Kategori - Diagnostik

Ulasan gaya bebas

Internet penuh dengan tawaran dari individu untuk menjual sistem FreeStyle Libre Flash untuk keuntungan peribadi.https://yandex.ua/search/?from=chromesearch&clid=2242631&text=%D0%BA%D1%83% D0% BF% D0% B8% D1% 82% D1% 8C% 20Freestyle% 20Libre% 20% D0% B2% 20% D0% BC% D0% BE% D1% 81% D0% BA% D0% B2% D0% B5 & lr = 147

Berapa banyak gula dalam epal

Epal adalah buah manis yang mempunyai rasa manis. Soalan logik timbul - berapa banyak gula dalam sebiji epal dan berapa kandungan kalori? Mari pertimbangkan semuanya dengan teratur.

Petunjuk ldl dan hdl dalam ujian darah biokimia

Analisis yang begitu terkenal dalam perubatan sebagai ujian darah biokimia membolehkan kita memahami seberapa baik organ dalaman berfungsi dan penyakit apa yang berkembang di dalam badan.

L-carnitine di farmasi

Selamat hari, pengunjung laman web kami yang dikasihi. Ramai pembaca berminat dengan topik makanan tambahan sukan. Oleh itu, kami menumpukan artikel ini kepada salah satu yang paling popular.

L-Carnitin

L-carnitine (levocarnitine) adalah penolong yang ideal semasa menurunkan berat badan, bekerja dengan melegakan dan hanya dengan latihan intensif. Antara keupayaan zat yang berkaitan dengan asid amino dan vitamin kumpulan B adalah pemusnahan kelebihan lemak subkutan, bekalan tenaga, dan peningkatan fizikal..

L-Carnitine

Arahan penggunaan:Harga di farmasi dalam talian:L-carnitine adalah asid amino yang digunakan sebagai makanan tambahan.kesan farmakologiL-carnitine juga disebut vitamin B11, ia mempunyai kesan antitiroid, anabolik, regenerasi, antihipoksik, meningkatkan selera makan, mencetuskan metabolisme lemak.

Penyakit pankreas pada lelaki: gejala patologi

Gejala semua penyakit pankreas serupa. Pendekatan serupa digunakan dalam diagnosis dan rawatan. Pankreatitis akut dan kronik, tumor dan fistula boleh mengganggu kehidupan normal seseorang secara signifikan.

Glukometer dan jalur ujian Satu sentuhan Pilih - penerangan dan penggunaan

Titik penting dalam memerangi diabetes adalah pemantauan berterusan gula darah, yang dilakukan menggunakan glukometer. Peranti moden mesti dapat memenuhi banyak keperluan teknikal untuk benar-benar membantu pemiliknya mengambil langkah tepat pada waktunya apabila indikator menyimpang dari norma.