Ubat-ubatan rakyat yang terbukti untuk menghilangkan kerosakan

Di bawah pengaruh tenaga negatif, orang mempunyai masalah dengan kesihatan fizikal atau mental, di tempat kerja, dalam hubungan peribadi, dll. Bagaimana cara menghilangkan kerosakan tanpa menggunakan perkhidmatan penyihir dan psikik? Adakah kaedah rakyat berkesan?

Doa Rasuah

Oleh kerana doa gereja mempunyai kekuatan yang luar biasa, orang-orang percaya sering menggunakannya dalam kes-kes yang diperlukan untuk menghilangkan kerosakan. Sangat sukar untuk menghilangkan kesan negatif dari solat. Seseorang mesti mempercayai sepenuhnya kata-kata yang diucapkan dan dengan tulus percaya kepada Tuhan. Doa perlu dibaca, difokuskan dan terlepas sepenuhnya dari pemikiran yang menekan. Selain itu, untuk mematuhi ritual penghapusan rasuah, anda pasti harus mengaku di gereja.

Sebelum anda mula menghapus kerosakan dengan solat, anda perlu berusaha memaafkan pesalah anda - pasukan yang lebih tinggi sendiri akan menjatuhkan hukuman kepadanya. Biasanya tenaga negatif kembali dengan dendam kepada yang menghantarnya. Seseorang yang ingin menghilangkan negatif tidak boleh bersedih atau gembira. Anda tidak boleh bersembunyi, kerana doa yang digunakan untuk menghilangkan kerosakan akan kehilangan kekuatannya.

Untuk membenci orang yang tidak sihat, anda perlu memesan perkhidmatan dengan namanya yang sihat. Sekiranya mereka memerintahkan perkhidmatan untuk beristirahat, maka hukuman bagi orang yang korup tidak dapat dielakkan: yang negatif tidak hanya akan dihapus, tetapi juga dijatuhkan kepada anak-anaknya dan juga cucu-cucunya. Kerosakan yang kuat yang dibawa oleh tukang sihir atau ahli sihir profesional tidak dapat dihilangkan dengan cepat dengan doa - anda harus bersabar atau meminta pertolongan dari pakar.

Doa apa yang perlu anda ketahui semasa menghilangkan rasuah? Jawapannya mudah: mereka yang mempunyai kekuatan. Ini termasuk doa "Bapa Kita", yang bahkan diketahui oleh beberapa orang ateis. Doa yang kuat yang digunakan untuk menghilangkan tenaga negatif adalah "Living Aid". Menurut banyak orang yang pada satu masa menderita kesan buruk rasuah, ia berfungsi dengan baik dan dapat menyembuhkan sepenuhnya..

Untuk menghilangkan kerosakan dengan garam, anda mesti membelinya di kedai khusus untuk upacara ini. Semasa membuat pembelian, anda tidak perlu melakukan perubahan. Biasanya upacara dengan garam dilakukan untuk membersihkan orang yang disayangi dan rumah mereka dari negatif. Untuk melakukan ini, tuangkan garam (beberapa genggam) ke dalam kuali bersih dan tambahkan pin kecil ke dalamnya, yang jumlahnya harus sama dengan jumlah ahli keluarga. Dengan meletakkan periuk perlahan dan mengaduk isinya berlawanan arah jarum jam, anda harus menyenaraikan masalah yang berlaku di rumah dan dengan semua ahli keluarga baru-baru ini.

Jangan menghentikan ritual jika garam mula pecah dengan kasar. Setelah mengurangkan api, anda perlu terus mengaduknya. Apabila menjadi gelap, anda perlu mengeluarkan panci dari api dan, sambil membalikkannya ke bahu kiri, pergi ke sekitar setiap bilik. Selepas itu, anda perlu kembali ke dapur dan terus menggoreng garam. Pada masa yang sama, anda perlu menggambar salib di atasnya dengan tongkat kayu, dengan mengatakan: “Kembali ke tempat asal anda. Siapa yang menghantar anda, biarkan dia mengambilnya kembali. " Kemudian anda perlu menuangkan isi kuali ke dalam mangkuk tandas dan bilas tiga kali. Pada akhir upacara, adalah penting untuk mencuci tangan dan kuali dengan bersih..

Cara mengatasi kerosakan air?

Untuk menghilangkan kerosakan, ada cara yang mudah tetapi berkesan yang hanya diperlukan pertandingan (3 keping) dan air suci atau mata air. Sebaiknya lakukan ritual ini pada hari Ahad, ketika bulan semakin berkurang. Untuk menghilangkan kerosakan dengan bantuan air, anda perlu mencurahkannya ke dalam bekas yang lutsinar dan membaca petaknya: “Air telah jatuh dari langit, mengalir ke tanah, ia akan menghilangkan kerosakan dari saya, ia akan menghapus semua kegagalan. Amin! "

Selepas ini, anda perlu bergantian dengan sepadan dan masing-masing melintasi air. Kayu yang dibakar perlu dipecah menjadi mangkuk. Seseorang yang cacat harus mencuci dirinya dengan air ini tiga kali. Adalah perlu untuk mengulangi ritual setiap hari sehingga tanda-tanda kesan negatif hilang sepenuhnya. Pada akhir setiap sesi, air yang tersisa setelah mencuci harus dicurahkan di tempat yang sepi.

Cara menghilangkan kerosakan dengan lilin?

Terdapat banyak cara untuk menghilangkan kerosakan dengan sebatang lilin. Sebahagian daripadanya melibatkan penggunaan objek lain, misalnya, azimat, gambar, air, garam, rumput. Salah satu ritual yang paling biasa dan sederhana, cara menghilangkan kerosakan di rumah dengan lilin dilakukan seperti berikut:

Perlu menyalakan lilin gereja.
Selepas itu, anda perlu mula mengucapkan kata-kata doa pembersihan atau konspirasi dari rasuah.

Selari dengan bacaan doa, lilin harus dipimpin di sepanjang badan dengan api. Dalam kes ini, penting untuk memberi perhatian khusus kepada bahagian-bahagian badan yang berhampiran dengan api yang menyala atau lilin mula pecah atau merokok dengan kuat. Kawasan-kawasan ini perlu diproses sedikit lebih lama, kerana kemungkinan tenaga negatif terkumpul di sana.

Kaedah menghilangkan kerosakan ini dilakukan setiap hari selama seminggu, sehingga nyalaan lilin menjadi sama rata.

Cara menghilangkan kerosakan telur?

Untuk menyingkirkan tenaga negatif dengan telur, akan memakan masa 10 hari. Pada waktu malam, sebelum tidur, telur harus dimasukkan ke dalam bekas kaca dengan mata air, cair atau air suci dan dibiarkan untuk malam di kepala orang yang mengalami kerosakan. Telur secara beransur-ansur akan mengambil negatif. Anda boleh mengesahkannya dengan memecahkannya pada waktu pagi dan memastikan terdapat gumpalan dan gumpalan yang tidak menyenangkan dalam penampilan.

Telur kesepuluh mesti dikeluarkan dari air dan digulung ke seluruh badan - dari bahagian atas kepala hingga ke jari kaki. Kaedah ini cukup berkesan, tetapi agar tidak melemahkan kekuatannya, tidak ada yang harus diberitahu mengenai ritual tersebut. Telur yang digunakan dalam upacara mesti dikebumikan di tempat terpencil - di hutan atau ladang.

Terdapat banyak kaedah lain, cara menghilangkan kerosakan sendiri, tanpa bantuan. Dengan pelaksanaannya yang betul, sangat mungkin untuk menyingkirkan yang negatif. Setiap orang mempunyai kekuatan yang membantu melawan tenaga negatif. Perkara utama adalah keinginan dan keyakinan diri.

Cara menghilangkan kerosakan pada diri sendiri - dari diri sendiri dan orang tersayang

Bagaimana untuk menghilangkan kerosakan dan adakah mungkin untuk melakukannya sendiri? Rasuah adalah upacara ilmu hitam yang mana ahli sihir dapat merosakkan nyawa seseorang dan bahkan membunuh. Kerosakan dijauhkan dari kesihatan, orang tersekat dari jalan raya, dan mereka terpisah dari orang tersayang. Pertimbangkan beberapa ritual yang berkesan untuk menghilangkan kerosakan dari diri sendiri dan orang lain..

Buang kemerosotan dengan mencuci

Semua ritual di atas air dilakukan mengikut satu skema: konspirasi dibaca pada air mata air, suci atau perigi, dan kemudian seseorang mencuci wajahnya. Plot dibaca sama ada pada waktu matahari terbit atau pada waktu matahari terbenam (kecuali dinyatakan sebaliknya dalam upacara). Lilin gereja harus menyala semasa upacara. Tidak ada yang boleh mengalihkan perhatian dari tindakan: pintu ditutup rapat, telefon dimatikan.

Dengan permintaan pelanggan yang popular, kami telah menyediakan aplikasi horoskop tepat untuk telefon bimbit. Ramalan akan datang untuk tanda zodiak anda setiap pagi - mustahil untuk dilewatkan!
Muat turun Horoskop Harian 2020 Percuma (tersedia di Android)

Skim pelaksanaan upacara:

 • tiga kali membaca doa "Bapa Kita";
 • doa kepada orang suci pelindung, misalnya, kepada Panteleimon penyembuh;
 • yang seterusnya adalah rayuan kepada Perawan;
 • doa "Semoga Tuhan bangkit semula";
 • Mazmur nombor 90;
 • plot kerosakan.

Anda boleh membuang sendiri sihir dengan menggunakan air, jika anda mengikuti semua peraturan. Hari wanita / lelaki juga harus dipertimbangkan. Hari wanita adalah hari Rabu, Jumaat, Sabtu. Untuk lelaki - Isnin, Selasa, Khamis. Pada hari Ahad, anda boleh menghilangkan kerosakan pada orang dari mana-mana jantina, dan juga kanak-kanak.

Doa kepada para wali

Doa merayu kepada Perawan

Doa "Semoga Tuhan Bangkit"

Semasa membaca mengenakan tanda salib.

Konspirasi air dari kerosakan

Anda mesti membaca semua konspirasi berturut-turut. Selepas membaca, anda harus membuang secubit garam dan 3 mancis bakar ke dalam air. Selepas air boleh digunakan seperti berikut:

 • minum;
 • basuh muka anda;
 • taburkan tempat tidur pesakit;
 • taburkan pakaian pesakit;
 • taburkan badan pesakit;
 • taburkan bilik;
 • mandi.

Kaedah dalam mandi air

Untuk melakukan ini, mulakan konspirasi dan doa dalam segelas air atau balang liter, tarik air ke dalam tab mandi dan tuangkan air yang menarik dari gelas itu secara melintang.

Semasa anda mandi, bacalah doa kepada Tuhan. Jangan lupa meletakkan salib pektoral. Selepas mandi anda tidak boleh mengelap - air harus kering di badan. Bilakah menarik air untuk konspirasi? Lebih baik sebelum upacara.

Menggunakan garam

Upacara ini harus diadakan tujuh hari berturut-turut, bermula dengan bulan yang semakin berkurang. Sediakan item berikut:

 • sebungkus garam yang dibeli khas untuk upacara;
 • kuali besi tuang (anda boleh mengambil yang anda gunakan);
 • periuk putih tanpa corak (boleh menjadi gelas);
 • gambar pesakit atau gambar anda sendiri;
 • lilin gereja - 7 keping.

Pada waktu petang, ketika keluarga tertidur, tuangkan segenggam garam ke dalam kuali, dan segera buang sisa garam ke dalam tong sampah. Nyalakan lilin dan letakkan di sebelah anda. Nyalakan gas di bawah panci dan mulailah membaca doa "Bapa Kita". Apabila anda membaca doa sebanyak 3 kali, baca plot rasuah:

Apabila anda membaca plotnya, taburkan garam dari kuali di atas piring. Bawa piring ke bilik dan letakkan foto orang yang dibersihkan - sehingga keesokan harinya. Keesokan harinya, anda perlu mencurahkan garam ke dalam kuali dan mengulangi upacara. Dan semua tujuh hari. Sembunyikan piring supaya tidak ada yang dapat melihatnya.

Pada hari kelapan, garam harus dibuang ke sungai atau hanya dibuang ke tandas, lebih baik membuang piring ke tong sampah di jalan. Sekiranya garam menjadi hitam dan berasap atau piring pecah, ini bermakna orang itu rosak teruk. Dalam kes ini, upacara diulang pada kitaran lunar berikutnya..

Melancarkan kerosakan telur

Bagaimana cara menghilangkan kerosakan dengan telur? Untuk melakukan ini, anda memerlukan gambar orang sakit atau gambar anda sendiri, ikon Holy Trinity dan tiga lilin gereja. Telur (7 keping) lebih baik dibeli dari nenek dari tangan, tidak diinginkan untuk mengambilnya dari peti sejuk.

Tinggal bersendirian di dalam bilik, letakkan foto di atas taplak meja yang bersih, letakkan ikon dan lilin ringan. Gulung telur mengikut foto dengan tangan kanan mengikut arah jam, tanpa menekan. Pada masa ini, plot sedang dibaca:

Setelah membaca plot, padamkan lilin dengan jari anda dan buang telur ke tandas - ia mesti pecah. Bilas tiga kali. Tindakan yang sama mesti diulang keesokan harinya pada masa yang sama - dan tujuh hari berturut-turut.

Sekiranya pesakit tidak berasa lebih baik, ulangi upacara selepas tiga hari. Ingatlah bahawa anda perlu membuang yang negatif setelah bulan purnama: mereka tidak membuang ke bulan yang sedang tumbuh.

Tuangkan kerosakan pada lilin

Untuk menghilangkan kerosakan dengan lilin, anda perlu membeli dua atau tiga lilin besar di gereja dan mengambil air suci. Anda juga akan memerlukan gambar anda sendiri atau foto orang yang anda mahu menghilangkan kesannya, dan mangkuk kaca.

Pada waktu petang, tinggal bersendirian sehingga tidak ada yang mengganggu. Cairkan lilin di dalam periuk sambil membaca Bapa Kita. Tuangkan air suci ke dalam mangkuk kaca dan letakkan di atas foto.

Apabila lilin mencair, angkat sumbu. Tuang lilin cair perlahan-lahan ke dalam air dan baca petaknya 3 kali:

Apabila lilin mengeras, angkat dengan pisau dan letakkan di atas surat khabar. Pada petang yang sama, pemutus perlu dibawa ke luar dan dikebumikan di tanah atau dibuang ke sungai. Air suci harus dicurahkan di bawah akar pokok kering.

Sekiranya keadaan pesakit tidak bertambah baik, lakukan upacara dua kali lagi. Penyingkiran kerosakan juga dapat diperhatikan dengan pemutus - semestinya lancar. Sekiranya bahagian bawah pemain bergelombang, teruskan cast.

Perlu diingat bahawa selepas membuang masa, anda mungkin merasa tidak enak - sakit kepala, atau muntah, atau anda akan mengalami kerosakan. Ini adalah biasa. Tidak lama lagi, keadaan akan bertambah baik..

Pembersihan lilin

Lihat ritus video penyucian negatif oleh nyalaan lilin. Untuk ini, tidak perlu membeli lilin gereja. Namun, jika anda ingin membaca konspirasi untuk menghilangkan yang negatif, lebih baik melakukan upacara dengan lilin yang dikuduskan di gereja.

Kaedah tanah

Anda boleh menghilangkan kerosakan menggunakan tanah dan pisau baru. Bumi dikumpulkan di depan pintu, dan pisau dibeli tanpa menyerah. Untuk upacara itu, anda perlu meletakkan taplak meja pada waktu subuh dengan taplak meja yang bersih, pasangkan lilin gereja di tengahnya di atas kandil dan letakkan gelas berukuran dengan bumi berdekatan.

Ambil pisau di tangan anda, menghadap ke barat dan tajamkan pisau antara satu sama lain. Pada masa ini, baca petak:

Perkataan mesti diulang tiga kali. Kemudian silang bilah pisau dan pegang di atas lilin sehingga api menyentuh keluli. Selepas 5 minit, masukkan pisau ke dalam gelas dengan tanah dan putar pada masa yang sama: kanan mengikut arah jam, kiri berlawanan arah jam. Dalam kes ini, katakan:

"Tiga kali dalam perbuatan saya ini. Betul! "

Seperti yang anda katakan, padamkan lilin dengan jari anda. Balut pisau, gelas dengan tanah dan cinder di kain hitam baru. Ikatkan tali itu dengan tali hitam, bawa keluar dari rumah dan kuburkan di tempat yang sepi.

Anda perlu menyingkirkan objek pada petang itu, jangan tinggalkan bungkusan pada waktu malam. Meninggalkan rumah, anda tidak dapat berkomunikasi dengan sesiapa pun. Kuburkan bungkusan dengan senyap dan pulang ke rumah dengan senyap. Tidak mungkin melihat-lihat, tiga hari selepas upacara, tidak ada yang harus diberikan kepada sesiapa sahaja dari rumah.

Selepas ritual pembersihan, basuh tangan anda di bawah air mengalir yang sejuk. Ini akan melindungi daripada menangkap negatif. Baca juga "Bapa Kita" dan ventilasi bilik di mana upacara itu dilakukan. Bilik boleh dibersihkan dengan lilin..

Cara mengatasi kerosakan di rumah sendiri

Dalam kehidupan moden, orang yang berbeza bertemu dalam perjalanan, ada yang baik, yang lain tidak begitu. Tetapi ada juga yang tidak dapat melihat dengan senang hati orang gembira yang berjaya, mereka iri tanpa henti apabila sesuatu yang baik berlaku dalam hidup mereka. Orang-orang seperti itu sering mencuba melakukan keburukan dengan segala cara yang mungkin..

Hari ini kami akan memberitahu anda cara menghilangkan kerosakan atau mata jahat secara bebas, di rumah.

Tidak setiap orang akan mempercayai sesuatu yang ghaib, tetapi kebetulan mereka melakukan semacam upacara yang menghilangkan kesihatan, kesejahteraan, serta keberuntungan atau keberuntungan. Ritus ajaib yang negatif disebut rasuah..

Sudah tentu, mereka yang tidak pernah mengalami hal ini tidak mungkin mempercayai perkara-perkara seperti itu, tetapi mereka yang telah mengalami perkara tersebut di jalan hidup mereka akan berhati-hati terhadap orang-orang yang "tidak ramah" itu seumur hidup mereka..

Tidak ada yang selamat dari kerosakan dalam kehidupan ini, jadi jika tiba-tiba sesuatu yang tidak dapat difahami oleh akal sehat terjadi pada seseorang dari orang dekat anda, anda perlu menganalisis keadaan dan cuba membuat keputusan yang tepat.

Perkara terburuk dalam keadaan ini adalah apabila orang yang menyebabkan kerosakan itu ternyata menjadi rakan terdekat atau saudara mara. Apa yang anda boleh buat, ada seperti itu.

Cara mengenal pasti kerosakan?

Untuk mula bertindak dan menyelesaikan masalah, anda perlu memastikan bahawa orang itu benar-benar merosakkan. Adalah perlu untuk memerhatikannya, tingkah lakunya, dan kemudian mengambil tindakan.

Orang yang dimanjakan mungkin bersikap tidak jelas, dan keadaannya mungkin menipu. Sangat sukar untuk dikenalpasti ketika mereka telah merosakkan anak kecil, anda mungkin tidak segera memahami apa yang tiba-tiba menyebabkan dia merasa tidak sihat.

Sebagai peraturan, anak-anak kecil mula bertindak balas dengan sangat kuat dan kuat terhadap perkara-perkara seperti itu. Pertama sekali, mereka mengganggu tidur, terutamanya pada waktu malam. Bangun dengan tangisan liar, tidak ada dan tidak ada yang dapat meyakinkan mereka. Pada waktu petang, bayi terus bertindak, tiada mainan yang menarik minatnya, selera makannya terganggu.

Apa yang perlu dilakukan jika semuanya sama telah merosakkan mereka?

Untuk mencari jalan keluar yang tepat dalam situasi seperti itu, pertama sekali, ibu bapa perlu tenang dan mula bertindak segera, anda boleh mengatakan bahawa anda perlu mula memberikan "pertolongan cemas". Untuk memulakan anak, anda perlu mandi. Berikut adalah peraturan yang harus dipatuhi:

Tuangkan air ke dalam bilik mandi, tambahkan sedikit air suci ke dalamnya, dan baca kata-kata di atas bilik mandi: “Kristus dibaptis di dalam air dan air, di mana air menjadi baik. Saya memandikan anak itu, membersihkan segala penyakit dan kesakitan darinya. " Oleh itu, anda perlu melakukan tiga hari berturut-turut. Tetapi, harus diperhatikan bahawa hari pertama dan terakhir tidak boleh jatuh pada hari Ahad. Dan anda perlu mandi sebelum matahari terbenam.

Juga, hanya untuk menjaga bayi setiap hari dan melindunginya dari mata jahat, anda dapat membaca doa Bapa kita dan doa kepada Theotokos yang Maha Suci di tempat tidurnya sebelum tidur. Ini boleh memberi perlindungan kepada anak anda.

Pada orang dewasa, kerosakan juga dapat dikesan dengan cepat. Ini boleh menjadi kemerosotan kesihatan secara tiba-tiba, skandal tidak berasas dalam keluarga, masalah rumah tangga kecil yang berterusan. Untuk menyelesaikan semua masalah yang timbul dalam keluarga, perlu mengambil tindakan.

Mula-mula anda perlu ingat setelah lawatan ke mana tetamu bermasalah, dan kemudian anda perlu mencuba mencari lapisan, iaitu. perkara yang dibaca plot. Mungkin perkara kecil. Selalunya ia berlaku jarum, pin atau benda kecil.

Kerosakan lapisan

Sekiranya barang dijumpai, maka anda tidak boleh mengambilnya dengan tangan kosong, anda perlu membungkusnya dengan semacam kain atau serbet, membawanya keluar dari rumah dan menguburkannya di tempat yang jauh dengan kata-kata: "Saya tidak menerima hadiah anda, semua yang dibawa - kembali ".

Selepas itu, pulang ke rumah, berjalan melalui bilik-bilik dengan air suci dan taburkan semua sudut dengannya, perhatikan pintu depan.

Untuk melindungi rumah anda, anda perlu menyalakan lilin gereja beberapa kali dalam setahun, berjalan-jalan di sekitar rumah dan membaca doa Bapa Kita. Doa ini memberikan keajaiban dan membantu melindungi ruang keluarga..

Kaedah Rasuah Gereja

Salah satu fitnah sihir hitam yang paling kuat adalah rasuah yang disengajakan. Ia merosakkan aura seseorang pada tahap yang halus, semakin lama tempohnya, semakin banyak kerosakan yang ditimbulkannya. Rasuah mesti dihapuskan secepat mungkin, dan konspirasi ajaib dianggap sebagai cara terbaik untuk menyingkirkannya. Tetapi adakah ini bukan dosa bagi orang yang beriman? Adakah mungkin untuk menyingkirkan rasuah di gereja? Mari kita bincangkan perkara ini dalam artikel..

Sikap gereja terhadap rasuah

Menurut norma gereja yang diterima umum, dalam dogma Kristian tidak ada konsep seperti korupsi atau mata jahat. Para ulama percaya bahawa gejala yang diperhatikan dengan fitnah sihir menunjukkan penyakit jiwa yang serius. Namun, bukan orang dan intrik ahli sihir yang menjadi penyebab penyakit rohani, tetapi kekuatan alam semesta yang lebih rendah - setan, syaitan, jiwa orang berdosa yang gelisah dan syaitan sendiri.

Oleh itu, di bawah konsep "rasuah" penganut Ortodoks memahami fenomena seperti:

 • Demonisme. Mewakili populasi syaitan dalam tubuh manusia;
 • Obsesi. Konsep itu sendiri berasal dari kata Gereja Slavia "Saya akan memiliki", yang bermaksud "Saya berpegang teguh". Sebenarnya, keadaan ini adalah kemerosotan yang kuat, akibatnya bukan satu syaitan, tetapi seluruh legiun mempengaruhi seseorang;
 • Prirazhenie. Diterjemahkan dari Church Slavonic, perkataan ini bermaksud "penyumbatan manusia." Ini membayangkan rangkaian kegagalan yang tidak berkesudahan yang disebabkan oleh seseorang yang menyerangnya dengan roh jahat.

Menurut para menteri Gereja Ortodoks, konsep “rasuah” tidak menggambarkan keseluruhan gambaran tentang apa yang terjadi pada jiwa manusia yang diserang oleh kekuatan iblis. Lagipun, memanggil seseorang "manja", kita bermaksud bahawa orang luar telah menemuinya: musuh rahsia, ahli sihir, orang yang iri hati, kekasih yang ditolak, dan sebagainya.

Namun, menurut dogma Kristian, roh jahat tidak dapat menguasai jiwa tanpa dosa. Pada masa yang sama, selain dosa-dosanya sendiri, seseorang terpaksa menjawab kesalahan generasi (dosa ibu bapa, dosa asal). Oleh itu, seseorang itu bersalah melakukan rasuah.

Kedudukan Gereja Ortodoks mengenai fitnah sihir, pada pandangan pertama, sangat sukar. Walau bagaimanapun, masih mungkin untuk menghapus kerosakan di gereja dengan syarat tertentu:

 • Pembaptisan dalam Kristus dalam iman Ortodoks;
 • Keimanan yang tulus, tidak tergoyahkan dan mutlak kepada Tuhan. Sebagai contoh, jika anda seorang agnostik atau ateis yang ragu-ragu, lebih baik anda memilih cara lain untuk menghilangkan kerosakan;
 • Kepercayaan bahawa hanya Tuhan yang maha kuasa dapat menyelamatkan dari akibat fitnah sihir, dan keinginan sejati untuk menyembuhkan jiwa yang terluka;
 • Taubat yang tulus untuk pelanggaran.

Menurut amalan gereja, orang yang beriman yang tulus dapat menghapus rasuah suku yang serius dan bahkan kutukan kematian di gereja. Dalam kes ini, tidak kira kepercayaan apa yang dipatuhi oleh ahli sihir, yang membawa keadaan negatif ini. Kekuatan iman Ortodoks membolehkan anda bertempur walaupun dengan intrik penganut Voodoo dan kultus kafir berdarah yang lain.

Kaedah untuk menghilangkan kerosakan di gereja

Tidak mungkin membersihkan diri dari fitnah sihir dan menyingkirkan legiun yang menyiksa jiwa iblis dengan mengunjungi khidmat gereja sahaja. Sebarang upacara penghapusan rasuah dalam keadaan Gereja Ortodoks memerlukan persiapan rapi, yang meliputi:

 • Pos terpantas dalam seminggu. Harus melepaskan hidangan daging, serta minuman manis, tepung dan alkohol;
 • Selama minggu Prapaskah, doa setiap hari mesti dimakbulkan kepada Tuhan. Kehadiran gereja setiap hari dialu-alukan;
 • Mulakan setiap hari dengan doa Perawan Maria, "Salam Maria, Salam!" Dan jangan tidur tanpa membaca "Bapa Kita". Dianjurkan juga untuk berdoa sebelum setiap hidangan;
 • Semasa menghadiri gereja, tetapkan lilin untuk kesihatan saudara-mara dan orang yang anda sayangi, serta musuh terburuk anda, termasuk mereka yang telah merosakkan anda. Ingatlah bahawa adalah dosa besar untuk meletakkan lilin di tempat rehat orang yang belum muncul di hadapan Tuhan. Ya, anda akan menghukum musuh anda dengan cara ini, tetapi juga membawa kutukan gereja yang kuat kepada diri sendiri dan orang yang anda sayangi;
 • Mulakan setiap pagi dengan mencuci dengan air suci yang dibawa dari gereja terdekat. Untuk meningkatkan kesannya, anda juga boleh minum kelembapan yang menghidupkan ini;
 • Jangan ragu keraguan anda sebentar. Sebelum anda memulakan ritual, saksikan gelombang positif. Anda harus sepenuhnya mempercayai kehendak Tuhan Tuhan dan mempercayai Rahmat-Nya.

Pilihan yang paling berkesan untuk menghilangkan kerosakan di Gereja Ortodoks, yang dapat dimulakan setelah persiapan yang sesuai, adalah:

 • Doa untuk Kesenangan Kudus, Syahid yang Berbahagia dan Agung;
 • Upacara menggunakan kekuatan penyembuhan air suci;
 • Menetapkan lilin gereja untuk kesihatan;
 • Melaporkan kerosakan menggunakan teks suci khas;
 • Bersuci melalui ritual sakramen;
 • Menghilangkan rasuah melalui 3 dan 7 gereja.

Setiap kaedah di atas mempengaruhi pelbagai jenis fitnah sihir dan berbeza dalam kekuatan hentaman. Pertimbangkan semua kaedah ini untuk menghilangkan jiwa kerosakan manusia secara berasingan.

Doa untuk pembebasan dari rasuah

Kekuatan doa Ortodoks yang tertumpu selalu bertujuan untuk membersihkan roh orang yang berdoa. Semasa memilih doa dari fitnah negatif demi kemudahan, anda boleh menggunakan klasifikasi rasuah standard, walaupun gereja tidak mengenalinya.

Dari pelbagai jenis kutukan, pelbagai doa membantu:

 • Dari kerosakan kesihatan - doa kepada Tuhan untuk penyembuhan rohani dan jasmani;
 • Dari kutukan pada pertengkaran dalam keluarga atau hubungan cinta - khidmat doa kepada Perawan Maria, Metropolitan Manuil Lemeszewski;
 • Dari rasuah hingga perceraian (air mata) - rayuan doa kepada Pangeran Daniel dari Rostov;
 • Dari program negatif untuk alkoholisme - doa kepada syahid dan pegawai awam Bonifatius;
 • Dari mahkota selibat - doa seorang gadis untuk perkahwinan cepat;
 • Dari sumpahan pada ketiadaan anak - permohonan doa kepada Nabi Zakaria dan isterinya Elizabeth;
 • Sekiranya anda ingin mendoakan perlindungan jiwa dari serangan negatif, anda harus menghubungi pengakuan dan memberkati para syuhada Guriy, Aviv dan Samon.

Sekiranya kerosakan terlalu kuat, disarankan agar anda berpaling kepada imam untuk laporan mengenai pemilikan iblis. Hanya seorang paderi yang dapat membaca doa ini..

Peraturan untuk membaca doa-doa Ortodoks untuk rasuah adalah seperti berikut:

 • Kepercayaan yang benar kepada Tuhan;
 • Keseimbangan mental semasa membaca doa. Walaupun anda terkoyak oleh emosi - jangan menyerah kepada mereka. Terutama seseorang tidak boleh marah;
 • Jiwa yang penuh dengan cinta dan niat baik. Dalam keadaan apa pun seseorang tidak boleh menginginkan kejahatan kepada siapa pun dengan membaca doa, jika tidak, Tuhan Tuhan tidak akan menolong;
 • Jangan meninggalkan gereja tanpa membayangi diri anda tiga kali dengan tanda Salib;
 • Selepas solat, layan orang miskin, dan jangan bersumpah atau berzina di siang hari.

Doa Ortodoks terkuat dari sebarang kerosakan dianggap Mazmur 90. Berikut adalah teks kanoniknya:

Hidup di bawah naungan Yang Maha Kuasa
terletak di bawah naungan Yang Maha Kuasa.
Saya akan mengatakan tentang Tuhan: “Dia adalah tempat perlindungan dan kekuatan saya,
Ya Tuhan, yang saya percayai ”.
Dia akan menyelamatkan anda dari jaring penangkap
dan dari ulser maut.
Dia akan menutupimu dengan bulu-bulu-Nya,
dan di bawah sayap-Nya kamu akan berlindung.
Kebenarannya akan menjadi perisai dan perisai anda.
Jangan takut dengan kengerian pada waktu malam,
tiada anak panah yang terbang pada waktu petang,
tidak ada bisul yang berjalan dalam kegelapan,
tiada jangkitan yang menghancurkan pada waktu tengah hari.
Seribu akan jatuh di sebelah anda,
dan sepuluh ribu di sebelah kanan anda,
tetapi tidak akan menghampiri anda.
Hanya dengan mata anda sendiri anda akan menonton
dan anda akan melihat pembalasan orang fasik.
Kerana anda telah memilih Tuhan -
tempat perlindungan saya adalah tempat tinggal saya,
kejahatan tidak akan mengganggu anda,
dan ulser tidak akan menghampiri rumah anda.
Bagaimanapun, Dia akan memerintahkan malaikat-malaikat-Nya tentang kamu - untuk melindungi kamu
dengan semua cara anda.
Mereka akan membawa anda dalam pelukan mereka,
supaya kaki anda tidak terkena batu.
Anda memijak singa dan ular,
memijak singa dan naga muda.
Tuhan berfirman: “Aku akan menyelamatkannya kerana dia mengasihi Aku,
Saya akan melindunginya kerana dia tahu nama saya.
Apabila dia memanggil saya, saya akan menjawab:
Saya akan menghadapi masalah dengannya,
Saya akan membebaskannya dan memuliakannya.
Tepu dia dengan umur panjang
dan saya akan menunjukkan keselamatan saya kepadanya.

Mazmur 90 dibaca setelah kebaktian Minggu sebelum wajah Yesus Kristus. Semasa memakbulkan doa ini, sangat penting untuk menjauhkan semua pemikiran jahat dari diri sendiri dan disemai dengan cinta akan semua perkara. Jika tidak, anda berisiko menimbulkan kemurkaan Tuhan.

Kerosakan Air Suci

Air, yang dikuduskan dan dikenakan di gereja, adalah senjata semula jadi untuk melawan iblis, iblis dan negatif astral yang lain. Atas sebab inilah air suci sering digunakan dalam upacara untuk membebaskan diri dari kerosakan atau mata jahat..

Ritual untuk menghilangkan kerosakan dengan bantuan ramuan ini dilakukan secara berurutan:

 • Hadiri 3 gereja yang berbeza. Di setiap kuil ini harus dipesan magpie, dan selepas - mengambil komuni;
 • Di setiap tiga gereja itu, sebuah kapal kecil air suci dikumpulkan;
 • Sekembalinya ke rumah, kelembapan yang menghidupkan menyemburkan semua sudut setiap bilik di rumah;
 • Gunakan kelembapan yang menghidupkan sebagai bilas selepas mandi. Tidak perlu menuangkan banyak air suci pada diri anda, hanya beberapa tetes. Sebaik sahaja menyentuh kulit anda, bayangkan diri anda dengan tanda Salib;
 • Selama tujuh hari berikutnya, baki air diminum beberapa teguk sebelum setiap sarapan. Ritual kecil ini disertai dengan doa pendek kepada Tuhan untuk kesihatan dan kesejahteraan. Anda boleh berdoa dengan perkataan anda sendiri, tanpa menggunakan teks doa rasmi;
 • Bersihkan apartmen dengan teliti pada hari keenam ritual;
 • Pada hari terakhir ritual mingguan, lap dengan sisa-sisa air suci perabot yang paling sering anda berinteraksi;
 • Sebelum tidur tiga kali, tanpa ragu-ragu, baca "Bapa Kita".

Dengan bantuan ritual yang kuat ini, yang berlangsung selama 7 hari, anda dapat menghilangkan fitnah negatif yang dikenakan terhadap kesihatan, potensi, kesejahteraan kewangan dan hubungan keluarga. Sekiranya anda mengalami sumpahan mati atau suku (suku), anda perlu mengulangi sakramen ini beberapa kali. Pada masa yang sama, ingatlah bahawa kekuatan yang tidak bersih tidak akan melepaskan jiwa anda tanpa perjuangan untuknya. Oleh itu, jangan terkejut atau takut jika anda mempunyai simptom seperti:

 • Pening dan migrain;
 • Serangan loya dan muntah;
 • Serangan panik dan ketakutan yang tidak rasional;
 • Peningkatan tekanan darah dan suhu badan.

Dalam kes-kes yang sangat teruk, anda mungkin mempunyai keinginan yang kuat untuk meninggalkan rancangan tersebut dan mengganggu ritual. Jangan lakukan ini; ia adalah kekuatan tidak murni yang ditanamkan dalam pemikiran anda. Sekiranya anda menyelesaikan rancangan anda, ini akan menjadi lebih mudah bagi anda..

Lilin gereja

Sekiranya kerosakan tidak terlalu kuat, anda dapat menyembuhkan jiwa daripadanya dengan bantuan lilin yang sihat. Versi memerangi sihir ini sangat berkesan jika anda tahu dengan tepat siapa yang membawanya. Walaupun pada kenyataannya, menurut dogma Ortodoks, tidak ada peraturan yang ketat untuk memasang lilin, disarankan untuk mengikuti sejumlah tradisi:

 • Sekiranya anda meletakkan beberapa lilin, pertama-tama tetapkan gambar Perawan, Yesus Kristus atau Panteleimon the Healer;
 • Jangan menyalakan lilin dengan mancis atau lebih ringan. Gunakan lampu atau lampu yang sudah dinyalakan oleh orang lain;
 • Sekiranya terdapat peninggalan para syuhada suci di kuil, letakkan lilin di hadapan mereka;
 • Semasa memasang, anda tidak perlu membaca doa kanonik yang ketat. Berdoa dari hati.

Pasang lilin untuk kesihatan saudara, rakan dan musuh seperti berikut:

 • Berdiri di hadapan ikon orang suci, di hadapan siapa anda mengalami keraguan terbesar;
 • Silangkan diri anda tiga kali di hadapan wajah ini;
 • Nyalakan sumbu dari lilin atau lampu orang lain. Pada masa yang sama, pastikan atribut yang anda gunakan tidak padam. Sekiranya ini berlaku, nyalakan dengan segera;
 • Letakkan lilin di hadapan ikon yang dipilih dan betulkan sehingga tidak bersentuhan dengan orang lain;
 • Berdoalah dengan tulus kepada orang suci yang wajah anda berdiri sebelumnya. Bayangkan secara mental rakan dan musuh dalam keadaan sihat. Jangan menginginkan kejahatan kepada sesiapa;
 • Maafkan orang yang tidak berkemampuan dan doakan kesihatan yang baik seperti yang anda harapkan kepada orang yang dikasihi;
 • Apabila anda selesai berdoa, jangan tinggalkan gereja dengan segera. Berdiri di bawah gambar Kesenangan yang suci, beri emosi bebas. Jangan menahan tangisan jika tiba-tiba mahu menangis. Anda juga boleh memasang beberapa lilin lagi, atau melangkah keluar, memberikan peluang ini kepada orang lain;
 • Meninggalkan gereja, bayangkan diri anda tiga kali dengan tanda salib, secara mental atau lantang mengucapkan terima kasih kepada Tuhan atas pertolongannya.

Lilin untuk kesihatannya sendiri ditinggalkan.

Ritus ini adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk mengatasi kerosakan ringan dan sederhana. Fitnah negatif hilang tanpa jejak dalam beberapa hari.

Laporkan terhadap rasuah

Pembalasan adalah pembersihan rohani seseorang dari kesan pengaruh syaitan dan serangan ajaib. Di gereja, 2 versi ritual pembersihan ini diadakan:

 • Doa - diadakan oleh para imam yang terlatih, pada hari-hari yang diperuntukkan dengan ketat dan tidak di semua gereja. Gereja ini merangkumi ritual pengusiran terhadap upacara-upacara seperti itu - pengusiran roh-roh jahat dari tubuh manusia. Dari sudut pandang agama dan esoterisme, upacara pengusiran syaitan dan syaitan sangat berbahaya, kerana kejahatan yang diasingkan dapat berpindah ke badan lain. Itulah sebabnya seorang ulama exorcist harus menjalani latihan kerohanian. Dalam laporan doa kerosakan, teks doa khas digunakan, yang hanya orang yang bersedia berhak membaca;
 • Sihir - dilakukan oleh ahli sihir yang kuat dengan kemampuan ekstra-sensori. Keadaan yang dominan adalah ketiadaan orang asing dan pendeta sepenuhnya di gereja semasa upacara. Memandangkan gereja rasmi menentang sihir, ini sukar dicapai. Oleh itu, penghindaran rasuah secara ajaib sering dilakukan di gereja-gereja yang ditinggalkan..

Mengikut kekuatan kesannya, kedua-dua kaedah pelaporan adalah setara. Untuk kesan terbaik, gereja di mana sakramen akan diadakan hendaklah terletak berhampiran rumah mangsa rasuah..

Adakah Komuniti Membantu?

Dalam denominasi Kristian, sakramen melambangkan perpisahan dengan Yesus Kristus dari makanan terakhirnya semasa Perjamuan Terakhir. Sakramen ini adalah pengambilan Daging dan Darah Tuhan, dan, dengan demikian, penyembuhan sementara dari semua dosa yang dilakukan. Ahli esoteris yang berpengalaman juga memastikan bahawa dengan bantuan persekutuan suci, kerosakan kekuatan sederhana dapat dihilangkan..

Fitnah negatif dikeluarkan seperti berikut:

 • 3 hari sebelum Berkomunikasi dengan Tubuh dan Darah Kristus diadakan puasa yang ketat;
 • Selama tiga hari ini, sebelum tidur, seseorang harus membaca "Bapa Kita";
 • Sebelum sakramen persekutuan, imam menerima pengakuan dari orang yang berniat menyingkirkan rasuah dan mengampuni dosanya;
 • Dibebaskan dari beban pelanggaran, manusia menerima Darah dan Tubuh Kristus;
 • Semasa meninggalkan gereja, 3 lilin kecil yang terbuat dari lilin semula jadi dibeli;
 • Pada minggu berikutnya sebelum tidur, seseorang harus memanjatkan doa kepada Yang Maha Kuasa. Pada masa yang sama, lilin baru dinyalakan setiap malam;
 • Pada akhir upacara mingguan, cinders lilin dikumpulkan, dibungkus dengan kain putih dan disembunyikan di tempat gelap yang tidak dapat diakses oleh mata. Sudut di almari atau almari sesuai.

Penting untuk dipertimbangkan! Komuni Suci tidak berdaya dengan korupsi atau obsesi yang sangat kuat dengan beberapa pasukan iblis atau iblis. Dalam kes ini, lebih baik berunding dengan rektor paroki.

Menghilangkan rasuah melalui 3 dan 7 gereja

Dengan bantuan upacara gereja, anda dapat menyembuhkan jiwa anda dari fitnah negatif dari segala kerumitan. Tetapi semakin kuat ilmu sihir, semakin sukar ritus yang menghapusnya. Untuk menyingkirkan kerosakan yang lemah atau biasa-biasa saja akan membantu ritus melewati 3 gereja, yang dilakukan seperti berikut:

 • 3 Ahad berturut-turut anda perlu menghadiri gereja yang berbeza. Syarat penting adalah bahawa tidak ada hari Ahad ini yang boleh jatuh pada cuti Kristian;
 • Di semua kuil ini, seseorang harus mengucapkan doa kepada Malaikat Penjaga, berdoa meminta pertolongan dan perlindungan, dan kemudian menyalakan lilin untuk kesihatan semua orang yang dia kenal;
 • Sebelum meninggalkan kuil, anda mesti membaca mana-mana doa yang menyelamatkan kerosakan;
 • Setelah pulang, 3 lilin gereja dinyalakan. Anda tidak boleh memberitahu sesiapa tentang upacara itu..

Pada gilirannya, upacara penyucian melalui 7 gereja akan menyelamatkan dari sihir yang kuat dan merosakkan. Ia dilakukan dengan cara ini:

 • Sehari sebelum permulaan upacara menyalakan lilin di wajah orang suci, yang melindungi anda;
 • Pada waktu subuh keesokan harinya, mulailah ziarah improvisasi ke tujuh gereja. Berjalan di sekitar kuil mesti diselesaikan sebelum matahari terbenam;
 • Pesanlah magpie di setiap gereja yang dikunjungi, nyalakan lilin untuk kesihatan mangsa kerosakan dan anggota keluarganya (jika anda ingin menghilangkan kutukan patrimonial);
 • Di semua gereja yang dikunjungi, tarik air suci. Minum kelembapan yang menghidupkan ini dan basuh pada minggu berikutnya;
 • Pada akhir ritual, pulang ke rumah. Tanpa memberitahu sesiapa tentang ziarah anda, berdoalah kepada Malaikat Penjaga.

Ingat bahawa mustahil untuk pulih dari kerosakan dalam sekelip mata. Fitnah negatif setara dengan penyakit, hanya ini penyakit mental. Apabila keadaan pesakit yang pulih secara beransur-ansur bertambah baik, anda akan berasa lebih baik dari masa ke masa. Tetapi jangan sekali-kali seseorang terburu-buru dan marah kerana kurangnya hasil sesaat ketika menghapus kerosakan di gereja. Anda berisiko menimbulkan kemurkaan Tuhan, dan ini jauh lebih buruk daripada apa pun, bahkan fitnah sihir yang paling kuat.

Cara mengesan kerosakan rumah, membersihkannya dan meletakkan perlindungan yang kuat

Sepanjang masa, saya dan suami berfikir bahawa kami akan membina rumah dengan sarang kami sendiri dan hidup bahagia. Pembinaan dan pembaikan selesai, ada cukup wang untuk perabot baru dan peralatan yang paling "maju", dan kami tidak berhenti bertengkar.

Suatu ketika saya menjumpai surat khabar yang lusuh di lorong di belakang almari, dan di dalamnya terdapat sebatang roti berkulat. Kerosakan, lapisan! Tetapi siapa yang menanamnya? Anda bahkan tidak dapat mengatakannya, kerana kami mempunyai sebulan penuh pemanasan rumah - saudara-mara dan rakan-rakan datang, jiran turun untuk menilai pembaikan, dan berapa banyak kurir yang kami panggil...

Adalah mendesak untuk membersihkan rumah dari kerosakan, jika tidak, masalah ini akan berakhir bukan hanya dalam perselisihan, tetapi juga dalam kemiskinan.

Bagaimana untuk memahami bahawa sebuah rumah telah rosak

Sekiranya keluarga tidak berjaya, atau jika anak-anak dilahirkan sakit dan anda perlu menghabiskan semua masa dan wang di klinik - satu perkara. Tetapi jika coretan hitam tiba-tiba bermula di rumah selamat, ini adalah kesempatan untuk difikirkan - kemungkinan besar, kediaman itu mesti segera dibersihkan dari kerosakan.

Gejala biasa

 • Sesuatu yang buruk sedang berlaku di dalam rumah - ia jatuh dari tangan dan pecah pinggan, mentol terbakar (ketika merosakkan, mereka sering "meletup"), peralatan rosak, mengalami kerugian akibat banjir - dan tidak menjadi masalah jika anda membanjiri jiran atau jiran anda.
 • Wang tidak ke mana-mana (anak-anak selalu sakit dan setiap sen pergi ke ubat, mencuri dompet, pembelian terakhir itu bodoh), mereka kehilangan bonus di tempat kerja, memotong gaji mereka.
 • Seseorang dari keluarga mengalami kemalangan atau kemalangan lain akan menimpanya.
 • Perselisihan, pertengkaran, skandal tidak berhenti di rumah, selalunya timbul kerana omong kosong.
 • Haiwan peliharaan itu sakit, berkelakuan cemas, cuba melarikan diri, dan mati dengan kerosakan teruk.

Kaedah Diagnostik

Kadang-kadang tidak ada kerosakan di rumah, tetapi mata jahat biasa. Maksudnya, seseorang (bahkan dari saudara-mara) iri, dan, tidak mahu, memikat negatif terhadap anda. Kejahatan seperti itu akan hilang jika anda membersihkan rumah dari sampah dengan pembersihan umum, menyemburkan sudut dengan air suci.

Sekiranya mata jahat kuat, lilin akan menyala di setiap bilik selama 7 hari (walaupun di koridor dan tandas). Anda boleh membaca doa.

Tidak menolong? Mungkin kerosakan rumah itu dihantar secara khusus, dan kesan sihir itu mempunyai maksud tertentu: untuk mematahkan pasangan anda, membawa kerugian, kerosakan pada penyakit. Pembersihan sederhana tidak cukup, anda harus melakukan ritual, membersihkan rumah pada tahap yang ajaib.

Kaedah pembersihan rumah

Pembersihan rumah solat

Holy Trinity membantu membersihkan sebuah rumah daripada kerosakan terutamanya. Anda memerlukan ikon, beberapa lilin yang diberkati (sesuai dengan jumlah isi rumah).

Dengan cara ini anda dapat membersihkan pangsapuri (rumah) hanya pada hari Khamis, pada waktu siang. Bersihkan di muka, ventilasi setiap bilik.

 • Ambil semua lilin dengan satu tangan. Ringankan mereka bersama.
 • Yang lain - gambar (menghadap anda).
 • Bermula dari pintu masuk, berkeliling setiap bilik tiga kali, selalu mengulangi "Bapa Kita." Jangan membuat pergerakan yang tidak perlu - lilin tidak boleh padam kerana kelalaian.
 • Baptiskan setiap pintu dengan tangan anda.
 • Kembali ke pintu depan, dengan itu "mengejar" kerosakan di hadapan anda. Keluar ke koridor atau ke jalan, berhenti di depan pintu masuk, baca doa ke Holy Trinity tiga kali untuk menentang rasuah (ia harus dihafal terlebih dahulu).

Sekarang perhatikan lilin: jika mereka kekanak-kanakan, beri noda gelap, berbau tidak menyenangkan, maka mereka telah merusak diri mereka sendiri (dan biliknya telah dibersihkan). Lilin juga dimanjakan oleh lilin yang selalu pudar semasa ritual (untuk ini, letakkan lebih ringan di dalam poket anda terlebih dahulu untuk dibakar).

Jangan bawa cinder di dalam rumah. Anda boleh menipu mereka di dekat ambang pintu, dan apabila boleh, bawa mereka ke kuburan dan menguburkan barang rampasan di kubur lama (yang mati akan dihargai oleh roti halia yang ditinggalkan di sana). Atau anda boleh membakarnya hingga akhir, dan "tumit" dengan kerosakan dikeluarkan dari rumah.

Cara membersihkan rumah dari kerosakan dan mata jahat dengan sebiji telur

Untuk membersihkan hidup anda berdasarkan upacara kuno ini, anda perlu mengumpulkan atau membeli di pasar 10 biji telur segar yang tidak disimpan di dalam peti sejuk. Di bazar yang sama, ada baiknya membeli sapu baru (bukan hanya plastik "mati", tetapi semula jadi, ini penting).

 • Luangkan banyak pembersihan, membersihkan dinding sarang labah-labah, dan sudut dan juga bahagian dalam sofa dari habuk; basuh tingkap, ventilasi setiap bilik.
 • Dengan penyapu baru, tandakan dinding, sudut dan lantai, membersihkannya secara mental.
 • Di setiap bilik, gulung di lantai (dan jika kerusakan sangat kuat, maka di dinding) dengan satu atau dua telur, dengan mengatakan:
 • Apabila telur bertambah berat, ini adalah tanda - ia dipenuhi dengan kerosakan, sudah tiba masanya untuk menggantinya dengan segar.
 • Keluarkan telur "terpakai" dari rumah dan gali dengan mendalam. Sekiranya anda berpeluang pergi ke tanah perkuburan, bawa mereka ke sana. Hanya membuangnya ke tong sampah tidak berbaloi - jadi kerosakan anda akan dipindahkan kepada orang yang dapat menjumpainya.
 • Putus 3 cabang dari sapu, seret dengan benang merah. Simpan jimat ini di tempat yang tidak menarik (katakanlah, di atas kabinet). Keluarkan sapu pada hari yang sama di persimpangan dan "lupakan" di sana.

Pembersihan garam dalam kuali

Ritual semacam itu tidak hanya membersihkan rumah dari korupsi atau kutukan (dan bahkan dari yang lama), tetapi juga menjauhkan seorang poltergeist. Satu-satunya "tetapi": dia memerlukan kuali besi tuang.

 • Pada pagi Jumaat, beli sebungkus garam kasar. Jangan ubah! Anda boleh menggunakannya pada hari lain dalam seminggu.
 • Tunggu bulan yang semakin berkurang.
 • Panaskan kuali di atas dapur, masukkan sebilangan besar garam ke dalamnya. Kacau dengan sudu.
 • Pada masa yang sama, anda perlu membaca 90 mazmur (doa "Hidup dalam pertolongan dari Yang Tertinggi"), tepat 13 kali. Sekiranya anda tidak mengetahui perkataannya, anda boleh mengulanginya selepas video ini - teksnya jelas kelihatan di dalamnya:
 • Nilai garam. Sekiranya dia menjadi hitam, mula menembak, anak, merokok, bau busuk, dia pasti menyerap kerosakan, membersihkan ruang di apartmen.
 • Basuh kuali di bawah paip. Jangan menyekat air selama kira-kira 15 minit supaya tidak setitik garam tersisa di paip rumah anda. Dan jika garam sangat hitam atau manis, kumpulkan dalam beg dan tuangkan ke dalam parit, sungai.

Sekiranya kerosakan itu kuat, upacara pembersihan ini dilakukan selama tiga hari berturut-turut, tetapi sehingga bulan berkurang selama ini. Ia bagus apabila setiap kali garam semakin berkurang. Sekiranya tidak ada reaksi sama sekali, anda membersihkan rumah sepenuhnya dari kerosakan.

Kami membersihkan rumah dari kerosakan dengan kemenyan

 • Kunjungi kedai gereja, beli kemenyan (bukan hanya loket, tetapi logam berlubang).
 • Bahan bakar, bakar api kandungannya. Kelilingi seluruh rumah, cuba mengeringkan setiap sudut (anda bahkan boleh melihat ke dalam kabinet - sebahagian besar kerosakan terkumpul di tempat tersembunyi). Ruang bawah tanah, pantri, loteng - semuanya perlu dibersihkan.
 • Selepas itu, letakkan beg berisi ramuan kering di seluruh apartmen. Di dalamnya mungkin ada thistle, mint, laurel, juniper, celandine dan semestinya wormwood (musuh utama kerosakan). Letakkan satu di bawah bantal rumah tangga satu persatu - ini akan memenuhi impian anda.

Ritus untuk perlindungan rumah

Ritus darah

Ia diamalkan oleh masyarakat timur. Ia membantu bukan sahaja membersihkan rumah dari kerosakan dan mencegah kembalinya, tetapi juga mengembalikan "hadiah" ini kepada orang yang menghantarnya.

Anda memerlukan: ayam jantan hidup dengan bulu merah, pisau baru (selalu dengan pemegang hitam), mangkuk atau mangkuk, bungkusan yang ketat.

 • Pada awal pagi (subuh), potong tekak burung. Ini dilakukan pada hari Khamis.!
 • Kumpulkan darah ke dalam mangkuk agar tidak setitik jatuh di lantai. Anda perlu bekerja di rumah yang ingin anda bersihkan, jadi anda perlu memotong ayam jantan di bilik mandi atau di dapur, di atas jubin.
 • Lipat zakar dan pisau.
 • Dengan memegang semangkuk darah di tangan anda, keliling bilik. Di dekat setiap tingkap dan pintu, celupkan jari ke dalam darah dan lukiskan salib kecil di atas kayu atau plastik, membersihkan bukaan ini dari kerosakan dan membuat "perisai". Setiap kali, katakan:
 • Masukkan mangkuk kosong (atau sisa darah) ke dalam beg. Segera pergi ke sungai, cari di sana tempat di mana tidak ada yang akan melihat anda. Setelah berdiri dengan punggung ke air, katakan: "Dari mana datangnya rasuah, kembali ke sana" dan buang beg itu ke dalam air, membiarkan roh-roh jahat yang terkumpul melayang (sementara itu tidak boleh diikat).

Ritual dengan biji poppy

Upacara dan rumah ini akan dibersihkan dari kerosakan, dan rumah akan melindunginya dari gangguan negatif di masa depan.

 • Jahit beg linen, kapas atau bulu.
 • Isi dengan biji poppy (biji-bijian ditahbiskan terlebih dahulu di gereja, setelah duduk secara keseluruhan).
 • Pada waktu malam, ketika matahari terbenam di cakrawala, buka zip beg kecil ini, dan taburkan setiap sudut rumah (walaupun di balkoni dan ambang tingkap) dengan poppy yang diberkati mengatakan:
 • Tiga hari tidak ada yang boleh menyentuh biji-bijian.
 • Selepas itu, lakukan pembersihan besar, membersihkan rumah dari habuk dan mencuci tingkap untuk bersinar. Untuk menuai popi, anda perlu membeli sapu dan sudu baru.

Ritual akan mulai "menyaring" (mengalahkan) kerosakan yang manja pada keesokan harinya setelah membersihkan ambang jendela.

Adalah mustahak bahawa ritual itu dilakukan oleh orang dewasa (dalam setiap segi) orang!

Ritual dengan air

Beli, tetapi lebih baik - kumpulkan dan keringkan ramuan sihat; buat lilin tebal sekurang-kurangnya 3 hari sebelum upacara; memberkati air di gereja.

Untuk membersihkan rumah dari kerosakan, tunggu percutian keagamaan yang besar atau hari bulan yang semakin berkurang.

 • Tinggal bersendirian pada waktu malam. Tutup semua pintu, dan buka tingkap di mana cahaya bulan jatuh.
 • Di ambang tingkap, letakkan lilin menyala, segelas air suci, letakkan ramuan kering yang dikumpulkan dalam sekumpulan berdekatan (di atas pinggan besar).
 • Setelah mengambil lilin, lukiskan salib tiga kali di atas gelas, setiap kali mengatakan:
 • Taburkan ramuan dengan air ini (ringan) dan bakar. Buka pintu sehingga asap masuk ke semua bilik, membersihkannya dari negatif.
 • Sekarang baca "Bapa Kita" di atas gelas. Ambilnya, dan melewati rumah sepenuhnya, semburkan sudut, menghilangkan kerosakan dengan kesucian air dan membersihkan segala yang ada dengannya.
 • Apabila lilin terbakar, kuburkan "tumit" di bawah pokok kering, tanpa menunda perkara ini untuk waktu yang lama.

Cara memperbaiki kesan pembersihan

Agar kerosakan tidak dihantar lagi, anda boleh berpaling kepada Tuhan. Ikonostasis dan pembakaran dupa di dekatnya akan membantu melindungi rumah daripada kerosakan. Beberapa ikon (Trinity, Our Lady of the Goalkeeper) tergantung di pintu masuk.

Tetapi juga di pintu masuk ke apartmen yang dibersihkan dari kerosakan, anda boleh menggantung tapal kuda klasik, jimat Slavia.

Tumbuhan untuk perlindungan

 • Aspen. Ia akan membantu membersihkan dan melindungi rumah. Dari cawangan (tidak mengapa, segar atau kering) anda boleh menenun karangan bunga hiasan di pintu depan. Sebagai pelindung daripada kerosakan dan negatif lain, penyapu aspen hiasan atau tiang kejam yang diperbuat daripada kayu ini sesuai.
 • Penuaian herba. Isi beg kecil kain semula jadi dengan daun kering, calendula, sage, dill dan daun oak. Penting: bayaran ini membantu membersihkan keluarga dari kerosakan hanya beberapa bulan. Selepas beberapa ketika, tong mesti diisi dengan ramuan segar, dan tong yang lama harus dibuang ke dalam air yang mengalir (tetapi tidak ke tandas, tetapi ke sungai, tasik atau sungai).
 • Kayu cacing dan kemenyan. Anda perlu mengumpulkan kayu cacing dengan tangan anda sendiri, anda tidak boleh membelinya! Penting untuk melakukannya sendiri tanpa meminta sesiapa. Keringkan tanaman, isi dengan beg. Buatlah sesuai dengan jumlah setiap sudut rumah (di sini anda suka "menebal" kerosakan), di mana anda perlu menggantungnya. Tiga hari kemudian, asap rumah dengan dupa, tanpa menyentuh beg dan membaca "Bapa Kita". Ulangi pengasapan selama tiga hari berturut-turut untuk membersihkan sudut kerosakan yang tertua dan "paling tebal". Pada hari ke-7, keluarkan kayu cacing dan bakar, bawa ke jalan (katakan, buang ke dalam api atau baldi besi - ini akan memusnahkan kerosakan yang dikumpulkan oleh rumput).

Penting: berusaha membersihkan rumah, semua tindakan dilakukan sendiri, supaya kerosakan tidak melonjak seseorang dari rumah!

Batu dan kristal

Batu semula jadi adalah daya tarikan tenaga yang kuat yang dapat membersihkan rumah secara mental.

Mereka dibentangkan di ambang tingkap di sebuah rumah atau pangsapuri yang dibersihkan dari kerosakan jika pemiliknya percaya bahawa negatif berasal dari luar (katakan, kediaman itu terletak di dekat jalan, atau pangsapuri terletak di tingkat bawah dan terlalu banyak orang melihat ke tingkap). Batu juga membantu membersihkan bidang mental perumahan dari mata jahat.

Jarum dari kerosakan dan mata jahat

Kaedah ini sesuai jika anda sudah berjaya membersihkan rumah. Beli satu set di mana akan ada dari 7 jarum logam. Penting agar panjangnya berbeza..

Ucapkan tujuh jarum kerosakan dengan perkataan berikut:

Letakkan jarum (dibongkar) di bawah tikar di pintu masuk, sentiasa meletakkannya melintang.

Kesimpulannya

 • Kerosakan atau mata jahat boleh dihantar bukan hanya kepada seseorang secara peribadi, tetapi juga ke seluruh rumah. Sekiranya tidak dibersihkan, seluruh keluarga akan menderita.
 • Anda boleh membersihkan rumah dari kerosakan dengan bantuan doa dan lilin gereja, telur ayam segar, garam biasa. Terdapat ritual yang lebih rumit - katakanlah, dengan pembunuhan ayam jantan merah.
 • Untuk mengelakkan kejahatan rasuah kembali, anda boleh menggantung jimat di pintu depan - karangan bunga aspen, beg berisi ramuan wangi.

Ulasan

Keluarga kami mempunyai jalur hitam beberapa kali - yang pertama sangat panjang dan sukar (merosakkan-kutukan), yang berikutnya lebih mudah. Tetapi saya belajar mengenal pasti kerosakan, jadi saya dapat membersihkan hidup kita dengan cepat daripadanya.

Setiap kali dia menggunakan kaedah yang berbeza: untuk pertama kalinya dia memanaskan garam di dalam kuali (tiga hari berturut-turut, sejak pada mulanya dia berubah menjadi kelabu - seperti pada aku, dia membantu membersihkan rumah dengan sebaik-baiknya), pada yang kedua dia mengeluarkan telur, dan pada yang ketiga harganya dibersihkan dan poppy yang diberkati.

Pada masa ini, tiang aspen yang kukuh dan terpahat tergantung di atas pintu saya. Sudah tentu, dia membantu untuk tidak membersihkan, tetapi untuk mencegah kerosakan - dan selama enam bulan di rumah tidak ada pertengkaran, tidak ada penyakit...

Tetapi nenek itu mengatakan bahawa dia dapat membersihkan pondok dari kutukan darah, membunuh seekor ayam jantan. Sudah tentu, setelah itu, dia bertobat untuk pengakuan, kerana dengan ritual dia mengembalikan kerusakan pada penyihir (omong-omong, setelah dia salah seorang teman wanitanya tiba-tiba berhenti berkeliaran, dan pertengkaran di rumah berakhir pada hari yang sama).

Tetapi ayah itu menegur neneknya kerana sihir, jadi sekarang, untuk membersihkan pondok atau rumah dari negatif, dia hanya berpaling kepada Tuhan. Yang paling penting dia mempercayai doa "Perlindungan dari musuh", menganggapnya yang paling kuat untuk membersihkan pangsapuri dari kerosakan:

Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes