Glukometer Ibisensor (eBsensor)

Lelaki dengan Diabetes

Zlata Qi 17 Jun, 2015

Adakah anda pasti bahawa ahli endokrinologi tidak menerima peratusan penjualan peranti ini? Saya tidak percaya dengan kebaikan ini. Dan omong-omong, semasa anda berjumpa dengan ahli endokrinologi, dia membawa bacaan dari glukometer anda ke komputer?

Katerina Emelyanova (ibu Timoshina) 20 Jun, 2015
Zvyagintsev Alexander 24 Feb, 2016

Sekarang harga jalur ujian di www.ebsensor.ru kelihatan seperti ini:
1 pek 50 jalur ujian - 520 rubel

5 bungkus 50 jalur ujian - 470 gosok

10 bungkus 50 jalur ujian - 460 rubel.

20 bungkus 50 jalur ujian - 450 rubel

50 bungkus 50 jalur ujian - 440 rubel

Evgeny Shubin 02 Mac, 2016
Evgeny Shubin 23 Mac, 2016

Data umum mengenai metrologi peranti

nilai piawai 49.9 mg / dl (2.77 mmol / L) bilangan ukuran yang jatuh ke dalam sebaran ini dengan jumlah pengukuran pada kepekatan tertentu sama dengan 100
berselerak 0-5% 67
5-10% 33
10-15% 0
15-20% 0

96.2 mg / dl (5.34 mmol / L)
berselerak 0-5% 99
5-10% 1
10-15% 0
15-20% 0

nilai standard 136 mg / dl (7.56 mmol / l)
berselerak 0-5% 99
5-10% 1
10-15% 0
15-20% 0

nilai standard 218 mg / dl (12.1 mmol / l)
berselerak 0-5% 97
5-10% 3
10-15% 0
15-20% 0

Ulasan meter glukosa darah Ebsensor

Sekarang harga jalur ujian di Rumah kelihatan seperti ini:
1 pek 50 jalur ujian - 520 rubel

5 bungkus 50 jalur ujian - 470 gosok

10 bungkus 50 jalur ujian - 460 rubel.

20 bungkus 50 jalur ujian - 450 rubel

50 bungkus 50 jalur ujian - 440 rubel

03/23/2016, 11:10# 9

Berikut adalah data metrologi umum untuk glukometer ebsensor

nilai piawai 49.9 mg / dl (2.77 mmol / L) bilangan ukuran yang jatuh ke dalam sebaran ini dengan jumlah pengukuran pada kepekatan tertentu sama dengan 100
berselerak 0-5% 67
5-10% 33
10-15% 0
15-20% 0

96.2 mg / dl (5.34 mmol / L)
berselerak 0-5% 99
5-10% 1
10-15% 0
15-20% 0

nilai standard 136 mg / dl (7.56 mmol / l)
berselerak 0-5% 99
5-10% 1
10-15% 0
15-20% 0

nilai standard 218 mg / dl (12.1 mmol / l)
berselerak 0-5% 97
5-10% 3
10-15% 0
15-20% 0

nilai standard 356 mg / dl (19.8 mmol / l)
berselerak 0-5% 100
5-10% 0
10-15% 0
15-20% 0

Glukometer eBsensor eBsensor

Semua mengenai Glucometer eBsensor eBsensor: ciri dan parameter, ulasan pemilik, berita, bahan analisis dan banyak lagi, semua yang boleh didapati di Internet. Gunakan tab di bawah untuk mencari maklumat yang anda perlukan..

Kekurangan: Melebih-lebihkan prestasi. Lebih daripada 30%

Maklumat dalam keterangan model adalah untuk rujukan sahaja. Sebelum membeli, nyatakan selalu ciri dan set lengkap barang dari pengurus kedai dalam talian anda.

Langgan saluran kami di Telegram! Dapatkan maklumat mengenai produk yang paling popular terus ke peranti mudah alih anda.

Apa yang menarik pengguna ke glukometer eVsensor

Berlatarbelakangkan peristiwa ekonomi baru-baru ini, menjadi sangat sukar untuk menyediakan diri anda dengan semua yang diperlukan untuk kehidupan yang selesa dan beradab di ibu kota. Sukar, tetapi mungkin. Dengan membuang pameran, anda boleh makan di restoran yang lebih murah, atau di rumah (apa yang eksotik) dan kenyang, jangan memakai pakaian berjenama, tetapi salinan pakaian berjenama dan lihat pada masa yang sama.

Perkara yang sama berlaku untuk pilihan alat pemantauan diri untuk pesakit diabetes. Di Moscow, seperti di seluruh Persekutuan Rusia, krisis minyak dan gas seterusnya, tetapi sudah banyak, harus memilih glukometer yang sama, bukan berdasarkan parameter prestij dan populariti pengeluarnya, tetapi sesuai dengan ketebalan dompet mereka. Dan bertentangan dengan stereotaip "mahal, kemudian berkualiti tinggi" hari ini, jika anda benar-benar mahu, anda dapat menemui glukometer dengan kualiti yang sangat baik dan dengan harga yang sangat berpatutan.

Jadi, sensor eB (eBsensor) adalah pilihan yang baik dari segi kualiti dan harga dan kos jalur ujian untuknya. Kualiti disahkan oleh sijil CE, TUF, FDA.

Kehadiran sijil standard Eropah menunjukkan bahawa pengeluar meter ini - syarikat Taiwan VISGENEER, berharap dapat menakluk bukan sahaja pasaran domestik, tetapi juga pasaran Eropah dan Amerika Utara. Ini bermaksud bahawa peranti ini terbukti dan sangat bagus..

Apa yang disertakan dengan meter eBensor

Ia termasuk:

cip elektronik yang memeriksa kesihatan peranti

cip yang digunakan untuk menguji jalur ujian

jalur ujian dalam tiub (10 pcs.)

Arahan untuk menggunakan instrumen dan jalur ujian

buku harian pengukuran

Bateri AAA (2 pcs)

sarung (saiz 17 cm hingga 12.5 cm - semuanya sesuai)

Setelah memperolehnya, anda dapat mengukur gula darah anda dengan segera. Kotak (atau kes) untuk meter ini layak untuk keterangan yang berasingan. Di dalamnya terdapat alas lembut, perlindungan alat yang ideal dari terjatuh secara tidak sengaja. Glukometer, tiub dengan jalur ujian dan penanda di dalam penutup dipegang oleh tali elastik, lancet dan plat kod disimpan di bahagian ritsleting, poket berasingan mengandungi arahan dan buku harian pemantauan diri. Buku harian ini dirancang untuk pemerhatian dan catatan selama 23 minggu. Arahan itu ditulis dalam bahasa Rusia, dapat diakses, bukan bahasa "kekok" penterjemah Cina, tetapi cukup sastera. Cetakannya berkualiti dan bagus.

Tidak, ini bukan darah diabetes, walaupun ideanya bagus, bukan? Setitik darah - dan peranti berjalan lancar sepanjang hari. Sebenarnya, sumber kuasa meter eBensor adalah dua bateri kecil. Kapasiti dua bateri alkali AAA jauh lebih besar daripada satu CR2032, yang banyak digunakan hari ini. Baterai kecil dijual pada setiap langkah dan bertahan lebih lama, jadi parameter ini juga akan ditambahkan ke piggy bank plus sensor eB.

Penentukuran plasma, kaedah pengukuran elektrokimia, memori besar, kaedah kapilari mengisi jalur ujian - di eBcensor semua parameter, seperti glukometer jenama, hanya harganya lebih rendah. Saya gembira kerana terdapat pertukaran unit yang mudah dari mmol / l ke mg / dl, kerana beberapa pilihan ini akan sangat berguna.

Sistem untuk memeriksa kesihatan sensor eB

Saya sangat suka sistem untuk memeriksa kesihatan peranti - anda hanya perlu memasukkan cip CHECK ke dalam meter. Sekiranya ABC dipaparkan pada panel instrumen - semuanya baik-baik saja, peranti akan menunjukkan tahap gula darah dengan betul, jika EO - maka glukometer adalah kereta, tidak berfungsi dan tahap gula darah tidak akan ditunjukkan dengan betul. Huruf EO bermaksud bahawa peranti mesti dibawa ke pusat servis terdekat - di sana ia akan diganti. Penyelesaian kawalan tidak lagi diperlukan, anda tidak perlu memantau tarikh luputnya dan biasanya membelinya. Dengan menggunakan cip, semuanya mudah dan senang - saya memasukkan semuanya.

Bentuk dan ukuran meter ini sempurna - tidak terlalu besar, tetapi tidak terlalu kecil. Meter berada di telapak tangan anda dengan mudah, sebilangan besar jelas kelihatan di skrin LCD besar. Peranti ini sesuai untuk orang yang kurang penglihatan. Sarungnya berwarna putih, berkilat, sisipan silikon anti slip dipasang di sisi - meter tidak boleh keluar dari tangan mereka yang berpeluh atau lembap, yang sesuai untuk orang tua atau kanak-kanak. Menurut pemerhatian saya, hanya glukometer eBsensor yang mempunyai sisipan seperti itu, dan ini menunjukkan bahawa pengeluar peranti ini benar-benar membuatnya untuk orang, dan bukan hanya untuk keuntungan.

Butang meter glukosa - satu di depan dan satu di belakang

Selepas pemerolehannya, anda perlu menetapkan waktu dan tarikh, seperti di telefon bimbit. Anda perlu melakukan ini dengan menekan butang di bahagian belakang meter yang terletak di bawah penutup di sebelah kiri. Dengan itu, pilihan dibuat secara berurutan - jam, kemudian minit, kemudian - bulan dan hari (dari kiri ke kanan), dan dengan bantuan satu, by the way, butang dalam bentuk jantung yang terletak di "fasad" meter, kami menetapkan jam, minit yang sesuai, petunjuk tahun dan bulan. Butang "depan" yang sama digunakan untuk mengekstrak hasil pengukuran dari memori peranti, yang dapat disimpan di dalamnya 180 keping.

Tetapi bahagian terbaik mengenai meter ini ialah menghidupkan dan mematikannya sendiri, pada mesin. Apabila jalur ujian dimasukkan ke dalamnya, ia secara automatik menyala, apabila dikeluarkan, ia akan mati. Meter ini sesuai untuk orang tua dan yang paling sederhana yang telah saya gunakan dalam jangka masa panjang dengan diabetes dan akan saya gunakan.

Dan akhirnya, peranti ini sangat tepat


http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0009898106006267 - berikut adalah penilaian klinikal sistem pemantauan glukosa darah mudah alih eBsensor.

Begitulah keadaannya, tetapi saya lebih yakin dengan penerbitan ilmiah asing yang serius. Paparan grafik ralat analisis menggunakan zon yang berbeza dengan kepentingan klinikal Clark:


Bilangan dan peratusan bacaan eBsensor dalam selang waktu tertentu bergantung pada julat kepekatan glukosa yang berbeza

Penyimpangan dari nilai rujukan dalam peratus

Glukometer eBsensor (eBsensor)

Glukometer Ebsensor direka untuk mengukur glukosa darah menggunakan jalur ujian eBsensor.
Peranti ini dapat digunakan bukan hanya untuk pengukuran glukosa darah di rumah, tetapi juga untuk memantau keberkesanan langkah-langkah untuk mengawal diabetes pada pesakit di institusi perubatan.

Kemudahan penggunaan dan harga jalur ujian yang rendah.

PALING EKONOMI dengan harga jalur ujian! Sangat sesuai untuk PENGGUNA AKTIF dan warga tua! SKRIN BESAR DENGAN DIGIT BESAR;

 • Terima kasih kepada kes cekap tenaga dengan pad getah, GLUCOMETER ADALAH BERKESAN UNTUK MENJAGA DI TANGAN;
 • Peranti dikalibrasi oleh plasma;
 • Kod jalur ujian secara automatik ditetapkan oleh jalur pengekodan. Ia tidak berubah dari batch ke batch strip test, oleh itu cukup memasukkan jalur pengekodan ke dalam peranti sekali dan kemudian tidak perlu mengubahnya.
 • Glukometer eBsensor;
 • Jalur ujian eBsensor No. 10
 • Jalur ujian kesihatan instrumen
 • Jalur pengekodan
 • Bateri, jenis AAA, 1.5 V (2 pcs)
 • Arahan penggunaan
 • Diari Pengukuran
 • Kad jaminan
 • Arahan untuk menggunakan jalur ujian
 • Peranti menindik
 • Lancet - 10 keping
 • Dimensi: 87 x 60 x 21 mm;
 • Berat: 75g;
 • Paparan: LCD, 30 mm X 40 mm;
 • Isipadu penurunan darah: hingga 2.5 μl;
 • Masa pengukuran: 10 saat;
 • Kapasiti memori: 180 ukuran dengan masa dan tarikh analisis;
 • Kaedah Pengukuran: Elektrokimia;
 • Ditentukur: dengan plasma;
 • Pengekodan: cip pengekodan;
 • Unit ukuran: mg / dl dan mmol / l - pemilihan dengan suis;
 • Pemindahan data ke PC: melalui kabel RS-232;
 • Kuasa: Bateri AAA (1.5 V) - 2 buah.;
 • Hidup dan mati secara automatik;
  • kemasukan: semasa memperkenalkan jalur ujian ke dalam peranti
  • penutupan: semasa mengeluarkan jalur ujian
 • Memantau tahap kesihatan meter: jalur kawalan cip warna putih dengan prasasti CHECK;
 • Julat pengukuran: 1.66 mmol / L - 3333 mmol / L;
 • Julat Hematokrit: 20% -60%;
 • Suhu operasi: + 10 C hingga +40 C;
 • Kelembapan operasi: kurang daripada 85%;
 • Purata jangka hayat instrumen: sekurang-kurangnya 10 tahun.

Glukometer eBsensor sebagai HADIAH ketika membeli 2 bungkus jalur ujian eBsensor No. 50

Pengeluaran: Visgeneer
Harga:1354 gosok.

Harga:1421.7 1354 gosok.

Kandungan penghantaran:
 • meter eBsensor
 • 100 keping. jalur ujian eBsensor
 • jalur untuk memeriksa kesihatan peranti
 • jalur pengekodan
 • 2 bateri AAA, 1.5 V
 • Arahan penggunaan
 • buku harian pengukuran
 • lembaran arahan untuk menggunakan jalur ujian
 • kad jaminan

Peranti menusuk jari dan lancet dijual secara berasingan.

5 sebab mengapa anda harus membeli meter glukosa darah eBsensor

 • hasil yang tepat, seperti yang dihasilkan oleh kompleks makmal profesional;

kos minimum satu analisis dan harga terendah untuk jalur ujian eBsensor;

Analisis yang mudah (dimensi padat peranti, skrin besar, pengukuran automatik tanpa menekan butang), orang tua dan anak kecil dapat mengatasi alat seperti itu dengan mudah;

tiada penyelesaian untuk memeriksa ketepatan - peranti ini dilengkapi dengan cip khas;

kaedah penyerapan kapilari dan pengukuran automatik semasa mengisi jumlah darah yang mencukupi tidak termasuk hasil analisis yang salah.

Dimensi87 x 60 x 21 mm
Berat75 g
Masa pengukuran10 saat
Paparankristal cecair, 30 mm x 40 mm
Isipadu penurunan darahtidak lebih daripada 2.5 μl
Ingatan180 ukuran dengan masa dan tarikh
Kaedah pengukuranelektrokimia
Ditentukurdalam plasma
Pengekodancip pengekodan
Unitmg / dl dan mmol / l - pemilihan dengan suis
Pemindahan data PCmelalui RS232
Bekalan kuasa2 bateri AAA (1.5 V)
Hidup dan mati secara automatik- kemasukan automatik semasa memasukkan jalur ujian
- penutupan automatik selepas pengekstrakan jalur ujian
Pemantauan kesihatan perantijalur kawalan dalam bentuk cip dengan prasasti SEMAK
Jarak mengukur1.66 mmol / L - 33.33 mmol / L;
Julat hematokrit20% -60%
Suhu bekerja+ 10 C hingga +40 C
Kelembapan operasikurang daripada 85%
Hayat instrumen puratatidak kurang dari 10 tahun

Semasa memesan hingga 10,000 r.380 r.
Semasa memesan lebih dari 10,000 r.adalah percuma

Minimum pesanan dalam jumlah 3900 r.380 p. + perjalanan dari Moscow dan kembali

Pesanan dihantar dari hari ke hari atau keesokan harinya. Pada hari penghantaran, kurier mesti menghubungi anda dan bersetuju dengan waktu penghantaran!

Semua pembelian yang dibuat di kedai dalam talian kami, kami dihantar ke Rusia. Untuk mempercepat penghantaran, pesanan dihantar hanya berdasarkan prabayar. Wang tunai semasa penghantaran tidak dilakukan. Anda boleh menggunakan perkhidmatan kurier atau membuat pesanan anda sendiri di tempat penghantaran di bandar-bandar Rusia.

Glucometer eBsensor (eBsensor), set lengkap

Ketersediaan: ya

Harga semasa penghantaran: 1158 gosok.

Harga istimewa di pejabat: 1158 gosok.

Glukometer eBsensor adalah penganalisis gula darah yang tepat dan tepat dengan jalur ujian yang berpatutan. Ia sangat sesuai di tangan, mempunyai layar besar, analisis dilakukan secara automatik.

Kami menawarkan anda untuk menilai semua kelebihan satu set lengkap

glukometer eBsensor moden dan tepat;

Anda mendapat bonus - penutup berjenama DIALINE untuk pemakaian glukometer yang mudah digunakan, pen jarum suntik, ubat-ubatan, juga boleh menjadi sarung termal untuk menyimpan insulin jika anda meletakkan gel penyejuk di dalamnya;

tongkat jari;

Anda menerima sebagai hadiah 25 LIALETS DIALINE asli;

Anda menjimatkan wang, kerana dalam satu set 50 jalur ujian eBsensor;

jaminan tanpa had untuk keseluruhan set di pusat perkhidmatan "MEDMAG";


Juga termasuk dalam pakej: jalur untuk memeriksa kesihatan peranti; bateri (jenis AAA, 1.5 V) - 2 buah.; Arahan penggunaan; lembaran arahan untuk menggunakan jalur ujian; buku harian pengukuran; kad jaminan.

Kit ini jauh lebih selesa dan harganya berbanding set standard e-Sensor dengan 10 jalur ujian.

 • Dimensi: 87 x 60 x 21 mm;
 • Berat: 75g;
 • Paparan: LCD: 30 mm x 40 mm;
 • Kapasiti memori: 180 ukuran dengan masa dan tarikh analisis;
 • Ditentukur: dengan plasma;
 • Unit ukuran: mg / dl dan mmol / l - pemilihan dengan suis;
 • Bekalan kuasa: Bateri AAA pinky (1.5 V) - 2 buah.;
 • Hidup dan mati secara automatik;
  • kemasukan: semasa memperkenalkan jalur ujian ke dalam peranti
  • penutupan: semasa mengeluarkan jalur ujian
 • Memantau tahap kesihatan meter: jalur kawalan cip warna putih dengan prasasti CHECK;
 • Julat pengukuran: 1.66 mmol / L - 33.33 mmol / L;
 • Julat Hematokrit: 20% -60%;
 • Suhu operasi: + 10 C hingga +40 C;
 • Kelembapan operasi: kurang daripada 85%;
 • Purata jangka hayat instrumen: sekurang-kurangnya 10 tahun.

  Ulasan meter glukosa darah Ebsensor

  Meter EBsensor

  DAPATKAN Glucometer secara PERCUMA KETIKA MEMBELI 1 KE ATAS. UJIAN STRIPES eBsensor No. 50 atau 1 perusahaan kesatuan. STRIPMENT UJIAN eBsensor No. 100

  Meter hanya tersedia dengan jalur ujian.!

  1. Meter glukosa darah EBsensor (meter glukosa darah)
  2. Jalur ujian kesihatan instrumen
  3. Arahan penggunaan
  4. Kad jaminan

  Spesifikasi:

  1. Masa pengukuran: 10 saat;
  2. Isipadu darah, tidak lebih: 2.5 μl;
  3. Kapasiti memori - 180 ukuran dengan masa dan tarikh;
  4. Kaedah pengukuran adalah elektrokimia;
  5. Ditentukur - oleh plasma;
  6. Pengekodan - ia dilakukan sekali pada awal penggunaan peranti menggunakan cip pengekodan N 800 yang dibekalkan dengan jalur ujian.Pada masa ini, 800 adalah kod tunggal untuk semua jalur ujian eBsensor;
  7. Unit ukuran: mg / dl dan mmol / l. Terdapat suis unit;
  8. Pemindahan data ke PC boleh dilakukan melalui penyambung RS232;
  9. Bekalan kuasa - 2 pcs. Bateri AAA 1.5V;
  10. Hidup dan mati secara automatik:
   • penyertaan automatik semasa memperkenalkan jalur ujian;
   • penutupan automatik selepas pengekstrakan jalur ujian.
  11. Memantau kesihatan peranti: dilakukan menggunakan jalur untuk memeriksa keadaan alat (dieksekusi dalam bentuk cip dengan prasasti CHECK);
  12. Jalur ujian kesesuaian;
  13. Kawalan suhu kerja persekitaran;
  14. Julat pengukuran: 1.66 mmol / L - 33.33 mmol / L;
  15. Julat Hematokrit: 20% -60%;
  16. Suhu operasi: + 10 C hingga +40 C;
  17. Kelembapan operasi: kurang daripada 85%;
  18. Paparan: kristal cecair, 30 mm x 40 mm;
  19. Dimensi: 87 * 60 * 21 mm;
  20. Berat: 75 g;
  21. Purata jangka hayat peranti sekurang-kurangnya 10 tahun

  Di kedai dalam talian kami, anda boleh membeli glukometer eBsensor (eBsensor) dengan penghantaran ke Moscow, Astrakhan, Rostov-on-Don, Krasnodar, Saratov, Samara, Volgograd, Arkhangelsk, Vologda, Volgodonsk, Novocherkassk, Mines, Kamyshin, Kharabali, Azov, Bataysk, Samara, Aksai, Yalta, Anapa, Simferopol, Sevastopol, Arzamas, Akhtubinsk, Balashov, Belgorod, Novosibirsk, Irkutsk, Pskov, Yaroslavl, Krasnoyarsk, Yekaterinburg, Izhevsk, Saransk, Vladikavkaz, Domachkod, Gachzandra, Domenya, Grozny Ivanovo, Kazan, Kaluga, Kaliningrad, Kamyzyak, Kemerovo, Kirov, Kostroma, Kurgan, Kursk, Lipetsk, Maykop, Moscow, Murmansk, Nalchik, Nizhny Novgorod, Omsk, Oryol, Orenburg, Tomsk, Penza, Perm, Petrozavodsk, Ryazan, Sochi, Simferopol, Sevastopol, Salekhard, St. Petersburg, Smolensk, Stavropol, Syktyvkar, Tambov, Tver, Tulu, Tyumen, Ulan-Ude, Ulyanovsk, Ufa, Khabarovsk, Cheboksary, Chelyabinsk, Cherkessk, Chita, Elista, Yakutsk dan banyak lagi.

  Meter EBsensor

  EBsensor dirancang untuk mengukur kepekatan glukosa dalam darah kapilari keseluruhan yang diambil dari jari. Hasil ujian yang dikalibrasi plasma.
  Glukometer eBsensor adalah salah satu peranti paling maju:
  - Ketepatan pengukuran meter yang sangat tinggi menjadikan peranti setaraf dengan rakan sejawat asing terbaik
  - Harga rendah untuk jalur ujian
  - Peranti ini mempunyai skrin LCD besar dengan angka dan simbol yang besar.
  - Kemudahan penggunaan - butang tidak diperlukan untuk pengukuran: meter menyala secara automatik apabila jalur ujian dimasukkan
  - Cip khas digunakan untuk memeriksa kesihatan peranti, yang membolehkan anda meninggalkan penyelesaian kawalan.
  - Meternya bersaiz padat dan mudah dipasang di telapak tangan anda.
  - Jalur ujian menggunakan prinsip kapilari penyerapan darah.

  Spesifikasi:
  - Kaedah Analisis: Elektrokimia
  - Sampel darah: darah kapilari keseluruhan
  - Penentukuran: Plasma
  - Kapasiti memori: 180 hasil pengukuran, termasuk tarikh dan masa pengukuran
  - Isipadu penurunan darah: tidak lebih daripada 2.5 μl
  - Masa pengukuran: 10 saat.
  - Julat pengukuran yang luas: 1.1 hingga 33.33 mmol / L
  - Unit ukuran: mg / dl atau mmol / l (ada suis)
  - Pemindahan data ke PC - melalui kabel RS 232
  - Hidupkan dan matikan kuasa automatik: Hidupkan secara automatik apabila jalur ujian dimasukkan; penutupan automatik selepas pengekstrakan jalur ujian
  - Pemeriksaan kesihatan instrumen: jalur kawalan putih cip dengan prasasti SEMAK
  - Jalur Ujian Kesesuaian
  - Kawalan suhu persekitaran
  - Julat Hematokrit: 20% hingga 60%
  - Suhu operasi: + 10 C hingga + 40 C
  - Kelembapan operasi: Kurang daripada 85%
  - Paparan: LCD, 30 mm X 40 mm
  - Dimensi: 87x60x21 mm
  - Berat: 75g
  - Sumber Kuasa: Dua bateri 1.5V (AAA)
  - Hayat purata: sekurang-kurangnya 10 tahun

  Kit ini merangkumi:
  1. Meter glukosa darah eBsensor (meter glukosa darah)
  2. Jalur untuk memeriksa kesihatan peranti
  3. Peranti menusuk jari
  4. Lancet - 10 pcs.
  5. Bateri, taip AAA, 1.5 V (2 pcs.)
  6. Arahan penggunaan
  7. Lembaran arahan penggunaan jalur ujian
  8. Buku harian pengukuran
  9. Kad jaminan
  10. Kes
  11. Uji jalur ebsensor - 10 pcs..

  Meter EBsensor

  Nizhny Novgorod

  eBsensor adalah meter glukosa darah yang boleh dipercayai, sederhana dan tepat dengan jalur ujian yang berpatutan..

  Semasa membeli jalur ujian dengan glukometer nombor 100 sebagai hadiah.
  Peranti ini dapat digunakan bukan hanya untuk pengukuran glukosa darah di rumah, tetapi juga untuk memantau keberkesanan langkah-langkah untuk mengawal diabetes pada pesakit di institusi perubatan.

  Ketepatan hasil pengukuran yang tinggi. Meter eBsensor selesa dipegang di tangan anda
  Menurut hasil ujian metrologi, 99% hasil pengukuran berada dalam julat ketepatan yang diperlukan.
  Jalur Ujian yang ada.

  Sarung ergonomik dengan pad getah.
  Peranti ini sangat senang dipegang di tangan anda. Dia tidak tergelincir dan tidak takut jatuh.

  Meter dikendalikan dengan hanya satu butang.
  Butang ini akan membantu anda melihat hasil ujian ujian sebelumnya, serta menyesuaikan tarikh dan masa dalam memori peranti.

  Skrin besar dengan bilangan besar.
  Nombor terang dan jelas yang besar pada skrin LCD yang besar membolehkan anda menggunakan meter dengan selesa walaupun untuk penglihatan.

  Pemeriksaan kebolehoperasian peranti dengan mudah. Memeriksa Meter eBsensor
  Cip kawalan disertakan dengan meter. Masukkan sahaja ke dalam slot jalur ujian. Sekiranya ABC muncul di skrin - peranti anda beroperasi sepenuhnya!

  Bekalan Kuasa Mampu.
  Glukometer eBsensor dikuasakan oleh 2 bateri merah jambu AAA 1.5, durasinya jauh lebih lama daripada yang digunakan pada kebanyakan bateri CR2032 lain

  Jaminan seumur hidup.

  Prosedur pengukuran yang sangat mudah yang hanya terdiri dari 3 langkah.
  Masukkan jalur ujian ke dalam peranti, ia akan menyala secara automatik. Letakkan setetes darah pada jalur ujian. Dapatkan hasilnya dalam 10 saat. Setelah mengeluarkan jalur ujian, meter akan mati secara automatik
  Spesifikasi:
  Dimensi: 87 x 60 x 21 mm;
  Berat: 75g;
  Paparan: kristal cecair, 30 mm X 40 mm;
  Isipadu penurunan darah: tidak lebih daripada 2.5 μl;
  Masa pengukuran: 10 saat;
  Kapasiti memori: 180 ukuran dengan masa dan tarikh analisis;
  Kaedah Pengukuran: Elektrokimia;
  Ditentukur: dengan plasma;
  Pengekodan: cip pengekodan, dilakukan sekali;
  Unit ukuran: mg / dl dan mmol / l - pemilihan dengan suis;
  Pemindahan data ke PC: melalui kabel RS-232;
  Bekalan kuasa: Bateri AAA pinky (1.5 V) - 2 buah.;
  Hidup dan mati secara automatik;
  kemasukan: semasa memperkenalkan jalur ujian ke dalam peranti
  penutupan: semasa mengeluarkan jalur ujian
  Memantau tahap kesihatan meter: jalur kawalan cip warna putih dengan prasasti CHECK;
  Julat pengukuran: 1.66 mmol / L - 33.33 mmol / L;
  Julat Hematokrit: 20% -60%;
  Suhu operasi: + 10 C hingga +40 C;
  Kelembapan operasi: kurang daripada 85%;
  Purata jangka hayat instrumen: sekurang-kurangnya 10 tahun.
  Peralatan:
  Glukometer eBsensor;
  Jalur ujian eBsensor No. 100 (2 * 50);
  Jalur untuk memeriksa kesihatan peranti;
  Jalur pengekodan;
  Bateri, jenis AAA, 1.5 V (2 pcs);
  Arahan penggunaan peranti;
  Buku harian pengukuran;
  Kad jaminan;
  Arahan aplikasi jalur ujian.
  Perhatian: pemegang untuk tusukan jari dan lancet tidak termasuk dalam pakej ini dan dibeli secara berasingan.

Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes