Gelang Bianshi. Harga dan ulasan untuk gelang bianshi

Lain daripada yang lain. Ini adalah jed hitam yang disebut bianshi. Ia dilombong hanya di satu tempat di bumi, di wilayah Shandong, China. Ia terletak di utara negara ini. Di Empayar Surgawi, semua jenis batu giok dipuja, yang mana 12.

Mineral berwarna putih, kuning, merah, biru. Terdapat beberapa spesies hijau. Batu berbintik dan sampel warna seragam dipilih dalam kumpulan yang berasingan. Yang terakhir merangkumi batu giok hitam. Ini menonjol oleh keadaan pembentukan.

Mineral itu timbul semasa bersentuhan dengan meteorit. Dia jatuh ke Shandong 63 juta kembali. Keadaan pendidikan menjadi tidak biasa bukan hanya warna batu, tetapi juga sifatnya. Jadi, parameter perubatan banshi diperhatikan oleh para bhikkhu Shaolin. Selepas itu, saintis terkenal China Geng Nayguan mengabdikan salah satu karyanya untuk batu hitam..

Pada era globalisasi, data mineral telah "bocor" di luar sempadan China. Bersama dengan maklumat, produk mula tiba - gelang bianshi. Apa itu mereka, bagaimana mereka dapat membantu kesihatan, bagaimana mereka bertindak? Kami akan memberitahu anda semuanya dengan teratur.

Penerangan dan sifat gelang bianshi

Gelang bianshi hitam adalah produk dari manik mineral pada benang regangan. Bentuk batu berbeza. Sebagai peraturan, mereka menggunakan cabochon. Mereka berfungsi sebagai penyeimbang kepada kristal berwajah yang mempunyai wajah.

Cabochon halus dan lancar. Di dalam manik seperti itu, anda dapat melihat kemasukan filamen - ciri khas batu giok. Benar, benang hanya dapat dilihat dengan ketelusan separa mineral.

Tentunya anda dapat memahami bahawa gelang banshi jade itu benar, anda boleh bergantung pada ciri batu lain. Ia mempunyai kekonduksian terma yang rendah. Oleh itu, mineral tetap sejuk walaupun dalam keadaan panas.

Paling mudah untuk merasakan kesejukan dari manik-manik dengan membawanya ke wajah anda. Anda boleh membawa gelang giok ke telinga anda. Cabochon mengeluarkan suara melodi ketika saling menyerang. Tidak hairanlah mereka selalu menyimpan alat muzik giok di istana kekaisaran China.

Berbeza dengan gelang jade banshi dan ketahanan. Sekiranya dipegang pada batu semi mulia dengan pin, manik-manik akan tetap halus. Kehadiran calar adalah bukti mineral yang tidak wajar. Bukti palsu adalah ketiadaan kesan pada badan. Banshi sejati menyegarkan dan menyembuhkan. Sifat penyembuhan dikaitkan dengan tiga parameter.

Yang pertama adalah komposisi batu. Ia merangkumi lebih daripada 30 elemen. Banyak dari mereka berada dalam keadaan tidak stabil, melepaskan ion mereka. Mereka menembusi kulit, dan disedut dengan udara. Zat besi, magnesium, zink, kalsium, natrium, kalium, fosfor, kromium - semua elemen ini diperlukan oleh tubuh, dan semuanya ada dalam bianchi. Sebenarnya, gelang menjadi kompleks "vitamin", dipakai di lengan.

Parameter kedua sifat jade hitam adalah sinaran inframerah. Panjang gelombang yang keluar dari batu ialah 8-14 mikrometer. Lebih kurang sinaran yang sama dihasilkan oleh tubuh manusia. Akibatnya, gelombang gelang dan badan bergema.

Ini memberi sel tenaga tambahan. Batu bata tubuh manusia menjadi lebih aktif dan berdaya maju. Dalam kes ini, air yang tidak terikat meninggalkan sel, menyebabkan pembengkakan. Resonansi gelombang inframerah juga menyebabkan sintesis enzim dipercepat dan pengeluaran aktif imunoglobulin. Dalam keadaan seperti itu, sel-sel diperbaharui dengan lebih cepat, dan bersama-sama dengannya, seluruh badan.

Ia mengembangkan gelang dan ultrasound perubatan. Ia tidak datang dari manik batu secara berterusan, tetapi hanya dengan geseran terhadap badan. Iaitu, apabila dipakai, ultrasound tidak biasa. Gelombang frekuensi tinggi telah lama berdiri dalam kosmetologi perkakasan.

Ultrasound mempercepat metabolisme sel dan saliran limfa. Akibatnya, kilogram tambahan hilang, sel-sel menyegarkan semula, aliran darah mempercepat. Walau bagaimanapun, tidak selalu mungkin untuk mendapatkan kecantikan. Di sinilah gelang bianshi membantu. Apa yang dikatakan oleh pakar disahkan. Sebahagian daripada surat-menyurat dicatat di forum Internet, sebahagian - dalam statistik rasmi.

Jade hitam dikaji oleh saintis dari China, Amerika Syarikat, Rusia dan Ukraine. Eksperimen tersebut dipanggil sukarelawan. Kumpulan terbesar berkumpul di China. Di sana, 3,000 wanita memakai dan memakai gelang selama 3 bulan.

95% dari mereka mengatakan bahawa mereka mula merasa lebih baik, kelihatan lebih muda, mencatat peningkatan struktur kuku dan rambut. Pemantauan terapi terhadap keadaan subjek menunjukkan bahawa anda boleh membeli gelang bianshi demi:

 • normalisasi sistem pernafasan
 • melegakan kesakitan
 • pencegahan tumor
 • pengurangan tekanan
 • mempercepat peredaran darah
 • penyelarasan fungsi motor
 • rangsangan imuniti
 • meningkatkan metabolisme cecair
 • melegakan tekanan
 • perkumuhan toksin, logam berat

Senarai kesan terapeutik yang luas "melahirkan" penonton yang sama besarnya yang ingin membeli gelang bianchi. Penipuan plastik menimbulkan ulasan marah. Tidak semua orang tahu membezakan jade yang sebenarnya. Penunjuk tidak langsung adalah harga..

Hanya ada satu bidang di dunia. Ribuan syarikat pengiklanan byanshi. Pada skala industri, mineral hitam telah dilombong sejak 2009. Stok habis. "Biji-bijian" yang tinggal tidak boleh murah.

Kos akhir 100% tidak menjadi masalah bagi selebriti. Oleh itu, adalah logik untuk bergantung pada ulasan yang selamat dan terkenal. Kami akan memberitahu anda lebih banyak mengenai mereka yang membeli gelang dan apa pendapat mereka mengenainya..

Gelang Bianshi - ulasan

Mana boleh beli gelang banshi yang difikirkan Alsou. Legenda beredar mengenai kecantikan penyanyi yang tidak dapat dilupakan. Sudah jelas bahawa Alsou mampu melakukan sebarang operasi dan prosedur kosmetik.

Tetapi, seorang gadis juga mampu membeli emas dan berlian. Oleh kerana itu, mengapa di tangan bintang adalah batu semimulia yang tidak dibingkai logam berkilau? Alsu diam mengenai perkara ini, tetapi sering memuat naik gambar dengan gelang ke rangkaian.

Nadezhda Babkina bercakap secara terbuka. Kerana usia, dia mula menderita sakit sendi. Dibayar untuk beberapa kursus rawatan. Pil juga tidak membantu. Dari keputusasaan, kata artis, dia telah memperoleh banshee. Masalahnya tidak hilang, tetapi kesan analgesiknya dapat dilihat dan yang paling penting adalah selamat. Tetap "duduk" di tablet Harapan waspada.

Komen mengenai gelang yang diperbuat daripada batu giok hitam ditinggalkan di jaring oleh Mikhail Boyarsky. Pelakon ini secara genetik cenderung menghidap diabetes. Penyakit ini menimpa Michael pada usia 50 tahun. Tidak lama kemudian, Boyarsky meneruskan perniagaan ke China. Saya pergi mengurut di sana.

Prosedur tersebut dilakukan dengan menggunakan batu banshi. Pelakon itu menulis bahawa dia merasakan "lonjakan tenaga yang kuat", yang tidak dia alami semasa melakukan urutan biasa. Setelah mengetahui tentang batu giok hitam, Mikhail mendapat gelang darinya dan, sejak itu, gula tetap normal. Sekiranya anda membandingkan harga masalah dengan rawatan perubatan, nota selebriti, menjimatkan wajah. Jadi berapa banyak yang meminta gelang bianshi asli?

Gelang Bianshi - harga

Produk batu semula jadi, sebagai peraturan, tidak berharga kurang dari 2,000 rubel. Harganya bergantung pada kualiti mineral dan saiz manik. Sekiranya mereka terbuat dari kepingan batu kecil, mereka kurang meminta gelang. Sekiranya sekeping batu giok besar dimasukkan ke dalam hiasan, anda tidak dapat menjimatkan wang. Ciri-ciri terapeutik mineral tidak bergantung pada ukuran manik.

Tetapi, bagi banyak orang, estetika produk juga penting. Sampel dengan cabochon besar diberikan kepada pemilik tidak kurang dari 3.000 rubel. Ini adalah kes untuk plat besar tetapi rata. Untuk gelang dengan manik bulat, mereka meminta dari 4.300 rubel.

Harga terus meningkat, kerana simpanan Bianshi habis, dan tidak ada simpanan baru yang ditemukan di bumi. Walau bagaimanapun, dalam semangat falsafah Cina, ada baiknya kita bersyukur kerana sifat batu ajaib telah ditemui dan, sejauh ini, dapat diakses oleh kebanyakan orang.

Apa kata pakar mengenai gelang bianshi


Gelang Bianshi: menipu atau tidak, apa yang pakar katakan akan kita pertimbangkan dalam bahan ini. Kerana, selalu menguntungkan bagi pengilang untuk mempertimbangkan barang mereka hanya dari sisi positif, tetapi setelah diteliti lebih lanjut ternyata ada beberapa kontraindikasi dan isu kontroversi lain. Oleh itu, anda perlu mengetahui sifat penyembuhan yang terdapat pada gelang ini, adakah benar bernilai membeli masalah mendesak lain mengenai perkara ini.

Gelang itu terbuat dari batu giok hitam, yang sejak dahulu kala dikaitkan dengan asal ajaib. Pengilang gelang itu mengatakan bahawa ini adalah jenis batu yang unik, yang tidak ada di bumi - ia dibawa ke planet kita oleh meteorit dan hanya ada satu tempat di planet ini, di beberapa wilayah China di mana batu ini dilombong.

Pakar mengatakan bahawa sebenarnya tidak ada meteorit batu giok yang pasti dalam sejarah planet kita. Batu giok hitam ada di Bumi, tetapi tergolong dalam batu yang jarang berlaku. Perlu juga ditekankan bahawa ia adalah mineral dan, seperti mineral lain, ia diekstrak dari lapisan kuno bumi, yang terbentuk beberapa juta tahun.

Mengenai Mineral Black Jade

Jadi, gelang byansha: curang atau tidak, apa kata pakar mengenai bahan dari mana produk itu dibuat. Bahan ini sepenuhnya berasal dari daratan, yang tidak dinyatakan oleh penjual. Di bawah pengaruh suhu tinggi dan tekanan batuan, bijih terbentuk dari masa ke masa. Deposit giok hitam terletak di salah satu wilayah China, tetapi mineral ini juga dapat dijumpai di wilayah Rusia, yang terletak berhampiran sempadan China.

Sekiranya anda membeli gelang di laman web rasmi, anda pasti yakin bahawa ia akan jatuh ke tangan anda terus dari bandar China di mana mereka terlibat dalam pengekstrakan dan pemprosesan batu giok hitam. Hanya satu kilang yang terlibat dalam memproses gelang, walaupun baru-baru ini, kerana jumlah pesanan yang banyak, mereka merancang untuk memperluas pengeluaran.

Penting! Untuk deposit di Rusia, di negara kita tidak ada gelang yang dibuat, tetapi hanya mereka yang terlibat dalam perlombongan bijih, dan kemudian mereka menjualnya kepada orang Cina. Semua gelang akan dibuat di China, tetapi tidak sebagai palsu, tetapi seperti yang asli..

Membantu semua penyakit?

Laman web pengeluar menulis mengenai sifat luar biasa dari jade hitam, yang membantu dengan sentuhan kulit manusia yang berterusan dari hampir semua penyakit. Sebenarnya, para pakar mengatakan bahawa gelang bianshi (sama ada bergantung kepada anda sendiri atau tidak) tidak mempunyai kesan penyembuhan khas terhadap keadaan seseorang. Sesungguhnya, batu itu memancarkan spektrum terma inframerah, kerana medan magnet terbentuk.

Medan magnet ini, dan bukan batu itu sendiri, mempunyai kesan berikut pada badan:
1. Mengurangkan proses keradangan organ atau sistem apa pun.
2. Normalisasi ujung saraf.

Tindakan ini membawa kepada perubahan positif dalam keadaan kesihatan, yang dapat dibaca dalam tinjauan orang yang sudah memakai gelang seperti itu. Tetapi anda perlu memahami bahawa tindakan di sini dihubungkan tepat dengan kesan pemakaian berterusan dan normalisasi keadaan kerana kesan medan magnet yang baik. Gelang Byansha tidak akan menyembuhkan penyakit serius dan pastinya ia bukan ubat mujarab untuk semua penyakit.

Menarik! Jade hitam, menurut pakar, benar-benar dapat mengembalikan keseimbangan badan, terganggu oleh tekanan, kekurangan zat makanan dan tabiat buruk. Ia juga merangsang ujung saraf, yang menyebabkan organ membuang toksin dan toksin secara aktif. Semua ini secara gabungan boleh menyebabkan kesan anti-penuaan secara umum. Baca mengenai kaedah pembersihan rumah

Ternyata tidak ada kesan ajaib dari jed hitam. Doktor membandingkan penggunaan gelang ini secara berterusan sehingga seseorang sentiasa memakai alat fisioterapeutik tanpa mengeluarkannya selama berhari-hari. Dalam situasi kedua yang dijelaskan, kesannya akan sama, tetapi kaedah pencegahan seperti itu, tentu saja tidak semudah gelang yang cantik.

Gelang Bianshi: menipu atau tidak, apa kata pakar? Di sini anda perlu memberi perhatian dari negara mana doktor akan berasal. Katakanlah, walaupun di China kuno, mereka sudah mengetahui tentang batu giok hitam dan apa kesannya terhadap tubuh manusia. Oleh itu, doktor perubatan oriental menggunakan batu ini untuk tujuan pencegahan dan juga terapi..

Doktor Barat moden mengatakan bahawa batu giok, dengan membuat medan magnet, meningkatkan aliran darah di dalam tubuh manusia. Ini adalah kesan positif yang membawa kepada kesihatan yang lebih baik. Cukup dengan memakai gelang hanya beberapa jam sehari untuk melihat kesan positif yang ketara setelah beberapa saat.

gelang bianshi

Kandungan

Apa itu Bianshi?

Gelang Bianshi adalah produk unik dari jed hitam semula jadi dari pengeluar yang diuji masa. Ini bukan hanya aksesori yang indah. Pemakaiannya yang berterusan boleh memberi kesan yang baik kepada tubuh, meningkatkan kesihatan. Rahsia dia ada dalam bahan itu sendiri. Batu Bianshi - asal meteorit semimulia.

Hartanah

Batu itu halus dan menyenangkan untuk disentuh. Seseorang hanya perlu menggosoknya secara lembut ke atas kulit, kerana seseorang merasa sedikit kehangatan yang selesa. Batu menguatkan aliran darah, tetapi ini hanya satu daripada banyak sifat positifnya..

Setelah memutuskan untuk membeli gelang Bianshi dari pengeluar rasmi dan memakainya setiap hari, anda akan segera melihat perubahan ketara pada badan:

 • mengembalikan peredaran darah dan aliran limfa yang normal, mempercepat zon stagnan, membuang toksin;
 • meningkatkan daya tahan tubuh;
 • melegakan ketegangan saraf, meningkatkan daya tahan tekanan, meningkatkan kelonggaran psiko-emosi dan fizikal;
 • menghilangkan ketidakselesaan dan kesakitan;
 • menggalakkan penurunan berat badan yang selamat, menghilangkan selulit, meningkatkan metabolisme dan kerja semua organ dalaman;
 • menormalkan tekanan, melegakan migrain dan sakit kepala jenis lain;
 • memberikan kesan antibakteria dan anti-radang;
 • memperbaiki keadaan rambut, kuku, kulit.

Semua ini disahkan oleh hasil kajian klinikal dan tinjauan gelang Bianshi dari mereka yang telah menguji kesan produk tersebut pada diri mereka sendiri..

Apakah rahsia prestasi tinggi

Batu itu mengandungi lebih dari 30 komponen. Sangat diperlukan untuk tubuh manusia, termasuk zink, kalium, mangan, kalsium, natrium, besi, dan lain-lain. Jade hitam mampu menghasilkan semula sinaran inframerah, yang panjang gelombangnya setanding dengan sinaran semula jadi panas badan manusia. Akibatnya, gelombang saling bertindih, memasuki resonans dan meningkatkan potensi tenaga sel-sel badan, daya maju dan aktiviti mereka. Proses biokimia yang sihat dilancarkan. Dalam proses geseran gelang pada kulit, dihasilkan ultrasound yang mengaktifkan saliran limfa dan proses metabolik dalam sel, menyumbang kepada penurunan berat badan.

Kepada siapa ditunjukkan

Arahan untuk menggunakan gelang Bianshi menunjukkan bahawa ia harus digunakan oleh mereka yang:

 • berfungsi untuk masa yang lama di komputer;
 • menjalani gaya hidup yang tidak aktif;
 • mengalami tekanan mental dan fizikal yang meningkat semasa bekerja;
 • mengalami tekanan yang kerap;
 • sering sakit dengan penyakit virus, mengalami sakit kepala;
 • berat badan berlebihan, selulit, diabetes;
 • mempunyai penyakit kardiovaskular, buah pinggang, patologi sistem muskuloskeletal, saluran pernafasan.

Harga gelang Bianshi di laman web pengeluar rasmi dikurangkan secara khusus sehingga semua orang dapat memperoleh produk ini dengan keuntungan maksimum, menggunakannya untuk tujuan terapi atau profilaksis.

Di mana untuk membeli gelang Bianshi

Ubat itu dihantar ke seluruh Rusia dan CIS. Barang dibayar hanya semasa penerimaan. Sebagai peraturan, harga gelang Bianshi di farmasi jauh lebih tinggi daripada di Internet. Anda boleh berunding dan mendapatkan maklumat yang lebih terperinci mengenai produk dengan menunjukkan kenalan di laman web rasmi, pengendali akan menghubungi kembali dalam beberapa minit.

Harga diskaun di laman web rasmi ialah 2990 rubel.

Gelang Black Shungit Bianshi: Ulasan Bianstone Sebenar

Gelang shungite hitam bianshi diperbuat daripada batu unik kosmik. Shungite hitam jarang dijumpai di alam semula jadi dan mempunyai banyak sifat penyembuhan. Memakai gelang menguatkan sistem ketahanan badan, menghilangkan sakit kepala, menstabilkan tekanan, melegakan kesakitan pada otot dan sendi.

Untuk membesarkan gambar (foto) - klik padanya.

Tonton video, tinjau atau tinjau.

Tetapi apa pendapat pelanggan mengenai tindakan gelang itu? Baca ulasan segera!

Ulasan pelanggan yang berkaitan

Ibu mertua saya memberi saya gelang Bianstone, mengatakan bahawa yang sama membantunya menghilangkan sakit kepala dan bahawa dia harus menolong saya dari insomnia. Saya sangat ragu-ragu dengan hadiah itu, tetapi saya tidak mahu membuatnya kesal, gelang itu kelihatan cantik, jadi saya hanya memakainya dan mula memakainya. Yang mengejutkan saya, pada malam itu saya dapat tidur kurang lebih normal. Sekarang saya tidak pernah melepaskannya dan saya berasa lebih baik.

Saya sangat terkejut apabila seorang rakan doktor memberi saya gelang hitam shungite sebagai ubat untuk penyakit kulit dan kardiovaskular. Masih ragu-ragu, saya duduk di forum, membaca banyak maklumat dan ulasan, dan membeli Bianstone untuk diri saya sendiri. Saya memberi jaminan bahawa tidak ada kesan sampingan, selama dua bulan semasa saya memakai gelang tekanan kembali normal dan sakit kepala hilang.

Saya suka memakai gelang, saya memilihnya dengan teliti dan saya suka yang ini kerana reka bentuknya yang sederhana dan penampilan yang sangat maskulin. Setiap perinciannya dibuat dengan teliti dan tekun. Nampaknya tidak ada yang istimewa, tetapi yang keren, warna hitam sesuai dengan banyak pakaian saya dan saya jarang menanggalkan gelang ini, walaupun memakai baju perniagaan, ia cukup serasi.

Saya tidak akan percaya siapa yang akan memberitahu saya, tetapi dari pengalaman saya sendiri bahawa gelang yang benar-benar terbuat dari shungite bianshi hitam mempunyai kesan positif terhadap kesihatan dan kesejahteraan manusia. Saya membelinya dan menggunakannya selama tiga bulan, secara praktikal saya tidak melepaskannya. Sekiranya anda melihat tempoh ini, neurosis hilang, tenang muncul dan sakit kepala hilang sama sekali dan tekanan kembali normal..

Saya terus terang mengakui bahawa sebelum ini saya bahkan tidak mempercayai kekuatan jimat atau gelang. Rakan itu mempunyai gelang yang terbuat dari bungshi shungite hitam dan bercakap mengenai sifat penyembuhannya. Saya mencari di Internet untuk kos dan ulasan dan membeli Bianstone untuk diri saya sendiri. Sudah tentu saya tidak menyesal. Tidak dengan segera, tentu saja, tetapi setelah sebulan terus memakai, kegelisahan hilang dan kepala saya tidak sakit.

Untuk masa yang lama saya tidak dapat menyingkirkan dermatitis atipikal, saya selalu dirawat oleh pakar dermatologi. Teman wanita saya menasihati saya untuk membeli gelang Bianshi, dia membelinya supaya tekanan kembali normal akan membantu. Saya juga membelinya, dan memang, setiap hari kawasan lesi di lengan menjadi lebih kecil, setelah sebulan tidak ada yang tersisa. Secara amnya, kesihatan saya menjadi lebih baik.

Saya banyak membaca mengenai perubatan tradisional Cina. Saya tidak suka akupunktur dan akupunktur, tetapi urut batu, dan memang ada kesan batu di mana anda tidak perlu menusuk / membersihkan kulit, adalah perkara lain. Saya membeli gelang untuk diuji, kata mereka, shungite mempunyai banyak sifat positif pada badan. Saya masih sakit kepala, saya tidak tahu kesan batu atau kesan plasebo, bagaimanapun ada kesannya.

Terdapat banyak gelang dalam reka bentuk, tetapi semuanya serupa. Secara amnya, isteri membeli sendiri, tetapi jenis wanita, dan itu adalah versi lelaki untuk saya, sekarang saya selalu memakainya, barangnya sangat bergaya dan asli, tidak banyak orang yang memakainya. Karya sangat bagus, ia duduk dengan baik di tangan dan kelihatan sangat maskulin, cukup kuat, saya suka gaya ini, saya hampir tidak melepaskannya, benda itu cantik dan berkualiti tinggi.

Gelang Bianshi. Harga dan ulasan untuk gelang bianshi

Byanshi adalah nama jed hitam. Biasanya, mineral berwarna hijau, lebih jarang putih atau biru. Sampel hitam, setakat ini, hanya terdapat di wilayah Shandong di China. Ladang ini telah lama ditemui. Penyebutan banshee adalah dalam karya Confucius "Shanshu." Buku ini juga disebut "Shu-ching." Confucius menyebut batu giok hitam sebagai batu penyembuh.

Doktor moden yang mengamalkan perubatan oriental bersetuju dengan perkara ini. Mereka menggunakan bianshas untuk urut, atau dalam bentuk gelang. Artikel terakhir dikhaskan. Kami belajar memilih, membeli, dan yang paling penting, memakai produk dengan betul.

Penerangan dan sifat gelang bianshi

Gelang Byansha tidak semestinya terdiri daripada jed hitam. Sampel moden juga mengandungi manik-manik jasper, delima, kristal batu. Pengeluar dan peniaga mendakwa bahawa celup meningkatkan sifat bianshi. Walau bagaimanapun, pakar bebas mencadangkan bahawa mineral pihak ketiga ditambahkan kerana kekurangan batu utama.

Ladang, yang dikembangkan selama berabad-abad, habis. Sementara itu, permintaan untuk gelang banshi hitam hanya bertambah. Pasaran penjualan utama adalah China, Jepun dan Mongolia. Penduduk mereka lebih suka model jade 100%. Ini juga menunjukkan bahawa gelang tanpa kemasukan pihak ketiga mempunyai kekuatan maksimum.

Apakah sifat penyembuhan permata? Gelang bianshi jade adalah sumber sinaran inframerah. Spektrumnya sama dengan sinaran tubuh manusia. Gelombang dari 8 hingga 16 mikron panjang meningkatkan potensi semula jadi tubuh.

Aliran darah dipercepat, suhu meningkat sekitar 20%. Hasilnya, tisu dibekalkan dengan oksigen, unsur surih dengan lebih baik. Kesan jangka panjang - peremajaan umum.

Di Rusia, komposisi dan sifat gelang batu banshi dipelajari di Institut Ekologi dan Perlindungan Sosial Moscow. Para saintis menyimpulkan: - batu itu mengandungi kalsium, magnesium, aluminium, sulfur dan besi.

Komposisi itu merangkumi tembaga, silikon dan puluhan unsur lain, yang kebanyakannya jarang terdapat di Bumi. Ini membolehkan anda mempengaruhi semua sistem badan. Sebagai tambahan kepada kesan aliran darah, gelang jade hitam bianshi:

 • meningkatkan imuniti,
 • meningkatkan fungsi motor,
 • menghalang barah.

Mineral juga mempunyai kesan yang baik terhadap sistem pernafasan, khususnya:

 • mempercepat penyembuhan selsema.
 • semasa memakai batu, keadaan rambut, kulit dan kuku bertambah baik.
 • keadaan psikologi juga bertambah baik.
 • keletihan hilang.
 • orang melupakan tekanan dan kemurungan yang berpanjangan.

Dengan urutan, bianshanya menghilangkan selulit dan berat badan berlebihan. Sebagai tukang urut, anda juga boleh menggunakan gelang bianshi. Untuk membeli produk bermaksud mendapatkan satu set manik yang benar-benar halus.

Namun, apabila terkena air panas, ia menjadi kasar. Rahsia transformasi adalah struktur jarum khas mineral. Selepas 3 minit dalam air mendidih, batu itu mulai menyerupai kertas pasir halus. Dia memelihara kesihatan manusia. Sekurang-kurangnya itulah yang dikatakan oleh para bhikkhu Shaolin.

Harga gelang bianchi juga disebabkan oleh kenyataan bahawa jade hitam menghasilkan ultrasound dengan frekuensi 20 hertz. Gelombang berlaku ketika manik menggosok pada kulit. Kesan ultrasound pada badan - pengaktifan metabolisme dalam sel dan di antara mereka.

Kesan saliran limfa membawa kepada pembakaran lemak subkutan. Ini sering digunakan oleh pakar kosmetik. Benar, mereka menggunakan alat moden dan canggih untuk meyakinkan. Tidak semua orang bersedia untuk mempercayai sifat-sifat ajaib dari hiasan sederhana.

Sementara itu, para saintis tidak meragui sifat unik jed hitam. Ahli geologi telah menemui penjelasan untuk tidak adanya simpanan batu lain di dunia.

Analisis radionuklida menunjukkan bahawa bianshas adalah sisa-sisa meteorit. Dia jatuh ke tanah sekitar 63 juta tahun yang lalu. Tempat tepat musim gugur ditemui pada tahun 2009 di wilayah Shandong yang sama..

Asal batu luar bumi menerangkan komposisi khas dan sifat mineral yang tidak biasa. Namun, banyak yang mengatakan bahawa gelang bianshi itu tipuan dan melihat dalam penjelasan mengenai asal-usul jade hitam hanya legenda yang indah. Ini diciptakan untuk "menghangatkan" minat permata dan untuk meningkatkan harganya.

Seseorang boleh bersetuju dengan pendapat ini atau tidak. Dengan hakikat bahawa kos gelang bianshi tinggi, anda tidak boleh membantah. Kami menawarkan gambaran keseluruhan harga untuk produk standard dari black jade.

Harga Gelang Bianshi

Byanshi dikenali sebagai sejenis batu giok, yang bermaksud ia tergolong dalam batu semimulia. Pada masa yang sama, sebilangan manik dikenakan, seolah-olah tergolong dalam kelas mineral pertama. Adalah wajar untuk mengatakan bahawa kos gelang bergantung pada beratnya, iaitu kuantiti, ukuran dan potongan elemen. Jade dibuat berbentuk bulat, bujur.

Tetapi, terdapat juga manik rata. Mereka lebih ringan dan lebih murah. Bagi cabochon standard, sekitar 1,500 rubel diminta untuk sampel 3G. Ini adalah satu manik. Anda boleh menganggarkan harga gelang 20 elemen. Begitu banyak yang diminta untuk mendapatkan banshees sebenar yang terdapat di China..

Olga Nikolaevna Sukhanova, memberikan maklum balas positifnya di forum mengenai Bianchi! Anda juga boleh mendapatkan gelang banshi palsu. Perceraian terdiri daripada pewarnaan plastik sederhana, atau mineral lain, serpihannya. Bahan-bahan lain diberikan sebagai jed hitam.

Oleh itu, semasa memutuskan di mana untuk membeli gelang bianshi, jangan main-main dengan produk yang sangat murah. Sampel seperti itu hanya sesuai untuk perhiasan, tetapi bukan sifat penyembuhan. Peluang untuk mendapatkan gelang bianshi sebenar adalah tinggi jika barang itu dibeli dari seorang penyembuh dari China.

Banyak klinik perubatan tradisional telah menjalin hubungan dengan pengeluaran secara langsung di Shandong. Tidak ada perantara antara doktor dan tukang. Ini mengurangkan risiko ditipu..

Ulasan untuk Gelang Bianshi

Ulasan mengenai gelang bianshi sering dikaitkan dengan nama orang terkenal. Contohnya, banyak merujuk kepada Mikhail Boyarsky. Dia mendakwa bahawa batu giok hitam membantunya mengatasi diabetes. Penyakit ini mula bersaing dengan penyakit jantung..

Tidak menghairankan bahawa ucapan Boyarsky bergema di hati orang Rusia. Peminat memutuskan untuk mencuba gelang itu sendiri. Ulasan adalah positif dan negatif. Mereka mungkin dikaitkan dengan rawatan serentak dalam kerangka perubatan klasik atau pemakaian gelang yang tidak betul. Sebab sebenar kemenangan dan kekalahan tidak diketahui. Walau bagaimanapun, ini adalah pendapat yang berguna untuk dipertimbangkan..

Mereka yang sering mengeluarkan produk dari batu giok hitam, sebagai peraturan, mengatakan bahawa gelang banshi adalah tipuan. Apa yang para pakar katakan, tidak semua diambil kira. Sementara itu, doktor mengesyorkan agar tidak melepaskan gelang tersebut sekurang-kurangnya dua bulan. Barulah kesan terapi menjadi ketara.

Dalam kes ini, perlu mengecualikan kemungkinan palsu. Bukan batu yang sebenar tidak akan meningkatkan kesihatan dan selama setahun memakai terus. Anda boleh memeriksa kualiti manik di makmal gemologi.

Mereka berada di beberapa bandar besar. Di penempatan lain, ada baiknya menghubungi persatuan ahli geologi. Mereka akan memeriksa kekerasan, kelikatan dan sifat mineral lain. Penanda ini akan menunjukkan sama ada banshee itu diperoleh atau tidak..

Sijil kualiti untuk perhiasan yang diperbuat daripada batu semimulia tidak dilampirkan. Oleh itu, lawatan ke pakar mineral adalah satu-satunya cara untuk tidak membuat salah perhitungan dengan pemerolehan. Biarkan, jangan mengecewakan, menguatkan sistem saraf, dan tidak menjengkelkannya.

Penerangan dan ulasan gelang jian hitam bianshi - sifatnya, adakah benar atau perceraian

Beberapa tahun yang lalu, perhiasan yang luar biasa mula dijual - gelang Bianshi yang diperbuat daripada batu giok hitam. Atribut ini dikaitkan dengan kemampuan menyembuhkan badan, memanjangkan umur. Mitos menyelubungi produk, dan peniaga yang tidak bertanggungjawab melepaskan barang palsu kepada mereka yang ingin pulih.

Untuk apa gelang itu?

Gelang penyembuh jade Bianshi adalah 12 batu yang dikumpulkan pada benang regangan. Cabochon, batu segi, manik kacang - kaedah pemprosesan mineral yang berbeza digunakan untuk membuat aksesori, oleh itu, dijumpai perhiasan dengan bentuk dan ukuran yang tidak sama.

Dipercayai lebih 60 juta tahun yang lalu meteorit jatuh di kawasan ini. Di bawah pengaruhnya, pelbagai jenis mineral terbentuk..

Banyak ciri positif disahkan oleh kajian rasmi. Gelang batu bianshi direka untuk:

 • meningkatkan imuniti;
 • peremajaan badan;
 • peraturan tekanan;
 • normalisasi proses pernafasan;
 • mempercepat pertukaran cecair;
 • meningkatkan peredaran darah dalam darah;
 • penyingkiran toksin dari badan;
 • melegakan kesakitan
 • pencegahan tumor.

Prinsip operasi

Komposisi batu dicirikan oleh sebilangan besar unsur (lebih daripada 40). Dan jika logam seperti besi, magnesium, kalsium terdapat dalam sampel batu putih dan batu giok klasik, maka iridium, unsur kosmik, hanya terdapat dalam mineral hitam. Campuran grafit memberi warna pada jade yang unik.

Ion zat penyusun Bianshi, berada dalam keadaan tidak stabil, ketika memakai gelang menembus kulit, dan juga tersebar di udara. Ia mengaktifkan daya hidup badan, meningkatkan metabolisme.

Resonans mereka memberi kesan yang baik kepada manusia, memberikan tenaga tambahan, mengaktifkan sintesis enzim dan penghasilan imunoglobulin. Pembaharuan sel, peremajaan badan.

Semasa memakai gelang dari Bianshi datang ultrasound. Ia berlaku ketika manik-manik menggosok ke badan. Oleh kerana kesan frekuensi tinggi, aliran darah dipercepat, aliran keluar limfa bertambah baik, peremajaan sel terjadi, berat badan diatur.

Lihat ulasan video untuk perincian mengenai hiasan:

Mitos Tentang Gelang Bianshi

Sejarah asal-usul jed hitam tidak difahami sepenuhnya. Satu-satunya perkara yang disepakati oleh para penyelidik adalah kejatuhan meteorit, yang menyumbang kepada pembentukan batu. Dan kemudian perbezaan bermula:

 • ada yang mendakwa bahawa batu adalah bahagian dari cakerawala;
 • yang lain - mineral terestrial yang terdedah kepada sinaran kosmik;
 • ketiga - bahawa ia adalah paduan batuan daratan dengan plasma meteorit.

Baru-baru ini, para penyelidik yang mengusahakan umur panjang menyedari bahawa wilayah Shandong di China sangat berbeza dengan jumlah orang yang berusia 100 tahun..

Menurut penduduk, mereka berhutang panjang dengan hidangan yang terbuat dari batu hitam yang ajaib.

Namun, bahkan sebelum pembangunan industri, sifat permata yang luar biasa telah diketahui..

Alexander dari Macedon menghargai pembalut batu giok hitam, setelah kehilangannya, komandan besar itu mula mengiringi kegagalan.

Legenda mengenai kekuatan penyembuhan mineral telah menyebabkan munculnya mitos moden mengenai gelang batu hitam yang dapat menyembuhkan semua penyakit, termasuk tumor barah, dan juga memulihkan masa muda. Sebilangan besar pernyataan itu hanyalah helah pemasaran yang menyokong penjualan..

Sebenarnya, giok hitam memberi kesan buruk kepada tubuh, tetapi bukan ubat mujarab, tetapi memberi kekuatan, berfungsi sebagai profilaksis untuk banyak penyakit, melemahkan penyakit yang ada dari masa ke masa.

Apa gelang yang sebenarnya dibuat dan bagaimana membezakan yang palsu

Gelang batu giok dari ragam Bianshi sering dipalsukan, menggantikan mineral dengan batu ditekan yang dihasilkan dari sisa semula jadi yang dicampur dengan bahan sintetik. Jade hitam sebenar dicirikan oleh beberapa ciri:

 1. Harga. Gelang dari Bianshi yang jarang berlaku tidak boleh menelan belanja 200-300 rubel. Kos produk asal biasanya sepuluh kali ganda lebih banyak.
 2. Gelang mineral semula jadi, menyenangkan untuk disentuh, dengan permukaan yang rata dan hangat.
 3. Batu halus semula jadi, jatuh ke dalam air suam, menjadi tidak rata, ditutup dengan jarum kecil, memperoleh kemiripan dengan kertas pasir.
 4. Di tempat hubungan Bianshi sekarang dengan badan, masih ada jejak merah jambu, yang berlaku kerana peningkatan kelajuan aliran darah.

Di samping itu, lihat gambaran keseluruhan:

Sifat ajaib

Gelang giok hitam digunakan sebagai jimat atau jimat, kerana batu itu mempunyai tenaga yang kuat. Hiasan itu membantu pemiliknya untuk memenuhi keinginannya yang tulus, membuat perubahan positif dalam hidup, menentukan tujuannya.

Dipercayai bahawa sifat ajaib dari batu dari mana perhiasan dibuat melindungi pemakainya dari kekuatan gelap dan mampu melindungi daripada kesan bahan toksik. Mineral meneutralkan tenaga negatif, menenangkan nafsu. Bagi mereka yang berhadapan dengan pilihan, kristal membantu membuat keputusan; ia memberikan keadilan dan kebijaksanaan kepada penguasa.

Sekiranya anda membeli gelang dengan kemasan logam, lebih baik memilih bingkai yang diperbuat daripada perak, emas putih atau platinum.

Pembingkaian putih meningkatkan kebolehan mistik Bianshi.

Sifat penyembuhan

Rentang penyakit yang mana sifat penyembuhan gelang jade hitam sangat luas. Menurut penyembuh perubatan tradisional Cina, batu yang luar biasa meningkatkan kesejahteraan, meningkatkan daya tenaga, merangsang sistem imun, membantu tubuh mengatasi penyakit dengan sendirinya.

Kesan mineral menyebar ke beberapa arah:

 1. Menormalkan peredaran darah, yang menyumbang kepada sel-sel yang menerima dos oksigen yang diperlukan.
 2. Meningkatkan fungsi motor, yang, mengembalikan kekuatan badan, menjana semula kawasan yang terjejas.
 3. Melegakan ketegangan otot dan saraf, membolehkan tisu menjadi anjal semula.
 4. Ia menghilangkan badan dari tekanan, mencegah banyak penyakit.
 5. Mengurangkan kesakitan.
 6. Menyusun kerja organ dalaman.

Hasilnya, antara petunjuk penggunaan aksesori yang berguna adalah seperti berikut:

 • kesesakan limfa, peredaran darah terjejas;
 • kesakitan pelbagai etiologi;
 • masalah dengan rambut, kuku, tulang;
 • penyakit jantung dan vaskular;
 • penyakit kulit;
 • masalah sistem muskuloskeletal;
 • osteochondrosis serviks;
 • penyakit buah pinggang
 • gangguan hormon, gangguan metabolik;
 • selsema kerap;
 • insomnia.

Hanya intoleransi individu yang mungkin berlaku, yang biasanya menampakkan diri dalam bentuk ruam kulit alergi. Dalam kes ini, penggunaan perhiasan harus dibuang..

Terdapat kualiti penyembuhan yang biasa dilakukan oleh semua jade: jika anda memegang batu di dalam air selama 24 jam, maka dengan bantuan air yang disuntik, anda dapat membersihkan darah, menguatkan tulang dan otot.

Mengenai topik ini, video praktikal mengenai cara melakukan urutan terapeutik dengan batu Bianshi:

Siapa yang disyorkan memakai produk tersebut

Memandangkan sifat penyembuhan batu hitam Bianshi, disarankan untuk memakainya:

 • penghidap diabetes dan berat badan berlebihan;
 • mereka yang kerjanya dikaitkan dengan aktiviti fizikal;
 • dengan kerja berpanjangan di komputer;
 • dengan gaya hidup yang tidak aktif, kerja tidak aktif;
 • terdedah kepada situasi tertekan;
 • orang tua.

Gelang lelaki laconic yang terbuat dari batu giok hitam akan memberi keberanian kepada pemiliknya, kehendak untuk menang, untuk menaklukkan ketinggian baru.

Menurut horoskop, mineral itu sesuai untuk semua orang. Batu ini sangat digemari oleh 3 tanda:

 1. Libra - Bianshi memberikan idea baru, mempromosikan pengetahuan, menjanjikan kehidupan yang tenang, terukur dan panjang.
 2. Aquarius - Black Jade Membantu Mencungkil Bakat.
 3. Perawan - gelang menjamin kehidupan keluarga yang berjaya.

Cara memakai gelang

 1. Di pergelangan tangan mana yang memakai gelang Bianshi - bergantung pada tujuan mereka menggunakan perhiasan. Tangan kiri mengawal bahagian kanan badan, dan aksesori di atasnya akan meningkatkan intuisi dan imaginasi. Tangan kanan bertanggungjawab untuk sisi logik, jadi produknya akan berfungsi untuk meningkatkan daya ingatan, aktiviti mental.
 2. Gelang jed hitam adalah perangsang yang kuat, jadi memakainya selama beberapa jam sehari sudah cukup.
 3. Untuk melegakan kesakitan, aksesori digunakan pada tempat yang mengganggu..
 4. Penghitungan manik dengan jari tangan akan memberi kesan yang baik tanpa melepaskan gelang.

Penjagaan gelang

Gelang dari Bianshi tidak memerlukan penjagaan yang rumit:

 1. Disimpan secara berasingan dari perhiasan lain.
 2. Untuk menghilangkan tenaga negatif yang terkumpul, gelang tersebut dicuci secara berkala dengan air sabun suam, dibilas dan disapu dengan kain kering.
 3. Anda boleh mengisi tenaga aksesori dengan membiarkannya dalam waktu yang singkat di bawah cahaya bulan atau cahaya matahari..

Ulasan pelanggan sebenar

Berikut adalah gambar dengan ulasan pelanggan sebenar gelang Bianche:

Sebagai tambahan, tinjauan video mengenai hiasan:

Gelang hitam Bianshi yang bergaya meningkatkan kekuatan badan dan memberikan kesan meremajakan, terutamanya jika anda percaya pada sifat penyembuhan aksesori. Tetapi jangan menganggap produk sebagai ubat untuk semua penyakit.

Adakah anda sudah merasakan khasiat gelang Bianshi yang menakjubkan? Tulis komen di komen, buat repost, kongsi artikel di rangkaian sosial.

Gelang Bianshi - Penipuan Awas!

Gelang Bianshi, ulasan yang membanjiri Internet secara eksklusif dengan penuh semangat, tidak lebih dari sekadar penipuan biasa. Lebih-lebih lagi, penipuan untuk wang yang sangat besar. Skim penjualan barang tidak berguna seperti itu - boneka sudah diterbitkan di laman web kami lebih dari satu kali - ia sama dengan salinan karbon. Oleh itu, kita tidak akan melukis apa-apa untuk masa yang lama. Perhatikan bahawa dalam kes ini, gambar selebriti dan doktor yang benar-benar ada digunakan, yang mungkin memalukan dan tidak berperikemanusiaan. Sekiranya boneka lain - Gelang Bianshi, gambar doktor perubatan yang dihormati dan disukai oleh banyak pakar kardiologi dan penyampai TV Alexander Leonidovich Myasnikov digunakan.

Selain tangkapan skrin dengan "penipu" tradisional untuk penipu seperti potongan dan kaunter, mereka yang ingin dapat menonton pesanan video dari Dr. A. Myasnikov sendiri dan komennya mengenai Gelang Biansha dari laman web rasminya.

Kebenaran mengenai Gelang Bianshi anda tidak akan dapat mencari ulasan sebenar di mana sahaja. Baiklah - susunan positif dan gembira!

PEMBACA TERDEKAT!

Sebagai kesimpulan, kami meminta anda untuk berkongsi bahan ini di rangkaian sosial, hanya dengan mengklik butang di bawah! Ini hanya beberapa saat dari masa anda, tetapi perbuatan yang baik dan baik! Lagipun, setiap klik dan siaran semula anda adalah sekurang-kurangnya beberapa orang yang disimpan oleh anda dari penipu!
Bukan rahsia lagi bahawa laman web kami wujud hanya berkat iklan yang anda lihat dan sumbangan peribadi anda. Sekiranya bahan kami sekurang-kurangnya sedikit berguna untuk anda, dan maklumat yang disiarkan di laman web ini menyelamatkan anda dari penipu, kami akan sangat berterima kasih atas sumbangan anda dalam SETIAP jumlah dalam borang di bawah! Anda hanya boleh menyumbang jumlah yang anda mahukan! Di bahagian "Book of Honor" di laman web kami, di mana penaja paling aktif dan / atau penaja utama projek kami akan dicerminkan (ini, semestinya hanya sesuka hati; mana-mana penaja mempunyai hak untuk tetap tidak dikenali). Ini adalah pertolongan dan sokongan anda yang membolehkan kami terus bekerja untuk kepentingan orang lain, dengan menunjukkan skema penipu baru. Terima kasih banyak atas pertolongan dan sikap baik anda.!

Gelang Bianshi - penipuan dan perceraian atau penawar keajaiban?

Setiap pendapat dapat disahkan atau dibantah, semuanya bergantung pada seberapa besar minat anda terhadap subjek sengketa. Berdasarkan maklumat terkini, gelang Bianshi hanya merujuk kepada objek perselisihan massa. Di satu pihak, bukti yang munasabah dan berwibawa mengenai faedah, di sisi lain, kesimpulan yang bertentangan, ulasan positif atau negatif..

Apa yang mereka katakan?

Para saintis dan doktor, menurut akhbar Internet, telah meneliti batu Bianshi, yang merupakan jenis batu giok hitam yang jarang terjadi, selama beberapa tahun berturut-turut. Menurut akal besar yang disebutkan di atas, dia memiliki kekuatan ghaib yang mempunyai kesan yang baik terhadap kesihatan manusia..

Adakah dia benar-benar mempunyai kemampuan unik? Banyak laman web penjualan menyatakan bahawa syarat untuk ujian klinikal dibuat khusus untuk kajiannya. Negara-negara Eropah, serta Amerika Syarikat, India, China dan Rusia, telah mempelajari Bianshi. Hasil kolosal mengejutkan dunia: kekuatan terapi batu, yang mempunyai kesan terapeutik pada tubuh, terbukti. Adakah ini tipuan?

Asal jed dan kekuatannya

Juga, pembaca "info-press" diberitahu tentang kemungkinan batu giok itu sendiri, yang dihargai di Mesir kuno, menganggap batu itu bukan hanya penyembuhan, tetapi suci, yang mempengaruhi nasib firaun itu sendiri. Dia melindungi mereka dari murka para dewa, seperti mata Fatima, membawa kesihatan dan nasib baik.

Kemungkinan besar, ia memainkan peranan warna, semakin jarang, semakin suci, jika bukan kekuatan ajaib yang dikurniakan batu itu. Jade hitam kurang biasa daripada putih, kuning dan hijau, dan ragam Bianshi benar-benar aneh, oleh itu legenda mengenai kekuatannya berasal.

Asal-usul batu giok selama bertahun-tahun menjadi legenda: dipercayai bahawa batu semimulia hitam ditemukan di China, tepat di tempat di mana meteorit jatuh bertahun-tahun yang lalu. Sebenarnya, nefrit adalah monomineral yang kuat, warnanya bergantung pada kandungan pelbagai bahan di dalamnya. Walaupun lokasi utamanya di China, ia juga terdapat di Rusia, Kazakhstan, Kanada dan bahkan Brazil..

Harga terbitan

Ruang Internet penuh dengan tawaran: hari ini anda dapat memenuhi iklan yang berpindah ke laman penjualan Bianshi beratus-ratus kali sehari. Dan forum demi forum membincangkan kekuatan ajaibnya. Kenapa ada kekacauan, kerana harga gelang itu jauh dari kecil?

Sukar untuk tidak bersetuju bahawa asas sihirnya adalah perdagangan, sebab itulah pemiliknya tidak meluangkan masa atau wang untuk iklan yang hebat. Harga produk adalah kira-kira 3 ribu rubel. Sebagai perbandingan, cincin di kedai perhiasan, dalam bingkai emas atau perak, berharga dari 3 hingga 100 ribu rubel. Tetapi, jangan segera, segera tutup halaman tanpa memahami. Lebih-lebih lagi, laman web rasmi hiasan ajaib jauh dari satu, dan semua orang menyebut dirinya yang paling "nyata".

Ulasan untuk Gelang Bianshi

Semakin misteri subjek penjualan, semakin banyak ulasan - ini wajar. Pendapat mengenai Bianshi dan khasiatnya sangat berbeza, jadi dalam luasnya Internet, anda tidak hanya dapat mencari foto produk, tetapi juga pelbagai ulasan.

Bukan rahsia lagi bahawa mereka dijual dan dibeli, terdapat keseluruhan platform yang terlibat dalam menulis ulasan berdasarkan pesanan. Tetapi tidak semuanya sangat putus asa: ada orang yang benar-benar membeli gelang dan malah membantu mengatasi penyakit tertentu. Mengapa ini berlaku dan apa yang dikatakan oleh para pakar?

Kekuatan Bianshi, mitos atau kenyataan?

 1. Pertama, asal dan komposisi semula jadi adalah rangkaian mineral kompleks seperti besi, zink, mangan, natrium, magnesium, kalium. Mereka sebenarnya boleh mempengaruhi seseorang. Ini adalah fisioterapi semula jadi, kerana di pejabat institusi perubatan pencapaian teknikal digunakan bersama dengan "penemuan" semula jadi, anda hanya perlu mengingat sifat magnet. Itulah sebabnya jade dan varietasnya yang terkenal, dapat memberi kesan positif pada tubuh kerana komposisi kimianya dan semula jadi. Memakai beberapa elemen jadual berkala menenangkan, memakai yang lain menyembuhkan.
 2. Kedua, gelang berpakaian di pergelangan tangan, di mana nadi berada, bersambung secara langsung dengan kitaran jantung. Dan nadi adalah biomarker yang memberitahu kita tentang keadaan kesihatan secara umum. Oleh itu, kesan positif pada zon ini mempengaruhi seluruh tubuh manusia.
 3. Ketiga, kehebatan cadangan automatik. Malah plasebo mempunyai kesan yang tidak terbatas pada minda manusia. Anda tidak boleh memakai apa-apa, tetapi setiap kali bayangkan gambar yang berlawanan dan hasilnya akan mula muncul. Perkara utama adalah iman dan sikap positif.

Dengan menggabungkan ketiga-tiga faktor tersebut, seseorang mendapat hasil positif tertentu, yang dapat dikaitkan dengan apa yang dipengaruhi oleh gelang Bianshi dari batu hitam.

Apa yang baik?

Mengapa Bianshi begitu berguna dan apa yang dapat disembuhkan berkat perkara kecil yang indah ini? Ulasan doktor mengesahkan bahawa hiasan itu mempengaruhi pelbagai masalah kesihatan. Cukup mencurigakan bahawa beberapa tahun yang lalu tidak ada yang mengetahui tentang ini. Ramai yang menyatakan bahawa ia berfungsi seperti gelang terhadap mata jahat. Tetapi ini juga tidak dibuktikan oleh sesiapa..

Pemiliknya boleh:

 • Menormalkan sistem peredaran darah.
 • Membuang pelbagai bahan toksik dari badan.
 • Menormalkan sistem imun.
 • Mengembalikan fungsi pelindung badan, merangsang sistem imun, sehingga menjadikan tubuh tahan terhadap selsema.
 • Meneutralkan kesakitan.
 • Membantu menyesuaikan diri dengan situasi tekanan.
 • Menormalkan metabolisme, akibat menghilangkan berat badan berlebihan.
 • Menormalkan tekanan darah.
 • Memperbaiki penampilan kulit.

Ini bukan senarai keseluruhan yang menanti orang yang memutuskan untuk membeli perhiasan.

Ringkasan

Apa lagi yang boleh ditambahkan di atas? Hanya gelang yang cantik dan sesuai untuk semua jenis pakaian, dari pakaian kasual hingga pakaian malam. Untuk soalan: "berapa banyak" adalah perkara yang berguna, jawapannya dapat dijumpai dengan cepat. Dan inilah jawapan untuk persoalannya: adakah perceraian, setiap bakal pembeli harus berfikir secara peribadi.

Batu-batu di gelang kemungkinan besar nyata, tetapi sukar untuk menjawab bagaimana penyembuhannya. Tetapi, jika seseorang dapat menghabiskan sejumlah wang tersebut dengan mudah dalam percubaan, mengapa tidak memilih gelang Bianshi dan periksa sendiri?

Anda akan berminat

Batu Gagat - pelindung dari kekuatan jahat dan tindakan ruam

Batu gegelung - Sifat Makna dan Sihir

Empat Daun Semanggi - Makna Nasib Baik yang Diberikan oleh Alam

Penangkap Impian Asli Amerika - Kepentingan dan Faedahnya

Jimat rumah untuk melindungi kawasan penderitaan dari musibah

Makna azimat "Perkahwinan" dalam upacara Slavia hari ini

Menarik:

Matahari hitam dipelihara - sifat rahsia dan makna simbol

Setiap orang yang mempunyai sekurang-kurangnya idea minimum mengenai sejarah abad ke-20 akan segera mengingati apa yang mengingatkan...

9 komen

Sekiranya seseorang benar-benar berminat dengan gelang asli dari China, ia boleh dibeli di AliExpress (penghantaran barang langsung dari China) dan jauh lebih murah daripada yang ditawarkan di laman web rasmi. Penghantaran percuma.

Nenek saya memesan sendiri. Pada mulanya, kami kecewa kerana menghabiskan separuh pencen kami. Dan dia gembira. Dia berkata - Saya berasa lebih baik, lebih banyak kekuatan. Inilah dia - kekuatan cadangan! Kami tidak memujuk. Perkara utama adalah bahawa nenek baik))

Saya seorang pakar kardiologi, dan saya pasti dapat mengatakan - ini adalah tipuan. Sekiranya ada dana yang luar biasa, saya dan rakan sekerja tidak akan mendapat pekerjaan.

Terlalu banyak orang memerlukan cangkuk untuk sembuh. Bagi saya pada satu masa Chumak menjadi "cangkuk". Ketawa dan dosa, tetapi dia menyembuhkan ulser dan memberi saya pengampunan yang mendalam. Sudah tentu, saya faham bahawa dia tidak melakukan ini, tetapi badan saya secara automatik menyarankan dirinya dengan pertolongannya, dan buah ara dengannya, yang utama ialah saya telah sihat selama bertahun-tahun. Mungkin gelang ini menolong sekurang-kurangnya seseorang.

Diduga dipesan di laman web rasmi, pemuda itu memanggil kembali dengan sangat sopan tanpa aksen oriental, memujuk saya untuk membeli 2 dengan harga 3800 dan bukannya satu gelang untuk 2900. Saya memesan penghantaran melalui kurir, dengan harapan mendapat peluang untuk menolak, setelah membayar untuk pengiriman. Tetapi ia datang melalui surat, dengan pemberitahuan dan peringatan SMS untuk mengambil paket. Dalam bungkusan itu, gelang itu sama sekali berbeza daripada yang terdapat di laman web ini, manik-manik bulat yang asal meragukan bahkan tidak sesuai sebagai perhiasan, kerana manik-manik bulat hitam kecil hanya boleh menghiasi tangan remaja gothic. Saya memakai gelang, tentu saja, tidak masuk akal, juga cantik. Maaf atas wang yang dibuang.

Di mana fakta bahawa ini adalah gelang semula jadi? Tidak ada !

di banyak laman web iklannya sama, tetapi harga gelangnya berbeza. Bagaimana ini boleh terjadi?

Selamat petang! Saya wakil kedai russia-byanshi.ru. Bianshi jade tidak membantu penyakit jantung, diabetes dan penyakit serius yang lain, anda tidak boleh mengeluarkan wang jika anda ingin menyembuhkannya. Byanshi akan menolong anda dari segi kesejahteraan keseluruhan, akan lebih mudah bangun pada waktu pagi, tidak terlalu letih, jika anda menghadapi masalah dengan tekanan tinggi, anda juga akan merasa lebih mudah, dll. Gelang itu bukan "pil" ajaib untuk semua penyakit, tetapi gelang itu telah ditipu oleh penipu untuk mendapat keuntungan. Saya menulis kepada anda bukan untuk tujuan pengiklanan, tetapi dengan tujuan untuk melindungi anda dari penipu.
Baru-baru ini, terdapat banyak panggilan, kami menerima banyak panggilan daripada pembeli yang tertipu. Kami memutuskan untuk membuat memo mengenai cara membuat pesanan di kedai dalam talian dan tidak jatuh ke tangan penipu (arahannya boleh digunakan bukan hanya untuk membeli gelang Bianshi, tetapi umumnya untuk sebarang pembelian di Internet).
1) Buka beberapa laman web, sekiranya terdapat banyak laman web yang serupa di antara mereka, dan selain semua pembekal rasmi, maka saya tidak akan memesan apa-apa di sana. Kedai biasa membuat laman web dengan reka bentuk individu, dan tidak menyalin dari rakan sekerja. (biasanya terlalu malas untuk membuat reka bentuk individu untuk penipu, lebih mudah mereka menyalinnya)
2) Lihat maklumat hubungan, data pendaftaran, telefon juga harus ditunjukkan, untuk kepastian anda dapat memanggilnya, ia harus tersedia. Dalam kebanyakan kes, penipu mempunyai telefon yang hanya berfungsi pada panggilan keluar, anda tidak dapat menghubunginya.
3) Cara terbaik, minta operator menghantar bungkusan dengan inventori kepada anda, ini akan membukanya di pejabat pos sebelum pembayaran. Sekiranya dia menolak, atau mulai menjauh dari topik ini (akan ada "alasan" seperti ini: "tidak ada perkhidmatan seperti itu dalam surat", dll.), Ini adalah penipu. Perkhidmatan ini dalam surat berharga kira-kira 40 rubel. Di pejabat pos, anda berada di hadapan pekerja pos, buka bungkusannya, lihat isinya, untuk gelang Bianshi, mesti ada: gelang itu sendiri, sijil kualiti, resit penjualan, arahan dalam bahasa Rusia dan borang inventori yang membolehkan anda mengesahkan kandungannya.

Untuk memerangi penipu, kami mengadakan ujian perjalanan 21 hari. Menurut statistik kami, dengan memakai gelang Bianshi setiap hari, seseorang mula merasa lebih baik selepas 10-14 hari. Tetapi kerana semua orang mempunyai organisma yang berbeza, kami memberi anda 21 hari untuk memeriksa gelang itu. Dalam tempoh ini, jika anda tidak merasakan peningkatan, anda boleh mengembalikan gelang itu kepada kami, dan seterusnya, kami akan menerima wang. Untuk kembali, anda boleh menghubungi kami melalui telefon atau surat yang tertera di laman web ini.

Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes