Derbenevskaya 1 halaman 5

Anda boleh menghubungi kami dengan bas No: 106,13,158,632 (3 hentian);

Anda boleh dihubungi dengan nombor bas 184 (3 hentian);

 • --> -> Dari laluan pertunjukan metro Proletarskaya

Kereta terakhir dari pusat. Belok kanan pertama adalah jalan keluar ke bandar. Ikuti Lorong Krutitsky ke-3 menuju Jambatan Novospassky. Melintasi jambatan Novospassky di sebelah kiri, menuruni tangga dan di lampu isyarat menuju ke seberang tanggul Derbenevskaya. Gerakkan sepanjang dari pusat ke lorong Derbenevsky 1, yang akan berada di sebelah kanan anda setelah 150 m. Pindah ke jalan rumah nombor 5 - SM "Derbenevskaya Plaza". Masuk melalui pusat pemeriksaan.

Kereta pertama dari pusat. Selepas eskalator ke kiri - keluar ke bandar. Belok kanan ke Jalan Kozhevnicheskaya. Ikuti ke jambatan Novospassky. Selepas itu, belok kanan ke Jalan Derbenevskaya. Selepas 50 meter di sebelah kiri anda akan ke 1st Derbenevsky Lane. Ikuti ke nombor rumah 5 - BC "Derbenevskaya Plaza". Masuk melalui pusat pemeriksaan.

Dibuat dengan penuh kasih sayang di studio web Visario

Semua maklumat yang disiarkan di laman web ini hanya untuk tujuan maklumat, ditujukan untuk membiasakan pengguna secara umum dengan masalah yang mungkin menarik bagi mereka, dan bukan merupakan tawaran umum, seperti yang ditentukan oleh peruntukan Artikel 437 Kanun Sivil Persekutuan Rusia.

Walaupun keinginan untuk memaksimumkan relevansi maklumat yang diterbitkan, kemungkinan kesalahan tidak dikecualikan. Pemegang hak cipta tidak menanggung sebarang kewajiban atau tanggungjawab untuk ketidaklengkapan atau ketidaktepatan maklumat yang dinyatakan di laman web ini.

Bahan-bahan yang disajikan di laman web ini, termasuk informasi, gambar, gambar, gambar, gambar grafik, adalah hak milik Pemegang Hak Cipta atau organisasi dengan mana pemegang hak cipta memiliki Perjanjian mengenai penempatan bahan, dan merupakan hasil dari kegiatan intelektual yang dilindungi oleh undang-undang.

Pintu Masuk - 4, tingkat - 4, luas - 420.9 m 2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 4, luas - 420.9 m 2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 4, luas - 420.9 m 2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 6, 33.4 m2, 24.2 m2, 22.2 m2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 3, luas - 442.5 m 2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 4, luas - 420.9 m 2

Permohonan anda diterima. Kami akan menghubungi anda sebentar lagi.

Kenalan

Pusat Diagnostik Eropah untuk MRI dan CT

8 (495) 363-85-06, 8 (499) 391-75-78

MRI dan Pusat CT di Nagatinskaya

Alamat: Moscow, st. Nagatinskaya d. 1 hlm.25, metro Nagatinskaya (3 minit berjalan kaki),

m. Kolomenskaya (11 minit dengan pengangkutan)

Waktu operasi: dari 07:00 hingga 01:00 setiap hari, tujuh hari seminggu

Dengan berjalan kaki - dengan metro, semasa bergerak dari pusat, keluar dari kereta terakhir dari pintu kaca ke kanan, kemudian keluar ke permukaan ke kanan. Di trotoar menuju Sberbank, mengelilingi pagar logam belok kiri ke ul. Nagatinskaya. Pergi terus melalui pusat pemeriksaan dan belok kanan mengikuti papan tanda.

Dengan kereta - daftar masuk dari jalan. Nagatinskaya, dari arah tanggul Nagatinskaya (untuk pembinaan laluan yang betul, masukkan alamat "Nagatinskaya St. 3" di navigator), mengikuti jalan. Nagatinskaya, sebelum sampai di persimpangan dengan jalan raya Warsawa, belok kanan ke wilayah pusat perniagaan Hunt-Holding. Di pusat pemeriksaan dengan dua halangan, tekan butang panggil dan maklumkan bahawa anda akan menuju ke pusat MRI. Anda mesti dibenarkan lulus tanpa pas. Belok kanan selepas pintu masuk (tanda "MRI Pusat Tempat Letak Kereta") dan kiri selepas bangunan putih kedua.

Pusat MRI di Shabolovka

8 (499) 702-05-25

Alamat: Moscow, st. Shabolovka d. 34 hlm. 3, metro Shabolovskaya (1 minit berjalan kaki),

stesen metro Leninsky Prospekt (5 minit dengan pengangkutan)

Waktu operasi: dari 07:00 hingga 01:00 setiap hari, tujuh hari seminggu

Dengan berjalan kaki - setelah keluar dari kereta bawah tanah, naik tangga ke laman web ini. Di sebelah kanan laman web, pergi ke pusat pemeriksaan. Berikan nama belakang anda dan pergi ke pintu masuk nombor 11, tingkat pertama, pintu kaca di sebelah kanan.

Dengan kereta - daftar masuk dari jalan. Shabolovka (untuk pembinaan laluan yang betul, masukkan alamat "34 Shabolovka St." di navigator). Pra-maklumkan kepada pentadbir bahawa anda akan tiba dengan kereta, dan tentukan Membuat dan Bilangan kereta (supaya anda dibenarkan masuk ke wilayah tersebut). Dapatkan pas di mesin (jika penghalang tidak dibuka, hubungi kami). Selepas meletakkan kereta, pergi ke pintu masuk nombor 11, tingkat bawah, pintu kaca.

Pusat MRI di Paveletskaya

8 (499) 702-04-88

Alamat: Moscow, st. Jalan Derbenevskaya, 1 bd. 2, metro Paveletskaya (10 minit berjalan kaki),

m. Proletarskaya (5 minit dengan pengangkutan)

Waktu operasi: dari 07:00 hingga 23:00 setiap hari, tujuh hari seminggu

Dengan berjalan kaki - Metro Paveletskaya (garisan hijau), Kereta pertama dari pusat (keluar ke stesen Paveletsky, ke kereta api Aeroexpress di Domodedovo). Keluar dari bangunan stesen dan belok kanan, menyusuri trafik di Ul. Kozhevnicheskaya, berjalan ke persimpangan dengan st. Derbenevskaya (10 minit). Masuk ke wilayah taman perniagaan Derbenevsky (bangunan merah jambu 2 tingkat), setelah jalan setapak berjalan lurus di depan 100 meter, di sebelah kiri halaman 5, pintu masuk 53 "MRT", tingkat pertama, kiri di sepanjang atrium hingga hujungnya, pintu putih di sebelah kiri.

Dengan pengangkutan awam - Dari stesen keretapi Paveletsky, naik bas 106, 632, 13, 158 ke perhentian bas Derbenevskaya (hentian ke-3 dari metro). Dari hentian anda mesti kembali 50 meter. Masuk ke wilayah taman perniagaan Derbenevsky (bangunan merah jambu 2 tingkat), setelah jalan setapak berjalan lurus di depan 100 meter, di sebelah kiri halaman 5, pintu masuk 53 "MRT", tingkat pertama, kiri di sepanjang atrium hingga hujungnya, pintu putih di sebelah kiri.

Dengan kereta - daftar masuk dari jalan. Derbenevskaya (untuk pembinaan laluan yang betul, masukkan alamat "Derbenevskaya street, 1s2" di navigator). Pra-maklumkan kepada pentadbir bahawa anda akan tiba dengan kereta, dan tentukan Membuat dan Bilangan kereta (supaya anda dibenarkan masuk ke wilayah tersebut). Di pintu masuk anda perlu diberitahu bahawa anda mengikuti pusat MRI (jika penghalang tidak dibuka, hubungi kami). Selepas meletakkan kereta, pergi ke pintu masuk 53, tingkat pertama, kiri di sepanjang atrium hingga ke hujung, pintu putih di sebelah kiri.

Sentiasa bersedia untuk anda:

• Tomograf kelas pakar yang hebat
• Harga berpatutan
• Penerangan gambar yang berkualiti tinggi
• Kakitangan profesional dan sopan
• Lokasi pusat MRI yang selesa - berhampiran metro
• Tempat letak kenderaan percuma yang besar tepat di pintu pusat MRI
• Tempat menunggu yang selesa
• Wi-Fi Percuma
• Teh, kopi secara percuma

Lokasi dan aksesibiliti terbaik untuk penduduk seluruh Moscow

Pusat diagnostik MRI Eropah di Nagatinskaya Street terletak di Moscow, bersebelahan dengan Lebuhraya Warsawa, di wilayah pusat pejabat Hunt-Holding. Ini hanya tiga minit berjalan kaki dari stesen metro Nagatinskaya, yang mudah diakses dari mana saja di bandar - bukan hanya kepada pesakit yang tinggal di stesen metro Annino, Prague, Nagornaya, Warsaw, Kashirskaya, Kantemirovskaya dan Kolomenskaya, tetapi juga ke kawasan lain di Moscow dan wilayah ini. Contohnya, dari Vidnoye mudah untuk menghubungi kami dengan kereta api, setelah sampai di stesen Nizhny Kotly, dan dari Butovo anda boleh datang dengan metro.

Bas: 142, 147, 164, 298; bas troli: 40, 46, 71; Trem: 35, 47, 49 ke perhentian metro Nagatinskaya

Lokasi pusat perubatan yang sesuai membolehkan kita menjalani pemeriksaan MRI untuk penduduk seluruh Moscow. Metro Nagatinskaya, Shabolovskaya, Paveletskaya, Proletarskaya atau Krestyanskaya Zastava dapat dicapai dengan cepat dari pusat dan pinggir kota dengan metro dari stesen Tula, Tretyakovskaya, Novokuznetskaya, Smolenskaya, Tsvetnoy Boulevard, Novoslobodskskaya, metraya, Novoslobodskaya, Bogo, Sogo, Noverslobodskaya, Sogo, Sobsky, Ozkov, Ozkaya, Sobat, Noverslobodskaya, Sobat, Noverslobodskaya, Sobat, Noverslobodskaya, Tykov, Bach, Ozkaya, Sobsky, Ozkaya, Sobsky, Ozkaya, Sobat, Bikin, Sobat, Tyk, Viklowk, Vikraya, Sobat, Vik, dan Vaskaya, Bikini, Bikini., Shipilovskaya, termasuk metro Kaluzhskaya, Belyaevo, Konkovo ​​dan Universiti tidak perlu menghabiskan banyak usaha dan masa untuk perjalanan jauh dengan berjalan kaki, kerana pusat MRI terletak berhampiran metro. Sebagai tambahan, pesakit yang tinggal di kawasan lain di Moscow selalu menghubungi kami: ini adalah Bibirevo, Otradnoe, Sviblovo, dll..

Bas: 106, 632, 13, 158 ke perhentian bas "Derbenevskaya street"

Bandar Moscow, jalan Derbenevskaya, rumah nombor 1, hlm.5

Penyertaan di USRN di alamat ini:

Panorama kawasan

Apa itu EGR? - Ini adalah Daftar Hak Harta Bersatu Negeri (dari tahun 2017 diganti oleh USRN).

Apa itu GKN? - Ini adalah Kadaster Harta Tanah Negeri (dari tahun 2017 digantikan oleh USRN).

Apa itu USRN? - Ini adalah Daftar Negeri Harta Tanah Bersatu (berfungsi sejak 2017).

Pilih nombor apartmen atau premis dalam senarai, dan terima dokumen rasmi dari pendaftaran:

 • Petikan dari USRN
  Ciri umum harta tanah akan ditunjukkan - kawasan, nama, tujuan dan lokasi, dan nilai kadaster. Ini juga membolehkan anda mengetahui siapa pemiliknya, berapa banyak pemilik bersama yang dimiliki, serta jenis, nombor dan tarikh pendaftaran hak milik negeri. Dan yang paling penting - data mengenai bebanan (kredit, gadai janji, janji, penangkapan) yang dikenakan ke atas harta tanah.
 • Sijil Kadaster
  Memberi maklumat mengenai nombor kadaster, serta nilai kadaster harta tanah (boleh diminta untuk tarikh tertentu pada masa lalu).
 • Ekstrak dari USRN mengenai pemindahan hak milik
  Sejarah pemilik urus niaga yang didaftarkan sejak tahun 1998 akan ditunjukkan..

Buka data USRN - nombor kadaster, luas, jumlah tingkat, tujuan dan kategori objek dapat dilihat secara dalam talian secara percuma.

egrp365.ru bukan pihak berkuasa pendaftaran yang sah
atau unit strukturnya

Klinik "Prima Clinica"

Prima Clinica adalah institusi perubatan yang mengkhususkan diri dalam pelbagai bidang. Kakitangannya merangkumi doktor Rusia yang dihormati, pakar dari Eropah, profesor dan doktor sains perubatan. Mereka memberi pesakit mereka pelbagai perkhidmatan, dari diagnosis hingga pemulihan sepenuhnya, menggunakan teknik pengarang yang unik. Berdasarkan Prima Clinica, terdapat: • makmal sendiri; • Jabatan pengimejan resonans magnetik. Jabatan terapi menggunakan alat terkini untuk rawatan kesakitan akut - Spinliner, pemasangan untuk myostimulation. Peralatan yang tersedia untuk pakar Prima Clinica membolehkan rawatan tanpa penggunaan ubat, mengurangkan masa rawatan dan secara berkesan menghilangkan kesan kecederaan sukan yang serius. Perkhidmatan perubatan juga disediakan dalam bidang ginekologi, urologi, dermatologi, kosmetologi, neurologi, terapi manual, dll..

Terdapat 9 doktor di klinik terpilih

Shainidi Marina Sergeevna

Klinik: Prima Clinica

Kos kemasukan - 2000r.

Doktor dermatologi, pakar kecantikan. Dia terlibat dalam penggunaan sediaan toksin botulisme dalam bidang kosmetologi dan perubatan estetik: Botox, Dysport, Kseomin, Lantox, kaedah bekerja dengan implan intradermal berdasarkan asid hyaluronik, garis Juvederm Ultra dan Surqiderm, kaedah bekerja dengan implan suntikan garis: Teosyal, Restyline. →

MRI di Pusat Perubatan MRTru di Paveletskaya (Jalan Derbenevska)

Waktu pembukaan
Isnin-Jumaat: 09:00 - 21:00
Sabtu: 09:00 - 20:00
Ahad: 09:00 - 20:00

"MrtRU" terletak berhampiran stesen Paveletskaya, di jalan Derbenevskaya, 1, di bangunan ke-5. Imbasan MRI di pusat boleh dilakukan 24 jam sehari..

Kakitangan

Jabatan diagnostik diselia oleh doktor dari kategori tertinggi, Ph.D. Ivanchikov Alexander Albertovich (12 tahun praktik di Gazprom MC, persidangan, penghormatan, sijil) - salah satu pakar MRI terkemuka di ibu negara.

Para doktor pusat dalam industri selama lebih dari 15 tahun, bekerjasama dengan prof. masyarakat dan institusi penyelidikan.

Peralatan

Klinik ini memeriksa Philips Intera tingkat tinggi dengan kapasiti 1.5 T. Gambar yang diperoleh semasa prosedur menunjukkan perubahan pada tisu (atau formasi) dengan diameter 1 mm atau lebih. Medan magnet gegelung menyebabkan kontras gambar dan mengurangkan kemungkinan kesalahan dalam diagnosis. Kualiti gambar membolehkan anda menyempurnakan keputusan peperiksaan pada MRI, CT tingkat rendah.

Derbenevskaya 1 halaman 5

Anda boleh menghubungi kami dengan bas No: 106,13,158,632 (3 hentian);

Anda boleh dihubungi dengan nombor bas 184 (3 hentian);

 • --> -> Dari laluan pertunjukan metro Proletarskaya

Kereta terakhir dari pusat. Belok kanan pertama adalah jalan keluar ke bandar. Ikuti Lorong Krutitsky ke-3 menuju Jambatan Novospassky. Melintasi jambatan Novospassky di sebelah kiri, menuruni tangga dan di lampu isyarat menuju ke seberang tanggul Derbenevskaya. Gerakkan sepanjang dari pusat ke lorong Derbenevsky 1, yang akan berada di sebelah kanan anda setelah 150 m. Pindah ke jalan rumah nombor 5 - SM "Derbenevskaya Plaza". Masuk melalui pusat pemeriksaan.

Kereta pertama dari pusat. Selepas eskalator ke kiri - keluar ke bandar. Belok kanan ke Jalan Kozhevnicheskaya. Ikuti ke jambatan Novospassky. Selepas itu, belok kanan ke Jalan Derbenevskaya. Selepas 50 meter di sebelah kiri anda akan ke 1st Derbenevsky Lane. Ikuti ke nombor rumah 5 - BC "Derbenevskaya Plaza". Masuk melalui pusat pemeriksaan.

Dibuat dengan penuh kasih sayang di studio web Visario

Semua maklumat yang disiarkan di laman web ini hanya untuk tujuan maklumat, ditujukan untuk membiasakan pengguna secara umum dengan masalah yang mungkin menarik bagi mereka, dan bukan merupakan tawaran umum, seperti yang ditentukan oleh peruntukan Artikel 437 Kanun Sivil Persekutuan Rusia.

Walaupun keinginan untuk memaksimumkan relevansi maklumat yang diterbitkan, kemungkinan kesalahan tidak dikecualikan. Pemegang hak cipta tidak menanggung sebarang kewajiban atau tanggungjawab untuk ketidaklengkapan atau ketidaktepatan maklumat yang dinyatakan di laman web ini.

Bahan-bahan yang disajikan di laman web ini, termasuk informasi, gambar, gambar, gambar, gambar grafik, adalah hak milik Pemegang Hak Cipta atau organisasi dengan mana pemegang hak cipta memiliki Perjanjian mengenai penempatan bahan, dan merupakan hasil dari kegiatan intelektual yang dilindungi oleh undang-undang.

Pintu Masuk - 4, tingkat - 4, luas - 420.9 m 2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 4, luas - 420.9 m 2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 4, luas - 420.9 m 2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 6, 33.4 m2, 24.2 m2, 22.2 m2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 3, luas - 442.5 m 2

Pintu Masuk - 4, tingkat - 4, luas - 420.9 m 2

Permohonan anda diterima. Kami akan menghubungi anda sebentar lagi.

Pusat Terapi Sakit "PHARMATEB"

Tidak berjaya? Kami akan membantu anda mencari doktor di Moscow. Penerimaan dalam masa terdekat, diskaun sehingga 30%

Pusat Terapi Sakit "PHARMATEB" pada peta

Penerangan tambahan

Kakitangan klinik kami adalah pasukan profesional yang ramah, orang yang berpikiran sama dan peminat dalam bidang mereka. Bersama dengan rakan Eropah, dan dalam banyak aspek berdasarkan model Eropah, kami mengumpulkan teknologi yang paling maju untuk rawatan kesakitan dan sebab-sebab penyebabnya, mengumpulkan pakar yang memiliki kaedah rawatan lanjutan ini, dan membuka klinik yang disebut Pusat Terapi Sakit.

Di klinik Terapi Pusat Sakit, para doktor utama dan pakar pasukan bola sepak, tenis dan hoki kebangsaan Rusia menerima, perunding kami adalah profesor, doktor sains, doktor terhormat Rusia, doktor osteopati Eropah. Di klinik kami, kami menyediakan pelbagai rawatan untuk pesakit kami: dari diagnostik moden hingga pemulihan lengkap. Kami telah membuka makmal moden, sebuah jabatan MRI, memperkenalkan teknologi Eropah yang unik untuk rawatan penyakit, farmakoforesis, diagnostik perkakasan komputer Amerika terkini dan rawatan sakit myofascial akut "Spineliner" digunakan dengan berkesan, pemulihan dilakukan oleh para metodologi pasukan bola sepak, tenis dan hoki kebangsaan Rusia pada ARTROMOT terbaru dan peranti moden myostimulation Cefar-Compex.

Pakar Pusat Terapi Sakit PHARMATEB:

 • traumatologi ortopedik
 • pakar bedah tulang belakang
 • ahli vertebrologi
 • ahli terapi
 • pakar bedah
 • pakar neurologi
 • ahli fisioterapi
 • ahli refleksologi
 • kiropraktor

Pusat Kajian Terapi Sakit "PHARMATEB"

Saya berada di kaunter penerimaan tetamu dengan Voronkova Margarita Vladimirovna, saya suka bahawa anda boleh datang untuk berunding hampir pada bila-bila masa, kecekapannya menggali masalah ini, ini sangat penting bagi ahli dermatologi. Namun, itu tidak kehilangan hubungan dengan pesakit, meninggalkan nombornya, jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda selalu boleh menelepon dan bertanya.

Helo! Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada jururawat yang, malangnya, tidak melihat semasa lawatan terakhir ke pusat itu. Elena yang dihormati! Terima kasih banyak atas kesabaran dan penyertaan yang anda layan dengan saya. Dalam banyak aspek, kejayaan rawatan bukan hanya kebaikan doktor dan teknik yang unik, tetapi juga pekerjaan anda, kebaikan anda dan menyesuaikan saya dengan yang terbaik. Walaupun orang-orang seperti itu bekerja dengan pesakit, mereka berpeluang tidak hanya pulih, tetapi juga pulih sepenuhnya. Kata-kata, sorakan, senyuman dan lelucon anda adalah sebahagian daripada terapi, dan terutama rohani. Jangan hilang kepercayaan, terus memberi inspirasi pada orang. Terima kasih banyak-banyak!

Keradangan saraf muka dilaporkan pada Februari 2014. Satu siri ujian dilakukan, pemeriksaan MRI, setelah itu terapi plasma diresepkan bersama dengan farmakoforesis dan sesuatu yang lain. Selepas rawatan, saya terlupa tentang kesakitan. Apa yang luar biasa, tidak ada kesakitan semasa rawatan! Sia-sia saya takut. Terima kasih atas penjagaan berkaitan dengan orang yang sakit! Salam, Alina.

Masalah sendi bermula sejak dulu lagi, ketika masih muda. Saya seorang pemain ski ketika itu. Dan kemudian dia berkahwin, meninggalkan sukan, melahirkan anak perempuan dan mula mendirikan rumah. Dalam erti kata - untuk memimpin. Dan berterusan berlari memberi saya akhirnya, semuanya mula sakit, dari leher hingga tumit. Kakak saya berkata untuk tidak pandai dan pergi ke Pusat Telekomunikasi Pusat di Derbenevskaya. Bahawa kakak iparnya di sana bursitis berjaya sembuh. Saya sedang menjalani rawatan sekarang, esok adalah temu janji seterusnya. Dan semasa semua orang gembira, perkara utama adalah bahawa kesakitan telah berlalu. Dan jika tidak ada rasa sakit, maka tidak ada penyakit.

Semasa saya mengenakan anak perempuan pertama, tidak ada masalah. Sama ada masih muda, tetapi sihat. Tetapi dengan anak lelaki dari 13 minggu, masalah bermula: sakit kepala, mulut kering yang teruk dan yang paling jahat - berdenyut ketika menggerakkan kesakitan di bawah skapula, turun ke tulang belakang. Saya bertahan sehingga 16 minggu, fikir ia akan berlalu. Tetapi kerana tidak mungkin minum ubat penahan sakit, saya terpaksa mencari penyebabnya dan dirawat. Atas nasihat ibu mertuanya, dia pergi ke daerah Paveletsky di Bank Pusat. Dia mengatasi osteochondrosis di sana. Sekarang saya dapat mengatakan bahawa neuralgia interkostal dirawat dengan kuat terutamanya di Hospital Klinikal Pusat. Terima kasih peribadi kepada pakar neurologi A. Galkina Selepas 3 minggu, saya berada di hospital, dan saya terbang!

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua kakitangan pusat terapi kesakitan kerana profesionalisme dan responsif mereka. Terima kasih kepada Dr. Lazarev Alexander Alexandrovich, yang dengan hati-hati, dengan tulus bertindak balas terhadap kes luar biasa dengan anak saya. Kami sudah berada di banyak klinik, selalunya kami tidak dapat menolong. Di pusat terapi kesakitan, kami ditawarkan untuk mencuba kaedah baru untuk merawat sendi tangan dan mereka memberikan hasil yang positif. Tangan anak saya sakit sedikit, bengkak telah berlalu, dan kekuatan telah muncul! Dan yang paling penting, berharap untuk pemulihan sepenuhnya. Terima kasih! Yang benar, Olga Burenkova, Tver

Nama saya Oksana. Saya ingin mengucapkan terima kasih yang mendalam kepada pusat terapi kesakitan. Terutama kepada pakar neurologi, Anna Vladimirovna! Saya datang ke pusat dengan sakit belakang yang sangat teruk. Saya benar-benar meragui sebelum saya pergi, tetapi setelah membaca ulasan saya memutuskan dan tidak menyesal. Sebelum itu, saya pergi mengurut, melakukan terapi manual, kesannya minimum dan tidak lama. Semasa berunding, saya segera menyedari bahawa anda boleh mempercayai kakitangan yang ramah dan baik. Anna Vladimirovna adalah pakar yang sangat baik, dia akan selalu menjelaskan semuanya; dia mendengar; akan bertanya, mana yang sangat penting dan dia mahu segera percaya. Harga di sini berpatutan, berbanding dengan perbelanjaan yang anda belanjakan di tempat lain tanpa menerima kesannya, rendah. Kerana Saya beralih ke pusat ini selama beberapa waktu dan menjalani rawatan mengikut program penuh, pelapik tulang belakang adalah alat yang sangat baik, selepas itu ia menjadi sangat mudah; farmakoforesis, osteopati, semuanya berada pada tahap tertinggi. Cubalah sendiri dan kemudian tentukan segera untuk meneruskan atau tidak, jangan jalankan diri anda. Saya dapat memberitahu anda dengan kepastian 100% bahawa ia berbaloi. Terima kasih kerana menjadi.

Moscow, jalan Derbenevskaya, 1 hlm.5

Poskod 115114

Cara menuju ke sana dengan pengangkutan awam:

- 1 km 50 m ke pejabat pos terdekat:

Tel.: 8 (499) 235-97-84

Jalan Dubininskaya, 11 hlm.2

- 450 m ke balai polis terdekat:

Tel.: 8 (495) 674-80-60

Jalan Simonovsky Val, 8

ATM terdekat:

Laluan Sarinsky, 2 (590 m)

Jalan Ozerkovskaya Naberezhnaya 12 (2.1 km)

Laluan Kozhukhovsky 1, 9 (2.2 km)

Volgogradsky Avenue, 32 Bldg. 1 (2.2 km)

Pejabat utama

Syarikat Softline

115114 Moscow,
Tebing Derbenevskaya,
Bangunan 7, hlm.8, suku perniagaan
Novospassky
Telefon: +7 (495) 232-00-23 (Softline)
Telefon: +7 (495) 545-05-45 (Penyelesaian Softline)
Telefon: +7 (495) 228-47-07 (Pusat Latihan)
E-mel: [email protected]
https://www.softline.ru

Markas Baru Softline Terletak di Kawasan Perniagaan Novospassky

Ia dapat dicapai dari stesen metro "Paveletskaya" dan "Proletarskaya". Kebolehcapaian pengangkutan yang mudah dari Derbenevskaya Street, Derbenevskaya Embankment, Shlyuzovoy Embankment, Kosmodamianskaya Embankment.

Bagaimana untuk menghubungi kami:

Pengangkutan darat:

Dengan pengangkutan awam, lebih mudah untuk pergi dari stesen metro Paveletskaya - radial. Keluar ke arah kereta pertama dari pusat, di jalan 10-15 meter ke kiri akan ada perhentian bas. Bas yang sesuai:
106 - hentikan "kilang chitsenabivny pertama" (ke-4 berturut-turut);
158 - hentikan "kilang chitsenabivny pertama" (ke-4 berturut-turut);
632 - hentikan "tanggul Derbenevskaya" (ke-6 berturut-turut);
13 - hentikan "Derbenevskaya tanggul" (7 berturut-turut).

Dengan berjalan kaki:

Dari stesen metro "Paveletskaya" (radial).
Masa perjalanan lebih kurang 20 minit.
Di stesen Paveletskaya (radial) - kereta pertama dari pusat (keluar ke stesen Paveletsky). Keluar dari metro ke dataran stesen keretapi Paveletsky, kemudian ke kanan ke jalan Kozhevnicheskaya (mercu tanda akan menjadi pusat membeli-belah Gromada) dan terus ke persimpangan. Di atasnya, belok kanan, menyeberangi jalan dan berjalan di sepanjang jalan menuju Derbenevskaya Street, yang membelok ke kanan. Kemudian terus menyusuri jalan Derbenevskaya ke Derbenevskaya d.7, di mana papan tanda kawasan perniagaan Novospassky dipasang. Di dalam kawasan perniagaan, ikuti papan tanda yang akan membantu anda menuju ke bangunan 8. Softline ada di tingkat 2.

Dari stesen metro "Proletarskaya".
Masa perjalanan lebih kurang 15 minit.
Di stesen Proletarskaya - kereta terakhir dari pusat (keluar dari pintu kaca segera ke kanan dan naik tangga). Bergerak di lorong Krutitsky ke-3 ke depan menuju ke tebing, terus menyusuri jalan tol Novospassky Prospekt dan terus ke lampu isyarat. Setelah lampu isyarat, bergerak di sepanjang jalan Sarinsky, naik dan menyeberangi jambatan Novospassky, setelah turun, pergi melalui lampu isyarat yang lain dan pergi ke jalan Derbenevskaya, belok kanan ke atas dan pergi ke Derbenevskaya, w. 7, di mana tanda tempat perniagaan Novospassky dipasang. Di dalam kawasan perniagaan, ikuti papan tanda yang akan membantu anda menuju ke bangunan 8. Softline ada di tingkat 2.

Dengan kereta:

1. Di tanggul Derbenevskaya:
Penunjuk boleh menjadi papan iklan yang tinggi yang menunjukkan sebilangan syarikat yang berada di kawasan perniagaan Novospassky. Di belakang perisai ini, sedikit lebih jauh dari persiaran adalah bangunan Kumpulan MIRAX. Laluan masuk ke wilayah Kumpulan MIRAX dan Novospassky terletak berdekatan (Novospassky di sebelah kanan).

2. Di jalan Derbenevskaya:
Pintu masuk dari Jalan Derbenevskaya terletak di persimpangan Lorong Kozhevnichesky ke-4. Terdapat papan tanda di pintu masuk.

Pas diperlukan untuk masuk.

Tawaran terbaik untuk individu persendirian

Kami menukar idea bida anda!

kadar faedah yang baik

jumlah pinjaman maksimum

untuk sebarang tujuan, termasuk pembiayaan semula

Pulangan tunai 5% dalam kategori kegemaran atau pendapatan 5% pada baki

pulangan tunai untuk pembelian dalam kategori terpilih

pulangan tunai untuk pembelian lain

Kad kredit dengan wang tunai untuk pembelian dan pengisian semula

mengisi semula wang tunai

pulangan tunai untuk pembelian lain pada kad

pulangan tunai untuk pembelian dalam kategori khas

Tawaran istimewa dengan harga yang berpatutan.

pendapatan tahunan semasa membayar pembelian

pengisian semula dan pengeluaran dana tanpa sekatan

pembayaran faedah bulanan dengan penggunaan huruf besar

Program Perbankan Premium Terbaik

keistimewaan untuk seisi keluarga

yuran pertukaran mata wang

Perbezaan dengan pasaran pertukaran asing dengan pilihan "Kursus khas dalam talian"

Syarat khas untuk pelanggan Orange Premium Club

Persatuan PSB dan Svyaz-Bank

berita

Muat turun kami
bank bimbit

Uruskan kewangan anda dari mana sahaja di dunia. Bila-bila masa. Cepat dan selesa!

Kadar Mata Wang

Mata WangPembelianJualanBank Pusat
Dolar Amerika71.4674.4673.21
EUR77.2680.4679.13
Semasa menukar dari 500 ribu rubel
Dolar Amerika72.5673.3673.21
EUR78.4679.26
Mata WangPembelianJualanBank Pusat
GBP85,9990,9989.38
NOK69.7073.7072.12
CHF72.5177.5175.24
Jpy66.0070.00
Mata WangPembelianJualanBank Pusat
AUD45.3848.6847.29
CAD48.8554.8552.12
XAU3886,424,386.424083.17
Xag37.6743.67
Mata WangPembelianJualanBank Pusat
XPT1674.002174.001821.70
XPD4,372.574872.574295.34

Kursus ini berlaku di perbankan Internet, aplikasi mudah alih dan di pejabat bank untuk operasi penukaran bukan tunai pada akaun. Untuk jumlah dari 500 ribu rubel. ada kursus khas dengan pilihan "Kursus khas dalam talian".

Setiap pagi kami membaca komen anda.

Kami menggunakan kuki untuk menjadikan laman web ini lebih baik untuk anda..

Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes