menghasilkan banyak sampel peralatan untuk mempermudah kehidupan ibu bapa muda:

 • Termometer.
 • Penyedut.
 • Aspirator.
 • Pemanas.
 • Pelembap.
 • Timbangan kanak-kanak.

Bagi orang yang menderita penyakit kronik dan memerlukan pemantauan berterusan terhadap petunjuk penting badan, syarikat menghasilkan senarai alat pengukuran dan diagnostik berketepatan tinggi:

 • Tonometer dan aksesori.
 • Termometer.
 • Glukometer dan aksesori.
 • Stetoskop dan aksesori.

Syarikat ini mementingkan kualiti hidup orang dengan penyakit dan kecacatan serius dan menghasilkan banyak alat yang diperlukan:

 • Cengkerik.
 • Tongkat.
 • Pejalan Kaki.
 • Nebulizers.
 • Jarum pen jarum suntik (alat suntikan insulin).
 • Aksesori untuk tongkat dan pejalan kaki.
 • Pakaian rajutan mampatan.
 • Pembalut pembetulan.
 • Pengairan.

Pelbagai jenis syarikat sentiasa dikemas kini dengan produk baru dan aksesori tambahan untuk beberapa sampel peranti. Hampir setiap produk yang ditawarkan oleh pengeluar tersebut adalah mudah dan senang digunakan. Ini adalah salah satu daripada beberapa jenama yang menghasilkan nebuliser mainan untuk kanak-kanak. Pilihan alat perubatan ini tidak akan menakutkan bayi, tetapi akan menarik. Ini sangat menyederhanakan kehidupan ibu bapa pada masa anak-anak sakit dan mereka memerlukan prosedur untuk rawatan saluran pernafasan atas.

Produk B.Well untuk penghidap diabetes berpatutan dan berfungsi. Sekiranya anda mengkaji pasaran, anda dapat memahami bahawa banyak glukometer dan bahan habis pakai untuk mereka berbeza dengan tanda harga yang sangat mengagumkan. Sejajar dengan jenama yang disebutkan di atas terdapat beberapa model glukometer yang sangat murah. Terdapat juga alat untuk mengukur glukosa darah dengan panduan suara (untuk orang dengan masalah penglihatan).

Pakaian rajutan mampatan dari pengeluar ini sangat popular di kalangan pesakit dengan vena varikos dan masalah lain yang serupa. Pembalut pembetulan dan korset berpatutan dan berkualiti..

Stetoskop B.Well

Perhatian khusus harus diberikan kepada stetoskop yang dikeluarkan oleh syarikat. Pelbagai jenama ini merangkumi stetoskop untuk auskultasi irama jantung, paru-paru, usus, saluran darah. Barisan pengeluar merangkumi stetoskop pediatrik khas (pediatrik, neonatal), model untuk digunakan di rumah dan alat profesional untuk profesional perubatan.

10 tonometer terbaik B.Well Swiss

B.Well Swiss adalah pengeluar peralatan perubatan Switzerland untuk kediaman. Lini produk B.Well menawarkan pelbagai monitor tekanan darah: automatik, separa automatik, pergelangan tangan dan mekanikal. Peranti ini mempunyai ketepatan tinggi, reka bentuk Eropah, ukuran padat, kebolehpercayaan dan kemudahan penggunaan, mereka akan mengingat bacaan pengukuran, dan juga menyuarakannya untuk anda dalam bahasa Rusia.

Dalam artikel itu, kita akan mempertimbangkan 10 tonometer teratas jenama B.Well Swiss, memberikan ciri-cirinya, mempertimbangkan kelebihan dan kekurangan, dan juga membuat jadual perbandingan peranti.

Tonometer dijual dalam dua set lengkap:

1) dengan manset universal 22-42 cm (harga dari 1850 rubel) dan tanpa penyesuai rangkaian

2) cuff universal (22-42 cm) dan penyesuai (harganya 30 rubel lebih tinggi).

Mana-mana kit termasuk 4 bateri AAA. Tetapi jika penting bagi anda bahawa tonometer juga berfungsi pada rangkaian 220V, perhatikan peralatan ketika membeli atau periksa dengan penjual.

 • Monitor tekanan darah automatikMED-55

MED-55 juga merupakan peranti pada tahun 2018, tonometer dilengkapi dengan teknologi yang benar-benar unik.

Yang ada hanyalah teknologi "swotofor" di paparan. Bergantung pada tahap tekanan, skrin tonometer akan berubah menjadi hijau, kuning atau merah. Pendekatan ini diambil oleh pengeluar dengan alasan. Malangnya, masalah kardiologi "semakin muda", dan kesedaran pesakit mengenai pembacaan tekanan yang dianggap "normal" sangat rendah. Sekiranya tonometer MED-55, anda tidak perlu memikirkannya, skrin itu sendiri akan menunjukkan semuanya.

Pengilang telaga B

B BAIK - alat perubatan untuk rawatan dan diagnosis di rumah


Walaupun syarikat B BAIK muncul di pasaran belum lama ini, ia telah berjaya mendapatkan kepercayaan di kalangan pengguna. Pengilang menghasilkan alat perubatan untuk mendiagnosis penyakit di rumah, serta melakukan rawatan dan langkah pencegahan. Gabungan harga berkualiti tinggi dan berpatutan telah menjadi jaminan utama populariti barang dari syarikat Eropah.

Syarikat kami mengkhususkan diri dalam mengedarkan produk pengeluar, jadi di kedai kami anda dapat membeli alat penyiram, tonometer atau alat perubatan lain BWELL. Produk ini disajikan dalam pelbagai jenis, jadi anda dapat dengan mudah mengambil peralatan yang diperlukan untuk keluarga anda.

Sejarah BAIK


Sejarah syarikat Eropah, yang kini terkenal di seluruh dunia, bermula pada tahun 2004. Doktor muda Inggeris memutuskan untuk membuat alat perubatan untuk kegunaan rumah yang dapat diakses oleh semua orang. Berkat pendekatan yang bertanggungjawab dan berkualiti tinggi, produk pengeluar dengan cepat menjadi popular bukan sahaja di UK, tetapi juga jauh melampaui batasnya. Di Rusia, kemungkinan membeli nebuliser nebula BWELL pada tahun 2007. Tahun ini, produk syarikat itu dipamerkan di pasaran Rusia..

Pada tahun 2011, ibu pejabat pengeluar berpindah dari UK ke Switzerland. Lokasi pejabat utama tidak dipilih secara kebetulan. Selain kedudukan geografinya yang sangat baik di Eropah, negara ini sangat sesuai untuk menghasilkan produk yang berkualiti. Piawaian kualiti yang ketat adalah kunci operasi yang lama dan boleh dipercayai. Pada masa ini, produk BWELL mematuhi piawaian kualiti Switzerland, oleh itu ia ditandai dengan tanda "kawalan Swiss"..

Faedah BWELL

Peralatan perubatan dari pengeluar Eropah dalam jangka masa yang singkat telah menjadi popular. Pertumbuhan permintaan bukan hanya disebabkan oleh kualiti tinggi, tetapi juga pemasaran yang dipikirkan dengan teliti. Di samping itu, produk BWELL mempunyai banyak kelebihan:

 • Pelbagai. Anda boleh membeli tonometer BWELL, termometer dan peranti lain. Peralatan ini terdiri daripada pelbagai jenis, jadi anda boleh memilih pilihan yang tepat untuk semua ahli keluarga, termasuk anak-anak.
 • Pengenalan teknologi moden. Penyelesaian inovatif memastikan ketepatan data yang diukur, kekompakan dan kemudahan penggunaan. Berkat pendekatan ini, orang tua dan orang kurang upaya dapat menggunakan alat ini selepas operasi atau penyakit serius..
 • Kualiti tinggi. Ketepatan Switzerland dan kualiti Eropah adalah ciri utama produk Bee Well.
 • Harga berpatutan. Semua orang boleh, jika dikehendaki, membeli peranti pengeluar.
 • Tidak ada batasan umur atau kriteria lain. Pengilang menghasilkan alat yang boleh digunakan untuk merawat atau mendiagnosis kanak-kanak kecil dan orang tua.

Banyak pilihan alat perubatan untuk kegunaan rumah

Syarikat ini menghasilkan produk dari jenis berikut:

 • Tonometer. Sekiranya anda mahu, anda boleh membeli tonometer B WELL mekanikal, separa automatik atau automatik. Atlet, orang tua dan orang yang menderita penyakit jantung dapat mengesan tanda-tanda penting badan (tekanan darah dan nadi). Alat pengukur tekanan darah juga sangat popular di kalangan profesional perubatan..
 • Penyedut Nebulizer. Di kedai kami, anda boleh membeli nebulizer B BAIK untuk orang dewasa atau kanak-kanak. Walaupun prinsip operasi mungkin berbeza-beza, kekompakan, kemudahan penggunaan dan keselamatan selalu dipelihara. Di antara pelbagai alat untuk merawat sistem pernafasan, anda boleh memilih dengan mudah pilihan untuk kanak-kanak kecil atau orang dewasa.
 • Termometer. Anda boleh membeli termometer BWELL atau inframerah yang lebih berpatutan. Pengukuran yang tepat akan membolehkan anda melihat sedikit gangguan pada badan, yang menampakkan diri dalam bentuk peningkatan suhu.

Syarikat ini juga menghasilkan alat penyiram, stetoskop dan peralatan perubatan lain. Anda boleh membeli sebarang jenis peranti di kedai dalam talian kami.

Pembelian produk yang menguntungkan dari pengeluar BWELL

Syarikat kami menjual produk pengeluar Eropah secara rasmi. Setelah memutuskan untuk membeli alat sedut BWELL, alat untuk mengukur tekanan darah atau suhu badan di kedai dalam talian kami, anda akan dapat menilai kelebihan tersebut:

 • Pilihan besar. Cari produk yang betul dengan mudah.
 • Jaminan. Oleh kerana kami menjual produk asli, kami memberikan jaminan untuk semua jenis barang untuk semua jenis barang.
 • Penghantaran ke seluruh Rusia. Kami akan menghantar termometer, tonometer atau alat sedut BWELL kepada anda ke mana-mana kawasan dan bandar.
 • Lebih daripada 1000 titik pengambilan di seluruh Rusia. Untuk kemudahan pelanggan, sebilangan besar tempat pengambilan di pelbagai bandar.

Oleh kerana teknologi berkualiti tinggi dan inovatif yang dilaksanakan dalam produk pengeluar Eropah, alat penyedut, termometer atau tonometer BWELL akan menjadi pembantu sebenar dalam keluarga anda untuk menjaga kesihatan.

B. BAIK

427. sapu. - borong besar

B.BAIK; China; Lihat pada pakej; Dalam tinju 240 pcs..

B.BAIK; China; 10 cm × 5 cm × 0.5 cm; Dalam kotak 1 pc.

B.BAIK; China; 10 cm × 5 cm × 0.5 cm;

B.BAIK; China; 10 cm × 5 cm × 0.5 cm;

B.BAIK; Jerman; 30 cm × 10 cm × 3 cm;

604. sapu. - borong besar

B.BAIK; China; 4.1 cm × 2 cm × 15.5 cm; Lihat pada pakej; Dalam tinju 120 pcs..

604. sapu. - borong besar

B.BAIK; China; Lihat pada pakej; Dalam tinju 93 pcs..

651 sapu. - borong besar

B.BAIK; China; 5.1 cm × 2.5 cm × 19.5 cm; Lihat pada pakej; Dalam tinju 8 pcs..

B.BAIK; China; 11.5 cm × 8 cm × 17.4 cm; Dalam tinju 20 pcs..

B.BAIK; China; 7.3 cm × 6.2 cm × 2.8 cm; Dalam tinju 20 pcs..

B.BAIK; B.Sangat pro; Portugal; 15.4 cm × 2 cm × 23.5 cm; Lihat pada pakej; Dalam tinju 1 pasang.

B.BAIK; China; 11.5 cm × 9.5 cm × 17.4 cm; Dalam tinju 20 pcs..

B.BAIK; China; 19.5 cm × 15.5 cm × 16.5 cm; Lihat pada pakej; Dalam tinju 6 pcs..

B.BAIK; B. Baik med; Itali; 15.4 cm × 2 cm × 23.5 cm; Lihat pada pakej; Dalam kotak 1 pc.

B.BAIK; China; 11.5 cm × 9.5 cm × 17.4 cm; Dalam tinju 20 pcs..

B.BAIK; China; 18 cm × 13.5 cm × 15 cm; Dalam tinju 6 pcs..

B.BAIK; China; 8 cm × 6.5 cm × 24.5 cm; Dalam kotak 1 pc.

B.BAIK; China; 20 cm × 11.5 cm × 18.5 cm; Dalam tinju 4 pcs..

B.BAIK; China; 14 cm × 8 cm × 23 cm; Lihat pada pakej; Dalam kotak 1 pc.

B.BAIK; China; 5,7 cm × 7,9 cm × 19,5 cm;

Telefon di Moscow: +7 800 234 1000

 • Kazakhstan
 • Armenia
 • Belarus
 • Kyrgyzstan

Anda boleh memesan produk bertanda produk Rakan Kongsi secara berasingan, tanpa memperoleh jumlah minimum di wilayah anda (1,000 rubel). Maklumat lanjut

100 item ada di Moscow.
Sekiranya anda ingin membeli lebih banyak, ketik jumlah pesanan minimum. Kami akan mengambil pesanan di Yekaterinburg dan menghantar mengikut jadual umum.

B. BAIK

 • Untuk orang dewasa
 • Tunjukkan nilai
 • Tertutup
 • Tunjukkan nilai
 • B. BAIK
 • Tunjukkan nilai

Tidak menjumpai apa yang anda cari?

Pembangunan produk, pengesahan dan kawalan dilakukan oleh B.Well Swiss AG, Switzerland. Sistem kawalan Switzerland yang digunakan menjamin kualiti, ketahanan dan keselamatan tinggi seluruh keluarga produk B.Well.

B.Well Swiss memperhatikan kawalan kualiti produk.

Sistem pengurusan kualiti yang dilaksanakan di perusahaan diperakui untuk mematuhi piawaian Eropah dan antarabangsa ISO 9001: 2008 dan ISO 13485: 2012, Arahan alat perubatan (MDD) 93/42 / EEC.

B. Baik Swiss

kediaman

B. Baik Swiss

Semua video Mainkan semua

Termometer elektronik untuk kanak-kanak B.Well WT-06 dalam bentuk Bunny and Duckling - Durasi: 28 saat.

 • 3 minggu yang lalu
 • 64 pandangan

B.Well WT-04 Thermometer Elektronik Perubatan adalah kaedah yang tepat dan biasa untuk mengukur suhu - Tempoh: 22 saat.

 • 3 minggu yang lalu
 • 75 pandangan

Portable Irrigator WI-912 B.Well Membantu Mencegah Carian pada Kanak-kanak dan Orang Dewasa - Tempoh: 26 saat.

 • 3 minggu yang lalu
 • 44 pandangan

B Well PRO 110 Nebulizer membantu menyembuhkan radang paru-paru dan penyakit lain dari sistem pernafasan di rumah - Tempoh: 25 saat.

 • 1 bulan yang lepas
 • 89,766 pandangan

Dalam satu set:
Inhaler perubatan (pemampat pemampat)
Mulut
Topeng untuk kanak-kanak
Topeng untuk dewasa
Muncung untuk hidung

B.Well PRO-35. Monitor tekanan darah automatik akan membantu mencegah serangan jantung dan strok - Durasi: 2 minit, 8 saat.

 • 1 bulan yang lepas
 • 106,783 pandangan

Irrigator B.Well WI-912 - Tempoh: 3 minit, 16 saat.

 • 1 bulan yang lepas
 • 268 pandangan

B.Well WI-912 Portable Oral Irrigator Menyediakan Gigi Komprehensif dan Penjagaan Gusi.
Irrigator membersihkan dalam 3 saat.

Stoking mampatan hospital B. Rehab baik JW-214 - Tempoh: 21 saat.

 • 3 bulan yang lalu
 • 96,147 pandangan

Carpal Tonometer B.Well PRO-39 - Tempoh: 3 minit, 17 saat.

 • 3 bulan yang lalu
 • 365 pandangan

Monitor tekanan darah B.Well PRO-39 - pengukuran tekanan pergelangan tangan yang tepat!

Dicipta di Switzerland, tonometer PRO-39 mempunyai profesional.

B. Baik

Penyembur dan penutup mulut keluarga B.Well untuk B.Well MED-121 dan MED-125Art.: FamilyDeskripsi penyembur B.W..

Set penapis untuk set penapis B.Well MED-121 dan MED-125 Deskripsi 5, direka..

Berus gigi elektrik B.Well PRO-810 B.Well PRO-810 dengan kepala pembersih berputar untuk kebersihan..

Pengabut SuperJet dengan sistem penyesuai dan injap untuk nebulizer pemampatan B.Well W..

Penyesuai rangkaian AD-155 sesuai untuk monitor tekanan darah automatik B.Well PRO-33, PRO-35, PRO-36, A-23, WA-..

TRIO FW-601 Orthopedic InsolesFrameworkCharacteristicsAnatomical ultra-strong frame. Jilid..

Sol ortopedik TRIO, rangka B.Well rehab Saiz: 37 Penerangan -untuk rawatan makanan..

Sol ortopedik TRIO, rangka B.Well rehab Saiz: 38 Penerangan -untuk rawatan makanan..

TRIO FW-601 Orthopedic InsolesFrameworkCharacteristicsAnatomical ultra-strong frame. Jilid..

B. Baik

Carian Jenama Lanjutan

 • Item setiap halaman
 • dua puluh
 • lima puluh
 • 100

Harga jualan terakhir

Harga jualan terakhir

Harga jualan terakhir

Harga jualan terakhir

Harga jualan terakhir

Minta panggilan balik

Tinggalkan sahaja nombor telefon anda, dan perunding kami akan menghubungi anda dari hari Isnin hingga Jumaat dari jam 10:00 hingga 19:00, pada hari Sabtu dan Ahad dari jam 11:00 hingga 18:00.

Buat pesanan dalam 1 klik

Tinggalkan sahaja nombor telefon anda dan perunding kami akan menghubungi anda dari hari Isnin hingga Jumaat dari jam 10:00 hingga 20:00, pada hari Sabtu dan Ahad dari jam 11:00 hingga 17:00.

Buat pesanan dalam 1 klik

Tinggalkan sahaja nombor telefon anda dan perunding kami akan menghubungi anda dari hari Isnin hingga Jumaat dari jam 10:00 hingga 20:00, pada hari Sabtu dan Ahad dari jam 11:00 hingga 17:00.

Mendapatkan potongan adalah mudah!

Sekiranya anda sudah mendaftar di laman web kami, log masuk dengan nama pengguna dan kata laluan anda.

Sekiranya ini adalah kali pertama anda di laman web ini, anda perlu mendaftar.

Untuk pelanggan biasa sahaja, diskaun tambahan untuk lebih daripada 1000 produk ada.!

Kami menggunakan kuki (cookie) untuk meningkatkan kebolehgunaan laman web anda..

Dengan terus menggunakan laman web ini, anda bersetuju dengan dasar privasi kami.

Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes