Kategori - Diagnostik

Sistem pemantauan glukosa darah mudah alih (glukometer) OneTouch Verio IQ

Nombor dalam SRSF RF:63484-16
Kategori:Meter glukosa darah
Pengilang / Pemohon:LifeScan, Inc., syarikat Johnson & Johnson, Amerika Syarikat
Sistem pemantauan glukosa darah mudah alih (glukometer) OneTouch Verio IQ (selanjutnya disebut glukometer) direka untuk mengukur kepekatan glukosa dalam darah dengan kaedah glukosa oksidase.

Sensolite nova plus

Mungkin ia telah dipadamkan, atau tidak pernah wujud..Untuk mencari maklumat yang anda perlukan, kami mengesyorkan agar anda pergi ke halaman utama.

Vibachte, ia dikuasakan oleh anda.

Kadar glukosa darah pada lelaki

Pankreas dengan pengeluaran insulin mengawal tahap gula dalam darah. Kadar glukosa darah pada lelaki berada pada tahap yang sama seperti pada wanita dan kanak-kanak. Sekiranya seorang lelaki menyalahgunakan makanan pedas dan berlemak, alkohol dan merokok, maka angka itu akan berubah-ubah.

Glucometer Accu Chek Asset: Syarat Penggunaan

Penting bagi penderita diabetes untuk memantau kadar glukosa darah mereka secara berkala. Dengan bantuan glucometer yang tepat, anda boleh menjalankan analisis sendiri, dengan mudah dan cepat.

Coagulometer CoaguChek XS (Koaguchek)

Coagulometer mudah alih CoaguChek XS (CoaguChek XS) - alat untuk menentukan Nisbah Masa Normal Antarabangsa (INR) pada pesakit yang mengambil antikoagulan oraldari Roche Diagnostics.

Jalur ujian prestasi pemeriksaan Accu

Nombor farmasi 1:
675004, Blagoveshchensk, st. Komsomolskaya, 3Farmasi No. 2:
675025, Blagoveshchensk, st. Politeknik, d. 55Farmasi No. 3:
675014, Blagoveshchensk, st.

Acromegaly: gejala, sebab, rawatan

Acromegaly: gejala, komplikasi, penyebab, rawatanAcromegaliAcromegaly disebabkan oleh hormon pertumbuhan yang berlebihan. Mari kita bincangkan tentang gejala, sebab dan rawatan acromagelia dengan kaedah pembedahan dan bukan pembedahan.

Insulin bertindak pendek (ATX A10AB)

Terdapat kontraindikasi. Rujuk doktor sebelum memulakan.Ubat diabetes jenis 2 ada di sini.Semua ubat yang digunakan dalam endokrinologi ada di sini..Untuk mengemukakan soalan atau memberi ulasan mengenai ubat (jangan lupa untuk menunjukkan nama ubat dalam teks mesej) di sini.

Alergi terhadap madu, glukosa dan gula-gula

Secara semula jadi, terdapat banyak alergen yang menyebabkan pelbagai reaksi tidak menyenangkan tubuh terhadap kemasukan perengsa tertentu. Kanak-kanak dan orang yang mempunyai sistem imun yang lemah terdedah kepada reaksi alahan..

Mengapa AST meningkat dalam darah, apa maksudnya?

Ujian darah AST - ujian darah biokimia, hasilnya ditentukan jumlah enzim intraselular aspartat aminotransferase.Kaedah analisis ini digunakan untuk mendiagnosis penyakit miokard, gangguan hati dan otot, biasanya diresepkan serentak dengan ujian darah ALT, dan juga ujian bilirubin..