Glucometer BIONIME GM550

Sebelum membeli BIONIME GM550 dengan harga terendah, pelajari spesifikasi, ulasan video, kebaikan dan keburukan model, ulasan pelanggan.

Kedai di mana anda boleh membeli produk ini dan analognya

Ulasan video BIONIME GM550

 • Semua 12
 • Ulasan 2
 • Membongkar 1
 • Ujian 8
 • Ulasan 8

Ciri-ciri BIONIME GM550

* Nyatakan spesifikasi yang tepat dari penjual.

Ciri umum

Jenismeter glukosa darah
Paparanterdapat
Paparkan lampu latarterdapat
Mengukur masa5 saat
Ingatan500 ukuran
PemasaTidak
TermometerTidak
Sambungan PCTidak
Teknologi pengukuranelektrokimia
Pengekodanautomatik
Titisan darah minimum1 μl
Jarak mengukur1.1 - 33.3 mmol / l
Bekalan kuasa2 x CR2032
Caj bateri1,000 ukuran
Jalur ujian
Jalur ujian terpakaiBionime GS550 50 pcs.
Dimensi dan berat
Berat53 g
Ketinggian90 mm
Lebar46 mm
Kedalaman16.5 mm

* Nyatakan spesifikasi yang tepat dari penjual.

Diabetes dan rawatannya - Dia Club

"Insulin adalah penawar bagi orang pintar, bukan orang bodoh,
sama ada doktor atau pesakit "
(E.P. Joslin)

 • Senarai forum ‹Kaedah teknikal pampasan dan kawalan SK‹ Glucometer, jarum suntik dan kaedah teknikal lain
 • Tukar saiz fon
 • versi cetak
 • versi mudah alih
 • Soalan Lazim
 • pendaftaran
 • input

Glucometer Bionime Kanan GM300

Glucometer Bionime Kanan GM300

ibu Nikita "18 Dis 2007 1:21 p.m.

Apa pendapat mengenai glucometer Bionime Rightest GM300?

Sekarang kita menggunakan OneTouch Ultra, adakah layak untuk beralih ke Bionime?

djho »18 Dis 2007 2:56 p.m.

Byelkina »18 Dis 2007 11:23 malam

Dan kita tidak bernasib baik dengan glukometer ini! Sudah dua bertukar! Diadaptasi dengan yang terakhir, kerana di bandar kami, hanya Bionheim yang mempunyai wakil rasmi, jadi jalur ujian boleh dibeli dengan lebih murah, tetapi yang terakhir ini berbohong!
Dan Bionheim mengukur darah penuh, dan plasma Ultra.
Dan jika boleh, lebih baik mempunyai beberapa glukometer dari pelbagai syarikat, tetapi ini adalah pendapat saya!

djho »19 Dis 2007 09:01 PG

katucha »19 Dis 2007 2:33 petang

Saya mempunyai bionime, cuma saya tidak begitu senang dengannya. Selalunya helai itu kereta, berikan Lo (dan ketika mengukur semula itu menunjukkan 13.8). Baru-baru ini, dia hippo, dalam plasma itu 2.0 (= 1.8 darah) setelah makan manis setelah 10 minit. 2.3 dalam 10 - 24.0 lagi! Saya segera mengukurnya - 5.0. Apa ini jika bukan kesalahan? Secara umum, jalur hilang begitu sahaja dengan kelajuan gila. Mungkin dia cacat sama sekali? Tambahan pula, meter ini, menurut pendapat saya, di papan skor yang mudah, sebilangan besar, reka bentuk yang selesa dengan sisi getah, dan ketebalan jalur sesuai dengan saya. Sekarang, jika anda menunjukkannya tepat pada kali pertama, pasti bagus.

Mungkin ada yang tahu di mana lebih murah membeli jalur untuk meter ini.

Byelkina »19 Dis 2007 3:24 p.m.

djho
Kami menukar Bionheim pertama setelah kami mengujinya (dan 3 glukometer lain kami) di makmal di bawah pengawasan wakil Bionheim. Darah diambil pada masa yang sama. Makmal dan glukometer lain menunjukkan gula 9-11, dan Bionheim menunjukkan 18
Kami menguji yang berikutnya tepat di pejabat Bionheim dengan glucometer kami yang lain. Pilih, tetapi bukan pada percubaan pertama
Ketika saya mula bertanya kepada wakil syarikat mengenai ketepatan peranti pertama kami, kerana 2.5 gula menurut Bionheim ternyata 3.6 menurut data lain, kemudian seorang wakil syarikat memberitahu saya bahawa Bionheim mengukur darah kapilari keseluruhan (lihat Arahan, bahagian Batasan dan Spesifikasi), tetapi ketika saya mengadu tentang kandungan gula yang tinggi, yang lain wakil itu mengatakan bahawa kami tidak mengambil kira bahawa plasma Bionheim berfungsi. "Ini dikatakan dalam Pendahuluan Arahan!"
Dan glukometer itu sendiri sangat mudah, cepat, setetes darah kecil diperlukan dan skrinnya besar dan jalur ujian adalah yang paling murah, jadi cubalah! Saya harap kita sangat tidak bernasib baik, dan ia akan berfungsi dengan baik untuk anda!

Glukometer Bionime (Bionime)

Dibangunkan di Switzerland, meter Bionime dianggap sebagai antara yang terbaik di Eropah. Kelebihan utama peranti ini adalah kemudahan penggunaan, yang memungkinkan untuk menggunakannya secara bebas di rumah. Tanpa bantuan pakar. Benar, di institusi perubatan "Bionime" juga digunakan secara meluas, kerana ketepatan hasilnya yang tinggi.

Kelebihan lain yang tidak dapat dipertikaikan dari glukometer Bionime adalah kos yang relatif rendah dari keseluruhan barisan model peranti, dan juga bahan habis pakai mereka (lancet, jalur ujian), yang menjadikannya cukup berpatutan untuk pengguna massa.

Semua peranti hanya menggunakan jalur ujian berjenama Bionime, yang sangat mudah. Perlu diperhatikan bahawa semua jalur ujian dilapisi dengan elektrod berlapis emas, yang sangat sensitif dan memungkinkan pengukuran tahap glukosa darah dengan tepat. Penggunaan sejumlah emas dalam bahan habis pakai, yang mempunyai kestabilan elektrokimia yang tinggi, mempengaruhi ketepatan analisis. Masa ujian sampel adalah 5 - 8 saat, dengan isipadu 0.3-0.5 μl diperlukan untuk analisis. Jalur ujian disimpan dalam pembungkusan tertutup secara steril. Satu-satunya syarat penyimpanan mereka adalah ketiadaan cahaya matahari langsung.

Produk Bionime mendapat sambutan positif, baik di kalangan profesional dan orang biasa yang terpaksa menggunakan meter glukosa darah setiap hari.

Glukometer "Bionime paling tepat GM 110"

Model ini adalah alat yang dikembangkan khas oleh pakar Switzerland untuk orang yang perlu memantau glukosa darah mereka beberapa kali sehari. Direka khusus untuk kegunaan rumah, "BionimeGM 110" mempunyai peranti yang sangat sederhana yang dapat dipahami oleh orang yang sangat tua..

Model ini mempunyai prestasi yang boleh dipercayai dan ciri teknikal yang sangat baik:

 • Kaedah pengukuran adalah sensor oksidase elektrokimia yang membolehkan anda mendapatkan hasil yang paling tepat..
 • Isipadu darah untuk analisis - setetes darah keseluruhan 1.4 μl.
 • Masa analisis - 8 saat.

Di samping itu, peranti ini mempunyai jumlah memori yang mencukupi, memperbaiki dan memaparkan hasil 150 ujian terbaru. Sistem pengambilan lancet untuk pengambilan darah sangat mudah, membolehkan anda mengambil darah bukan sahaja dari jari, tetapi juga dari tempat alternatif lain (contohnya, telapak tangan atau bahu).

"Bionime GM 300 paling tepat"

Ciri khas model ini ialah pengukuran dilakukan menggunakan jalur ujian keras dan pembaca yang boleh ditukar ganti, yang sangat mudah. Reka bentuk ini secara khusus disesuaikan dengan keperluan orang dengan diabetes yang ketara.

Peranti ini mempunyai bentuk segi empat tepat dan dimensi kecil, kira-kira 2 kotak mancis digabungkan. Jalur ujian dimasukkan secara eksklusif ke port pengkodan. Hasil pengukuran menjadi tersedia selepas 8 saat. Meter ini dikuasakan oleh 2 bateri standard yang mudah didapati dijual.
Meter "Bionime paling tepat GM 300" mempunyai monitor yang mengagumkan dengan lampu latar yang bagus dan sejumlah besar hasil akhir. Bahkan orang dengan penglihatan yang sangat rendah dapat melihat data di skrin. Skrin memaparkan hasil ujian darah, tarikh dan waktu semasa.

Jalur uji besar dan mudah, mereka boleh dimasukkan hanya dalam satu posisi, yang menghilangkan kesalahan, kerana jika tidak, peranti tidak berfungsi.

Lengkap dengan glukometer dihantar:

 • 10 jalur ujian,
 • kod pengekodan dan pengesahan,
 • 2 bateri,
 • kes.

Pengekodan diatur menggunakan cip yang dimasukkan ke dalam peranti dengan paket jalur ujian baru. Setelah menggunakan semua jalur ujian, cip tersebut dilupuskan..

"GM 550 paling tepat Bionime"

"Bionime rightest GM 550" adalah salah satu model yang paling biasa.,
diciptakan sesuai dengan pencapaian terkini perubatan saintifik. Peranti ini telah disetujui oleh pakar dalam bidang diabetesologi di seluruh dunia sebagai alat ketepatan tinggi, selamat dan paling sesuai untuk kegunaan rumah dan klinikal..

Bionime GM 550 yang paling tepat dapat dibezakan dari peranti lain dari talian terutamanya dengan kapasiti memori yang besar, yang menyimpan hingga 500 hasil pengukuran, pengekodan automatik, reka bentuk ergonomik dan lampu latar layar yang terang.

Jalur ujian untuk bekerja dengan "Bionime rightest GM 550" dilengkapi dengan elektrod berlapis emas, yang membolehkan anda memperoleh hasil yang benar-benar tepat. Masa analisis sampel hanya beberapa saat, dan memerlukan hanya 1.0 μl darah. Peranti dikalibrasi oleh plasma, masa analisis mengambil masa 5 saat. Termasuk dengan peranti ini ialah 10 jalur ujian dengan pembungkusan tertutup individu. Sepuluh jarum jarum steril dilekatkan padanya..

"Bionime paling tepat GM 500"

Untuk mendapatkan hasil yang jelas dan tepat, ketika menggunakan "Bionime rightest GM 500", pengeluar membuat semua kenalannya dari aloi emas, yang memberikan kekonduksian sempurna, dengan hasil yang paling tepat. Lebih-lebih lagi, kesan persekitaran luaran hampir dihapuskan sepenuhnya pada hasil analisis. Ini dicapai dengan jarak terpendek dari pagar ke tempat reaksi..

Dalam model "GM 500" anda tidak perlu memasukkan kod secara manual, kerana pengekodan dilakukan secara automatik. Penyelesaian konstruktif lain dari "Bionime rightest" adalah reka bentuk khas jalur ujian, yang sepenuhnya menghilangkan hubungan tangan dengan darah yang dianalisis. Kawasan ujian tetap steril, menjadikan hasil analisis seakurat mungkin..

Peranti ini dilengkapi dengan beg sarung yang mudah, yang membolehkan anda mengurangkan masa yang diperlukan untuk menyiapkan peranti untuk bekerja tanpa perlu membongkarnya. Digabungkan dengan kelajuan pemprosesan data 8 saat, ini menjadikan Bionime GM 500 paling tepat sebagai meter glukosa darah terpantas dan paling selesa..

Paparan besar dengan sejumlah besar hasil pengukuran yang ditampilkan membolehkan kami mengesyorkan model ini kepada orang yang mempunyai masalah penglihatan. Selain itu, "GM500" mempunyai fungsi untuk memilih kedalaman tusukan (salah satu daripada tujuh mod), yang paling dapat diterima untuk kanak-kanak dan orang dengan peningkatan sensitiviti.

Peranti ini dapat merakam 150 pengukuran terakhir dan memaparkan pengukuran purata untuk hari, minggu, bulan sabit dan bulan.

Glucometer Bionime Kanan GM 550

Penghantaran tepat pada waktunya98%
Kualiti produk / perkhidmatan98%
Perkaitan harga96%

Zakupka.com melindungi pelanggannya

Ciri-ciri

Penerangan

Meter glukosa darah Bionime Rightest GM550 adalah perkataan baru di seluruh rangkaian produk gula darah. Terima kasih kepada penyelesaian teknologi baru, ketepatan maksimum terjamin..

Ciri-ciri glucometer Bionime Rightest Gm550

Ulasan glukometer Bionime Rightest GM550 yang hanya positif di kalangan pengguna, mempunyai pengekodan automatik. Kelebihannya adalah layar besar dengan fungsi lampu latar, bahkan orang yang mempunyai penglihatan rendah dapat mengukur dengan selesa.

Peranti ini mempunyai memori 500 sel, jadi tidak perlu mencatat semua hasil untuk melihat hasil dari perawatan setelah beberapa waktu. Kemungkinan mengambil darah di tempat alternatif. Penentukuran adalah automatik; ia bermula selepas jalur ujian dipasang..

Pengilang Bionheim begitu yakin dengan kualiti produknya sehingga memberikan jaminan seumur hidup pada model ini. Terdapat sistem penjimatan tenaga, di mana setelah 2 minit tidak aktif oleh pengguna, meter dimatikan secara bebas. Sumber satu set bateri cukup untuk sebanyak 1000 analisis. Masa selepas itu hasilnya muncul di paparan adalah 5 saat.

Maklumat lanjut:


Teknologi Analisis: Sensor Elektrokimia Teroksida
Pengukuran: Plasma
5 saat masa
Julat: 0,6 hingga 33,3 mmod / l
Ingatan: 500 ukuran
Pengukuran purata: ya (1,7,14,30,90 hari)
Isipadu darah: 1 mikroliter
Contoh: darah keseluruhan dari kapilari
Dimensi: 9.06x4.6x1.65 cm
Berat: 53 gram

Salah satu yang paling tepat: garis glukometer Bionheim dan spesifikasi mereka

Hari ini di pasaran, anda boleh menemui puluhan jenis glukometer dari pelbagai syarikat. Harga berbeza, saiz, spesifikasi teknikal dan ciri lain..

Dalam artikel ini, kita akan mempertimbangkan glukometer Bionime, ciri teknikalnya, serta kebaikan dan keburukan yang ada.

Glukometer Bionime dan spesifikasinya

Inti dari semua instrumen syarikat adalah kaedah elektrokimia untuk menganalisis plasma darah. Peranti sangat tepat, yang dijamin dengan adanya elektrod berlapis emas khas. Berkat paparan besar dan simbol terang, penggunaan peranti mudah.

Glucometer GM Paling Kanan 550

Jalur ujian Bionime juga mudah digunakan - mereka diperbuat daripada plastik tahan lama dan dibahagikan kepada dua zon: untuk tangan dan untuk menggunakan darah. Mematuhi arahan menjamin penghapusan kemungkinan hasil yang salah.

GM 100

Ciri-ciri Model:

 • pelbagai ukuran (dari 0,6 hingga 33,3 mmol / l);
 • hasilnya dapat diperoleh setelah 8 saat;
 • memori untuk 150 pengukuran terakhir;
 • keupayaan untuk memaparkan statistik selama 7, 14 atau 30 hari;
 • sistem tusukan khas, dicirikan oleh invasif rendah;
 • 1.4 μl darah kapilari diperlukan untuk kajian (jika dibandingkan dengan model lain, ini cukup banyak);
 • pengekodan tidak diperlukan, jadi penggunaan peranti itu mudah.

Kit ini merangkumi bukan hanya glukometer dan satu set bahan habis pakai, tetapi juga buku harian untuk menyimpan rekod dan kad nama di mana pesakit diabetes dapat memasukkan data mengenai keadaan kesihatannya.

GM 110

Ciri-ciri:

 • kawalan satu butang;
 • fungsi penyingkiran lancet automatik;
 • hasilnya sama dengan yang diperoleh di makmal, jadi alat itu dapat digunakan bukan hanya di rumah, tetapi juga untuk tujuan perubatan;
 • julat: dari 0,6-33,3 mmol / l;
 • memori untuk 150 pengukuran, keupayaan untuk mendapatkan nilai rata-rata;
 • 1.4 mikroliter - jumlah darah yang diperlukan;
 • masa untuk mendapatkan hasilnya - 8 saat;
 • keupayaan untuk memilih kedalaman tusukan.

GM 300

Ciri-ciri:

 • julat: dari 0,6-33,3 mmol / l;
 • setetes darah - sekurang-kurangnya 1.4 mikroliter;
 • masa analisis - 8 saat;
 • pengekodan - tidak diperlukan;
 • memori: 300 ukuran;
 • keupayaan untuk mendapatkan nilai purata: tersedia;
 • paparan besar, watak besar.

Kit ini mengandungi kunci ujian khas dan port pengekodan, penggunaannya sepenuhnya menghilangkan kemungkinan hasil yang tidak benar.

GM 500

Salah satu model paling ergonomik dan murah dalam talian.

Ciri-ciri:

 • jumlah darah setiap pengukuran: 1.4 μl;
 • pengekodan manual dengan kunci ujian;
 • masa ujian: 8 s;
 • kapasiti memori: 150 ukuran;
 • julat pengukuran: 0.6-33.3 mmol / l;
 • statistik selama 1, 7, 14, 30 atau 90 hari;
 • paparan besar dengan lampu latar yang terang;
 • muncung khas untuk pengambilan sampel darah dari tempat-tempat alternatif;
 • diari pengukuran disertakan.

GM 550 paling kanan

 • 0.6-33.3 mmol / l;
 • setetes darah - sekurang-kurangnya 1 mikroliter;
 • masa analisis: 5 saat;
 • memori: 500 ukuran dengan tarikh dan masa;
 • paparan LCD besar;
 • keupayaan untuk memperoleh nilai rata-rata;
 • pengekodan automatik.

Model ini hari ini adalah salah satu yang paling biasa dalam barisan glukometer..

Unit

Unit ukuran standard bagi penganalisis gula darah mudah alih adalah mmol / L. Ini bermaksud bahawa pengguna tidak harus menghadapi kesukaran dalam menilai hasil yang diperoleh..

Arahan rasmi untuk penggunaan glukometer Bionime

Arahan di bawah adalah umum dan mungkin sedikit berbeza antara model kerana perbezaan input sistem pengekodan:

 1. Sebelum memulakan manipulasi, basuh tangan anda dengan sabun. Keringkan dengan tuala;
 2. keluarkan jalur ujian dan masukkan ke dalam alat dengan pita kuning, tanpa menyentuh kawasan yang akan digunakan untuk aplikasi darah dengan jari anda;
 3. masukkan lancet ke dalam scarifier, menunjukkan kedalaman tusukan pada tahap dua atau tiga. Sekiranya kulit tebal dan kasar, anda boleh memilih nilai yang lebih besar;
 4. tunggu sehingga simbol titisan muncul di skrin;
 5. menusuk jari dengan lancet menggunakan scarifier. Lap titisan pertama yang menonjol dengan kain kapas, dan gunakan titisan pertama sebagai bahan penyelidikan;
 6. sapukan darah ke kawasan penganalisis. Tunggu sehingga laporan terbalik bermula;
 7. menilai hasilnya;
 8. buang lancet dan jalur ujian;
 9. matikan dan simpan peranti.

Jalur ujian apa yang sesuai dengan meter Bionime

Anda mesti membeli jalur ujian yang sesuai untuk meter anda. Jika tidak, hasil yang tidak benar dapat diperoleh..

Harga dan tempat membeli

Berikut adalah kos purata peranti:

 • GM 100 - 3000 rubel;
 • GM 110 - 2000 rubel;
 • GM 300 - 2200 gosok.;
 • GM500 - 1300 gosok.;
 • GM 550 paling kanan - dari 2000 gosok.

Kos purata 50 jalur ujian ialah 1000 rubel.

Glukometer Bionime dijual di farmasi (biasa dan dalam talian), serta di laman perubatan khusus yang mengedarkan produk kesihatan.

Ulasan

Pesakit kencing manis bercakap mengenai model glukometer Bionime yang sangat positif.

Kelebihan yang diberikan, yang berikut dapat diperhatikan:

 • ketepatan tinggi, disahkan oleh hasil pengukuran kawalan di makmal;
 • skrin besar, operasi mudah;
 • hampir tidak ada kesakitan semasa tusukan (berbanding dengan model glukometer lain);
 • kebolehpercayaan (peranti berfungsi selama bertahun-tahun);
 • saiz padat.

Kekurangan, menurut pengguna, hanya satu - harga yang agak tinggi bagi kedua-dua sistem untuk mengukur gula darah dan bahan habis pakai untuknya.

Video-video yang berkaitan

Mengenai mengukur gula darah dengan Bionime GM 110 meter dalam video:

Pesakit kencing manis sukar dilakukan tanpa alat yang mudah, murah dan mudah digunakan, seperti glukometer. Bagi mereka yang mempunyai syarat paling ketat untuk ketepatan peranti masa depan, salah satu model Bionheim sangat sesuai. Fungsi, kesederhanaan dan kebolehpercayaan peranti jenama telah dihargai oleh berjuta-juta pengguna di seluruh dunia.

 • Menstabilkan kadar gula dalam jangka masa yang lama
 • Mengembalikan pengeluaran insulin pankreas

Untuk belajar lebih lagi. Bukan ubat. ->

Ulasan

Glukometer BIONIME Rightest GM 550 adalah perkataan baru dalam baris BIONIME. Penyelesaian teknologi baru telah memberikan tahap ketepatan yang melebihi keperluan DIN ISO 15197: 2003, seperti yang disahkan oleh penyelidikan bebas. Pengekodan automatik, layar besar dengan fungsi lampu latar, memori hingga 500 ukuran bersama-sama memberikan pengguna tahap keselesaan baru. Dan anda boleh membeli glukometer gm 550 bionime paling tepat di Kiev di kedai kami. Pakar kami akan memberitahu anda cara menggunakan meter.

ciri-ciri

 • Persampelan darah di tempat-tempat alternatif: mungkin
 • Penentukuran: secara automatik semasa memasang jalur ujian
 • Peranti dikalibrasi: dalam plasma darah
 • Jaminan seumur hidup

Spesifikasi

 • Kaedah Pengukuran: Sensor Elektrokimia Oksidase
 • Julat Pengukuran: 0.6 -33.3 mmol / L
 • Sampel darah (jumlah): 1.0 μl (penurunan keseluruhan)
 • Masa analisis: 5 saat..
 • Suhu Operasi: 10 ° C-40 ° C
 • Keadaan penyimpanan untuk peranti: -10 ° С

40 ° C

 • Keadaan penyimpanan untuk jalur ujian: 4 ° С-30 ° С
 • Kelembapan Relatif Operasi:

  Sistem pemantauan glukosa darah Glucometer Bionime Rightest GM 550 (Raytest GM)

  Ulasan tentang Bionime Rightest GM 550

  Tiada ulasan untuk Rightest GM 550. Ulasan anda akan menjadi yang pertama!

  Produk serupa dengan Bionime Rightest GM 550

  Kami telah membentangkan semua ulasan dan perbincangan yang diketahui mengenai model GM 550 Rightest dari Bionime di satu tempat untuk kemudahan anda. Anda juga boleh menonton ulasan video dan ulasan video Rightest GM 550. Glukometer Bionime lain yang popular disajikan di laman web kami sebagai senarai dengan penilaian. Di bahagian glukometer Bionime, produk disusun mengikut populariti. Di bahagian atas senarai adalah meter glukosa darah yang paling popular..

  Kami menjemput anda untuk membaca ulasan mengenai Bionime Rightest GM 550. Pengalaman pemilik lain sangat berguna untuk memutuskan pembelian glukometer. Anda boleh mengetahui lebih awal mengenai kemungkinan masalah, kebolehgunaan, jangka hayat, pemeliharaan meter. Sekiranya anda pemilik Rightest GM 550, maka berikan ulasan anda, sejarah operasi meter ini. Maklumat sedemikian akan sangat berguna bagi pengguna lain.!

  Glukometer Bionime (Bionime)

  Dibangunkan di Switzerland, meter Bionime dianggap sebagai antara yang terbaik di Eropah. Kelebihan utama peranti ini adalah kemudahan penggunaan, yang memungkinkan untuk menggunakannya secara bebas di rumah. Tanpa bantuan pakar. Benar, di institusi perubatan "Bionime" juga digunakan secara meluas, kerana ketepatan hasilnya yang tinggi.

  Kelebihan lain yang tidak dapat dipertikaikan dari glukometer Bionime adalah kos yang relatif rendah dari keseluruhan barisan model peranti, dan juga bahan habis pakai mereka (lancet, jalur ujian), yang menjadikannya cukup berpatutan untuk pengguna massa.

  Semua peranti hanya menggunakan jalur ujian berjenama Bionime, yang sangat mudah. Perlu diperhatikan bahawa semua jalur ujian dilapisi dengan elektrod berlapis emas, yang sangat sensitif dan memungkinkan pengukuran tahap glukosa darah dengan tepat. Penggunaan sejumlah emas dalam bahan habis pakai, yang mempunyai kestabilan elektrokimia yang tinggi, mempengaruhi ketepatan analisis. Masa ujian sampel adalah 5 - 8 saat, dengan isipadu 0.3-0.5 μl diperlukan untuk analisis. Jalur ujian disimpan dalam pembungkusan tertutup secara steril. Satu-satunya syarat penyimpanan mereka adalah ketiadaan cahaya matahari langsung.

  Produk Bionime mendapat sambutan positif, baik di kalangan profesional dan orang biasa yang terpaksa menggunakan meter glukosa darah setiap hari.

  Glukometer "Bionime paling tepat GM 110"

  Model ini adalah alat yang dikembangkan khas oleh pakar Switzerland untuk orang yang perlu memantau glukosa darah mereka beberapa kali sehari. Direka khusus untuk kegunaan rumah, "BionimeGM 110" mempunyai peranti yang sangat sederhana yang dapat dipahami oleh orang yang sangat tua..

  Model ini mempunyai prestasi yang boleh dipercayai dan ciri teknikal yang sangat baik:

  • Kaedah pengukuran adalah sensor oksidase elektrokimia yang membolehkan anda mendapatkan hasil yang paling tepat..
  • Isipadu darah untuk analisis - setetes darah keseluruhan 1.4 μl.
  • Masa analisis - 8 saat.

  Di samping itu, peranti ini mempunyai jumlah memori yang mencukupi, memperbaiki dan memaparkan hasil 150 ujian terbaru. Sistem pengambilan lancet untuk pengambilan darah sangat mudah, membolehkan anda mengambil darah bukan sahaja dari jari, tetapi juga dari tempat alternatif lain (contohnya, telapak tangan atau bahu).

  "Bionime GM 300 paling tepat"

  Ciri khas model ini ialah pengukuran dilakukan menggunakan jalur ujian keras dan pembaca yang boleh ditukar ganti, yang sangat mudah. Reka bentuk ini secara khusus disesuaikan dengan keperluan orang dengan diabetes yang ketara.

  Peranti ini mempunyai bentuk segi empat tepat dan dimensi kecil, kira-kira 2 kotak mancis digabungkan. Jalur ujian dimasukkan secara eksklusif ke port pengkodan. Hasil pengukuran menjadi tersedia selepas 8 saat. Meter ini dikuasakan oleh 2 bateri standard yang mudah didapati dijual.
  Meter "Bionime paling tepat GM 300" mempunyai monitor yang mengagumkan dengan lampu latar yang bagus dan sejumlah besar hasil akhir. Bahkan orang dengan penglihatan yang sangat rendah dapat melihat data di skrin. Skrin memaparkan hasil ujian darah, tarikh dan waktu semasa.

  Jalur uji besar dan mudah, mereka boleh dimasukkan hanya dalam satu posisi, yang menghilangkan kesalahan, kerana jika tidak, peranti tidak berfungsi.

  Lengkap dengan glukometer dihantar:

  • 10 jalur ujian,
  • kod pengekodan dan pengesahan,
  • 2 bateri,
  • kes.

  Pengekodan diatur menggunakan cip yang dimasukkan ke dalam peranti dengan paket jalur ujian baru. Setelah menggunakan semua jalur ujian, cip tersebut dilupuskan..

  "GM 550 paling tepat Bionime"

  "Bionime rightest GM 550" adalah salah satu model yang paling biasa.,
  diciptakan sesuai dengan pencapaian terkini perubatan saintifik. Peranti ini telah disetujui oleh pakar dalam bidang diabetesologi di seluruh dunia sebagai alat ketepatan tinggi, selamat dan paling sesuai untuk kegunaan rumah dan klinikal..

  Bionime GM 550 yang paling tepat dapat dibezakan dari peranti lain dari talian terutamanya dengan kapasiti memori yang besar, yang menyimpan hingga 500 hasil pengukuran, pengekodan automatik, reka bentuk ergonomik dan lampu latar layar yang terang.

  Jalur ujian untuk bekerja dengan "Bionime rightest GM 550" dilengkapi dengan elektrod berlapis emas, yang membolehkan anda memperoleh hasil yang benar-benar tepat. Masa analisis sampel hanya beberapa saat, dan memerlukan hanya 1.0 μl darah. Peranti dikalibrasi oleh plasma, masa analisis mengambil masa 5 saat. Termasuk dengan peranti ini ialah 10 jalur ujian dengan pembungkusan tertutup individu. Sepuluh jarum jarum steril dilekatkan padanya..

  "Bionime paling tepat GM 500"

  Untuk mendapatkan hasil yang jelas dan tepat, ketika menggunakan "Bionime rightest GM 500", pengeluar membuat semua kenalannya dari aloi emas, yang memberikan kekonduksian sempurna, dengan hasil yang paling tepat. Lebih-lebih lagi, kesan persekitaran luaran hampir dihapuskan sepenuhnya pada hasil analisis. Ini dicapai dengan jarak terpendek dari pagar ke tempat reaksi..

  Dalam model "GM 500" anda tidak perlu memasukkan kod secara manual, kerana pengekodan dilakukan secara automatik. Penyelesaian konstruktif lain dari "Bionime rightest" adalah reka bentuk khas jalur ujian, yang sepenuhnya menghilangkan hubungan tangan dengan darah yang dianalisis. Kawasan ujian tetap steril, menjadikan hasil analisis seakurat mungkin..

  Peranti ini dilengkapi dengan beg sarung yang mudah, yang membolehkan anda mengurangkan masa yang diperlukan untuk menyiapkan peranti untuk bekerja tanpa perlu membongkarnya. Digabungkan dengan kelajuan pemprosesan data 8 saat, ini menjadikan Bionime GM 500 paling tepat sebagai meter glukosa darah terpantas dan paling selesa..

  Paparan besar dengan sejumlah besar hasil pengukuran yang ditampilkan membolehkan kami mengesyorkan model ini kepada orang yang mempunyai masalah penglihatan. Selain itu, "GM500" mempunyai fungsi untuk memilih kedalaman tusukan (salah satu daripada tujuh mod), yang paling dapat diterima untuk kanak-kanak dan orang dengan peningkatan sensitiviti.

  Peranti ini dapat merakam 150 pengukuran terakhir dan memaparkan pengukuran purata untuk hari, minggu, bulan sabit dan bulan.

  Glucometer Bionime Kanan GM550

  Penerangan Ringkas

  Sistem untuk memantau kadar gula darah - Bionime Rightest GM550 Glucometer Bionime 550 - ia masih kekal sebagai salah satu model glukometer paling moden dengan banyak fungsi lanjutan. Sistem kawalan b. Baca lebih lanjut.

  Ciri-ciri ringkas

   Ketersediaan: Ada stok

  Penghantaran Mel Baru

  Syarat penghantaran di Ukraine

  cara bayaran

  Tunai, terminal, R / C

  Pengambilan

  Penghantaran melalui kurier di Kiev

  Penghantaran oleh Ukrpochta

  Syarat penghantaran di Ukraine

  Waranti & Penyelenggaraan

  Balik dan tukar

  • Penerangan
  • Ciri-ciri
  • Ulasan (0)

  Sistem Pemantauan Gula Darah - Bionime Rightest GM550

  Glukometer Bionime 550 masih merupakan salah satu model glukometer termoden dengan banyak ciri canggih. Sistem pemantauan bionime 550 memberikan keselesaan maksimum untuk ujian, sementara meter glukosa bionime yang tepat dan boleh dipercayai adalah rakan kongsi yang sangat diperlukan dalam memantau gula darah anda. Ciri pengekodan automatik menjadikan peranti mudah digunakan. Lampu latar membolehkan anda melihat hasil ujian dalam gelap. Bekalan yang selalu berpatutan dan tidak mahal - jalur ujian GS550 Bionime.

  Glukometer gion550 bionime paling tepat mempunyai beberapa ciri:

  Cod Pengekodan automatik semasa memasang jalur ujian
  Light Lampu latar automatik
  Test Elektrod jalur logam mulia
  Accuracy Ketepatan dan kebolehpercayaan yang tinggi - disyorkan oleh Persatuan Diabetes Antarabangsa di Ukraine
  Display Paparan besar - membolehkan anda membaca bacaan dengan mudah
  ♦ Sebilangan kecil darah diperlukan untuk mengukur
  Measurement Pengukuran yang tepat dalam 5 saat
  ♦ Memori untuk 500 ukuran dengan tarikh dan masa
  Guarantee Jaminan tanpa had dari pengilang

  Kit bionime gm550 merangkumi:

  - Glucometer paling gm550
  - Peranti lancet GD 500 paling tepat
  - 10 lancet
  - Muncung pensampelan darah alternatif
  - Arahan untuk menggunakan alat pisau pembedah
  - Arahan penggunaan jalur ujian bionime 550
  - Diari Pengukuran
  - Kad jaminan + kad kecemasan
  - 2 bateri (bateri) CR2032 (dipasang dalam meter)
  - Beg tangan padat

  Glucometer Bionime Kanan GM 550

  Penghantaran tepat pada waktunya98%
  Kualiti produk / perkhidmatan98%
  Perkaitan harga96%

  Zakupka.com melindungi pelanggannya

  Ciri-ciri

  Penerangan

  Meter glukosa darah Bionime Rightest GM550 adalah perkataan baru di seluruh rangkaian produk gula darah. Terima kasih kepada penyelesaian teknologi baru, ketepatan maksimum terjamin..

  Ciri-ciri glucometer Bionime Rightest Gm550

  Ulasan glukometer Bionime Rightest GM550 yang hanya positif di kalangan pengguna, mempunyai pengekodan automatik. Kelebihannya adalah layar besar dengan fungsi lampu latar, bahkan orang yang mempunyai penglihatan rendah dapat mengukur dengan selesa.

  Peranti ini mempunyai memori 500 sel, jadi tidak perlu mencatat semua hasil untuk melihat hasil dari perawatan setelah beberapa waktu. Kemungkinan mengambil darah di tempat alternatif. Penentukuran adalah automatik; ia bermula selepas jalur ujian dipasang..

  Pengilang Bionheim begitu yakin dengan kualiti produknya sehingga memberikan jaminan seumur hidup pada model ini. Terdapat sistem penjimatan tenaga, di mana setelah 2 minit tidak aktif oleh pengguna, meter dimatikan secara bebas. Sumber satu set bateri cukup untuk sebanyak 1000 analisis. Masa selepas itu hasilnya muncul di paparan adalah 5 saat.

  Maklumat lanjut:


  Teknologi Analisis: Sensor Elektrokimia Teroksida
  Pengukuran: Plasma
  5 saat masa
  Julat: 0,6 hingga 33,3 mmod / l
  Ingatan: 500 ukuran
  Pengukuran purata: ya (1,7,14,30,90 hari)
  Isipadu darah: 1 mikroliter
  Contoh: darah keseluruhan dari kapilari
  Dimensi: 9.06x4.6x1.65 cm
  Berat: 53 gram

 • Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes