Glucometer Finetest: adakah berbaloi untuk membeli dan menggunakannya?

Kawan baik masa. Saya bersama anda lagi selepas bercuti. Hari ini saya ingin memberitahu anda apa itu glukometer jenama Fayntest, kerana banyak pesakit saya yang merawatnya. Saya harap artikel ini akan berguna kepada semua orang yang mempunyai masalah diabetes dan ingin menyelesaikannya entah bagaimana. Mari kita mulakan kecil - kita akan menerangkan alat berguna yang mengukur gula darah.

Glucometer finetest adalah pengembangan unik syarikat Korea "Infopia Co. Ltd.", yang pada masa kini sudah cukup mantap dalam kehidupan seharian pesakit diabetes. Sekiranya anda perlu segera mengukur gula darah, ambil jalur ujian, ambil sampel darah dari jari anda dan masukkan ke dalam penerima meter. Semuanya dilakukan dengan sangat pantas dan mudah di Fintest, jadi tidak ada yang akan menunggu lama, membuang masa dan saraf.

Secara umum, orang Korea, dalam hal Fintest mereka, sangat berjaya, kerana syarikat mereka juga menghasilkan sistem untuk mendiagnosis masalah dan penyakit lain. Glukometer, seperti yang anda fahami, adalah salah satu penjualan produk mereka.

Setakat ini, glukometer terbaik mempunyai semua ciri yang diperlukan untuk membantu pemilik mengukur gula darah:

 1. Pengukuran tepat
 2. Keupayaan untuk melakukan pekerjaan dan mendapat hasilnya dalam 5 saat
 3. Harga rendah berpatutan untuk setiap pesakit diabetes

Glukometer terbaik hanya memerlukan 1.5 µl. jumlah darah, jadi tidak ada yang akan mengganggu pena mereka terlalu banyak: kami menusuk jari dengan alat khas, memeras sedikit darah, memasukkannya ke jalur ujian, memasukkannya ke dalam penerima dan... voila! Selepas 3-5 saat, sistem akan menunjukkan tahap gula darah mana.

Glukometer premium terbaik boleh dibeli di kedai dalam talian yang menjual produk untuk pesakit diabetes.

Perlu memberi keutamaan kepada portal-portal di mana terdapat ulasan supaya pada masa-masa tertentu anda tidak tergugat dengan penjual yang berkualiti rendah dan yang paling penting, tidak bertanggungjawab.

Sedikit mengenai ulasan terbaik

Sudah tiba masanya untuk membincangkan ulasan yang diperlukan untuk melengkapkan gambar. Soalan abadi: sama ada membeli atau tidak, membimbangkan banyak orang, dan ketika hendak mendapatkan glukometer, yang sebenarnya akan menjadi teman rapat untuk waktu yang sangat lama, langkah-langkah mesti diambil dengan secepat mungkin.

 • Beberapa tahun yang lalu, percubaan dilakukan di Korea, akibatnya lebih dari 400 pesakit terlibat. Mereka mengambil analisis dengan bantuan Fayntesta, dan kemudian dirakam dalam fail yang berasingan. Menurut petunjuk, perbezaan dengan sistem analisis ketepatan automatik Analisis automatik Hitachi Glucouse berjumlah hanya 3%. Ini sangat kecil. Saya membacanya sekali di Web, kerana sangat menarik apakah glukometer ini.
 • Saya mencadangkan kepada pesakit saya untuk membeli produk yang tepat untuk jangka masa yang panjang dan setia. Jadi, glukometer premium pengekodan automatik terbaik akan menjadi salah satu daripada ini, kerana hari ini banyak pesakit mengesahkan keberkesanan dan kebolehpercayaannya.
 • Di Belarus, ujian dilakukan di kota Mogilev, di mana pekerja makmal menyimpulkan secara sendirian bahawa "ketepatan sistem Terfest akan sebanding dengan ketepatan penyelidikan mengenai sistem automatik di makmal itu sendiri." Sudah tentu, ini adalah petunjuk tahap tinggi operasi glukometer dari Ujian Kewangan..
 • Piawaian diagnostik semasa sesuai dengan kemampuan dalam Finetest. Ulasan banyak pesakit di Web dan tidak hanya membicarakannya (kami membicarakan kebolehpercayaan dan kemampuan mendapatkan hasil dengan cepat dalam 3-5 saat).

PENTING: Jalur ujian untuk glukometer terbaik boleh dan harus dibeli di kedai yang sama di mana peranti itu sendiri dibeli. Sekurang-kurangnya saya memberi nasihat kepada pesakit saya. Atas sebab inilah anda tidak boleh mengalami "produk yang meragukan", dan di sini sekurang-kurangnya akan ada keyakinan bahawa ada pembelian 1 + 1 (anda boleh meminta wang kembali, dan memang akan lebih mudah untuk membeli semuanya di satu kedai).

Secara amnya, ulasan mengenai glukometer terbaik adalah murni positif. Sebagai doktor, saya menyukainya:

 • Nyaman
 • Kecil
 • Mahal
 • Pengukuran yang tepat dan pantas

Saya mencadangkan kepada pesakit saya untuk membeli glukometer terbaik kerana penggunaannya sendiri akan sesuai bagi mana-mana pesakit yang perlu sentiasa mengukur glukosa akibat diabetes.

Sedikit mengenai meter terbaik

Anda boleh membaca mengenai ciri-ciri tepat meter, sayangku, di Internet, kerana hari ini banyak kedai dalam talian menjualnya secara pukal.

Bercakap mengenai harga. Di Ukraine, harganya sekitar 250-350 hryvnias, di Belarus kami mempunyai harga yang sama (jika diterjemahkan dalam penukaran). Saya tidak dapat mengatakan apa-apa mengenai Persekutuan Rusia, saya tidak biasa dengan harga di persaudaraan

Saya tidak akan memberikan angka terperinci - tidak ada yang memerlukannya.

Walau bagaimanapun, saya memberikan fail: petunjuk glukometer terbaik boleh didapati di sini di pautan ini.

Kami akan berakhir di sini. Sebagai ahli endokrinologi, sangat penting bagi saya pesakit diabetes boleh mendapatkan glukometer versi yang benar-benar layak, jadi memilih yang terbaik akan menjadi langkah terbaik.

Meter adalah alat genggam kecil yang anda boleh mengukur tahapnya dengan cepat.

Hidup dengan diabetes boleh menjadi selesa. Perkara utama adalah mengukur gula darah secara berkala.

Glucometer Finetest Auto-Coding Premium + 25 jalur ujian

 • Penerangan
 • Ciri-ciri
 • Maklum balas (0)

Tidak diragukan lagi, untuk meningkatkan kualiti hidup orang yang menghidap diabetes, glukometer hanya diperlukan, yang akan selalu ada. Juga tidak dapat dipertikaikan bahawa untuk pengendalian diri yang berkualiti tinggi, alat seperti itu harus memberikan hasil yang paling tepat mengenai tahap glukosa dalam darah. Di samping itu, adalah penting bahawa meter itu sederhana dan boleh dipercayai..

Adakah anda mencari peranti sedemikian? Anda menjumpainya!

Glukometer Premium pengekodan automatik yang terbaik tidak hanya memenuhi semua syarat di atas, tetapi juga akan menyenangkan pemiliknya dengan ciri berguna lain.

Premium Pengekodan Auto yang terbaik menentukan tahapnya glukosa darah kapilari di rumah, bila-bila masa yang sesuai untuk anda. Peranti baru ini yang dihasilkan oleh Infopia (Korea) menggabungkan kualiti yang sangat diperlukan untuk peranti yang bergantung pada kesihatan manusia - ini adalah kebolehpercayaan yang luar biasa dari peranti itu sendiri dan ketepatannya yang luar biasa.

Karakteristik inilah yang memungkinkan meter Premium Pengekodan Auto Terkini berjaya lulus ujian pada tahap yang paling bertanggungjawab, yang disahkan oleh data sejumlah ujian klinikal, serta sijil kualiti antarabangsa ISO dan FDA. Pengilang Infopia yakin pada meternya dan menjamin perkhidmatannya yang tidak terhad untuk sepanjang tempoh operasi. Penentukuran peranti, sesuai dengan cadangan WHO, dilakukan mengikut kesamaan plasma.

Untuk analisis, glukometer Premium Pengekodan Auto Terkini memerlukan jumlah darah minimum hanya 1.5 μl! Penyampaian itu merangkumi alat lancet dengan penyesuaian pelbagai tahap kedalaman tusukan kulit, yang memungkinkan prosedur pengambilan darah yang tidak menyenangkan dibuat hampir tidak menyakitkan. Adalah mungkin untuk melakukan penyelidikan dalam lingkungan 0,6-33,3 mmol / l.

Kelajuan analisis adalah unik - Glukometer Premium pengekodan automatik terbaik hanya memerlukan 9 saat. untuk analisis

Pengekodan automatik adalah salah satu ciri baru yang meningkatkan kemudahan penggunaan. Glukometer Premium pengekodan automatik Finetest tidak memerlukan pengekodan khas. Ini berlaku secara automatik apabila jalur ujian dipasang di peranti. Di samping itu, peranti ini mempunyai 5 pemasa peringatan yang membolehkan anda mengukur kadar glukosa darah dan / atau mengambil ubat penurun gula tepat pada waktunya!

Meter ini mempunyai memori yang unik dan dapat mencatat 365 hasil ujian yang dilakukan, dan juga mencatat tarikh dan waktu mereka. Juga, Finetest Auto-coding Premium secara automatik dapat mengira hasil penyelidikan purata pada tiga nilai tersuai dari 1 hingga 99 hari.

Meter memerlukan 2 bateri litium untuk beroperasi, memungkinkan kira-kira 5,000 pengukuran berterusan.

Jalur ujian pada akhir kajian dikeluarkan dari peranti dengan satu klik butang. Gambar yang jelas di layar besar paparan meter memudahkan membaca data kepada orang yang kurang penglihatan.

Glucometer Finetest Premium (Ujian Premium)

Model glukometer paling popular yang dihasilkan oleh Infopia (Korea Selatan).

Ini adalah glukometer moden dan tepat, dibuat menggunakan pencapaian terkini dalam bidang teknologi biosensor. Ketepatan disahkan oleh sijil kualiti antarabangsa (ISO, FDA).

Perhatian! 50 jalur ujian disertakan!

 • Waranti tanpa had
 • Peranti lancet baru dengan penyesuaian pelbagai tahap kedalaman tusukan, yang menjadikan prosedur pengambilan darah untuk analisis kurang menyakitkan
 • 25 lancet
 • Sarung mudah untuk penyimpanan glukometer Uji Premium
 • Arahan dalam bahasa Rusia
 • Kit Kuasa Autonomi
 • Buku nota untuk merakam hasil

Glucometer Finetest Auto-Coding Premium + 25 jalur ujian

Penerangan

Model glukometer paling popular yang dihasilkan oleh Infopia (Korea Selatan).

Ini adalah glukometer moden dan tepat, dibuat menggunakan pencapaian terkini dalam bidang teknologi biosensor. Ketepatan disahkan oleh sijil kualiti antarabangsa (ISO, FDA).

Perhatian! 25 jalur ujian disertakan.

Tawaran menguntungkan untuk harga jalur ujian dan set glukometer lengkap di pasaran Belarus:

 • Waranti tanpa had
 • Peranti lancet baru dengan penyesuaian pelbagai tahap kedalaman tusukan, yang menjadikan prosedur pengambilan darah untuk analisis kurang menyakitkan
 • 25 lancet
 • Sarung mudah untuk penyimpanan meter glukosa darah Fayntest Auto-Coding Premium
 • Arahan dalam bahasa Rusia
 • Kit kuasa autonomi (bateri)
 • Buku nota untuk merakam hasil

Ciri-ciri meter Premium Pengekodan Auto Terkini:

 1. Nyaman dan senang digunakan.
 2. Menerima hasil pengukuran setelah 9 saat
 3. Ketersediaan 5 pemasa amaran (peringatan)
 4. Memori untuk 365 hasil dengan tarikh dan masa pendaftaran
 5. Pengiraan automatik hasil purata (tiga nilai laras dari 1 hingga 99 hari)
 6. Sensor suhu persekitaran (C, F)
 7. Hanya 1.5 μl darah diperlukan untuk analisis
 8. Jaminan seumur hidup
 9. Ketepatan pengukuran tinggi, seperti yang dibuktikan oleh ujian klinikal, sijil kualiti antarabangsa
 10. Tanggalkan jalur ujian dengan senang menggunakan sentuhan butang
 11. Skrin besar dan gambar yang jelas

Program untuk komunikasi glukometer Premium Pengekodan Auto Terkini dengan PC

Untuk kemudahan memantau tahap glukosa dalam darah, menyimpan buku harian pengukuran, keterlihatan dinamika petunjuk, anda boleh memasang program khas di komputer anda. Program ini boleh dimuat turun di pautan:
Muat turun program komputer untuk menyambungkan meter Premium Pengekodan Auto Terakhir dengan PC

Perhatian! Kabel data untuk menyambungkan meter Premium Pengekodan Auto Terakhir ke komputer tidak disertakan dengan meter. Anda boleh membelinya di laman web kami di pautan:
Kabel Data USB untuk Glucometer Premium Terbaik

Set glukometer lengkap:

 • Premium Pengekodan Auto Glucometer Finetest
 • 25 jalur ujian
 • alat pisau pembedah (alat tusukan jari)
 • 25 lancet
 • manual operasi dalam bahasa Rusia
 • kad jaminan seumur hidup
 • bateri
 • kes

Glucometer Fayntest

Perkembangan syarikat Korea "Infopia Co. Ltd." Glukometer terbaik boleh digunakan di rumah dan di klinik untuk diagnosis dan pemantauan kepekatan gula darah pada pesakit. Peranti akan mengukur data dengan cepat dan tepat dan membolehkan anda menyesuaikan dos ubat yang diperlukan. Peranti ini boleh dibeli di farmasi dan di kedai dalam talian.

Keuntungan peranti

Finetest memenuhi standard diagnostik antarabangsa. Menurut ulasan, glukometer Fyntest tepat, cepat diukur dan senang digunakan. Kelebihan lain termasuk:

 • paparan skrin lebar;
 • piktogram besar;
 • kad jaminan kekal;
 • rata-rata data untuk jangka masa tertentu dari 1 hingga 99 hari;
 • menghafal 365 hasil tinjauan;
 • keupayaan untuk menggunakan pelbagai pengguna;
 • penyegerakan hasil tinjauan dengan tarikh dan masa;
 • sarung simpanan.

5 pemasa terbina dalam membolehkan anda tidak melupakan keperluan pemeriksaan.

Pengguna boleh menggunakan fungsi nota. Ini mudah jika anda perlu mengesan hubungan antara ketumpatan glukosa dan plasma dengan makanan atau makanan tertentu, dengan intensitas aktiviti fizikal, tidur atau penggunaan ubat-ubatan tertentu. Sekiranya dikehendaki, anda boleh membina grafik statistik berdasarkan hasil untuk selang waktu tertentu. Menggunakan nombor individu membolehkan anda menggunakan meter untuk beberapa pengguna.

Spesifikasi Meter Terkini

Tidak perlu menyandikan meter Premium Pengekodan Auto Terkini, kerana peranti dikodkan secara automatik apabila penunjuk ujian dipasang di soket. Analisis elektrokimia 1.5 μl darah kapilari segar hanya dalam 9 saat akan mengira kepekatan glukosa plasma. Peranti ini menggunakan penentukuran plasma, yang membawa hasilnya sedekat mungkin dengan yang dilakukan di makmal. Sebagai sumber kuasa, 2 bateri CR2032 digunakan, memberikan tenaga kepada peranti hingga 5000 aplikasi. Sensitiviti radas adalah dari 0,6 hingga 33,3 mmol / L. Penunjuk suhu terbina dalam C dan F memantau keadaan optimum untuk operasi mekanisme. Parameter padat: 88 × 56 × 21 mm dan berat 47 gram membolehkan anda sentiasa membawa peranti ini dalam kes, yang menyumbang kepada penggunaan jangka panjang.

Bahan yang boleh dibelanjakan

Finetest Premium memerlukan jalur ujian untuk operasi yang betul. Apabila anda memasangnya di slot, peranti dikodkan secara automatik. Petunjuk ditujukan untuk penggunaan tunggal. Di samping itu, anda memerlukan lancet untuk menusuk kulit. Alat penapis steril sekali pakai untuk kemudahan penggunaan dipasang dalam pen khas, yang dibekalkan dalam set asas. Bekalan kuasa juga memerlukan penggantian berkala. Dan untuk ujian itu sendiri, setetes darah diperlukan.

Manual pengguna

Tiada penggunaan semula lancet dan petunjuk.

Sebelum menggunakan glukometer "Uji Premium", disarankan agar anda mempelajari manual instruksi yang disertakan dengan kit asas. Setelah mengkaji konfigurasi, perlu memasang sumber tenaga di slot. Indikator ujian dipasang di soket khas dengan sebelah kanan. Peranti dihidupkan, jika dikehendaki, pengguna menetapkan tarikh dan waktu.

Dengan menggunakan lancet, kulit masuk ke kawasan yang diinginkan, dan setetes darah ke-2 digunakan pada penunjuk. Setelah menyerap substrat, peranti akan melakukan pengiraan dalam masa 9 saat dan memberikan hasilnya. Meter menyala dan mati secara automatik setelah melepaskan jalur kawalan. Lancet dan penunjuk yang digunakan dibuang. Arahan juga memperkenalkan pengguna kepada fakta bahawa disarankan untuk menyimpan peranti ini dalam kes khas, yang akan melindungi mekanisme dari kerosakan.

Glucometer Finetest: manual arahan dan ulasan mengenai penggunaan premium pengkodan automatik

Meter glukosa darah Finetest Auto Coding Premium adalah model baru dari Infopia. Ini milik alat moden dan tepat untuk mengukur gula darah, yang menggunakan teknologi biosensor. Kualiti dan ketepatan bacaan yang tinggi disahkan oleh ISO dan FDA sijil kualiti antarabangsa.

Dengan alat ini, pesakit diabetes dapat melakukan ujian darah untuk glukosa di rumah dengan cepat dan tepat. Meter mudah digunakan, mempunyai fungsi pengekodan automatik, yang dapat dibandingkan dengan peranti lain yang serupa.

Kalibrasi alat berlaku dalam plasma darah, pengukuran dilakukan dengan kaedah elektrokimia. Sehubungan itu, hasil kajian hampir sama dengan data ujian makmal. Pengilang memberikan jaminan tanpa had untuk barang mereka sendiri..

Penerangan peranti

Glucometer Fayntest Premium merangkumi:

 • Peranti untuk mengukur glukosa darah;
 • Pen penindik;
 • Arahan penggunaan;
 • Kes yang selesa untuk membawa meter;
 • Kad jaminan;
 • Bateri CR2032.

Untuk kajian ini, titisan darah minimum 1.5 μl diperlukan. Hasil analisis dapat diperoleh 9 saat setelah penganalisis dihidupkan. Julat pengukuran adalah dari 0,6 hingga 33,3 mmol / liter.

Glukometer dapat menyimpan dalam memori hingga 360 ukuran terkini dengan tarikh dan masa kajian. Sekiranya perlu, pesakit diabetes dapat membuat jadual rata-rata berdasarkan petunjuk selama seminggu, dua minggu, sebulan atau tiga bulan.

Sebagai sumber kuasa, dua bateri litium standard jenis CR2032 digunakan, yang dapat diganti dengan yang baru jika perlu. Bateri ini cukup untuk 5000 analisis. Peranti dapat dihidupkan dan dimatikan secara automatik ketika memasang atau melepaskan jalur ujian.

Penganalisis Premium terbaik boleh dipanggil dengan selamat peranti yang senang digunakan dan difahami. Penggunaannya disarankan walaupun untuk orang dengan penglihatan yang rendah, kerana perangkat ini memiliki layar besar dan gambar yang jelas.

Peranti ini mempunyai lima pilihan untuk peringatan, sensor suhu persekitaran di C dan F. Jalur uji mudah dikeluarkan dengan menekan butang khas. Peranti ini mempunyai dimensi 88x56x21 mm dan berat 47 g.

Sekiranya perlu, pengguna dapat memilih catatan sambil menyimpan hasilnya, jika analisis dilakukan semasa atau setelah makan, setelah bermain sukan atau minum ubat.

Sehingga orang yang berbeza dapat menggunakan meter, nombor individu diberikan kepada setiap pesakit, ini membolehkan anda menyimpan keseluruhan sejarah pengukuran secara individu.

Harga peranti adalah kira-kira 800 rubel.

Glucometer Finetest Premium: manual arahan

Sebelum menggunakan alat untuk mengukur glukosa darah, disarankan untuk mempelajari arahan operasi dan menonton video pengantar.

Selama bertahun-tahun saya mengkaji masalah DIABETES. Sangat menakutkan apabila begitu banyak orang mati, dan lebih-lebih lagi menjadi orang kurang upaya kerana diabetes.

Saya bergegas untuk memberitahu berita baik - Pusat Penyelidikan Endokrinologi Akademi Sains Perubatan Rusia telah berjaya mengembangkan ubat yang dapat menyembuhkan diabetes mellitus sepenuhnya. Pada masa ini, keberkesanan ubat ini menghampiri 100%.

Satu lagi berita baik: Kementerian Kesihatan telah memastikan penggunaan program khas yang mengimbangi keseluruhan kos ubat tersebut. Di Rusia dan negara-negara CIS, pesakit diabetes boleh mendapatkan ubat sebelum 6 Julai - secara PERCUMA!

 1. Jalur ujian dipasang di soket khas meter.
 2. Tusukan dibuat pada jari dengan pen khas, dan darah yang dihasilkan disapukan pada jalur penunjuk. Darah disapu ke hujung atas jalur ujian, di mana ia secara automatik mula diserap ke dalam saluran dengan tindak balas.
 3. Ujian berlanjutan sehingga simbol yang sesuai muncul di paparan dan jam randik mula dikira. Sekiranya ini tidak berlaku, setetes darah tambahan tidak dapat ditambahkan. Anda perlu melepaskan jalur ujian dan memasang yang baru..
 4. Hasil penyelidikan akan dipaparkan pada peranti setelah 9 saat.

Alat ukur harus diperiksa secara berkala; bersihkan dengan kain lembut. Sekiranya perlu, bahagian atas disapu dengan larutan alkohol untuk menghilangkan pencemaran. Bahan kimia dalam bentuk aseton atau benzena tidak dibenarkan. Selepas pembersihan, alat ini dikeringkan dan diletakkan di tempat yang sejuk..

Untuk mengelakkan kerosakan, alat setelah pengukuran diletakkan dalam kotak khas. Penganalisis hanya dapat digunakan untuk tujuan yang dimaksudkan, sesuai dengan petunjuk yang dilampirkan..

Adalah perlu untuk membuat penentuan gula darah di rumah setiap 3-5 jam.

Aplikasi Barang habis

Botol dengan jalur ujian Fayntest harus disimpan di tempat yang sejuk dan kering, jauh dari cahaya matahari, pada suhu tidak lebih dari 30 darjah. Mereka hanya boleh diletakkan di dalam bungkusan utama; helai tidak boleh diletakkan di dalam bekas baru.

Semasa membeli pembungkusan baru, anda perlu menyemak tarikh luputnya. Setelah mengeluarkan jalur penunjuk, tutup botol dengan rapat dengan penyumbat. Barang habis digunakan sebaik sahaja dikeluarkan. Tiga bulan setelah membuka botol, jalur yang tidak digunakan dibuang dan tidak dapat digunakan untuk tujuan yang dimaksudkan..

Anda juga perlu memastikan bahawa kotoran, makanan dan air tidak terkena tali, jadi anda hanya boleh mengambilnya dengan tangan yang bersih dan kering. Sekiranya bahan tersebut rosak atau cacat, ia tidak boleh dikendalikan. Jalur ujian ditujukan untuk penggunaan tunggal, setelah analisis dilupuskan..

Jika dari hasil kajian itu ditemukan bahawa ada tempat yang paling tinggi kadar gula darahnya untuk diabetes, anda harus segera mendapatkan bantuan perubatan. Dan video dalam artikel ini akan membantu anda memahami cara menggunakan peranti.

Glucometer Infopia Finetest Auto-Coding Premium (+ 50 jalur ujian) kod 1.019.472

Penghantaran di Minsk

Waranti 3 tahun

Yang utama

Jenismeter glukosa darah
Bahan badanplastik
WarnaKelabu

Ciri Fungsi Meter

Kaedah pengukuraninvasif
Prinsip operasielektrokimia
Pengukuran kepekatanglukosa
Masa pengukuran glukosa9 saat
Bilangan analisis dalam ingatan365 (dengan tarikh dan masa analisis)
Isipadu penurunan darah1.5 μl
Julat Pengukuran Glukometerdari 0.6 hingga 33.3 mmol / l
Pengekodan instrumenautomatik
Penentukuran plasmaterdapat
Fungsi tambahanpengiraan hasil purata (tiga nilai laras dari 1 hingga 99 hari), termometer (C, F), pemasa pemberitahuan (penggera) (5 pcs / hari)

Spesifikasi peranti Lanceolate

Penyesuaian Kedalaman Tusukanterdapat

Pemakanan

jenis bateribateri
Saiz BateriCR2032
Rizab tenaga5000 rev

Dimensi dan Berat

Lebar56 mm
Ketinggian88 mm
Kedalaman21 mm
Berat47 g

Peralatan

Bilangan Lancet25
Bilangan Jalur Ujianlima puluh
Peralatan tambahanalat lancet, manual, sarung, bateri (2 bateri), buku harian pemantauan diri

Premium Pengekodan Auto yang terbaik menentukan tahap glukosa darah kapilari di rumah, pada bila-bila masa yang sesuai untuk anda. Peranti baru ini yang dihasilkan oleh Infopia menggabungkan kualiti yang sangat diperlukan untuk peranti yang bergantung pada kesihatan manusia - ini adalah kebolehpercayaan yang luar biasa dari peranti itu sendiri dan ketepatannya yang luar biasa.

Untuk analisis, glukometer Premium Auto-Coding Premium memerlukan jumlah darah minimum hanya 1.5 μl! Penyampaian itu merangkumi alat lancet dengan penyesuaian pelbagai tahap kedalaman tusukan kulit, yang memungkinkan prosedur pengambilan darah yang tidak menyenangkan dibuat hampir tidak menyakitkan.
Adalah mungkin untuk melakukan penyelidikan dalam lingkungan 0,6-33,3 mmol / l.

Ciri-ciri meter Premium Pengekodan Auto Terkini:

 • Nyaman dan senang digunakan..
 • Menerima hasil pengukuran setelah 9 saat.
 • Ketersediaan 5 pemasa amaran (peringatan).
 • Memori untuk 365 hasil dengan tarikh dan masa pendaftaran.
 • Pengiraan automatik hasil purata (tiga nilai laras dari 1 hingga 99 hari).
 • Sensor suhu persekitaran (C, F).
 • Hanya 1.5 μl darah diperlukan untuk analisis.
 • Jaminan seumur hidup.
 • Ketepatan pengukuran tinggi, seperti yang dibuktikan oleh ujian klinikal, sijil kualiti antarabangsa.
 • Tanggalkan jalur ujian dengan senang menggunakan sentuhan butang.
 • Skrin besar dan gambar yang jelas.

  Harap maklum bahawa kami berhak untuk tidak menerbitkan ulasan:
  - berkaitan dengan topik yang semestinya ada ulasan atau rayuan dalam bentuk bertulis daripada orang yang sama;
  - tanpa menunjukkan telefon yang ditinggalkan semasa membuat pesanan (sekiranya diperlukan untuk mengesahkan kesahihan penarikan balik);
  - tidak benar atau mengandungi data yang keasliannya tidak dapat dibuktikan;
  - ditinggalkan selewat-lewatnya 30 hari selepas peristiwa yang dinyatakan;
  - tidak maklumat;
  - Mengkritik keperibadian, bukan tindakan pekerja;
  - Mengkritik orang yang bukan pekerja organisasi kita, dan organisasi pihak ketiga sendiri;
  - ditulis dengan huruf besar atau transliterasi, dengan banyak kesalahan;
  - Mengandungi bahasa yang menyinggung, cabul dan kasar;
  - mengandungi nama kedai lain dan pautan ke sumber dalam talian lain;
  - mengandungi maklumat hubungan dalam teks ulasan, alamat tepat atau nama penuh individu.

  Segala maklumat masuk diproses oleh moderator dan digunakan untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan kami. Moderator dapat menghapus maklumat hubungan, nama dan pautan dari teks ulasan yang diterbitkan, format yang betul, transliterasi, dan menolak sebarang ulasan tanpa penjelasan dan tanpa persetujuan terlebih dahulu dari pengarang.

  Ulasan dan penerbitan ulasan mungkin memerlukan masa sehingga 7 hari..

  Pemprosesan soalan dilakukan oleh moderator dan mungkin memakan waktu hingga beberapa hari kerja. Untuk tindak balas segera, hubungi pusat panggilan. Kami hanya menerbitkan rayuan mengenai ciri pengeluaran dan / atau penggunaan barang yang tidak rosak.

  Kami tidak menerbitkan yang tinggal melalui borang Soalan-Jawapan:
  - soalan mengenai program bonus;
  - soalan mengenai kad ansuran dan bentuk pembayaran;
  - soalan mengenai pelan ansuran dan pinjaman, dokumen yang diperlukan;
  - soalan mengenai kaedah pesanan, permintaan untuk membuat pesanan;
  - soalan mengenai pengambilan, penghantaran dan jadual kerja;
  - soalan mengenai pembentukan dan perubahan harga, ketersediaan barang, waktu penampilan penjualan;
  - Soalan mengenai jaminan, pulangan, pusat servis dan pengeluar;
  - soalan mengenai promosi, diskaun, hadiah, kod promosi;
  - soalan dan ulasan mengenai laman web dan perkhidmatan lain;
  - soalan dan ulasan mengenai kualiti barang atau perkhidmatan;
  - teks yang ditulis dengan huruf besar, huruf Latin, mengandungi bahasa yang menyinggung, cabul dan kasar atau nama kedai lain, pautan ke sumber Internet lain.

  Premium Pengekodan Auto Glucometer Finetest

  Penerangan Ringkas

  Glucometer Fine test Premium dengan kemasan 50 keping jalur ujian dengan harga yang murah! Sekiranya anda menghidap diabetes jenis 1 dan anda memilih jalan keluar baru untuk mengukur gula darah anda, kami mengesyorkan anda membeli meter glukosa darah. Baca lebih lanjut.

  Ciri-ciri ringkas

   Ketersediaan: Ada stok

  Penghantaran Mel Baru

  Syarat penghantaran di Ukraine

  cara bayaran

  Tunai, terminal, R / C

  Pengambilan

  Penghantaran melalui kurier di Kiev

  Penghantaran oleh Ukrpochta

  Syarat penghantaran di Ukraine

  Waranti & Penyelenggaraan

  Balik dan tukar

  • Penerangan
  • Ciri-ciri
  • Ulasan (0)

  Glucometer Fine test Premium dengan kemasan jalur ujian 50 pcs dengan harga yang murah!

  Sekiranya anda menghidap diabetes jenis 1 dan anda memilih ujian darah baru untuk gula darah anda, kami mengesyorkan agar anda membeli glukometer premium terbaik dengan pembungkusan tambahan jalur ujian Premium Finetest dalam satu kit promosi.
  Kit ini dibuat oleh kedai dalam talian kami NetDiabet khusus untuk kemudahan anda dan menjimatkan wang dan masa anda untuk membeli pakej jalur ujian baru.
  Glucometer Fine test Auto-coding Premium adalah model glukometer moden, dilengkapi dengan sejumlah besar fungsi tambahan, peningkatan daya ingatan dan teknologi terkini untuk menentukan tahap gula darah yang dikembangkan oleh syarikat Korea Selatan, Infopia.

  Huraian ringkas dan kelebihan glukometer dan jalur ujian Fine test Premium:

  • Skrin besar dengan angka besar dan jelas dalam badan yang padat.
  • Meter ini membolehkan anda menggunakannya secara serentak sehingga 100 pengguna dengan hasil penjimatan untuk setiap pengguna.
  • Ujian gula darah hanya memerlukan 1.5 μl darah dan 9 saat.
  • Termometer persekitaran terbina dalam.
  • 5 penggera
  • Ingatan untuk 365 pengukuran dan keupayaan untuk menentukan nilai purata dari 1 hingga 99 hari.
  • Autokod!
  • Ketepatan pengukuran tinggi
  • Julat pengukuran yang luas dari 0,6 hingga 33,3 mmol / L!
  • Tanggalkan jalur ujian dengan mudah dengan menekan butang pada meter Finetest Premium
  • Mengeluarkan jarum dari alat lancet dengan satu sentuhan butang.
  • Keupayaan untuk memproses hasil pada komputer
  • Jaminan seumur hidup!

  PERHATIAN! Setelah membuka pembungkusan, jalur ujian Festest Premium mesti digunakan selewat-lewatnya ENAM bulan!

  Kit promosi premium terbaik termasuk:

  - Premium Pengekodan Auto Glucometer Finetest
  - alat tusukan jari
  - 50 jalur ujian Premium pengekodan automatik yang terbaik (bukannya 25 dalam starter kit biasa)
  - 25 lancet
  - Kes yang selesa
  - Log Pesakit
  - Bateri Li-CR2032X2
  - Arahan manual
  - Kad jaminan untuk keseluruhan tempoh operasi

  Infopia Finetest Auto-coding Auto meter glukosa darah premium dengan jalur ujian dan lancet

  Sistem pemantauan glukosa darah premium Finetest Auto-codingTM bertujuan untuk digunakan di luar badan (hanya untuk penggunaan diagnostik in vitro) untuk mengukur tahap gula dalam darah dan hanya untuk sampel darah utuh kapilari segar. Meter mudah dan senang digunakan, menerima hasil pengukuran setelah 9 saat, memori untuk 365 hasil dengan tarikh dan waktu pendaftaran.

  CIRI-CIRI

  • Menerima hasil pengukuran setelah 9 saat
  • Ketersediaan 5 pemasa amaran (peringatan)
  • Memori untuk 365 hasil dengan tarikh dan masa pendaftaran
  • Pengiraan automatik hasil purata (tiga nilai laras dari 1 hingga 99 hari)
  • Sensor suhu persekitaran (C, F)
  • Hanya 1.5 μl darah diperlukan untuk analisis
  • Jaminan seumur hidup
  • Ketepatan pengukuran tinggi, seperti yang dibuktikan oleh ujian klinikal, sijil kualiti antarabangsa
  • Tanggalkan jalur ujian dengan senang menggunakan sentuhan butang
  • Skrin besar dan gambar yang jelas
  • Hidup dan mati secara automatik (semasa memasukkan dan mengeluarkan jalur ujian)
  • Teknologi pengukuran - elektrokimia biosensor.
  • Penentukuran - setara dengan plasma.
  • Unit ukuran - mmol / l.
  • Titisan darah minimum - 1.5 μl.
  • Bekalan kuasa - bateri lithium 3V standard (CR2032) x 2, akan diganti.
  • Bateri cukup untuk 5,000 ujian.
  • Meter glukosa darah
  • Peranti Lanceolate (peranti tusukan jari)
  • Manual operasi dalam bahasa Rusia
  • Kad jaminan untuk keseluruhan tempoh operasi
  • Bateri
  • Kes
  • 25 atau 50 jalur ujian

  Premium pengekodan automatik Glucometer Finetest (Premium Premium) + 50 jalur ujian

  Pembayaran setelah penerimaan Pertukaran barang
  atau kembali dalam 14 hari.

  Syarat dan kaedah penghantaran:

  Kedai dalam talian kami "Medtekhnika Life" menyediakan beberapa pilihan penghantaran:

  • Penghantaran barang di Kiev
  Penghantaran barang dilakukan dalam waktu 24 jam dari saat membuat pesanan jika barang ada stok.
  Dengan jumlah kos pesanan melebihi 1500 UAH, penghantaran di Kiev adalah PERCUMA.
  Kos penghantaran di Kiev adalah 45 UAH.
  • Penghantaran barang di Nikolaev melalui kurier

  Penghantaran barang di bandar Nikolaev adalah percuma (kecuali untuk kawasan: Oktyabrskoye, Varvarovka, Matveevka), tertakluk pada pesanan bernilai lebih dari 1,500 UAH. Dalam kes lain, kos penghantaran dirundingkan dengan pengurus.

  Penghantaran barang ke seluruh Ukraine

  Di Ukraine, dalam 1-2 hari tanpa bayaran pendahuluan, ke gudang syarikat pembawa atau ke alamat yang ditentukan. Kos penghantaran mengikut tarif syarikat pengangkut.
  Penghantaran, pesanan berjumlah lebih dari 1000 UAH, adalah PERCUMA!

  * Penghantaran percuma tidak berlaku untuk barang besar seperti: Walker, kerusi roda, tempat tidur perubatan, dll..

 • Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes