L-CARNITINE MEGA 1800 (500 ml.) L-Carnitine cecair

Pengeluar: SportPit Nutrition (Rusia)

Kategori: L-Carnitine »
Rasa: oren, raspberry.
Pembungkusan: tin 500 ml..
Dalam stok: Tidak

L-CARNITINE MEGA 1800 oleh SportPit Nutrition

Ia adalah asid amino yang membantu meningkatkan keseimbangan tenaga dalam badan dan meningkatkan stamina. Ia merangsang pemecahan lemak, kerana ia memainkan peranan penting dalam pengangkutan asid lemak ke mitokondria.

Tenaga dihasilkan dengan membakar lemak di mitokondria itu sendiri. L-carnitine membantu mengurangkan lemak subkutan, menyokong jantung dan sistem peredaran darah, dan juga membantu pulih lebih cepat selepas sakit, tekanan, senaman fizikal yang kuat kerana peningkatan umum proses metabolik dalam sel. L-Carnitine 1800 Mega akan mengimbangi kekurangan L-carnitine dalam badan anda dan memastikan penghantaran oksigen yang diperlukan ke otot. Terutama penting ialah pengambilan asid amino L-carnitine dengan senaman yang kerap.

Ulasan L carnitine 1800 mega

Isnin-Jumaat: dari 10:00 hingga 19:00
Sabtu: 11:00 hingga 18:00

PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA
di Moscow dari 9500 rubel.

pengambilan sementara tidak berfungsi

Kami berada di rangkaian sosial:

Komposisi Liquid Carnitine L-Carnitine 1800 Mega

Produk Rusia berkualiti tinggi dari jenama SportPit terbuat dari bahan mesra alam, menggunakan peralatan moden sesuai dengan standard kualiti Rusia dan antarabangsa.

Komposisi satu hidangan ialah 1 ampul (25 ml):

L-carnitine1800 mg
Fruktosa100 mg
Vitamin C350 mg

Bahan-bahan lain: Potassium sorbate, identik dengan rasa semula jadi, sodium cyclamate, sodium saccharin, potassium acesulfame

Kontraindikasi: intoleransi individu.

Cara menyimpan: pada suhu bilik, jangan biarkan di bawah sinar matahari, buang dari anak-anak.

Harga Carnitine L-Carnitine 1800 Mega SportPit cecair dan bagaimana untuk membeli

- pesan melalui telefon, atau dengan mengklik butang "Beli" di bahagian atas halaman.

Harga - ditunjukkan di bahagian atas halaman.

Penghantaran di Moscow dilakukan melalui kurir, ke wilayah oleh syarikat pengangkutan atau melalui pos.

Ulasan tentang L-Carnitine 1800 Mega SportPit

Pada halaman yang berasingan, anda akan mendapat ulasan mengenai L-Carnitine 1800 Mega SportPit dan produk lain syarikat.

L-carnitine

Asid amino semula jadi yang berkaitan dengan vitamin B. Mempercepat proses pembakaran lemak, meningkatkan daya tahan, mengurangkan tekanan, mempengaruhi kerja sistem kardiovaskular. Ia diambil dengan tekanan fizikal dan mental yang kuat.

Bagaimana ia berfungsi?

L-Carnitin dihasilkan secara bebas di dalam badan kita. Pengeluarannya memerlukan vitamin: C, B3, B6, B9, B12, serta asid amino: lisin, metionin. Kekurangan salah satu elemen yang disenaraikan melambatkan sintesis bebas L-Carnitin atau menghentikannya sepenuhnya. L-Carnitin membantu asid lemak melintasi membran ke mitokondria. Ini mempercepat proses pengoksidaan lemak di dalam badan. Dengan kekurangan L-Carnitin, asid lemak terkumpul di dalam sel. Ini adalah penyebab kegemukan yang biasa..

gram purata keperluan badan wanita setiap hari

Ambil jika anda merancang:

Meningkatkan Pembakaran Lemak
Mengurangkan Keletihan Kronik
Menurunkan kolesterol
Meningkatkan stamina fizikal dan mental
Mengurangkan rasa lapar
Kurangkan tekanan
Meningkatkan fungsi pengangkutan oksigen saluran darah dan sel

gram setiap hidangan

Cadangan penggunaan:

Pada hari latihan, ambil 2 kapsul sebelum sarapan dan 2 kapsul 40 minit sebelum latihan. Pada hari rehat, ambil 2 kapsul sekali sehari 15 minit sebelum makan.

L-carnitine Liquid 1800 Mega

Rujukan: 475 12309

Ketersediaan: dalam stok

 • Produk serupa
 • Maklum balas (0)

Maklum balas, soalan atau komen anda: *

L-carnitine Liquid 1800 Mega Sport Pit

L-Carnitine Liquid 1800 Mega adalah produk Sportpit yang merangkumi asid amino L-Carnitine. Asid amino ini membantu meningkatkan keseimbangan tenaga dalam badan dan meningkatkan stamina. Ia merangsang pemecahan lemak, seperti memainkan peranan penting dalam mengangkut asid lemak ke mitokondria. Tenaga dihasilkan dengan membakar lemak di mitokondria itu sendiri.

L-carnitine membantu mengurangkan lemak subkutan, menyokong jantung dan sistem peredaran darah, dan juga membantu pulih lebih cepat selepas sakit, tekanan, senaman fizikal yang kuat kerana peningkatan umum proses metabolik dalam sel. L-Carnitine Liquid 1800 Mega akan mengatasi kekurangan L-carnitine dalam badan anda dan memastikan jumlah oksigen yang tepat dihantar ke otot anda. Terutama penting ialah pengambilan asid amino L-carnitine dengan senaman yang kerap.

Teknologi pembuatan terkini Sportpit memastikan kualiti farmasi L-Carnitine Liquid 1800 Mega, yang membantu memaksimumkan penyerapan.

Cadangan penggunaan:

Atlet minum satu hidangan 60 minit sebelum latihan, atau atas cadangan doktor sukan. Sekiranya latihan intensif, dos dapat ditingkatkan dengan berunding dengan pakar terlebih dahulu. Semua orang lain disyorkan untuk mengambil 1 bahagian (9 ml) 1 kali sehari sebagai agen pengurangan selepas penyakit, kegugupan dan tekanan fizikal, tekanan. Tempoh kemasukan: satu kursus untuk atlet berlangsung 6 minggu, dengan rehat 2 minggu antara kursus. Sebelum kursus kedua, berunding dengan pakar. Kepada orang lain untuk menerima dalam masa 4 minggu.

Ulasan L carnitine 1800 mega

Panggilan percuma dari Rusia
8 800 550-90-22

Kami bekerja tanpa cuti

8 (495) 517-23-77 Moscow dan seluruh Rusia

Moscow, st. Marxis d. 22, hlm. 1, daripada. 505

8 (812) 930-08-77 St. Petersburg

Dari 9500 gosok. penghantaran di Moscow secara percuma

Kami mengesyorkan bersama dengan ubat ini:

Komposisi satu hidangan ialah 1 ampul (25 ml):

L-carnitine - 1800 mg

Fruktosa - 100 mg

Asid askorbik - 350 mg

Potassium sorbate, sama dengan perasa semula jadi, sodium cyclamate, sodium saccharin, acesulfame potassium

© 2009-2020 Faktor pemindahan 4Life. Hak cipta terpelihara.

Faktor Ru-Transfer laman web rasmi. Moscow, st. Marxist, d. 22, hlm. 1, dari. 505
Tel: 8 800 550-90-22, 8 (495) 517-23-77

L-Carnitine 1800 Mega 20 amp

 • 1 320 harga tanpa diskaun
 • 1,254 5% daripada 7,000 rubel
 • 1 188 10% daripada 10 000 rubel Lihat semua diskaun

L-Carnitine 1800 Mega oleh Sport Pit

Sportpit's L-Carnitine 1800 MEGA mengandungi 1800 mg carnitine dalam setiap botol. Carnitine membantu meningkatkan keseimbangan tenaga dalam badan dan meningkatkan stamina. Ia merangsang pemecahan lemak, kerana ia memainkan peranan penting dalam pengangkutan asid lemak ke mitokondria. Dengan karnitin, anda dapat menghidupkan semula senaman anda, keluar dari dataran tinggi, dan juga menurunkan berat badan.

Cadangan penggunaan

Ambil 1 ampul sebelum latihan dalam 20-30 minit.

Penyemak imbas anda sudah usang

Anda menggunakan Internet Explorer 6, yang tidak menyokong pengoperasian laman web moden yang betul.

Untuk memaparkan laman web dengan betul, pasang mana-mana penyemak imbas ini: Mozilla Firefox Chrome Opera Safari Internet Explorer 8

BIOTAD PLUS - Analog TAD600 (Biomedica Foscama) dalam bentuk serbuk untuk penyediaan minuman. Anda boleh membeli dari kami.

Maklumat melalui telefon 8 495 698 61 78

NEUROFIT (GMI Phytomicrospheres) - ubat semula jadi yang merangsang proses pemulihan selepas naluri dan kecederaan kraniocerebral, meningkatkan fungsi motor, kognitif, deria dan badan lain..

Euroinvest Group telah membuat perjanjian dengan Syarikat Farmasi Rostov. Kini anda berpeluang membeli produk ini di farmasi kami.

L-Carnitine 1800 Mega - produk syarikat "SPORTPIT" yang merangkumi asid amino L - karnitin. Ia adalah asid amino yang membantu meningkatkan keseimbangan tenaga dalam badan dan meningkatkan stamina. Ia merangsang pemecahan lemak, kerana ia memainkan peranan penting dalam pengangkutan asid lemak ke mitokondria. Tenaga dihasilkan dengan membakar lemak di mitokondria itu sendiri. L-carnitine membantu mengurangkan lemak subkutan, menyokong jantung dan sistem peredaran darah, dan juga membantu pulih lebih cepat selepas sakit, tekanan, senaman fizikal yang kuat kerana peningkatan umum proses metabolik dalam sel. L-Carnitine 1800 Mega akan mengimbangi kekurangan L-carnitine dalam badan anda dan memastikan penghantaran oksigen yang diperlukan ke otot. Terutama penting ialah pengambilan asid amino L-carnitine dengan senaman yang kerap.
Teknologi pengeluaran terkini syarikat SPORTPIT memastikan kualiti farmasi produk L-Carnitine 1800 Mega, yang menyumbang kepada asimilasi maksimumnya.

Permohonan: Atlet minum satu hidangan 40-60 minit sebelum latihan, atau seperti yang disyorkan oleh doktor sukan. Dengan latihan intensif, dos dapat ditingkatkan, setelah berunding dengan pakar. Orang lain dinasihatkan untuk mengambil 1 bahagian (9 mg) sekali sehari sebagai agen pengurangan selepas penyakit, keguguran saraf dan fizikal, tekanan.
Tempoh kemasukan: Atlet mengambil produk dalam kursus (jangka masa satu kursus adalah 6 minggu dengan jeda antara kursus 2 minggu). Sebelum mengikuti kursus kedua, berjumpa dengan pakar perubatan sukan. Kepada orang lain untuk menerima dalam masa 4 minggu.

L-Carnitine 1800 MEGA

Penggunaan BINASPORT L-CARNITINE adalah perlu untuk meningkatkan pemusnahan lemak. Melakukan pengangkutan asid lemak ke mitokondria selular, di mana ia dihancurkan dengan pembebasan tenaga. Kajian telah membuktikan keberkesanan L-carnitine dalam meningkatkan toleransi terhadap.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

El-Carnitine Binasport L-Carnitine 1800mg (24 botol 25.

Pembakar lemak aktif L-Carnitine Extreme Mega Caps 1500 termasuk karnitin tartrate yang berharga secara biologi. Ini adalah pembakar lemak terbaik yang boleh diambil sebagai pelengkap ideal untuk diet biasa anda dan diperkaya dengan bahagian L-carnitine yang optimum.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Olimp L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps - 120 Kapsul (.

Penggunaan BINASPORT L-CARNITINE adalah perlu untuk meningkatkan pemusnahan lemak. Melakukan pengangkutan asid lemak ke mitokondria selular, di mana ia dihancurkan dengan pembebasan tenaga. Kajian membuktikan keberkesanan...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

El-Carnitine Binasport L-Carnitine 1800mg (24 botol 25.

Minuman Senaman Intensif L-Carnitine

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

SportExpert L-Carnitine 1800 mg, 8 botol 50 ml

Minuman dengan bentuk L-carnitine yang mudah dicerna untuk senaman yang kuat! L-carnitine dianggap sebagai salah satu makanan tambahan sukan yang paling popular dalam kategori "fat burner". L-carnitine adalah bahan seperti vitamin yang berdekatan dengan asid amino dan kolin. Carnitine.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Fat Burner L-Carnitine Evalar, L-Carnitine 1800 mg, 8.

Pengilang: Academy-TType: L-carnitine

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Fat Burner Academy-t Fit L-Carnitine 1800 20 amp.X.

Penggunaan BINASPORT L-CARNITINE adalah perlu untuk meningkatkan pemusnahan lemak. Melakukan pengangkutan asid lemak ke mitokondria selular, di mana ia dihancurkan dengan pembebasan tenaga. Kajian telah membuktikan keberkesanan L-carnitine dalam meningkatkan toleransi terhadap.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

El-Carnitine Binasport L-Carnitine 1800mg (24 botol 25.

"FIT L-CARNITINE 1800" dirancang untuk meningkatkan proses metabolik dalam tubuh atlet, pemecahan asid lemak yang cepat dan penyingkiran kelembapan berlebihan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

ACADEMY-T FIT L-Carnitine 1800, 20 amp

Beli Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (1000 ml) di Yekaterinburg dan Verkhnyaya Pyshma dengan harga terbaik! Pemakanan sukan (Ekaterinburg) dari Fitness Formula

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (1000 ml)

Pengambilan tambahan BINASPORT L-CARNITINE diperlukan untuk meningkatkan pemusnahan lemak

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine (L-Carnitine) Binasport L-Carnitine 1800 mg.

Penggunaan BINASPORT L-CARNITINE adalah perlu untuk meningkatkan pemusnahan lemak. Melakukan pengangkutan asid lemak ke mitokondria selular, di mana ia dihancurkan dengan pembebasan tenaga. Kajian membuktikan keberkesanan...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

El-Carnitine Binasport L-Carnitine 1800mg (24 botol 25.

Konsentrat L-Carnitine MEGA 5000 inovatif dari Fitness Formula adalah makanan tambahan yang sangat diperlukan untuk pemakanan atlet. Bahan tambahan itu membolehkan anda mengawal proses pembentukan lemak dengan jelas dengan menukar asid lemak menjadi tenaga...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (1000 ml)

L-carnitine dianggap sebagai salah satu makanan tambahan sukan yang paling popular dalam kategori "fat burner". L-carnitine adalah bahan seperti vitamin yang berdekatan dengan asid amino dan kolin. Carnitine membantu membakar lemak dalam sel...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

SportExpert L-Carnitine 1800 mg, 8 dos, masing-masing 50 ml, Evalar

L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps adalah suplemen Olimp L-Carnitine dengan sifat pembakar lemak yang kuat tetapi sihat. Produk dengan komposisi semula jadi membantu menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan pelanggaran...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine 1500 Mega Caps extreme, 120 kapsul

Twinlab's Mega L-Carnitine hanya mengandungi L-Carnipure® L-Carnitine dan tidak mengandungi D-Carnitine sintetik dan DL-Carnitine, kerana bentuk karnitin ini kurang berkesan dan boleh menyebabkan kesan yang tidak diingini.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Twinlab Mega L-Carnitine (60 tab)

Konsentrat L-Carnitine MEGA 5000 inovatif dari Fitness Formula adalah makanan tambahan yang sangat diperlukan untuk pemakanan atlet. Bahan tambahan itu membolehkan anda mengawal proses pembentukan lemak dengan jelas dengan menukar asid lemak menjadi tenaga...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (500 ml)

Antioksidan. Menggalakkan pembakaran lemak dan pertumbuhan otot. Meningkatkan fungsi hati. Kekurangan karnitin sangat berbahaya bagi jantung.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine (L-Carnitine). 60 topi.

Beli Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (500 ml) di Yekaterinburg dan Verkhnyaya Pyshma dengan harga terbaik! Pemakanan sukan (Ekaterinburg) dari Fitness Formula

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (500 ml)

Beli Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (1000 ml) di Yekaterinburg dan Verkhnyaya Pyshma dengan harga terbaik! Pemakanan sukan (Ekaterinburg) dari Fitness Formula

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (1000 ml)

Bentuk pelepasan: lantai penyelesaian: pembungkusan sejagat: ampul

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Academy-T L-Carnitine FIT 1800 (500 ml)

L-carnitine Maxler adalah bahan seperti vitamin yang juga disebut levocarnitine. Ini adalah alat yang berkesan untuk menurunkan berat badan. Kerana fakta bahawa carn

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine Maxler Bentuk Selesa L-Carnitine 3000 ma.

SportExpert L-Carnitine adalah bahan seperti vitamin yang membantu membakar lemak dalam sel otot untuk menjana tenaga. Tubuh menerima tenaga bukan dari protein otot, tetapi dari simpanan lemaknya sendiri.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

SportExpert L-Carnitine L-Carnitine Apple.

Pengambilan tambahan BINASPORT L-CARNITINE diperlukan untuk meningkatkan pemusnahan lemak

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine (L-Carnitine) Binasport L-Carnitine 1800 mg.

Willpower L-Carnitine 1800 - Tablet L-Carnitine Segera yang Menyertakan Anda

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine (L-Carnitine) Willpower L-carnitine 1800 Lim.

Produk ini berdasarkan kompleks lipotropik unik yang terdiri daripada karnitin, kolin dan inositol. Satu ampul 25 ml mengandungi 3599 mg karnitin - salah satu yang paling banyak

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine G.E.O. Carnitine Power 3200 Maraca Orange.

L-carnitine Maxler adalah bahan seperti vitamin yang juga disebut levocarnitine. Ini adalah alat yang berkesan untuk menurunkan berat badan. Kerana fakta bahawa carn

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine Maxler L-Carnitine Bentuk Selesa 3000 Am.

L-carnitine terlibat dalam banyak proses dalam tubuh manusia. Namun, fungsi utamanya ialah mempercepat metabolisme asid lemak dalam darah

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine BioTech USA L-Carnitine 1000 30 tabl

L-carnitine dianggap sebagai salah satu makanan tambahan sukan yang paling popular dalam kategori "fat burner". L-carnitine adalah bahan seperti vitamin yang berdekatan dengan asid amino dan kolin. Carnitine membantu membakar lemak dalam sel...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

SportExpert L-Carnitine 1800 mg 50 ml.

"FIT L-CARNITINE 1800" dirancang untuk meningkatkan proses metabolik dalam badan atlet, pemecahan asid lemak yang cepat dan penyingkiran kelembapan berlebihan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

ACADEMY-T FIT L-Carnitine 1800, 20 amp

L-carnitine dianggap sebagai salah satu makanan tambahan sukan yang paling popular dalam kategori "fat burner". L-carnitine adalah bahan seperti vitamin yang berdekatan dengan asid amino dan kolin. Carnitine membantu membakar lemak dalam sel otot dengan tenaga. T.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

SportExpert L-Carnitine 1800 mg, 8 dos, masing-masing 50 ml, Evalar

BioTechUSA L-Carnitine 3000 - 99.9% L-carnitine cair tulen dalam ampul, memberikan tahap penggunaan lemak subkutan berlebihan, tenaga tinggi

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine BioTech USA L-Carnitine 3000 Orange 20 x 2.

Antioksidan. Menggalakkan pembakaran lemak dan pertumbuhan otot. Meningkatkan fungsi hati. Kekurangan karnitin sangat berbahaya bagi jantung.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine (L-Carnitine). 60 topi.

Bentuk pelepasan: lantai kapsul / tablet: pembungkusan sejagat: kotak

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Olimp L-Carnitine 1500 Extreme (120 pcs.)

Apakah L-carnitine? L-carnitine diciptakan dalam tubuh manusia dari asid amino lisin dan metionin. Sintesisnya terutama berlaku di hati dan ginjal, setelah itu diangkut untuk digunakan pada tisu lain. Ia boleh didapati dalam jumlah besar dalam tisu, menggunakan.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Fat Burner L-Carnitine MyProtein, L-Carnitine, 180 Ta.

L-carnitine Maxler adalah bahan seperti vitamin yang juga disebut levocarnitine. Ini adalah alat yang berkesan untuk menurunkan berat badan. Kerana fakta bahawa carn

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine Maxler L-Carnitine Bentuk Selesa 3000 Wi.

L-carnitine Maxler adalah bahan seperti vitamin yang juga disebut levocarnitine. Ini adalah alat yang berkesan untuk menurunkan berat badan. Kerana fakta bahawa carn

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine Maxler L-Carnitine Bentuk Selesa 3000 Am.

Beli Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (500 ml) di Yekaterinburg dan Verkhnyaya Pyshma dengan harga terbaik! Pemakanan sukan (Ekaterinburg) dari Fitness Formula

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Formula Kecergasan L-Carnitine MEGA 5000 (500 ml)

Pembakar lemak aktif L-Carnitine Extreme Mega Caps 1500 termasuk karnitin tartrate yang berharga secara biologi. Ini adalah pembakar lemak terbaik yang boleh

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Olimp L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps - 120 Kapsul

L-carnitine Maxler adalah bahan seperti vitamin yang juga disebut levocarnitine. Ia adalah alat yang berkesan untuk menurunkan berat badan. Kerana kenyataan bahawa kereta

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine Maxler L-Carnitine Bentuk Selesa 2000 Am.

Sumber tambahan L-carnitine. SportExpert L-carnitine dalam bentuk cair (mudah dicerna) membantu mengurangkan berat badan, meningkatkan keupayaan kerja dan daya tahan, mengubah simpanan lemak menjadi tenaga, mendapatkan jisim otot tanpa lemak, dan mengurangkan rasa sakit pada otot

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-carnitine Sportexpert 1800 mg No. 8 dalam 50ml

Penggunaan BINASPORT L-CARNITINE adalah perlu untuk meningkatkan pemusnahan lemak. Melakukan pengangkutan asid lemak ke mitokondria selular, di mana ia dihancurkan dengan pembebasan tenaga. Kajian membuktikan keberkesanan...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

El-Carnitine Binasport L-Carnitine (120 keping. 450 mg setiap satu).

Olimp L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps mengandungi 1,500 mg L-carnitine tartrate bioavailable dalam satu kapsul sahaja! Olimp L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps adalah kaedah terbaik untuk mengurangkan simpanan lemak subkutan!...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Olimp L-Carnitine 1500 Extreme Mega Caps 120 caps.

Pengilang: Myprotein Jenis: L-Carnitine Bentuk pelepasan: kapsul / tablet

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L Carnitine Myprotein 180 tab L-Carnitine

Jenama: Maxler Jenis: L-Carnitine

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine Maxler Bentuk Selesa L-Carnitine 2000 qi.

Bentuk pentadbiran yang paling popular di kalangan atlet adalah L carnitine cair, lebih mudah dos, jika dikehendaki, boleh dicampurkan dengan air minuman dan diminum semasa latihan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pakar Sukan L-carnitine 1800mg 8 amp x 50 ml (8 ampul).

L-carnitine mengangkut asid lemak ke mitokondria selular, di mana ia dihancurkan dengan pembebasan tenaga. Pengambilan tambahan BINASPORT L-CARNITINE diperlukan untuk meningkatkan pemusnahan lemak...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

L-Carnitine BINASPORT L-CARNITINE Jeruk 1800 ml

L-Carnitin Attack - kompleks cecair yang mengandungi L-carnitine tulen, ekstrak guarana dan kafein tulen

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Sistem Kuasa L-Carnitine (L-Carnitine) L-Carnitine Attac.

Penggunaan BINASPORT L-CARNITINE adalah perlu untuk meningkatkan pemusnahan lemak. Melakukan pengangkutan asid lemak ke mitokondria selular, di mana ia dihancurkan dengan pembebasan tenaga. Kajian telah membuktikan keberkesanan L-carnitine dalam meningkatkan toleransi terhadap.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

El-Carnitine Binasport L-Carnitine (120 keping. 450 mg setiap satu).

L-carnitine 1800 Mega (500 ml)

L-Carnitine 1800 Mega - produk syarikat SPORTPIT merangsang pemecahan lemak, kerana ia memainkan peranan penting dalam pengangkutan asid lemak ke mitokondria

30 produk lain dari bahagian ini:


 • L-carnitine.
  105 gosok
  -6% = 99 gosok-8% = 97 gosok-10% = 95 gosok

 • L-carnitine.
  1 450 gosok
  -6% = 1 363 gosok-8% = 1 334 gosok-10% = 1 305 gosok

 • L-carnitine.
  1 760 gosok
  -6% = 1 654 gosok-8% = 1 619 gosok-10% = 1 584 gosok

 • L-carnitine.
  1 370 gosok
  -6% = 1 288 gosok-8% = 1 260 gosok-10% = 1 233 gosok

 • L-carnitine.
  470 gosok
  -6% = 442 gosok-8% = 432 gosok-10% = 423 gosok

 • L-carnitine.
  1 250 gosok
  -6% = 1,175 rubel-8% = 1,150 rubel-10% = 1,125 rubel

 • L-carnitine.
  95 gosok
  -6% = 89 rubel-8% = 87 rubel-10% = 86 rubel

 • L-carnitine.
  1 190 gosok
  -6% = 1 119 gosok-8% = 1 095 gosok-10% = 1 071 gosok

 • L-carnitine.
  1 820 gosok
  -6% = 1 711 gosok-8% = 1 674 gosok-10% = 1 638 gosok

 • L-carnitine.
  670 gosok
  -6% = 630 gosok-8% = 616 gosok-10% = 603 gosok

 • L-carnitine.
  230 gosok
  -6% = 216 gosok-8% = 212 gosok-10% = 207 gosok

 • L-carnitine.
  430 gosok
  -6% = 404 gosok-8% = 396 gosok-10% = 387 gosok

 • L-carnitine.
  760 gosok
  -6% = 714 gosok-8% = 699 gosok-10% = 684 gosok

 • Gerakan maksimum.
  620 gosok
  -6% = 583 gosok-8% = 570 gosok-10% = 558 gosok

 • F2.
  1 060 gosok
  -6% = 996 gosok-8% = 975 gosok-10% = 954 gosok

 • ALCAR (100 tab)
  1 130 gosok
  -6% = 1 062 gosok-8% = 1 040 gosok-10% = 1 017 gosok

 • L-carnitine.
  730 gosok
  -6% = 686 gosok-8% = 672 gosok-10% = 657 gosok

 • L-carnitine.
  1 830 gosok
  -6% = 1 720 gosok-8% = 1 684 gosok-10% = 1 647 gosok

 • Carnitine.
  970 gosok
  -6% = 912 gosok-8% = 892 gosok-10% = 873 gosok

 • L-carnitine.
  640 gosok
  -6% = 602 gosok-8% = 589 gosok-10% = 576 gosok

 • L-carnitine.
  640 gosok
  -6% = 602 gosok-8% = 589 gosok-10% = 576 gosok

 • L-carnitine.
  1 090 gosok
  -6% = 1 025 gosok-8% = 1 003 gosok-10% = 981 gosok

 • L-carnitine.
  650 gosok
  -6% = 611 gosok-8% = 598 gosok-10% = 585 gosok

 • L -.
  1 900 gosok
  -6% = 1 786 gosok-8% = 1 748 gosok-10% = 1 710 gosok

 • L-carnitine.
  125 gosok
  -6% = 118 gosok-8% = 115 gosok-10% = 113 gosok

 • L-carnitine.
  1 420 gosok
  -6% = 1 335 gosok-8% = 1 306 gosok-10% = 1 278 gosok

 • L-carnitine.
  530 gosok
  -6% = 498 gosok-8% = 488 gosok-10% = 477 gosok

 • L-carnitine.
  130 gosok
  -6% = 122 gosok-8% = 120 gosok-10% = 117 gosok

 • L-carnitine.
  810 gosok
  -6% = 761 gosok-8% = 745 gosok-10% = 729 gosok

 • L-Carnitine.
  1 830 gosok
  -6% = 1 720 gosok-8% = 1 684 gosok-10% = 1 647 gosok

L-Carnitine 1800 Mega - produk syarikat SPORTPIT merangsang pemecahan lemak, kerana ia memainkan peranan penting dalam pengangkutan asid lemak ke mitokondria. Tenaga dihasilkan dengan membakar lemak di mitokondria itu sendiri. L-carnitine membantu mengurangkan lemak subkutan, menyokong jantung dan sistem peredaran darah, dan juga membantu pulih lebih cepat selepas sakit, tekanan, senaman fizikal yang kuat kerana peningkatan keseluruhan proses metabolik dalam sel.

L-Carnitine 1800 Mega akan mengimbangi kekurangan L-carnitine dalam badan anda dan memastikan penghantaran oksigen yang diperlukan ke otot. Terutama penting ialah pengambilan asid amino L-carnitine dengan senaman yang kerap.

Teknologi pengeluaran terkini syarikat SPORTPIT memastikan kualiti farmasi produk L-Carnitine 1800 Mega, yang menyumbang kepada asimilasi maksimumnya.

Kandungan nutrien setiap hidangan (9 ml):

 • L-carnitine - 900 mg
 • Asid askorbik - 175 mg

Bahan-bahan: L-carnitine, air, fruktosa, vitamin C (asid askorbik), potassium sorbate, sodium cyclamate, potassium acesulfame, sodium saccharin, perasa yang serupa dengan semula jadi.

Permohonan: atlet minum satu hidangan 40-60 minit sebelum latihan, atau seperti yang disyorkan oleh doktor sukan. Dengan latihan intensif, dos dapat ditingkatkan, setelah berunding dengan pakar. Orang lain dinasihatkan untuk mengambil 1 bahagian (9 mg) sekali sehari sebagai agen pengurangan selepas penyakit, keguguran saraf dan fizikal, tekanan

L-Сarnitine 1800 MEGA (rasa - ceri)

Sportpit's L-Carnitine 1800 MEGA mengandungi 1800 mg carnitine setiap hidangan. Carnitine membantu meningkatkan keseimbangan tenaga dalam badan dan meningkatkan stamina. Ia merangsang pemecahan lemak, kerana ia memainkan peranan penting dalam pengangkutan asid lemak ke mitokondria. Dengan karnitin, anda dapat menghidupkan semula senaman anda, keluar dari dataran tinggi, dan juga menurunkan berat badan.

Jumlah nutrien dalam satu bahagian (9 ml):

 • L-carnitine - 900 mg
 • Asid askorbik - 175 mg
 • Fruktosa - 50 mg
Bahan-bahan: L-carnitine, fruktosa, asid askorbik, potassium sorbate, sodium cyclamate, potassium acesulfame, sodium saccharin, perasa yang serupa dengan semula jadi.

Cadangan penggunaan:
Ambil 1-2 hidangan sebelum latihan. Anda boleh mengukur bahagian menggunakan penutup pengukur yang disertakan dengan kit.

Hidangan Setiap Bekas: 27

Bersama dengan produk ini, mereka paling kerap membeli:

Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes