DVD dengan sesi penyembuhan "Atas nama kehidupan" Baz

Tarikh pendaftaran:
02/18/2011

DVD dengan sesi penyembuhan "Atas nama kehidupan" oleh Bazylkhan Dyusupov, pengalaman saya.

Selamat maju jaya kepada anda, pembaca forum yang dikasihi.
Saya ingin berkongsi dengan anda kisah saya yang berkaitan dengan pembelian dan penggunaan cakera DVD dengan audio penyembuhan, sesi video "For Life", penyembuh Dyusupov Bazylkhan.

Saya tinggal di Altai. Ibu bapa saya, terima kasih Tuhan, masih hidup, tetapi tidak sihat, atau kedua-duanya menderita angina dan darah tinggi, dan ibu saya juga mempunyai gula darah tinggi dan bengkak kakinya. Ayah menghidap infark mikro sekitar setahun yang lalu, di samping itu, dia mengalami serangan aritmia, kedua-duanya mempunyai mimpi buruk. Kedua-duanya, sejauh yang saya ingat, tinggal di tablet, saya cuba membiasakannya dengan ramuan, tetapi apa yang mereka jual di farmasi dan beg adalah “sekam” yang sempurna. Dan dengan ramuan asli yang kami ada di Altai tidak menjadi masalah, mereka tidak mahu menyusahkan, mengukus, bersikeras, dll. Lebih mudah, saya membuka botol, menelan tablet, mencucinya dengan air, tetapi tidak mengapa, saya telah mengambil tablet, jika tidak sehari 3-4 untuk semua orang, dan ini adalah kimia, dan berapa banyak kesan sampingan yang menakutkan. Sudah tentu, setelah mengambil ubat, lega datang, tekanan tidak melompat, jantung tidak kelihatan mengganggu. Tetapi ada di antara mereka yang bimbang, krisis itu dijamin, dan ayah saya cepat marah, baik, seolah-olah dia mengalaminya dengan lebih kuat, secara umum, saya mula bimbang tentang kesihatan mereka, terutama setelah ayah saya mengalami miokardium.
Saya tinggal di bandar, dan mereka berada di kampung, hospitalnya sangat miskin, dan ke pusat daerah - 35 km.
Oleh itu, pada musim gugur yang lalu di Internet, saya melihat nota mengenai Bazylkhan Dyusupov dan kliniknya, membaca ulasan orang yang dibantunya, menonton ulasan video, anugerah dan sijil, dan yang paling menarik perhatian saya ialah metodologinya, berdasarkan asas yang ditulisnya dan menyebarkan melalui laman webnya DVD dengan sesi audio dan video penyembuhan - "Atas nama kehidupan".
Saya memikirkannya selama seminggu. Orang itu secara profesional terlibat dalam penyembuhan, mempunyai banyak penghargaan dan diploma, mempunyai lesen, adalah pengarah pusat penyembuh rakyat, di kota Ust-Kamenogorsk. Secara amnya, saya memutuskan untuk membeli cakera padanya untuk sesi untuk ibu bapa saya, saya tidak menyesal dengan wang itu, ini untuk kesihatan ibu bapa saya, orang yang paling dekat dengan saya.
Sesi menonton disarankan sebanyak 7 kali selama 6 bulan. Ibu bapa sudah menjalani 4 sesi, ada 2 lagi yang tersisa.Dari kata-kata mereka: tekanan berhenti "melompat", ibu saya mula membengkak kaki, ayah menjadi kurang gugup, lebih tenang, tidak memerhatikan serangan aritmia bulan lalu dan serangan angina di kedua-duanya menjadi kurang kerap, tidur dinormalisasi. Sekarang saya menegaskan pemberhentian ubat secara beransur-ansur, mereka nampaknya setuju dengan saya. Sudah tentu, di bawah pengawasan ahli terapi, mereka ingin mencuba, secara beransur-ansur mengurangkan dos ubat. Masih perlu dilakukan 2 sesi. Namun saya membelinya pelbagai ramuan. Lebih dekat dengan musim panas saya membawa ibu saya ke klinik daerah, menjalani ujian gula.
Saya pasti berpuas hati dengan hasil sesi dan saya berterima kasih kepada Bazylkhan Dyusenbievich, saya berharap ibu bapa saya dapat menolak dadah, berkat sesi kerjanya.

Maaf banyak menulis, saya hanya merasa terharu dengan perasaan gembira bagi ibu bapa saya, kerana sangat menyakitkan untuk menonton ketika keluarga dan rakan anda menderita dan begitu indah ketika mereka sihat dan bahagia.
Jangan fikir, semua ini saya katakan bukan untuk iklan atau PR. Hanya setakat ini terdapat beberapa ulasan mengenai metodologi "In the Name of Life" di Internet dan saya ingin berkongsi pengalaman saya dari penggunaannya dan memberitahu bahawa ia sangat membantu. Walaupun, jujur, ketika saya memesan cakera, saya tidak percaya bahawa sesi ini akan membantu ibu bapa saya, kerana Internet penuh dengan penipu.

P.S.: inilah laman tempat saya memesan cakera DVD -]]> in-name-of-life.rf]]>

Saya doakan kesihatan yang baik, anda dan orang tersayang.

Catatan disunting oleh pentadbir pada 23/2/2011 19:03

Bazylkhan Dyusupov

Ahli akademik dan penyembuh rakyat. Ketua cabang Pusat Persatuan Penyembuh Tradisional Republik. Penyembuh kategori antarabangsa - Bazylkhan Dyusupov membantu semua orang untuk menyingkirkan penyakit kronik, tabiat buruk dan gangguan

Kursus sensasi "Atas nama kehidupan." Dapatkan akses ke latihan dan sembuhkan badan anda sendiri, menggunakan sesi tenaga dan nasihat pakar.

Mengenai Pengarang

Bazylkhan Dyusupov adalah penyembuh tradisional, ahli akademik, pakar dan doktor antarabangsa, pengarah cawangan Persatuan Penyembuh Tradisional Republik. Bazylkhan berasal dari Kazakhstan. Dilahirkan pada tahun 1956, di wilayah wilayah Kazakhstan Timur.

Dia mula serius dalam penyembuhan sejak pertengahan tahun 90an. Semuanya bermula dengan latihan. Bazylkhan Dyusupov belajar di mana sahaja dia boleh. Dan di Rusia, termasuk. Hasilnya, dia berjaya menggabungkan pengetahuan dan pengalaman hidup menjadi sistem pemulihan manusia yang unik.

Hari ini, Bazylkhan Dyusupov adalah orang terkenal, pengarah Pusat Penyembuhan dan ahli akademik. Namanya terkenal bukan sahaja di Rusia dan Kazakhstan, tetapi juga di banyak negara di dunia. Dia berulang kali dianugerahkan pelbagai diploma, diploma dan anugerah. Untuk kerjaya yang panjang dan berjaya, semua regalia tidak dapat dikira.

Siapa yang akan berguna

Sekiranya anda mengalami sakit belakang, dan sakit sendi. Anda bosan dengan keletihan berterusan. Pada musim luruh dan musim sejuk, imuniti diturunkan, anda mengalami alahan, maka anda perlu berunding dengan Bazylkhan Dyusupov.

Ia juga membantu menyingkirkan tabiat buruk. Membantu orang yang mempunyai alkohol dan merokok. Sudah banyak orang yang telah menjalani sesi dengan Bazylkhan telah mengesahkan bahawa programnya "Cara Menghilangkan Kebiasaan Buruk" sangat membantu.

Ini hanya sebahagian kecil dari penyakit dan musibah yang berjaya dilawan oleh Bazylkhan Dyusupov sejak tahun 1996.

Pusat Penyembuhan

Cawangan Ust-Kamenogorsk dari Pusat Persatuan Penyembuh Tradisional Republik dikunjungi oleh kira-kira 100 orang setiap hari. Mereka datang dengan pelbagai masalah, musibah dan penyakit. Setelah mendapat bantuan yang berkelayakan di sana, pesakit meninggalkan kesihatan dan mood yang baik..

Pada masa ini, ribuan orang telah dirawat di pusat penyembuhan. Ramai di antara mereka mengatakan bahawa mereka merasakan pemulihan sepenuhnya. Semua kes berbeza, tetapi, sebagai peraturan, hasilnya adalah satu - kemenangan sepenuhnya terhadap penyakit ini.

Seperti yang telah disebutkan, Bazylkhan Dyusupov dan pasukannya membantu orang dalam memerangi tabiat buruk. Di antara ulasan mengenai kerja pusat ini, seseorang sering dapat mengucapkan kata-kata terima kasih dari pesakit dan saudara mereka. Ratusan lelaki dan wanita, yang menjalani sesi terapi, menyingkirkan alkoholisme dan merokok yang kronik.

Sesi audio dan video "Atas nama kehidupan"

Selama bertahun-tahun bekerja, Bazylkhan Dyusupov menyembuhkan ribuan orang. Malangnya, ini tidak mencukupi, kerana berjuta-juta memerlukan bantuan. Demikian kata Bazylkhan.

“Oleh itu, perlu mencari jalan keluar yang optimum, bagaimana menolong orang di seluruh dunia. Pertama, kami mengedarkan DVD dengan sesi video dan audio. Sekarang kita mempunyai Internet, dan video dapat diedarkan secara dalam talian. Pada zaman digital, banyak orang boleh mendapatkan bantuan dari jauh. ".

Bazylkhan Dyusupov benar ketika dia mula bertindak. Dia dan pasukannya telah lama menyebarkan maklumat berguna di Internet. Pindahkan pengetahuan dan pengalaman melalui format digital.

Bekerja dengan cara ini adalah penyelesaian yang baik, kerana tidak semua orang boleh datang untuk berunding secara peribadi dengan Bazylkhan, dan ahli akademik itu sendiri tidak akan dapat menerima sebilangan orang secara fizikal.

Kekhususan produk digital dan sesi video

Sangat selamat untuk dirawat melalui sesi. Mereka tidak mempunyai kesan sampingan, seperti ubat-ubatan moden. Anda tidak akan lagi risau bahawa setelah menyembuhkan satu penyakit, anda akan mendapat penyakit lain.

Apa maksudnya sihat

Jadi, apa itu kesihatan yang semua orang tahu. Kami akan mengetahui apa itu orang yang sihat. Menjadi sihat bererti tidak mengalami penyakit, penyakit, ketidakselesaan, dll. Pada prinsipnya, orang yang sihat sama sekali tidak jatuh sakit. Di sini anda boleh berfalsafah, tetapi sebenarnya tidak begitu kritikal.

Di dunia sekarang ini, ramai orang jatuh sakit. Anda bahkan boleh mengatakan bahawa masyarakat secara keseluruhan menderita pelbagai penyakit. Sekarang sukar untuk memanggil orang moden yang benar-benar sihat.

Mana-mana daripada kita mempunyai masalah kesihatan. Dan ada yang mempunyai beberapa. Malah di kalangan orang muda. Malangnya, seiring bertambahnya usia, penyakit ini membuat diri mereka terasa.

Program "Atas nama kehidupan"

Pada mulanya, program For Life dibuat oleh Bazylkhan Dyusupov sebagai tumpuan pengetahuan dan pengalaman yang kompleks. Ia adalah satu set sesi video dalam DVD. Sesi dan kuliah pengarang dirakam pada video, melihat mana dan mengikut arahan, pesakit mula merasa pulih.

Dari masa ke masa, era DVD telah berlalu, Bazylkhan Dyusupov dan pasukannya memperoleh pengalaman dan pengetahuan mengenai bekerja di Internet, dan sekarang anda dapat berkenalan dengan maklumat "penyembuhan" dalam luasnya rangkaian global.

Oleh itu, Atas nama kehidupan - panduan praktikal yang universal, penyembuhan, dalam bentuk sesi video dan audio dari Bazylkhan Dyusupov. Ini adalah amalan penyembuhan sebenar yang dihantar melalui format digital. Program ini terdiri daripada tujuh sesi video.

Penyakit apa yang akan membantu menyembuhkan Bazylkhan Dyusupov

Seperti yang ditunjukkan oleh latihan, Bazylkhan Dyusupov banyak membantu menyingkirkan pelbagai penyakit. Ini dibuktikan dengan banyak ulasan dan komen mengenai karyanya..

Bekas pesakit selalu mengucapkan terima kasih kepada Bazylkhan kerana penyakit yang disembuhkan. Ini adalah hernia tulang belakang, diabetes mellitus, sakit sendi, osteochondrosis, masalah penglihatan dan pendengaran, alahan, prostatitis, jalan keluar selepas strok, alkoholisme, ketagihan nikotin, dll. Penyakit boleh disenaraikan dalam jangka masa yang lama.

Perubatan moden terhadap sesi Bazylkhan Dyusupov

Ramai orang tahu bahawa rawatan klasik oleh doktor tidak selalu membantu. Pil hanya meringankan gejala, dan tidak membasmi masalah secara prinsip. Selalunya, rawatan klasik mempunyai kesan sampingan dan boleh memudaratkan dari masa ke masa..

Semua orang tahu contoh dengan antibiotik, ubat penahan sakit, dan ubat lain yang tidak bermanfaat dalam jangka masa panjang..

Anda juga sering dapat memperhatikan bahawa rawatan penyakit tertentu tidak menyelesaikan keseluruhan masalah kesihatan. Sekiranya objektif, maka perubatan moden tidak berfungsi dengan teruk. Sains telah membantu membasmi sekumpulan penyakit yang 50 tahun yang lalu hampir tidak dapat disembuhkan. Layak memberi penghargaan kepadanya.

Mengenai ubat-ubatan

Setelah berkunjung ke farmasi, tidak ada yang terkejut dengan pilihan ubat dan ramuan yang banyak terdapat di kaunter. Beratus-ratus item, anotasi beribu-ribu watak untuk setiap label yang indah. Inilah cara perniagaan farmaseutikal moden berfungsi..

Namun, statistiknya amat menyedihkan. Malangnya, ubat hanya menghilangkan simptom, bukan penyebab penyakit. Contohnya adalah selsema. Katakan anda mempunyai hidung berair. Dalam kes ini, kebanyakan orang pergi ke farmasi, membeli ubat dan dirawat, seperti yang tertulis dalam arahan.

Pil menjadikannya lebih mudah untuk membawa selesema. Pada pandangan pertama, mereka bahkan mempercepat proses penyembuhan. Malangnya, proses ini bersifat sementara. Masa berlalu, dan orang itu lagi mengalami hidung berair, tekaknya sakit, dll. Dengan kata lain, ini adalah lingkaran setan.

Akibatnya, anda "mengganas" tubuh anda dengan pil, dan, sebagai hasilnya, menanam hati, sistem kekebalan tubuh, dan saluran gastrointestinal. Oleh itu, membahayakan wajah.

Perubatan moden adalah perniagaan yang baik

Persoalan kekal adalah di mana untuk mendapatkan wang untuk perubatan. Topik ini menyeksa pesara secara berkala. Sekali lagi, keadaan biasa: beberapa nenek sakit parah. Pencennya kecil. Dia menjimatkan wang dari bulan ke bulan untuk membeli ubat yang mahal.

Akibatnya, ternyata seseorang menyelamatkan diri, membeli ubat, mula mengambil. Dan hasilnya? Kerana usia dan simpanan, seorang pesara mempunyai penyakit lain. Ternyata "Awl untuk sabun".

Dan ahli perniagaan farmasi ada di sana. Sudah semestinya ubat baru diperlukan. Wang lain, dll. Lingkaran setan secara amnya. Anda bertanya apa yang perlu dibuat? Cara menyingkirkan kuk "ubat" ini?

Apa yang ditawarkan oleh penyembuh Bazylkhan Dyusupov?

Ahli akademik menawarkan penyelesaian yang unik. Ini adalah program "Seumur Hidup". Seperti yang mereka katakan: Sekali-sekala. Petikan dari Bazylkhan Dyusupov:

"Sukar untuk mengatakan jika ada alternatif untuk pendekatan saya. Mungkin seseorang juga menemui pendekatan bersepadu untuk kesihatan, saya tidak tahu. Saya boleh menawarkan kaedah saya yang benar-benar berkesan. Selama bertahun-tahun, kami telah memperbaiki dan mempermudah aliran bahan. ".

Sekali lagi, banyak terima kasih mengesahkan keberkesanan sesi..

Bagaimana teknik ini berfungsi - sesi penyembuhan utama

Anda mungkin bertanya mengapa pesakit pulih dari sesi tersebut. Mari lihat bagaimana kaedah Bazylkhan Dyusupov berfungsi.

Seperti yang telah disebutkan, kaedah rawatan konvensional hanya melegakan gejala. Ternyata mereka hanya mempermudah perjalanan penyakit ini. Ahli akademik Bazylkhan Dyusupov mendekati masalah ini secara global. Seperti yang dia dakwa, di kepala kita, di otak kita ada jalan menuju penyembuhan. Apabila ia mula berfungsi dengan baik, proses penyembuhan bermula.

Sesi tidak berjalan dengan gejala. Mereka memulakan semula matriks tenaga, yang pada gilirannya memberikan dorongan kepada badan fizikal.

Memulakan semula, sistem tenaga memberi tubuh perintah untuk pulih. Sebenarnya, setelah melewati sesi, proses regenerasi diri disertakan. Tidak kira sama ada badan kita mahu atau tidak, tetapi anda semakin pulih.

Bazylkhan Dyusupov - berhati-hati! Sesi tidak akan membantu anda!

Sesi Dyusupov tidak akan membantu anda sekiranya anda memuat turunnya. Kerana dengan pendekatan yang tidak adil, "karma" akan dilanggar, dan jalannya tidak berguna pada mulanya. Adakah pengarangnya adalah penipu? Tentu tidak! Bazylkhan Dyusupov bukan penipu. Seseorang yang berumur, dengan reputasi dan status akademik tidak boleh menjadi penipu. Satu-satunya perkara yang mengganggunya adalah keterikatannya yang berterusan terhadap format DVD.

Mungkin perlu diperhatikan dengan hormat dan memahami bahawa Bazylkhan Dyusupov adalah lelaki sekolah lama Soviet, jadi banyak inovasi dunia moden sukar baginya. Tetapi ini tidak bermaksud bahawa bahan, produk, CD dan bukunya tidak membawa maklumat berguna dan tenaga positif..

Sekiranya anda masih ragu-ragu mengenai aktiviti dan produk Bazylkhan Dyusupov, kami menasihati anda untuk sekali lagi membaca ulasan tentang kegiatannya. Kami mendoakan kesihatan yang baik kepada semua orang!

DVD atas nama kehidupan

Anda memutuskan untuk menyembuhkan barli atau konjungtivitis, ulser atau kusam anda - lakukan apa yang anda fikirkan perlu, dengan segera. Adakah anda mendengar Jadi apa yang saya fikirkan? Lebih hebat saya mengalami rematik ini.

2 di kol. ditampal). Saya tidak dapat mengira, berkali-kali saya berbaring di klinik. Pada 30 April 2003, masalah pernafasan menjadi sangat teruk. Saya menjadi berat badan berlebihan dan pucat. Saya tidak tahu bagaimana orang, tetapi secara peribadi saya sangat memalukan, memalukan. Kelonggaran dan ketegangan yang mudah sekali lagi, dan beberapa kali. Dapatkan petua yang sudah anda ketahui untuk menyembuhkan konjungtivitis. Tahap tenaga telah meningkat, dan pada penghujung hari saya tidak lagi merasa letih. Entah bagaimana walaupun tidak jujur. Sebagai contoh, jika konsultasi selama 5 minit berharga hampir 50 dolar, dan seribu kursus penyembuhan, atau penghapusan kerosakan $ 600, maka berhati-hatilah dengan "doktor" ini. Saya sesekali meninggalkan rumah tanpa memasukkan antasid ke dalam poket saya; Saya minum pil ini setiap kali makan. Sebelum ini, saya sangat letih dan selalu mahu tidur. Pada pendapat saya, penyembuhan tidak semestinya mahal atau sangat rumit. Juga, semasa pemeriksaan, anda harus memperhatikan kehadiran dan keparahan urat varikos yang tidak biasa (perineum, kawasan kemaluan, punggung, paha posterior). Semakin besar kepuasan saya - malah ekstasi - ketika, berkat rehidrasi, berat badan yang saya tambah hanya mencair.

Saya terkejut dengan betapa cepatnya perubahan kesejahteraan umum saya. Penurunan kesuburan, menurut banyak pencipta, dijelaskan oleh penglibatan rahim ovari, pelbagai dishormonemia (hiperprogesteronemia, hypoestradiolemia, dll.) Dengan latar belakang stasis vena. Mereka mudah dijumpai dengan kos perkhidmatan yang tinggi. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, saya mula bertambah berat tanpa henti dengan alasan yang anda nyatakan dengan jelas dalam metodologi anda. Asma menyeksa saya dari tempoh matang, yang bermula dengan saya pada usia 12 tahun. Saya menyedari bahawa jika saya bersetuju untuk menjalani operasi dan menjadi kurang upaya pada usia 35 tahun, saya perlu dijaga oleh saudara-mara saya. Semoga Tuhan memberi anda umur yang panjang sehingga anda dapat meneruskan penyelidikan dan menyebarkannya ke seluruh dunia. Pemeriksaan yang tidak berat sebelah sering menunjukkan kesakitan pada palpasi kawasan iliac kiri, dan / atau kanan, inguinal dan suprapubic (Gamb..

Pelanggaran fungsi pembiakan pada wanita dengan STVP berkisar antara 2 hingga 15%. Sebagai jangkaan pemacu, saya mula menggunakan lebih dari 2 liter. air sehari. Sememangnya, kebenarannya adalah bahawa di antara penyembuh ada banyak penyembuh palsu. Satu meludah, dan tepat pada sasaran. Kerana keracunan dan kekeringan badan yang berterusan dengan alkohol, kulit saya mula pudar dan bertambah tua. Ini adalah kedudukan permulaan. Apa semua ini sama, saya akan bermain-main dengan mereka? Ini dengan mata apa yang mereka memandang saya !. Saya benar-benar gembira. Atau, jika anda hanya tahu menyedari jiwa anda kepada seseorang, itu tidak akan menyakitkan. Saya memutuskan untuk memesan sebilangan besar buku anda dengan kadbod untuk menghantarnya kepada rakan dan kenalan yang terseksa oleh diagnosis yang salah. Pemutus langsung staphylococcus. Kemudian kita menambah usaha, menimbulkan ketegangan, membalikkan lebih jauh. Kekacauan.

Bazylkhan Dyusupov "In the Name of Life" - ulasan mengenai DVD penyembuhan

Projek Bazylkhan Dyusupov "In the Name of Life" adalah satu lagi penipuan yang menggantung mie di telinga pengguna. Oleh itu, laman web http://bazilhan-dusupov.ru menjanjikan kesihatan kuda kepada semua orang yang membeli DVD "penyembuhan" dengan bunyi hajji Bazylkhan Dyusupov tertentu. Jelas, ini SALAH. Walaupun begitu, penipu melabur dalam PR yang agresif. Dan sekarang Internet berbahasa Rusia semakin tenggelam dalam masalah ini!

Apa yang boleh saya katakan ?! Saya segera mengingati zaman kegelapan dengan "psikik" seperti Alan Chumak, Anatoly Kashpirovsky, dan lain-lain. Orang-orang pada masa itu "mengenakan bayaran" air, memakai gambar "psikik" di bawah baju mereka dan bahkan menerapkan foto-foto ini ke bahagian badan yang sakit. Malangnya, tidak ada hujah WHO yang menarik bagi mereka. Hari ini kita hidup di puncak era teknologi komunikasi. Dan orang ramai terus mempercayai penipu...

Nama projek yang berkaitan:

 • Kursus "DALAM KEHIDUPAN TAHUN - 2013!"
 • Pesanan Pesanan 2013 - untuk 4 900 rubel.
 • Bazylkhan Dyusupov "Dalam Nama Kehidupan"
 • Dyusupov Bazylkhan Dyusenbievich
 • Kaedah Rawatan Bazylkhan Dyusupov

"Sekiranya anda ingin memberikan diri anda dan orang yang anda sayangi kehidupan yang penuh dan bahagia di mana tidak akan ada tempat untuk penyakit, maka luangkan masa anda selama 7 minit sahaja, dan saya akan membantu anda!" (dengan). Dengan kata-kata ini bermula sumber yang bodoh, murah dan TIDAK bermaklumat http://bazilhan-dusupov.ru. Secara umum, laman satu halaman terdiri daripada ulasan (linden) yang dibeli dan senarai penyakit yang dapat "disembuhkan" kursus "Untuk Hidup". Alamat laman sesawang
Laman web ini terletak di:
http://bazilhan-dusupov.ru
E-mel:
[dilindungi e-mel]

Intipati projek
Jadi, penipuan itu menawarkan: "PERHATIAN! Sejak 1 Julai 2014, DVD yang dikemas kini "In the Name of Life" mula dijual. Edisi baru mengandungi metodologi yang diperluas dan disajikan dalam peningkatan kualiti ”(c). Baiklah, jangan tergesa-gesa membeli. Pertama, rawatan dengan cirit-birit lisan adalah prospek yang meragukan jika anda tidak menghidap penyakit fiksyen. Kedua, http://bazilhan-dusupov.ru - TIDAK boleh dipercayai!

Di laman web http://bazilhan-dusupov.ru data projek ditunjukkan:

 • Dyusupov Bazylkhan Dyusenbievich, pengarah cawangan;
 • LLC "Persatuan Republikan Profesional Penyembuh Republik";
 • Kazakhstan, Ust-Kamenogorsk, st. Voroshilov. 99;
 • Tel.: 8 800 220 00-06;
 • LLC "Jualan Media";
 • OGRN 1111690030759.

Projek Media Sale LLC disabitkan dengan penipuan: "sebagai hasil pengesahan, maklumat mengenai alamat sah tidak sah (menurut Perkhidmatan Pajak Persekutuan)" (c). Lebih-lebih lagi, OGRN 1111690030759 - sebenarnya dimiliki oleh LLC IT CONSULTING, yang kini menuntut lima orang. Projek ini juga mempunyai banyak hutang (sekurang-kurangnya dari setengah juta rubel). Jadi "syarikat" mana yang menjual roda?

Haji Bazylkhan Dyusupov

maklumat terperinci

Haji Bazylkhan Dyusupov adalah penyembuh tradisional, seorang doktor dari Kazakhstan, yang mula melakukan penyembuhan sejak tahun 1996. Selepas sesi, orang mula menghampirinya dan mengatakan bahawa orang sakit sedang terbaring di suatu tempat, mari kita bawa anda ke sana, rawat dia. Kemudian orang lain datang. Bazylkhan tidak dapat memecahbelahkan dirinya menjadi semua, jadi dia mempunyai idea bahawa benar-benar semua orang diperlukan untuk menolong dan dia memutuskan untuk membuat kaset audio dan, setelah itu, banyak yang menyembuhkan penyakit mereka dan menyingkirkan banyak masalah dengan kaset audio. Kemudian Haji Bazylkhan Dyusupov membuat kursus video legendarisnya, yang merangkumi sesi penyembuhan dan disebut "In the Name of Life".

Menurut Haji Bazylkhan Dyusupov, tidak perlu mencari kursus videonya "In the Name of Life" dalam rakaman, kerana hanya karya asli. Muat turun CD Bazylkhan Dyusupov - ini bermaksud melakukan perbuatan keji yang bukan sahaja tidak memberi anda hasil, tetapi juga boleh membahayakan anda dan orang yang anda sayangi pada masa akan datang. Dalam kursus video, yang ditawarkan oleh pengarang, anda perlu mendengar 7 sesi dan tidak semestinya berturut-turut. Kanak-kanak di bawah umur 14 tahun dilarang menonton sesi penyembuhan utama. Selepas permulaan sesi, dilarang sama sekali mengambil alkohol, ubat-ubatan, kecuali antibiotik. Sekiranya anda tidak dapat berhenti ubat dengan segera, maka anda perlu berhenti menggunakannya, secara beransur-ansur mengurangkan jumlah dos. Anda boleh menonton "Atas nama kehidupan" Bazylkhan Dyusupov sebaik sahaja anda membeli versi video digital atau DVD.

Sekiranya anda mula menonton sesi video perubatan Bazylkhan Dyusupov, dia akan menunjukkan kepada anda sesuatu yang tidak akan anda dengar, anda tidak akan ditunjukkan ini dan tidak akan memberitahu anda di mana sahaja. Penulis mengungkap rahsia otak, rahsia sistem tenaga, rahsia kesedaran dan bawah sedar. Bagaimana semuanya berfungsi dan berfungsi, penyakit apa, dari mana asalnya dan mengapa ia hilang, dan banyak lagi. Hadji Bazylkhan Dyusupov sendiri mengesyorkan menonton sesi utama sebanyak 7 kali untuk mencapai kesan sepenuhnya!

Kesalahan perubatan tradisional adalah bahawa ia tidak mengambil kira komponen manusia. Doktor hanya merawat apa yang mereka lihat. Manusia bukan hanya daging dari tulang, tetapi dia mempunyai roh dan jiwa. Roh dan jiwa adalah permulaan manusia. Apabila permulaan ini dipulihkan, akhir akan dipulihkan. Semua penyakit dalam perubatan rasmi dibuat kronik dan akhirnya tidak dapat disembuhkan.

Tugas Bazylkhan Dyusupov adalah memulihkan dan memulakan sistem tenaga manusia, memulihkan badan tenaga dan fungsi keupayaan kerja otak, memasukkan maklumat untuk pemulihan. Selepas itu, sama ada anda menginginkannya atau tidak, anda akan pulih, iaitu anda akan menjadi seperti yang seharusnya anda lakukan pada masa ini, jika anda tidak melanggar undang-undang Tuhan.

Satu-satunya perkara yang dapat menolong penyakit anda adalah membersihkan kesedaran anda dari segala yang buruk, kerana tidak ada yang dapat melakukan ini untuk anda. Selepas permulaan sesi Bazylkhan, orang itu hilang dari penyakit itu, dan yang dengannya dia tahu sama ada mereka didiagnosis atau tidak, sama sekali tidak menjadi masalah. Bukan sahaja penyakit masa lalu dan sekarang hilang, tetapi juga penyakit masa depan.

Setelah seseorang sembuh sepenuhnya, hanya ada satu perkara yang tersisa untuknya, agar penyakit ini tidak kembali - untuk membersihkan fikirannya dari segala yang buruk. Baca dengan teliti kursus video Bazylkhan Dyusupov, baca ulasan doktor. Pastikan anda memperhatikan ramuan perubatan, tambalan, salap dan dana yang disyorkan oleh penulis sendiri.

Dengan Nama Kehidupan

Sesi DVD Penyembuhan Haji Bazylkan Dyusenbievich Dyusupov

- ini hanyalah sebahagian kecil dari apa yang cepat atau lambat SEMUA ORANG harus berhadapan dengan yang tidak memikirkan kesihatannya!

ULASAN PELANGGAN UNTUK 2012-2013:

Diabetes. Selepas sesi, gula turun normal (5.4-5.6 unit), ia stabil pada waktu pagi dan malam, tidak lagi minum tablet. Tekanan dinormalisasi.

Takikardia dan aritmia hilang. Penglihatan dipulihkan.Doktor Sains Perubatan. Kesakitan pada sendi dan tulang belakang telah hilang. Tekanan kembali normal. Titer antibodi menurun 2.5 kali (dalam ujian darah untuk brucellosis). Hanya menggunakan sebulan, tetapi telah menunjukkan trend positif.

Dia menyembuhkan artritis. Ginjal dibersihkan, pasir keluar, tidak lagi sakit.

Penyembuhan prostatitis kronik.

Urat di kaki menurun. Impian telah pulih. Edema di pergelangan kaki.

Dia menyembuhkan osteochondrosis serviks. Sakit gastrik, sakit kepala berlalu. Keadaan kulit telah bertambah baik. Terdapat ketidakpedulian sepenuhnya terhadap alkohol.

Ulser di kaki telah berlalu. Sakit sendi dan arthrosis, kekejangan, eksim pada lengan, pergantungan meteorologi, penyakit jantung koronari telah berlalu. Urat simpul pada kaki hilang. Papilloma pada perut jatuh. Penglihatan dan pendengaran pulih. Kerja saluran gastrousus, kolesterol dan gula dinormalisasi. Gigi tidak lagi sakit. Menghentikan pembekuan kaki.
Tekanan kembali normal. Konjungtivitis yang disembuhkan. Ketuat di lengan hilang. Bengkak di kaki (vena varikos) dan sakit sendi (di lutut dan tulang belakang) telah hilang. Tidur normal, insomnia berlalu. Serangan di bahagian parietal dan temporal kepala hilang.

Sakit kepala dan sakit lutut telah berlalu. Tekanan dinormalisasi.Sakit sendi hilang. Tekanan kembali normal. Seorang saudara berhenti minum.
Pasir keluar dari buah pinggang. Saya membuang berat badan. Pankreas tidak lagi sakit. Kitaran haid telah bertambah baik. Parut selepas cesarean dilenyapkan dan tidak lagi sakit. Suami juga mengalami perubahan positif..Saya membuang 20 kg berat badan berlebihan, sesak nafas berlalu, diabetes mellitus, prostatitis dan adenoma tidak lagi mengganggu. Saya berasa lebih baik sebanyak 90%.

Haji Bazylkhan Dyusupov. Cakera "Atas nama kehidupan"

Baru-baru ini saya menjumpai Internet di laman web seorang penyembuh rakyat Kazakhstan - Haji Bazylkhan Dyusupova. Inti dari kaedah penyembuhan Haji Bazylkhan Dyusupova muncul untuk melihat cakera yang disebut "In the Name of Life", setelah itu proses penyembuhan dimulakan dengan memulihkan tenaga manusia. Saya akan memberikan beberapa frasa dari laman webnya:

"Semasa sesi, matriks tenaga tubuh fizikal dipulihkan, sistem tenaga dimasukkan, maklumat untuk pemulihan dimasukkan, dan setelah itu, mahu atau tidak mahu, orang itu pulih kerana badan fizikal mengulangi tenaga. Dan kerana tidak ada penyakit pada tahap tenaga manusia, semua penyakit hilang pada tahap fizikal. Dan semua yang manusia buat hari ini untuk rawatan dan penyembuhan adalah kelegaan sementara, atau sama sekali tidak berkesan, sehingga apa yang diberikan oleh alam berfungsi dengan baik untuknya: inilah otaknya dan apa yang diberikan oleh Tuhan, sistem tenaganya. "

Senarai penyakit yang, menurut Haji Bazylkhan Dyusupov, dapat disembuhkan dengan menonton diskanya "In the Name of Life":

Buasir;
Epikondilitis;
Sakit kepala;
Hipertensi;
Penyakit jantung koronari;
Angina pectoris;
Arteriosklerosis serebrum;
Aterosklerosis aorta jantung;
Osteochondrosis;
Batu empedu
Alahan;
Aritmia jantung;
Phlebeurysm;
Ekzema tangan;
Radikulitis;
Gastritis;
Tekanan darah tinggi;
Osteochondrosis serviks yang teruk;
Polyarritis;
Adenoid;
Sinusitis;
Thrombophlebitis;
Goiter;
Enuresis;
Myoma;
Pankreatitis
Hernia umbilik;
Asma;

Di laman web rasmi Haji Bazylkhan Dyusupova, terdapat banyak ulasan positif dari pesakit dan doktor. Walaupun, saya ingin membaca ulasan mengenai metodologi bukan sahaja di laman Hadji Bazylkhan Dyusupova, tetapi juga mengenai sumber Internet yang bebas. Sekiranya anda mempunyai pengalaman menggunakan cakera Haji Bazylkhan Dyusupov "Atas nama kehidupan", maka tinggalkan komen anda di komen.

Disk "Atas nama kehidupan" Bazylkhan Dyusupov - ulasan

Ulasan negatif

ketika saya mendengar cakera, kepalaku sangat memeningkan, dan tidak lama selepas disk ini saya mula menghadapi masalah serius dengan sistem kardiovaskular. Saya rasa itu bukan kebetulan, tidak semua orang dapat melihat apakah itu bagus.

Saya tidak keberatan jika mereka mengembalikan wang untuk cakera itu kepada saya, saya atau keluarga saya tidak merasakan apa-apa kesan kepada saya. Orang yang diberikan yang mewakili dirinya sebagai penyembuh tradisional tidak menjawab telefon bimbit atau bandar. By the way, sebelumnya suratnya selalu. SELALU! diakhiri dengan frasa jika anda tidak merasakan kesan dari kaset saya, saya akan mengembalikan wang anda Tetapi sekarang tidak ada frasa seperti itu. Sekurang-kurangnya bercakap tentang sesuatu. Daripada menipu orang, kembalikan saja wang mereka yang diperoleh oleh pekerja yang jujur. Jangan menipu pesara. Jangan mencuri pencen mereka

Saya mempunyai dua cakera, iaitu yang pertama didengarkan selama 7 bulan dan yang kedua digunakan untuk diabetes dan airnya dicas dan semuanya didengarkan mengikut arahan.KESIMPULAN menunjukkan bahawa semua itu adalah F --- lo dan wang yang terbuang

Terdapat banyak maklumat mengenai cakera ini dengan kaedahnya, tetapi ulasannya agak negatif daripada positif, saya lebih suka semuanya ini - ulasan seorang wanita yang membeli cakera dengan harapan dapat menyembuhkan:

Dan saya juga mendapat sesi terapi ketawa. Cakera mempunyai sesi audio dan sesi video penyembuhan.

Saya memulakan sesi video. Dyusupov mengatakan bahawa kita perlu merasa selesa, lebih baik berbaring. Saya mendapat penyelesaian. Selepas itu Dyusupov berkata: "Sekarang berehat dan tutup mata anda"))))))))

Seluruh sesi ketawa. Menitiskan air mata))))))

Selama ini, gambar yang sama tergantung di monitor: malam, pokok, bulan (nampaknya). Apakah intipati Sesi Video - saya masih tidak faham))))))))

Sesuatu seperti ini, dan seratus orang yang paling menarik telah membeli cakera ini selama beberapa tahun berturut-turut dan harganya kecil, sangat kecil. sedih.

Saya adalah orang yang agak terinspirasi oleh alam semula jadi, saya mendengar mantera, melakukan yoga, setiap hari saya melakukan meditasi audio dan saya yakin 100% bahawa semua ini dapat membantu mencapai matlamat yang diinginkan dan berfungsi dengan berkesan.

Tetapi, ini adalah paman yang menarik dalam foto, digantung dengan pesanan, kerana beberapa sebab saya tidak secara intuitif memberi keyakinan. Saya memutuskan untuk mengetahui dengan lebih terperinci siapa penyembuh mega ini. Perkara pertama yang menimbulkan keraguan adalah bukti. Saya mula mencuba maklumat mengenai akademi ini, ternyata pejabat Sharshkina, kemudian saya menonton beberapa wawancara video dan sampai pada kesimpulan bahawa seseorang itu bahkan tidak memahami intipati penyakit yang semestinya dia sembuhkan orang... Pada akhirnya, dia menulis kepada rakan baiknya di Kazakhstan, walaupun orang itu sangat popular dan terkenal dapat menyembuhkan segala-galanya walaupun pada jarak yang jauh, maka sekurang-kurangnya mereka harus mendengar tentangnya dan paling banyak mereka harus berdiri sejajar dengan orang sakit, tetapi, sayangnya, mereka tidak mendengar nama itu..

Saya hanya ingin mempercayai satu perkara bahawa CD ini dengan muzik yang indah, jika tidak membantu, sekurang-kurangnya tidak membahayakan, dan orang tidak akan merawatnya dengan penyakit berbahaya, membuang masa yang berharga.

100% penipuan. Saya membeli, menonton, menunggu, bahkan jerawat di badan saya tidak tersentak dari tenaga Bazylkhan yang kuat. Sekarang saya termasuk yang dilemparkan, di sebilangan besar negara-negara CIS, dengan jumlah $ 115 yang tidak masuk akal. By the way, rangkaian pengedar berfungsi dengan sangat lancar dan cepat, cakera juga kembali tidak berfungsi, seperti yang dijamin di luar lokasi, mungkin Dyusupov sendiri tidak tahu bahawa dia adalah penyembuh terkenal.

Cakera "Atas nama kehidupan" oleh Bazylkhan Dyusupov adalah penipuan lengkap. Penipuan wang.

Ini adalah penipu. Dapatkan dengan cara yang kurang ajar dan menipu untuk orang sakit. Mereka juga berjanji, sekiranya tidak membantu, mereka akan mengembalikan wang tersebut setelah 7 bulan, biasanya. Tetapi ternyata - bagaimana ini berlaku. Anda perlu menulis ke surat kerja mereka dan menunggu mengikut urutan keutamaan untuk respons terhadap mesej !! (((Ini adalah satu penipuan lain! Saya telah menunggu selama setahun, satu setengah tahun telah berlalu, jika tidak lebih dari saat saya memperoleh!

Di khalayak ramai, seperti ini: Bazylkhan Dyusupov dan pasukannya menjana wang, perniagaan dengan curang!

JANGAN MEMBELI DISK INI DALAM SETIAP KES - INI PALING SAMA YANG MEMERINTAHKAN WANG DARI GARBAGE. ((((((

Iklan untuk cakera ini mengatakan bahawa bahkan mereka yang tidak tahu bahasa Rusia dan pekak akan sembuh dengan melihat cakera ini. Ini adalah satu lagi tipu daya mereka yang berbohong - untuk menyihir orang sakit yang tidak dikenali dan dia dengan cepat mengambilnya dan berlari mengejar cakera ini secepat mungkin! Semua penipuan lengkap.

Apa sebenarnya, maklumat apa di cakera penawar !? Dan inilah (hanya 5 minit dari kekuatan, jika tanpa muzik, video semula jadi):

Dalam cakera ini, kata Bazylkhan Dyusupov, apa yang perlu dilakukan agar penyakit itu hilang, iaitu, agar anda tidak tersinggung, marah, benci, iri hati dan sejenisnya - ringkasnya, hidup tanpa emosi negatif! DAN SEGALANYA. Tidak ada lagi yang dikatakan bagaimana untuk pulih kecuali ini. Saya juga ingat, menulis bahawa perlu melindungi kaki, kepala - tetapi semua orang tahu itu! Itu sahaja! Dan untuk ini, dia meminta 3000-3500 rubel untuk cakera dengan iklan palsu. Apa perceraian dan penipuan.

Walaupun mempunyai beberapa penyakit kecil dan besar - cakera ini tidak membantu. Dalam penilaian, dia meletakkan satu bintang - kerana saya harus membiarkan ulasan itu berlalu, jika tidak, saya tidak akan meletakkannya sama sekali.

Sekarang, jika saya tahu bahawa ada laman web di mana anda boleh membaca ulasan mengenai apa sahaja.

Sekarang saya akan menggunakannya sebelum membeli sesuatu atau bertukar ke suatu tempat.

Orang yang dihormati, adakah anda keberatan 3500 rubel wang yang sukar diperoleh? Sekiranya anda tidak menyesal, berikan kepada pakcik miskin ini. Mungkin hidup tidak mengajar apa-apa. Lagipun, para penipu penuh, dan inilah satu lagi di kem mereka.

Awak fikir. Cakera dikenakan oleh Bazylkhan Dyusupov sendiri.

Sadarlah !! Hahaha dan tiga ribu lagi hahaha. Adakah semuanya dikenakan? Katakan peredaran 10,000 ribu. Kesemuanya mesti dikenakan bayaran. Kami akan melakukan pengiraan; setiap cakera perlu dicas selama 5-10 minit. Ini hanya setahun untuk mengecas cakera. Walaupun anda mengecas permainan, mustahil, ia tidak dicas.

Sudah tentu saya suka lagu dan iringan muzik, saya adalah orang yang beragama dan beriman. Tetapi semua yang lain adalah penghujatan.

Saya memuat turun cakera ini. Terima kasih kepada orang-orang yang baik hati. 3,500 rubel dan ibu saudara saya disimpan. Makcik saya melepaskan tangannya dan ingin membeli cakera ini. Saya membaca banyak ulasan mengenai jenis promosi seperti dia menolong semua orang, meletakkannya di atas kaki, semua penyakit hilang. Anda fikir, sertakan sebahagian kecil otak sekurang-kurangnya bagaimana cakera dapat membantu anda dan merakamnya. Saya percaya dengan kekuatan plasebo, tetapi jika ia benar-benar dibenarkan. Mengetahui harga cakera ini dari ibu saudara saya, rambut saya berdiri di hujungnya bukan hanya di kepala saya, dan tidak hanya pada makcik saya, rahang saya juga jatuh.

Saya menonton cakera ini dan mengatakan bahawa tidak ada penawar dalam video apa pun. Muzik dengan lagu-lagu keagamaan dimainkan di latar belakang video mengenai ajaran penyembuh ini, mengenai dirinya dan para peserta. Video mengenai penyembuhan, ulasan, kisah mereka. DAN SEMUA.

Jangan tertipu, tetapi belanjakan sejumlah wang ini untuk rawatan sebenar atau bantu diri sendiri. Beli tukang urut walaupun dan akan ada lebih banyak faedah.

Ulasan netral

Saya hanya mendengar melalui fon kepala. Khususnya, saya tidak mendengar cakera ini kecuali untuk rawatan. Arahan mengatakan bahawa anda hanya perlu mendengar 7 kali untuk mendapatkan kesan penuh. Tetapi ketika saya mendengar, terutama untuk pertama kalinya, saya merasa kehangatan di badan saya dan ada kepuasan, dan saya tertidur. Saya terus bangun di tempat yang sama. Dan saya terlupa untuk mengatakan. Sekarang saya merasakan kimia dalam produk malah terasa.

Meragui beberapa kaedah. Untuk cara memulihkan badan, anda memerlukan sikap mental dan kepercayaan yang buta terhadap kekuatan cakera yang ajaib..

Cakera itu juga digunakan untuk rawatan penyakitnya. Dengan mengorbankan kronik... ya, semua orang tinggal bersama saya. Bagaimanapun, ia tidak menjadi lebih teruk. Dan luka "segar", selsema, lebam... berlalu 2-3 hari. Di samping itu, selama 7 bulan anda menjalani gaya hidup sihat.... Saya tidak menyesal dengan pembelian tersebut. Terima kasih kepada Bazylkhan Dyusupov

Sebelum anda membeli CD, cari laman web yang sebenar (terdapat banyak CD palsu dan muat turun yang secara semula jadi tidak membantu) Saya sangat gembira, saya telah mendengar CD selama 4 tahun (saya tidak akan menyenaraikan semua penyakit) Saya berumur 65 tahun, saya berasa hebat. Perkara utama adalah menjaga kesihatan. Kesihatan kepada semua! Dengarkan Bazylkan Dyusupov dengan teliti dan semuanya akan baik-baik saja!

Kelebihan:

Membantu pemulihan

Kekurangan:

Hipnosis diri tidak berfungsi

Saya memesan cakera ini hanya atas permintaan nenek saya. Dia mempercayai semua perkara. Saya pernah mendengar mengenai video ini dari rakan saya. Dia diberitahu bahawa setelah menonton anda merasa 10 tahun lebih muda: keceriaan, rasa ringan muncul, tidak ada yang menyakitkan. Dan nenek itu mengalami sakit kepala yang berterusan. Seluruh badan diracuni pil. Oleh itu, dia mula bercakap mengenai cakera ini. Saya tidak dapat menolaknya, walaupun pada mulanya saya tidak mempercayainya.

Di sini kita menghidupkannya, saya tidak cukup keberanian untuk melihat semua sesi. Tetapi nenek dengan penuh semangat menangkap setiap pergerakan, setiap kata. Selepas keseluruhan kursus, dia memberitahu bahawa dia berasa lebih baik. Kepala mula sakit kurang kerap.

Hampir pasti bahawa hipnosis diri berfungsi. Ya dan tidak ada perbezaan. Walaupun begitu, tetapi pemerolehan ini membantu. Tetapi saya tidak menolak kata-kata saya. Otak manusia boleh melakukan apa sahaja. Dan menyembuhkan pemikiran anda sendiri.

Orang-orang tanpa usaha mendapatkan luka untuk diri mereka sendiri dengan cara hidup yang salah, dan mereka menyingkirkannya dalam sekelip mata dengan bantuan cakera atau ahli sihir. TIDAK dan TIDAK lagi, cakera hanya membantu anda sembuh, anda perlu mencari kekuatan dalam diri anda dan berusaha pada diri sendiri, makan lebih sedikit, bergerak lebih banyak, buang tabiat buruk kepada DIRI SENDIRI, dan tidak hanya bergantung pada penyembuh dan Tuhan, mereka hanya pembantu, selebihnya hanya bergantung pada orang itu sendiri. Semoga berjaya kepada semua orang

Ulasan positif

5 tahun yang lalu saya mendengar 3 kali cakera dan... berhenti merokok. Saya masih tidak tahan dengan bau asap. Mistik. Saya merokok selama 13 tahun. Sebaik sahaja saya tidak berhenti.. dan saya membaca buku itu, dan menempelkan tambalannya.. Terima kasih kepada Bazylkhan)) tetapi saya tidak menyelesaikan masalah kesihatan.

Saya membeli cakera pada tahun 2015. Masalah utama saya adalah gula tinggi. Saya mendengar cakera sepenuhnya. Gula kembali normal. Doktor bertanya bagaimana anda berjaya menurunkan kadar gula dengan begitu cepat.. Ketika saya menjawab bahawa Bazylkhan Dyusupov melalui cakera kelihatan
rasanya tidak normal bagi saya. Hari ini adalah 2019., gula adalah normal. Bagi rawatan, jika anda tidak percaya apa yang akan membantu, maka anda tidak boleh memulakannya. Dan cakera sangat membantu.

Pekak lengkap. Tidak ada satu gigi pun di mulut. Selepas dua sesi saya mendengar beberapa frasa. Selepas 3 sesi, "nada mutlak" yang praktikal mendengar perbualan rendah yang jelas melalui 3 bilik. Terdapat tanda-tanda pertumbuhan gigi, gusi bengkak, ujung gigi palsu terpapar. Keadaan umum badan, daya hidup bertambah baik. Terima kasih banyak atas kegembiraan komunikasi. TERIMA KASIH untuk apa anda.

Menghilangkan semua keraguan

Kelebihan:

Kekurangan:

Di tempat kerja, pasukan saya tidak bersinar dengan belia, jadi saya belajar semua gosip dan berita dari sumber utama, saya menyebutnya. Seorang pekerja baru-baru ini membawa cakera seorang penyembuh dari Kazakhstan. Saya ragu-ragu dengan produk seperti ini. Saya teringat bagaimana pada tahun 90an nenek saya meletakkan tin air di depan TV, duduk di seberang dan menikmati sesi, pada masa itu psikik terkenal. Dan, orang-orang tiri, seperti yang saya sebut orang Kazakh, nampaknya saya adalah dukun dengan rebana. Ringkasnya, saya tidak mengambil maklumat ini dan lupa.

Sekiranya tidak untuk satu, tetapi. Cakera ini masuk ke tangan pejabat, kerana sesiapa sahaja yang melihat kursus itu menganggapnya sebagai keajaiban. Di sini rasa ingin tahu seorang wanita melonjak dan saya meminta untuk mengambilnya sebentar. Pada masa itu saya cuba berhenti membeli. Saya mencuba segalanya: tampalan, buku, permen karet, tetapi keinginan saya berjaya.

Saya tidak tahu apa itu sihir, tetapi selepas seminggu saya benar-benar lupa tentang ketagihan. Terdapat 7 sesi di cakera, saya biasanya melihatnya pada waktu petang selepas bekerja. Saya mengembalikan mimpi, mereka berhenti menyakitkan di tulang belakang serviks. Tidak ada jejak keraguan saya.

Dalam bahasa anak saya, penyembuh itu mengarahkan.

Penyembuhan tanpa ubat

Kelebihan:

Kekurangan:

Cakera seperti itu dipersembahkan kepada ibu oleh rakan yang cukup aktif seusianya, sementara dia tidak pernah menggunakan pil dan ubat lain. Sejujurnya, saya sendiri berminat dengan kaedah ini, saya selalu percaya bahawa seseorang dapat disembuhkan dengan bertindak berdasarkan matriks tenaga seseorang.

Oleh itu, apa perubahan yang berlaku dengan ibu saya, saya akan bermula dengan fakta bahawa dia berhenti menggunakan pil untuk insomnia, lonjakan tekanan yang berlaku telah berlalu sepenuhnya. Sekiranya sebelumnya dia terganggu oleh masalah pencernaan, maka mereka juga berlalu, tidak ada lagi sembelit yang diperhatikan. Sudah tentu, ini bukan semua penambahbaikan, tetapi hanya yang paling penting..

Sungguh mengagumkan betapa mudahnya menjadi sihat tanpa memanjakan diri dengan ubat-ubatan. Penyembuhan adalah masa depan, sekarang saya sendiri menjadi yakin.

Saya membeli cakera dan saya tidak sedikit menyesal, saya mengalami pankreas yang sakit (sakit girdle berterusan dari hipokondrium kiri bawah), pankreatin kronik, terdapat juga pedih ulu hati yang mustahil yang meningkat setelah makan (sebelum mendengar cakera, saya melakukan imbasan ultrasound di mana saya mendapat tahu bahawa saya mempunyai kronik pancreatin) Saya mendengar cakera sebanyak 7 kali dan mula menunggu, untuk bercakap, untuk memerhatikan diri sendiri, cuba melihat perubahan. Secara harfiah, saya segera menyedari bahawa pedih ulu hati saya hilang, punggung dan sendi lengan dan kaki saya tidak lagi sakit, dan saya juga sakit di bahagian sisi saya Saya gembira dan menantikan akhir istilah (ketika 7 bulan akan berlalu) ketika 7 bulan berlalu, saya sekali lagi melakukan ultrasound, doktor sedikit mengejutkan saya (nampaknya saya) sementara saya tidak mengikuti diet khas di sana dan tidak minum pil (creon). cakera untuk kakaknya (dia menghidap lupus) jangka masa rawatan belum tamat tetapi tidak ada bintik-bintik pada kulit, dia memberikan cakera untuk mendengarkan ibu, lebih sukar di sini, usia 73 tahun, tekanan melonjak, mereka tidak menolak pil, oh lonjakan tekanan yang sangat kuat, mari kita lihat, dengan memerhatikan kita dapat mengurangkan dos pada kursus kedua atau ketiga. Tidak ada yang mempercayai saya di tempat kerja, mereka berkata "itu kerana anda berhenti minum alkohol," tetapi sebelum itu seekor anjing menggigit saya dan saya diberi vaksin terhadap rabies di hospital dan saya tidak minum alkohol selama 6 bulan dan tidak ada yang seperti itu. Oleh itu, percayalah atau jangan percaya hak anda, tetapi banyak terima kasih kepada Bazylkhan Dyusupov.

Kursus video "DALAM NAMA HIDUP" Bazylkhan Dyusupov

Tarikh: 6 Mei 2014Rubrik: KESIHATAN DAN SUKANKomen: Tiada komen

Hari ini, banyak yang berminat dengan soalan: "Bagaimana mendapatkan kesihatan yang baik tanpa membeli ubat yang mahal?"

Hari ini kami memberi perhatian kepada anda kaedah penyembuhan pengarang "Atas nama kehidupan", berkat ribuan orang menyingkirkan pelbagai penyakit dan penyakit, memberikan mereka hadiah terbaik di dunia - kehidupan baru...

Semua orang tahu bahawa ubat moden kita sering menghilangkan hanya akibat penyakit tertentu, tetapi, malangnya, bukan penyebab penyakit itu sendiri. Ahli farmasi hanya akan memberi anda penawar yang hanya akan ada kelegaan sementara.

Fakta yang paling menyedihkan adalah bahawa ubat kita tidak boleh dan tidak berusaha untuk memungkinkan seseorang yang sakit disembuhkan sepenuhnya, untuk seseorang menjadi sihat sepenuhnya. Dan mengapa? Jawapannya mudah, kerana menguntungkan bagi doktor dan doktor kerana pesakit selalu mengunjungi pejabat mereka - ini wang mereka, ini roti mereka!

Dan akhirnya, harga ubat moden sangat mahal sehingga walaupun orang dapat disembuhkan, ia tidak dapat memberi mereka peluang seperti itu!

Sekiranya anda ingin anda dan orang tersayang menjalani kehidupan yang penuh dan bahagia di mana tidak ada tempat untuk penyakit atau penyakit, maka pengarang teknik unik ini akan dengan senang hati membantu anda, sementara sekarang!

Perhatikan sesi audio dan video pengarang pada DVD tajuk Bazylkhan Dyusupov "DALAM NAMA KEHIDUPAN", yang akan membantu anda menyingkirkan luka tertentu tanpa masalah, dapat disembuhkan, dan yang paling penting, mencari kesihatan dan kesihatan yang baik.

Pengarang memerlukan lebih dari satu tahun untuk menyiapkan dan membuat sesi audio dan video ini.!

Penting! Teknik ini, pemiliknya yang boleh anda gunakan, telah digunakan secara aktif di seluruh dunia selama 10 tahun. Sesi video "UNTUK HIDUP" terbukti berkesan.

Tonton video mengenai bagaimana menghilangkan semua kesakitan di badan:

Adakah anda ingin tahu apa yang berlaku semasa sesi "UNTUK HIDUP"? Semuanya sangat mudah, anda boleh:

memulihkan sistem tenaga;

mengembalikan matriks tenaga;

mengetahui maklumat mengenai pemulihan;

menyingkirkan semua penyakit pada tahap tenaga;

Rasakan bagaimana tubuh anda yang sakit secara fizikal mula berubah menjadi badan yang sihat;

pulih sepenuhnya apa yang paling penting.

Saya ingin menyebutkan bahawa terima kasih kepada cakera Bazylkhan Dyusupov "DALAM NAMA HIDUP", sudah beribu-ribu orang dapat menyingkirkan penyakit-penyakit berikut yang kelihatannya tidak dapat disembuhkan:

prostatitis, sakit kepala, aterosklerosis aorta jantung, diabetes mellitus, urat varikos, sciatica, buasir, batu empedu, eksim, sinusitis, epikondilitis, alergi, hipertensi, penyakit jantung koronari, adenoid, angina pectoris, tekanan darah tinggi, asma, aterosklerosis saluran cerebral, hernia umbilik, papilloma pada kulit, osteochondrosis, polyarthritis, fibroid pada wanita, tekanan darah tinggi, aritmia jantung, trombophlebitis, gastritis dan masalah perut, pankreatitis, osteochondrosis serviks yang teruk, kolik ginjal, sembelit, ulser kaki, enesis, sakit kaki, gondok, ketidakteraturan haid pada wanita, sakit jantung, sakit sendi, sakit buah pinggang, sakit pankreas, tekanan darah rendah, sakit hati dan banyak penyakit lain.

Apa kelebihan utama setiap sesi penyembuhan pada DVD Bazylkhan Dyusupov?

Semua sesi dalam satu DVD, yang akan sentiasa ada di hujung jari anda!

Anda akan berpeluang membantu bukan sahaja diri anda, tetapi juga kepada semua saudara dan rakan anda, anda boleh memindahkan cakera DVD kepada sesiapa sahaja.

Setiap sesi membawa banyak maklumat berguna yang tidak anda dapati di tempat lain..

Teknik ini tidak mempunyai analog pada masa ini, dan dengan yakin kami dapat mengatakan bahawa untuk waktu yang lama tidak akan ada!

Maklumat yang lebih terperinci mengenai kaedah itu sendiri, atau mengenai bonus dan faedah boleh didapati di laman web pengarang.

Sihat dan hidup bahagia.

Sebagai bonus untuk kursus video Bazylkhan Dyusupov "IN THE NAME OF LIFE", anda akan menerima dua teknik terkini: Menghilangkan ketagihan alkohol dan menyingkirkan ketagihan Nikotin:

Di mana untuk membeli Dengan Nama Kehidupan Bazylkhan Dyusupov (cakera dvd asli)

Dalam cakera Name of Life - dvd, edisi terkini 2014, yang merangkumi sesi penyembuhan Bazylkhan Dyusupov. Siapa yang tidak kenal dengan penulis, sedikit maklumat dari biografinya: Haji Bazylkhan Dyusupov - ahli akademik, penyembuh kategori antarabangsa, dan juga penyembuh rakyat rohani yang dihormati di Kazakhstan. Dia kini menjadi pengarah cawangan Persatuan Republikan Profesional Republikan LLC.

Dia mengembangkan kaedah unik untuk merawat penyakit, berdasarkan pemulihan matriks tenaga manusia. Kaedah ini telah memberi kehidupan baru kepada ribuan orang yang menderita, menghilangkan pelbagai penyakit dan penyakit. Ujian klinikal menunjukkan kesan berkesan yang kuat pada seluruh tubuh manusia secara keseluruhan. Sistem rawatan ini selamat dan tidak mempunyai analog di dunia. Berjaya diamalkan selama 10 tahun.

Bagaimana teknik ini berfungsi

Semasa menonton sesi B. Dyusupov dalam tubuh manusia, perubahan positif berikut berlaku:

 • pemulihan matriks tenaga manusia
 • pemulihan tenaga
 • semua penyakit dan penyakit pada tahap tenaga hilang
 • badan fizikal mengulangi proses badan tenaga, menyingkirkan penyakit dan punca kejadiannya
 • maklumat mengenai pemulihan dimasukkan ke dalam sistem badan
 • seseorang pulih sepenuhnya

Penghantaran dan pembayaran

Penjual menghantar dengan "Pos Rusia" pos bungkusan kelas I ke semua wilayah di Rusia, ke Ukraine, Belarus, Kazakhstan dan Lithuania.
Catatan: Anda boleh memesan cakera Bazylkhan Dyusupov's In the Name of Life di Moscow, St. Petersburg, Ufa, Kazan, Yekaterinburg, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Chelyabinsk, Omsk, Krasnodar, Krasnoyarsk, Ulyanovsk, Samara, Rostov-on-Don, bandar-bandar lain, Vorone dengan kurier.

Pembayaran untuk barang boleh dibuat dengan salah satu cara berikut:

 1. Tunai setelah diterima melalui surat
 2. Kurier (sekiranya penghantaran kurier)

Pengarang: Bazylkhan Dyusupov
Penjual rasmi: Media Sale LLC

Harga produk bergantung pada negara pembeli

Membeli cakera Dengan Nama Kehidupan Bazylkhan Dyusupov (asli) dengan harga pengeluar hanya boleh dilakukan di laman web rasmi penjual produk ini.

Penghantaran: Rusia, Ukraine, Belarus, Kazakhstan, Lithuania

Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes