Teh Hijau L-carnitine (90 biji)

Untuk menambah ke kegemaran, anda perlu log masuk

Komen

Komen saya

Maklumkan mengenai ketersediaan

Untuk masuk

pendaftaran

Data Peribadi dan Pernyataan Privasi

Sportmenu sangat menghargai kepercayaan yang diberikan oleh pengguna dan menyedari tanggungjawab untuk melindungi privasi mereka. Secara khusus, kami melaporkan maklumat apa yang kami kumpulkan semasa anda menggunakan Perkhidmatan, mengapa ia diperlukan dan bagaimana ia akan digunakan untuk meningkatkan kemudahan pengguna.

Memastikan kerahsiaan data peribadi pengguna di Sportmenu berdasarkan prinsip berikut:

 1. Gunakan maklumat untuk membuat Perkhidmatan yang mengambil kira keperluan dan minat pengguna.
 2. Reka produk dengan standard kerahsiaan yang ketat..
 3. Pastikan ketelusan koleksi yang diperlukan untuk pelaksanaan pesanan.
 4. Beri pilihan kepada pengguna untuk melindungi maklumat mereka.
 5. Menguruskan maklumat yang diterima dengan penuh tanggungjawab.
 6. Maklumkan kepada pelanggan mengenai tawaran istimewa melalui e-mel.

1. Maklumat apa yang kami kumpulkan dan bagaimana kami menggunakannya

Kami mungkin memerlukan jenis data berikut:

 • Maklumat yang anda berikan - semasa pendaftaran akaun dengan Sportmenu, kami meminta anda memberikan maklumat peribadi tertentu. Anda boleh mendapatkan maklumat tambahan mengenai akaun anda di akaun peribadi anda di Sportmenu. Sekiranya anda menggunakan akaun anda ketika bekerja dengan perkhidmatan Sportmenu, Sportmenu memberikan akses ke perkhidmatan tersebut dengan penyertaan atau atas nama pentadbir domain. Dalam kes ini, pentadbir mempunyai akses ke data akaun anda.
 • Kuki - apabila anda mengakses laman web Sportmenu, kami menghantar satu atau lebih kuki ke komputer atau peranti anda yang lain. Kuki digunakan untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan yang disediakan: untuk menyimpan tetapan pengguna, meningkatkan hasil carian dan pemilihan produk dan iklan, untuk memantau tren pengguna khusus, misalnya, fitur carian. Sportmenu juga menggunakan kuki dalam perkhidmatan periklanan untuk membantu pengiklan dan penerbit dalam memasang iklan dan untuk menguruskan iklan di laman web di seluruh Internet dan di perkhidmatan Sportmenu.
 • Maklumat mengenai lawatan - ketika mengakses Perkhidmatan Sportmenu melalui penyemak imbas, aplikasi atau pelanggan lain, pelayan kami secara automatik merakam maklumat tertentu. Log pelayan ini mungkin mengandungi maklumat seperti permintaan web anda, alamat IP, jenis dan bahasa penyemak imbas, tarikh dan waktu permintaan, dan satu atau lebih kuki yang dapat digunakan untuk menentukan penyemak imbas atau akaun anda.
 • Mesej pengguna - apabila anda menghantar mesej ke Sportmenu (melalui e-mel atau dengan cara lain), kami dapat menyimpan mesej ini untuk memproses permintaan, menjawab pertanyaan dan meningkatkan lagi perkhidmatan kami. Semasa menghantar atau menerima SMS, perkhidmatan pesanan teks kami dapat mengumpulkan dan menyimpan maklumat berikut: nombor telefon, nama penyedia perkhidmatan, kandungan mesej, tarikh dan waktu penghantaran. Alamat e-mel anda boleh digunakan untuk menghubungi anda mengenai pekerjaan perkhidmatan kami..
 • Perkhidmatan Sportmenu di laman web gabungan - beberapa perkhidmatan yang kami tawarkan dihubungkan ke laman web lain. Maklumat peribadi yang anda berikan ke laman web tersebut boleh dipindahkan ke Sportmenu untuk menyediakan perkhidmatan ini. Kami memproses maklumat semacam ini sesuai dengan dasar privasi ini..
 • Aplikasi Pihak Ketiga - Melalui Perkhidmatan Sportmenu, aplikasi pihak ketiga, seperti alat atau sambungan, mungkin diberikan kepada pengguna. Maklumat yang anda berikan semasa menghidupkan alat atau semasa melancarkan aplikasi pihak ketiga diproses oleh Sportmenu sesuai dengan kebijakan privasi ini. Pembangun alat atau aplikasi mengendalikan maklumat yang dikumpulkannya sesuai dengan kebijakan privasinya sendiri.
 • Tapak Lain - Dasar privasi ini hanya berlaku untuk Perkhidmatan Sportmenu. Kami tidak mengawal laman web yang menggunakan aplikasi, produk dan perkhidmatan Sportmenu atau yang dihubungkan dari Perkhidmatan kami. Laman web ini mungkin meletakkan kuki mereka sendiri di komputer anda, mengumpulkan data, atau meminta maklumat peribadi dari anda..

Sebagai tambahan, maklumat yang kami kumpulkan dapat digunakan untuk tujuan berikut:

 • Penyampaian, sokongan, perlindungan dan peningkatan Perkhidmatan kami (termasuk perkhidmatan iklan), serta pengembangan perkhidmatan dan Perkhidmatan baru.
 • Melindungi hak dan harta benda Sportmenu dan pengguna kami.

Sebelum menggunakan maklumat untuk tujuan selain dari yang dinyatakan semasa pengumpulannya, kami akan meminta izin untuk penggunaan tersebut.

Sesuai dengan Undang-undang Persekutuan 27 Juli 2006 N 152-ФЗ "Tentang Data Peribadi", dengan menerima syarat-syarat Peraturan ini, Anda memberikan persetujuan kepada Sportmenu untuk memproses dan memindahkan data peribadi Anda untuk memberikan Anda Layanan Sportmenu, dan juga untuk memproses pesanan anda. Data peribadi yang dibenarkan untuk diproses di bawah Perjanjian ini disediakan oleh anda dengan mengisi borang pendaftaran di laman web Sportmenu, dan merangkumi maklumat berikut: Nama keluarga, Nama. Nama tengah, umur, telefon, alamat, alamat e-mel (e-mel). Pemprosesan data peribadi anda dapat dilakukan tanpa batasan waktu, dengan cara yang sah, termasuk dalam sistem maklumat data peribadi menggunakan alat automasi atau tanpa menggunakan alat tersebut.

Anda bersetuju bahawa Sportmen "berhak untuk memindahkan data peribadi saya kepada pihak ketiga, khususnya, kepada pemilik kedai dalam talian yang didaftarkan di http://sportmenu.com, dan juga perkhidmatan kurir semata-mata untuk tujuan memenuhi pesanan anda yang ditempatkan di Sportmenu, termasuk untuk menghantar barang.

2. Pilihan

Untuk melihat dan mengurus maklumat yang disimpan dalam akaun Sportmenu, anda boleh menggunakan Akaun Peribadi Sportmenu.

Sebilangan besar penyemak imbas pada mulanya disiapkan untuk menerima kuki, namun anda boleh menetapkan semula tetapan ini dan menentukan bahawa penyemak imbas menyekat semua kuki atau memberitahu ketika kuki ini dihantar. Harap maklum bahawa beberapa ciri dan perkhidmatan Sportmenu tidak akan berfungsi dengan baik jika kuki dilumpuhkan.

3. Memberi akses kepada maklumat

Sportmenu hanya memberi akses kepada maklumat peribadi kepada syarikat dan individu lain yang tidak berafiliasi dengan Sportmenu dalam keadaan terhad berikut:

 • Kami mempunyai kebenaran anda untuk melakukannya. Untuk pemindahan maklumat sulit, kami memerlukan persetujuan eksplisit anda.
 • Kami memberikan maklumat seperti ini kepada anak syarikat dan sekutu kami, serta organisasi dan orang lain yang dipercayai, hanya untuk tujuan memproses maklumat peribadi bagi pihak kami dan untuk memenuhi pesanan anda. Kami menghendaki bahawa dalam memproses maklumat tersebut pihak ketiga ini mengikuti arahan kami dan mematuhi dasar privasi ini, serta mengambil langkah-langkah lain yang diperlukan untuk melindungi kerahsiaan.
 • Kami mempunyai alasan yang munasabah untuk mempercayai bahawa akses, penggunaan, penyimpanan atau pengungkapan maklumat tersebut diperlukan untuk (a) pematuhan terhadap undang-undang, peraturan, persyaratan proses hukum atau permintaan yang sah dari agensi pemerintah, (b) pematuhan dengan Perjanjian Perkhidmatan semasa, termasuk penyelidikan kemungkinan pelanggaran, (c) pengesanan dan pencegahan kegiatan penipuan, serta penyelesaian masalah keselamatan dan penghapusan masalah teknikal, atau (d) perlindungan terhadap ancaman bahaya langsung terhadap hak, harta benda atau keselamatan Sportmenu, pengguna atau orang awamnya, sebagaimana yang dikehendaki atau diizinkan oleh undang-undang.

Sekiranya Sportmenu mengambil bahagian dalam penggabungan, pemerolehan atau bentuk penjualan sebahagian atau seluruh asetnya, kami menjamin kerahsiaan setiap maklumat peribadi yang terlibat dalam transaksi ini dan kami akan memberitahu anda mengenai perkara ini sebelum maklumat peribadi dipindahkan dan tertakluk pada polisi lain kerahsiaan.

4. Perlindungan maklumat

Kami mengambil semua langkah yang diperlukan untuk melindungi data dari akses, perubahan, pendedahan atau pemusnahan yang tidak dibenarkan. Langkah-langkah ini meliputi, khususnya, pengesahan internal pengumpulan data, proses penyimpanan dan pemprosesan dan langkah-langkah keselamatan, termasuk penyulitan dan langkah-langkah keselamatan yang sesuai untuk memastikan keselamatan fizikal data untuk mencegah akses yang tidak sah ke sistem di mana kami menyimpan data peribadi.

Kami memberikan akses kepada maklumat peribadi hanya kepada pekerja, kontraktor dan rakan kongsi Sportmenu yang perlu mempunyai maklumat ini untuk menjalankan operasi untuk memenuhi pesanan anda. Individu-individu ini diminta untuk mematuhi kewajiban kerahsiaan dan mungkin dikenakan hukuman, termasuk pemecatan dan pendakwaan, jika mereka melanggar kewajiban ini..

5. Akses ke maklumat peribadi dan pengemaskiniannya

Apabila anda menggunakan Perkhidmatan Sportmenu, kami melakukan yang terbaik untuk memberi anda akses kepada data peribadi anda dan membetulkannya jika tidak betul atau menghapusnya atas permintaan anda, kecuali penyimpanannya diperlukan oleh undang-undang atau bukan kerana tujuan perniagaan yang sah. Sebelum memproses permintaan, kami meminta pengguna untuk mengesahkan identiti mereka dan maklumat yang ingin mereka terima, betulkan atau hapus. Kami mungkin menolak untuk memenuhi permintaan jika permintaan tersebut diulang secara sistematik atau terlalu sering, jika pelaksanaan teknis permintaan memerlukan usaha yang berlebihan dari pihak kami, jika mereka membahayakan privasi pengguna lain, jika permintaan tidak praktikal (misalnya, maklumat yang diminta disimpan pada pita untuk sandaran), serta jika akses ke maklumat tidak memerlukan permintaan khas. Dalam semua keadaan, apabila kita memberikan akses kepada maklumat dan peluang untuk membuat pembetulan, kami melakukannya secara percuma, kecuali jika ini memerlukan usaha besar dari kami. Oleh kerana sifat kerja sejumlah perkhidmatan, setelah penghapusan dari pelayan aktif, maklumat dapat disimpan untuk masa yang terhad dalam sistem sandaran kami sehingga ia dihapuskan secara kekal.

6. Pematuhan

Sportmenu mematuhi prinsip kerahasiaan yang diadopsi di Persekutuan Rusia, yang dirumuskan dalam undang-undang perundangan Persekutuan Rusia, mengenai pemberitahuan, pemilihan, pengiriman, keamanan, integritas data, akses ke data dan penguatkuasaan.

Sportmenu secara berkala mengkaji pematuhan terhadap dasar privasi ini. Setelah menerima aduan secara bertulis, Sportmenu berkomitmen untuk menghubungi pengguna yang menyampaikan keluhan mengenai keluhan atau masalahnya. Kami akan bekerjasama dengan pihak berwajib yang bertanggungjawab untuk melindungi data untuk menyelesaikan masalah pemindahan data peribadi yang tidak dapat diselesaikan antara Sportmenu dan orang persendirian..

7. Menukar dasar privasi ini

Harap maklum bahawa dasar privasi ini boleh berubah dari semasa ke semasa. Kami tidak berhasrat untuk membatasi ruang lingkup hak anda yang timbul dari dasar privasi ini tanpa kebenaran jelas anda. Perubahan pada dasar privasi akan diterbitkan di halaman ini. Sekiranya perubahan itu ketara, kami akan memberitahu anda dengan cara yang lebih jelas..

Teh Hijau L-Carnitine Plus (60 biji)

Pembakar lemak yang berkesan dan selamat berdasarkan ekstrak L-carnitine dan teh hijau.

Pengilang:Activlab
Tujuan:Melangsingkan badan
Bahan utama:L-Carnitine • Ekstrak Teh Hijau
Hidangan:tiga puluh

Penilaian Produk:

Adakah anda suka produk tersebut? Suka!

  Jumlah:

Maaf, item ini kehabisan stok..

 • Ke penanda buku
 • Membanding dengan

Komposisi dan aplikasi

Dalam satu hidangan
Karbohidrat0.2 g
L-carnitine1000 mg
Ekstrak teh hijau400 mg
Catatan: kuantiti berdasarkan 1 hidangan (2caps)

Cara penggunaan: Ambil 1-2 hidangan (2-4 kapsul) sehari. Pada hari latihan, 1 hidangan (2 topi) 30-60 minit sebelum latihan. Pada hari rehat, 1 hidangan pada waktu pagi setelah bangun dengan perut kosong.

Kontraindikasi: intoleransi individu terhadap komponen produk, kepada wanita hamil dan menyusui. Rujuk dengan pakar sebelum digunakan..

Nota: bukan ubat.

Keadaan penyimpanan: Simpan ditutup di tempat yang kering dan sejuk. Jangka masa ditunjukkan pada pembungkusan.

STRIMEX L-Carnitine + Teh Hijau, 80 cap

Pengeluaran: Strimex

Komposisi STRIMEX L-Carnitine + Teh Hijau, 80 cap

80 kapsul
Hidangan - 1 kapsul
Hidangan Setiap Bekas - 80
Komposisi di1 kapsul
L-Tartrate L-Carnitine444 mg
termasuk L-carnitine300 mg
Selulosa mikrokristal180 mg
Kapsul gelatin120 mg
Teh hijau100 mg
Magnesium stearat20 mg

Produk itu bukan ubat.
Sebelum digunakan, disyorkan untuk berjumpa pakar.
Kontraindikasi: Toleransi individu terhadap ramuan produk. Tidak digalakkan untuk orang di bawah 18 tahun, wanita hamil dan menyusui.
Keadaan penyimpanan: Simpan di dalam bekas tertutup. Di tempat yang kering, berventilasi dan jauh dari cahaya matahari langsung. Lihat pembungkusan untuk perincian..
Penerangan produk adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Mencapai hasil yang diinginkan bergantung pada pendekatan terpadu untuk pemakanan dan latihan, serta ciri badan anda.

Mengawal berat badan dengan L-Carnitine + Teh Hijau

L-Carnitine + Green Tea adalah gabungan ramuan yang terbukti dalam bentuk kapsul yang mudah. Produk ini mempunyai harga yang menarik dan sangat sesuai untuk atlet pemula yang sukar mengawal pembentukan lemak. Pembangunan bahan tambahan dilakukan oleh syarikat Jerman STRIMEX. Anda boleh membaca ulasan mengenai jenama ini di laman web..

Kenapa L-Carnitine + Teh Hijau?

Komposisi aditif adalah campuran ekstrak L-carnitine dan teh hijau. Komponen pertama adalah asid organik yang dihasilkan di hati dari asid amino. Fungsi L-carnitine adalah untuk mengawal metabolisme lemak, serta penukaran asid lemak menjadi tenaga. Elemen aktif yang terkandung dalam teh hijau merangsang metabolisme lemak, dan juga menguatkan dinding saluran darah dan menekan selera makan. Oleh itu, menurut pakar teknologi syarikat, hasil pengambilan L-Carnitine + Green Tea, yang boleh anda beli di kedai dalam talian NRG, semestinya pengurangan massa yang aktif.

Oleh kerana suplemen menggunakan dos minimum bahan aktif, ada kemungkinan merasakan hasil yang ketara dari pengambilan L-carnitine Jerman dengan teh hijau hanya jika anda menggunakan suplemen melebihi dos yang disyorkan atau digabungkan dengan pembakar lemak lain. Oleh itu, kami mengesyorkan penggunaan analog yang lebih kuat dan, sebagai hasilnya, analog yang lebih berkesan. Contohnya, FITNESS FORMULA L-Carnitine, yang boleh anda beli dengan harga terbaik di Rusia di laman web NRG.

Cadangan penggunaan L-Carnitine + Teh Hijau:

 • pada hari latihan - minum satu kapsul setelah bangun tidur dan 30-60 minit sebelum bersenam;
 • pada hari-hari biasa - minum satu kapsul pada waktu pagi dan petang.

L-carnitine harus diambil tidak lebih dari 2 bulan, setelah itu ahli teknologi syarikat mengesyorkan berehat selama empat minggu. Produk boleh digabungkan dengan makanan tambahan lain untuk mengurangkan berat badan..

L-Carnitine + Teh Hijau (90caps)

Produk kompleks yang mengandungi L-carnitine cair dan ekstrak teh hijau pekat dalam bentuk kapsul seperti jeli yang sesuai.

Pengilang:Trek pemakanan
Tujuan:Melangsingkan badan
Bahan utama:L-Carnitine • Ekstrak Teh Hijau
Hidangan:22

Penilaian Produk:

Adakah anda suka produk tersebut? Suka!

Di manakah boleh dibeli

Anda boleh membeli produk ini di kedai BODYBUILDING SHOP dengan harga yang murah. Untuk melakukan ini, pilih bandar di mana anda ingin membeli barang dari senarai

 • Ke penanda buku
 • Membanding dengan

Komposisi dan aplikasi

Dalam satu hidangan:
Nilai tenaga34 kkal
Tupai0.44 g
Karbohidrat0.83 g
Lemak3.17 g
L-carnitine800 mg
Ekstrak teh hijau200 mg
Catatan: kuantiti berdasarkan 1 hidangan (4 kapsul)

Bahan-bahan lain: minyak kacang soya - pengemulsi, gelatin - kulit kapsul, pewarna yang serupa dengan semula jadi: titanium dioksida, biru berkilat, tartrazin.

Kaedah penggunaan: hidangan harian yang disyorkan - 4 kapsul. Ubat itu dibasuh dengan 300 ml air. Pada hari senaman: 4 kapsul 30 minit sebelum latihan. Pada hari senaman: 2 kapsul, 2 kali sehari, lebih baik 30 minit sebelum makan.

Kontraindikasi: intoleransi individu terhadap komponen produk, kepada wanita hamil dan menyusui. Rujuk dengan pakar sebelum digunakan..

Nota: bukan ubat.

Keadaan penyimpanan: Simpan ditutup di tempat yang kering dan sejuk. Jangka masa ditunjukkan pada pembungkusan.

L-Carnitine + Green Tea adalah produk kompleks yang mengandungi L-carnitine cair dan ekstrak teh hijau pekat dalam bentuk kapsul seperti jeli yang sesuai.

Bahan aktif yang terkandung dalam teh hijau bertindak sebagai termogen (meningkatkan suhu badan), sambil meningkatkan keberkesanan L-carnitine.

Hasil daripada tindakan sinergi bahan-bahan ubat, peranan lemak dalam pembebasan tenaga meningkat, yang mempercepat proses pengurangan tisu adiposa subkutan.

Anda boleh membeli L-Carnitine + Green Tea (90caps) di kedai BODYBUILDING SHOP. Trec Nutrition L-Carnitine L-Carnitine + Green Tea (90caps): keterangan, foto, komposisi, ulasan pelanggan, arahan penggunaan.

L carnitine.

Komen Pengguna

Ia adalah perkara yang keren, saya biasanya bersandar sebelum bercuti, serta-merta dalam keadaan sempurna, dan setelah mengambilnya saya mendapat banyak lemak))) Ketika saya berhubung dengan Elka, kerosakan hormon bermula dan saya menambah berat badan 20 kg, menghilangkan rasa ngeri ini selama beberapa tahun. Ini adalah perniagaan anda, tetapi saya tidak akan mengesyorkan memulakannya.

Sekiranya anda mempunyai lemak di perut anda, maka pengeringan tidak akan membantu anda. Anda mesti menurunkan berat badan terlebih dahulu, dan kemudian mengatasi kelegaan. L-carnitine akan membantu menurunkan berat badan, diuji pada diri sendiri. Saya minum farmasi dan sukan. Tidak ada sepatah kata pun, tentu anda perlu bersukan, cair. Dan berikan beban aerobik, maka anda akan mula menurunkan berat badan di depan mata dan otot-otot anda akan bertambah lembut. Dan kemudian anda boleh menambahkan latihan kekuatan, hanya untuk melegakan, tetapi ini adalah ketika berat dan jumlah "lemak subkutan" akan diatur untuk anda. Tidak ada dua proses ini - penurunan berat badan dan pembinaan otot pada masa yang sama. Semoga berjaya!

Setengah jam sebelum latihan dan semasa. Tetapi saya minum minuman isotonik. Sekarang saya minum Pengawal.

Anda berpeluh lebih banyak dari dia, saya katakan segera. Tetapi pada dasarnya ia masuk akal secara umum

Saya mengambil semasa kelas, saya menyukainya, anda benar-benar menurunkan berat badan, perkara utama adalah memerhatikan pp, jika tidak, tidak akan masuk akal! Lebih banyak asid lipoik

Dengan carnitine, anda akan cepat tiba saat kering))))

Pembakar lemak OstroVit CLA & Teh Hijau & L-Carnitine

 • Terima kasih 1

"Kaki saya menderita, saya berjalan seperti robot. Kaviar atau seperti yang disebut. "

Jawapannya ditujukan kepada anda))

Tetapi tidakkah anda berfikir bahawa betis = otot betis + ligamen + tibia?)))))))

Dan banyak lagi. Kapal contohnya

Saya mengalami krepatura, dari mana sakit bernafas, tidak seperti melangkah
Menyakitkan untuk berjalan kaki dari krepatura dan juga tegangan ligamen yang berlebihan.

Kapsul untuk penurunan berat badan "Asid linoleat konjugasi, teh hijau & L-carnitine" jenama Baihekang

Penerangan mengenai ubat:

Kesan ubat:
 • membersihkan badan dengan berkesan bahan berbahaya dan lemak berlebihan,
 • menstabilkan proses metabolik dalam badan,
 • menstabilkan tahap kortisol di buah pinggang,
 • mengawal jumlah karbohidrat yang dapat dicerna,
 • merangsang dan mempercepat pemecahan dan pembakaran lemak,
 • membantu mengawal berat badan anda dengan lebih berkesan.
Petunjuk untuk digunakan:
 • percepatan proses metabolik dalam badan, penyingkiran lemak berlebihan;
 • obesiti sederhana, obesiti selepas bersalin, obesiti makanan;
 • mengimbangkan rembesan dalaman dan penghapusan bahan berbahaya dari badan.
Struktur:ekstrak teh hijau, L-Carnitine, asid linoleat konjugasi, gelatin, klorofil, titanium dioksida, air minuman.
Kaedah aplikasi:
 • secara lisan,
 • 2 kapsul 2 kali sehari, sejam sebelum makan.
Kontraindikasi:
 • kehamilan,
 • penyusuan,
 • zaman kanak-kanak.
Penyimpanan:di tempat kering yang sejuk.
Teg:Produk Berat Badan | Detox badan |

Kapsul untuk menurunkan berat badan "Asid linoleat konjugasi, teh hijau & L-carnitine" jenama Baihekang - kapsul Cina untuk penurunan berat badan.

Kapsul untuk menurunkan berat badan "Asid linoleat konjugasi, teh hijau dan L-Carnitine" menggabungkan tiga komponen yang paling berkesan untuk mencapai kesan penurunan berat badan ringan, ini adalah:

  ekstrak teh hijau yang mengandungi 60% polifenol teh.

Polifenol teh adalah nama umum untuk zat kumpulan polifenol yang terdapat dalam daun teh. Keupayaan daun teh untuk memberi kesan penurunan berat badan dan penurunan berat badan telah lama diketahui oleh orang. Polifenol teh mempunyai kesan terapeutik dan profilaksis tertentu terhadap kegemukan yang disebabkan oleh pengumpulan kalori dalam tubuh, yang seterusnya adalah hasil daripada pengambilan makanan berkalori tinggi dan gangguan metabolisme tenaga badan.

 • L-Carnitine (Eng. L-carnitine, juga levocarnitine, vitamin Bt, vitamin B11) - bahan semula jadi, yang berkaitan dengan vitamin B, melakukan sejumlah fungsi penting dalam tubuh, adalah pembakar lemak. Dalam perubatan, ia digunakan untuk membetulkan proses metabolik. Ia mempunyai kesan anabolik, antihipoksik dan antitiroid, mengaktifkan metabolisme lemak, merangsang pertumbuhan semula, meningkatkan selera makan.
 • asid linoleat konjugasi (CLA) - dapat mempercepat metabolisme lipid dalam badan dan mencegah penukaran lebihan tenaga dari makanan menjadi sel lemak (adiposit).

  Biasanya, asid linoleat memasuki tubuh manusia dengan makanan, tetapi dalam dos yang sangat kecil. Pembekal utamanya adalah daging dan produk tenusu, tetapi kandungannya minimum. Lebih-lebih lagi, sangat penting untuk proses normal dalam banyak proses dalam badan.

  Pertama sekali, CLA bertanggungjawab untuk bagaimana lemak yang diterima dari makanan akan diproses di dalam badan. Seperti yang anda ketahui, ia boleh diproses menjadi tenaga yang diperlukan untuk kehidupan manusia, atau disimpan dalam simpanan lemak. Asid linoleat "memberitahu" tubuh untuk mengambil jalan pertama, sehingga membantu mengelakkan penampilan adiposit berlebihan pada lemak subkutan.

  Tarikh luput: 2 tahun.

  Lesen kebersihan: LWSZZ (2008) No. 370000-000328

  Piawaian semasa: GOST untuk ubat Q / WBH 0127S.

  Pengilang: Weihai Baihe Biology Technological Co. Ltd., Rongcheng City, Zon Pembangunan Ekonomi dan Teknikal Tasik Swan, Jalan Chenda, 552.

  Ulasan l-carnitine hijau

  Pembelian terakhir: 17/05/2020 - 2 minit yang lalu, sebentar tadi

  8 pembaca sedang mengkaji produk ini

  Negara Rusia

  Pembungkusan: boleh

  Saiz: kapsul 30 pcs. 600 mg setiap satu.

  Komposisi: Kromium picolinat, asid lipoik, L-carnitine

  Ia ditunjukkan: untuk penurunan berat badan

  Penghantaran ke bandar: dari 83 rubel, operator akan menentukan

  Pembayaran: dengan kad / wang tunai semasa pembayaran


  L-Carnitine L-carnitine, juga levocarnitine, vitamin Bt, vitamin B11 - bahan semula jadi yang berkaitan dengan vitamin kumpulan, melakukan sejumlah fungsi penting dalam tubuh, adalah pembakar lemak.

  Untuk apa levocarnitine??

  Dalam perubatan, ia digunakan untuk membetulkan proses metabolik. Ia mempunyai kesan anabolik, antihipoksik dan antitiroid, mengaktifkan metabolisme lemak, merangsang pertumbuhan semula, meningkatkan selera makan.

  Biasanya, asid linoleat memasuki tubuh manusia dengan makanan, tetapi dalam dos yang sangat kecil. Penilaian Ilona Liquid l-carnitine: Makanan tambahan, pembakar lemak Saya banyak mencuba: Sekarang saya boleh yakin - cecair l-carnitine lebih berkesan dalam masa berbanding tablet, ia diserap lebih cepat.

  Sebotol yang enak, hampir setengah liter, tahan lama dengan penggunaan sederhana.

  Kami juga mengesyorkan agar anda melihat

  Untuk wang, ia juga ternyata jauh lebih menguntungkan daripada jika anda membeli analog farmasi dari kami. Bahan tambahannya menyenangkan rasanya, manis kerana ekstrak gula stevia di dalamnya tidak! Dan sepanjang hari - lebih banyak tenaga, cukup untuk senaman malam.

  Dan jika saya merancang latihan yang berat, saya hanya menuangkan satu sudu l-carnitine ke dalam sebotol air yang disucikan, ternyata enak, dan kekuatan tambahan muncul. Asid amino membantu tubuh saya, iaitu sistem kardiovaskular untuk mengatasi tekanan: Kepala Vera Novikova mula berfungsi dengan lebih baik Penilaian: Yang paling berkesan bagi saya adalah asetil-L-carnitine dalam dos 500 mg.

  Saya mempunyai kerja mental yang sangat kuat, saya perlu sentiasa berwaspada dan penuh perhatian. L-carnitine memberikan kejelasan minda seratus peratus, meningkatkan daya ingatan, menambah tumpuan, dan secara amnya memberikan banyak tenaga sepanjang hari.

  Saya mengambil satu kapsul pada waktu pagi dengan perut kosong dengan secawan kopi dan sepanjang hari saya merasakan lonjakan semangat. Dan tidak ada keletihan kronik, saya telah lama melupakannya! Pada masa yang sama, daya tahan tekanan meningkat, tidak kira apa yang berlaku di tempat kerja, saya selalu tenang, dan sebelum itu saraf saya sentiasa berada dalam had,.

  Kami juga mengesyorkan agar anda melihat

  Juga, L-carnitine mempercepat metabolisme, kalori dibakar lebih cepat dengannya, dan selera makan berkurang, saya sama sekali tidak mahu makan. Berkaitan dengan pekerjaan, saya tidak sering berkunjung ke bilik kecergasan, tetapi apabila waktunya diberikan, saya mengambil kapsul lain sebelum latihan, dan kemudian saya bekerja tanpa berhenti selama satu setengah jam.

  Dan walaupun setelah melakukan senaman fizikal, badan saya pulih serta-merta tanpa masalah. Lika Kulikova Berkesan untuk sembuh dari penyakit Penilaian: Dos l-carnitine dalam kapsul pertama adalah 250 mg, untuk kes saya cukup mencukupi.

  Seminggu setelah mengambilnya, saya mula berasa lebih baik. Kekurangan kelesuan, kelemahan, mengantuk.

  Ciri-ciri

  Ia menjadi lebih hidup, lebih bertenaga. Keadaan kemurungan telah berlalu. Kekuatan mula pulih. Dan sebulan kemudian, saya kembali sepenuhnya. Sekarang jauh lebih aktif daripada sebelum penyakit ini. Saya tidak bosan di tempat kerja, saya berjaya melakukan lebih banyak perkara di rumah.

  Lebih-lebih lagi, saya menjadi lebih seimbang, bertindak balas dengan tenang terhadap pelbagai perengsa, dan dengan mudah mengatasi kerisauan harian. Saya mengambil 2 minggu pertama untuk kapsul 1 l-carnitine 4 kali sehari sebelum makan, kemudian saya mengurangkan dos menjadi 3 kapsul sehari - saya minum selama 2 minggu lagi, kemudian menjadi 2 kapsul.

  Ia tidak menyebabkan kesan sampingan. Saya benar-benar berpuas hati dengan hasilnya. Ulyana Aminka terbaik untuk latihan Penilaian: Ia adalah yang paling berkesan, dalam tablet 500 mg bahan aktif, oleh itu, walaupun bagi lelaki yang sihat dengan jumlah latihan yang normal, satu kapsul sudah cukup.

  Sudah tentu, jika saya mempunyai latihan kardio aktif, maka saya mengambil dua pil, kerana bebannya berat. Walau apa pun, saya meminumnya setengah jam sebelum mengunjungi gimnasium, ketika ini cukup tenaga memasuki badan.

  Bioadditive berkesan, bertenaga setelah lebih dari cukup, dan kesannya tidak jangka pendek dan tahan lama sepanjang hari. Saya berlari hidup-hidup walaupun selepas latihan yang melelahkan! Siapa yang sangat perlu menurunkan berat badan tambahan, aminka ini pasti tidak menyakitkan, terutama dalam kombinasi dengan pembakar lemak lain!

  Perlu diingat bahawa ia dapat membantu gim atau stadium yang tetap bekerja secara aktif di badan mereka - dengan beban tertentu, ia memberikan hasil yang sangat keren!

  Lenar Cemerlang untuk meningkatkan prestasi Rating: Elcarnitine Tartrate Now Makanan yang dibeli untuk menangani ini.

  FitMax Green L-Carnitine, 60 kapsul

  Saya memilihnya kerana dos kecil dan harga rendah. Tercatat peningkatan yang ketara dalam keadaan umum..

  Juga, tumpuan perhatian meningkat, berhenti merasakan beban di otak, semakin banyak tenaga muncul. Kecekapan meningkat dengan ketara, dan keletihan - seperti yang tidak pernah berlaku.

  Gunakan maklumat untuk membuat Perkhidmatan yang mengambil kira keperluan dan minat pengguna.

  Reka produk dengan standard kerahsiaan yang ketat. Pastikan ketelusan koleksi yang diperlukan untuk pelaksanaan pesanan. Beri pilihan kepada pengguna untuk melindungi maklumat mereka.

  Menguruskan maklumat yang diterima dengan penuh tanggungjawab. Maklumkan kepada pelanggan mengenai tawaran istimewa melalui e-mel. Maklumat apa yang kami kumpulkan dan bagaimana kami menggunakannya. Kami mungkin memerlukan jenis data berikut: Maklumat tambahan mengenai akaun anda yang boleh anda dapatkan di akaun peribadi anda di Sportmenu.

  Sekiranya anda menggunakan akaun anda ketika bekerja dengan perkhidmatan Sportmenu, Sportmenu memberikan akses ke perkhidmatan tersebut dengan penyertaan atau atas nama pentadbir domain.

  Dalam kes ini, pentadbir mempunyai akses ke data akaun anda. Kuki digunakan untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan yang disediakan: Sportmenu juga menggunakan kuki dalam perkhidmatan periklanan untuk membantu pengiklan dan penerbit dalam memasang iklan dan untuk menguruskan iklan di laman web di seluruh Internet dan di perkhidmatan Sportmenu.

  Log pelayan ini mungkin mengandungi maklumat seperti permintaan web anda, alamat IP, jenis dan bahasa penyemak imbas, tarikh dan waktu permintaan, dan satu atau lebih kuki yang dapat digunakan untuk menentukan penyemak imbas atau akaun anda.

  Semasa menghantar atau menerima SMS, perkhidmatan pesanan teks kami dapat mengumpulkan dan menyimpan maklumat berikut: Alamat e-mel anda dapat digunakan untuk menghubungi anda mengenai pekerjaan perkhidmatan kami..

  Kapsul - mudah digunakan, dibasuh dengan air, jus, teh suam. Baik bentuk cecair diserap, tetapi tidak begitu cepat.

  Ulasan Teh Hijau Activlab L-Carnitine Plus (60caps)

  Lebih baik menggabungkan pengambilan kapsul dengan senaman aerobik. Ini disebabkan oleh kitaran pengeluaran yang lebih sederhana berbanding dengan bentuk cecair..

  Tablet diserap lebih perlahan daripada kapsul atau bentuk cecair. Itulah sebabnya mengapa mereka kurang berkesan sebagai pembakar lemak. Selalunya mereka diambil untuk menormalkan kerja jantung..

  Pastikan untuk menonton video ini, kesan ubatnya sangat mudah dijelaskan di sini. Kontraindikasi dan kesan sampingan. Berapa banyak yang saya tidak cuba cari maklumat mengenai bahaya makanan tambahan - saya tidak menemui apa-apa.

  MasterCard SecureCode

  Bahkan melebihi dos beratus kali tidak memberi kesan negatif pada badan. Keselamatan L-carnitine dibuktikan oleh fakta bahawa ia termasuk dalam pemakanan bayi.

  Menurut doktor, suplemen ini berguna untuk inti, pesakit hipertensi, pesakit diabetes. Dia juga diresepkan untuk pesakit dengan aterosklerosis, hipertiroidisme. Walaupun pembakar lemak tidak berbahaya, kesan sampingan mungkin ada..

  Ini disebabkan oleh toleransi individu terhadap elcarnitine. Sebilangan kesannya adalah mual, senak, sakit kepala..

  Ini jarang berlaku, dan menunjukkan intoleransi terhadap ubat. Kesan sampingan lain yang tidak menyenangkan adalah insomnia. Juga, seperti gangguan ini, jarang berlaku. Ini disebabkan oleh tahap pembebasan tenaga yang tinggi semasa mengambil makanan tambahan.

  Adalah dinasihatkan bahawa tidak mustahil untuk mengetahui tanpa rancangan seperti itu. Anda semua mempertimbangkan untuk mengambilnya, bukan sekecil mana soalan saya diselesaikan oleh L-carnitine. Pada masa akan datang, banyak jisim otot tumbuh, berapa banyak yang dikonsumsi oleh angina pectoris penting dengan penurunan berat badan pelbagai makanan tambahan perbincangan, kerana ini: Mariyka Membangunkan L-carnitine dalam postulat Keberanian: Tugas utama adalah mengetahui dari alamat ini bahawa ia tidak membenarkan jika anda tidak berfungsi sama sekali.

  L-Carnitine untuk penurunan berat badan. Cara pengambilan, ulasan, kontraindikasi

  L-Carnitine adalah salah satu makanan tambahan yang paling popular untuk menurunkan berat badan. Dalam kebanyakan kes, ulasan mengenai penggunaan ubat itu positif, kerana komposisi semula jadi dan kesan yang baik pada tubuh.

  Kesan L-Carnitine pada badan

  L-Carnitine adalah komponen yang biasanya dihasilkan dalam tubuh manusia dan mengatur metabolisme lipid. Hari ini, terdapat beberapa bentuk pelepasan komponen ini, yang merupakan bahan tambahan makanan biologi dan membantu memulihkan kekurangan komponen..

  Orang yang makan dengan betul dan tidak terlibat dalam sukan profesional biasanya tidak perlu mengambil makanan tambahan. Walau bagaimanapun, atlet profesional memerlukan sumber tambahan L-carnitine.

  Bahan ini mempunyai kesan positif pada tubuh dan merangsang pembakaran lemak subkutan..

  Selain itu, komponen tersebut mempunyai sifat lain:

  • Membantu memulihkan serat otot selepas bersenam dan membantu membina otot.
  • Mempercepat proses metabolik, menormalkan pencernaan, pemecahan komponen terpenting dari makanan.
  • Ia menormalkan keadaan psiko-emosi, menghilangkan kerengsaan dan insomnia yang berkaitan dengan diet yang ketat..
  • Mengatur kadar kolesterol berbahaya dalam darah, yang mencegah pemendapannya di dinding saluran darah dan pembentukan plak kolesterol.
  • Meningkatkan daya ingatan dan perhatian. Aktiviti mental menjadi lebih ketara, semua proses pemikiran lebih cepat.
  • Mengurangkan jumlah asid laktik pada otot, yang mengurangkan kesakitan selepas latihan.
  • Menghilangkan sindrom keletihan kronik, yang membolehkan seseorang melakukan senaman dengan lebih cekap, tetapi tidak terlalu banyak bekerja.

  Perlu diperhatikan bahawa zat tersebut tidak hanya memecah lemak yang ditangguhkan, tetapi juga yang disertakan dengan makanan. Ini menghilangkan kemungkinan kenaikan berat badan, tetapi hanya tertakluk kepada peraturan diet yang sihat.

  Petunjuk untuk digunakan

  L-Carnitine untuk penurunan berat badan, ulasan yang kebanyakannya positif, digunakan mengikut petunjuk yang ketat. Selalunya ia digunakan oleh atlet profesional untuk mengeringkan badan dan membina otot.

  Dilarang menggunakan ubat ini untuk pasien yang menderita gangguan metabolik, dan juga cepat letih selama kelas, yang tidak memungkinkan untuk mendapatkan hasil yang diinginkan. Selain itu, produk tersebut tidak dilarang oleh komisi anti-doping, oleh itu secara rasmi dibenarkan untuk digunakan semasa pertandingan.

  Sekiranya berat badan berlebihan adalah akibat gangguan metabolik atau ubat hormon, alat ini akan membantu menyesuaikan berat badan. Dengan kegemukan yang berbeza-beza, suplemen makanan membolehkan anda memulakan proses metabolik dan mencegah kenaikan berat badan lebih lanjut.

  Petunjuk perubatan untuk penggunaan suplemen itu termasuk pemulihan dari kecederaan, pertumbuhan terbantut, dan aktiviti fizikal yang sengit..

  Kontraindikasi bahaya L-Carnitine

  Apabila digunakan dengan betul, makanan tambahan tidak membahayakan tubuh manusia, kerana ia adalah produk semula jadi. Walau bagaimanapun, jangan gunakannya secara berterusan. Ini boleh menyebabkan penghentian pengeluaran komponen dalam tubuh dan perkembangan kegemukan yang teruk..

  L-Carnitine tidak boleh digunakan semasa kehamilan dan menyusui, dengan gangguan hormon. Makanan tambahan dikontraindikasikan dalam diagnosis kanser, diabetes mellitus, gangguan di mana sistem imun manusia ditekan, misalnya, dengan jangkitan HIV.

  Kontraindikasi merangkumi yang berikut:

  • Kegagalan jantung yang teruk.
  • Tempoh pemulihan selepas strok iskemia atau infark miokard.
  • Gangguan dyspeptik.
  • Ulser peptik perut dan duodenum dengan ancaman perforasi dinding organ.
  • Epilepsi dengan sawan yang kerap.
  • Patologi buah pinggang dan hati yang teruk.
  • Sakit perut yang tidak dinyatakan.
  • Penyakit tiroid.
  • Alahan Komponen.

  Sekiranya terdapat pelanggaran terhadap cadangan tersebut, kelihatan sakit kepala, pening dan gangguan tidur. Walau bagaimanapun, gangguan seperti ini jarang berlaku. Kadang-kadang pesakit mempunyai gejala alergi, yang ditunjukkan dalam bentuk ruam, mengelupas dan kerengsaan pada kulit. Selalunya terdapat gatal pada kulit yang teruk..

  Perlu diingat bahawa, tertakluk kepada semua peraturan, reaksi negatif berlaku dalam kes yang luar biasa.

  Bentuk pelepasan bioaditif

  L-Carnitine untuk penurunan berat badan (ulasan ubat paling baik dikaji sebelum digunakan) tersedia dalam beberapa bentuk, yang membolehkan setiap orang memilih pilihan yang paling sesuai untuk diri mereka sendiri.

  L-Carnitine 100% tulen

  Biasanya, produk seperti itu tersedia dalam bentuk serbuk, yang mesti diambil secara lisan sebelum beban berat. Pakej mungkin dari 100 g atau lebih, bergantung pada pengeluarnya.

  Produk ini mempunyai rasa dan bau yang pahit; sangat larut dalam air..

  Atlet biasanya menggunakan produk tersebut, tetapi tidak dilarang untuk digunakan oleh orang yang ingin menyesuaikan berat badan mereka..

  L-Carnitine Tartrate

  Produk khas yang 70% diwakili oleh garam levocarnitine dan 30% oleh asid tartaric.

  Pakar perhatikan bahawa produk ini tidak menyumbang kepada pembakaran lemak, tetapi mempunyai kesan yang baik pada serat otot, mencegah kerosakannya, dan juga melegakan keletihan setelah melakukan latihan yang intens..

  Alat ini bertujuan untuk atlet profesional dan pesakit yang ingin membina otot. Terdapat dalam bentuk kapsul dan serbuk untuk pentadbiran oral.

  Asetil L-Carnitine

  Kapsul untuk pemberian oral, yang mengandungi komponen yang serupa dengan L-Carnitine semula jadi. Merangsang proses metabolik, meningkatkan aktiviti otak dan mengurangkan keletihan selepas latihan.

  Biasanya produk tersebut tidak digunakan untuk menurunkan berat badan, ia diambil oleh atlet. Walau bagaimanapun, jika perlu, ia dibenarkan menggunakannya dalam kombinasi dengan latihan. Sifat tambahan produk adalah keupayaan untuk membuang bahan toksik dari badan..

  Propionyl L-Carnitine

  Kapsul, tablet dan serbuk untuk pentadbiran oral. Ini adalah sejenis bahan semula jadi, tetapi juga mengandungi glisin. Komponen tersebut mempunyai kesan yang baik terhadap keadaan psiko-emosi, meningkatkan tidur, melegakan ketegangan saraf, yang sering mengganggu normalisasi proses metabolik..

  Selain itu, alat ini meningkatkan daya tahan dan memperbaiki keadaan otot, mencegah kerosakannya.

  L-Carnitine Fumarate

  L-Carnitine dalam bentuk ini biasanya terdapat dalam bentuk kapsul untuk pentadbiran oral dan juga cecair. Ia digunakan untuk menurunkan berat badan dan memulihkan serat otot. Ulasan banyak orang mengesahkan bahawa ubat itu mempercepat metabolisme, merangsang pembakaran lemak dan meningkatkan prestasi.

  Alat ini tidak digunakan untuk pelanggaran hati dan ginjal yang serius..

  Cara mengambil makanan tambahan

  Bergantung pada bentuk produk, perlu menggunakannya dengan betul untuk memastikan kesan maksimum dalam jangka waktu yang singkat.

  L-Carnitine cecair

  Biasanya, produk ini mempunyai rasa dan aroma yang menyenangkan, sehingga boleh dimakan dalam bentuk yang paling murni. Sebilangan orang lebih suka menambahkan produk ke dalam air. Untuk 1 hidangan, anda memerlukan 250 ml air bersih, lebih baik ditapis.

  Dos harian harus dibahagikan kepada 3-4 dos, perlu mengambil dos 20-30 minit sebelum latihan. Minum dengan air akan membantu mengelakkan dehidrasi semasa melakukan senaman kardio, apabila tidak disyorkan mengambil cecair.

  Kapsul L-Carnitine

  Kapsul biasanya lebih mudah diambil, jadi banyak yang memilih borang ini..

  Mereka mesti dimakan 40 minit sebelum kelas, minum banyak air.

  Kadar harian mungkin berbeza-beza, bergantung pada berat orang dan jumlah komponen aktif dalam komposisi 1 kapsul.

  Ubat tablet

  Tablet diambil dengan cara yang sama seperti kapsul, iaitu di dalam dan dicuci dengan jumlah air yang mencukupi. Kadar harian dikira secara individu, ia juga bergantung pada dos komponen aktif dalam tablet. Perlu diingat bahawa tablet larut dengan lebih cepat, jadi anda boleh menggunakannya 30 minit sebelum latihan.

  Serbuk L-Carnitine

  Serbuk biasanya lebih pekat daripada bentuk pelepasan lain. Dos harus dikira dengan betul, diambil 20-30 minit sebelum latihan. Kaedah pengambilan yang terbaik adalah dengan membubarkan jumlah serbuk yang betul dalam 150 ml air tulen. Produk ini mempunyai rasa pahit, yang mungkin tidak dapat dilihat.

  L-Carnitine 100% tulen

  Serbuk pekat dan mesti dilarutkan dalam 100 ml air tulen sebelum digunakan. Lebih baik mengambilnya 15 minit sebelum muatan, yang akan meningkatkan keberkesanan latihan. Tidak digalakkan menggunakan serbuk tanpa pencairan terlebih dahulu.

  L-Carnitine Tartrate

  Jenis produk ini harus digunakan dengan cara yang sama seperti bentuk suplemen biasa, iaitu 20-30 minit sebelum latihan. Dos harian boleh dibahagikan kepada 2-3 dos. Sekiranya produk tersebut berbentuk kapsul, ia diambil secara oral dan dibasuh dengan air; jika dalam bentuk serbuk, produk tersebut harus dilarutkan dalam air sebelumnya.

  Asetil

  Kapsul harus diambil secara lisan 30 minit sebelum bersenam, dibasuh dengan banyak air. Kadar harian berbeza bergantung pada pengeluar, jadi lebih baik membaginya dengan 2-3 kali. Tetapi ini tidak bermakna bahawa selepas setiap penerimaan, anda perlu bermain sukan.

  Propionil

  Jenis makanan tambahan ini juga mengandungi glisin, jadi lebih baik menggunakannya pada waktu malam, kerana setelah bersenam, sedikit kesan menenangkan. Bergantung pada bentuk aditif, ambil mengikut skema standard, iaitu di dalam. Lebih baik memilih propionil cecair.

  Fumarate

  Jenis ubat ini dibenarkan untuk digunakan tanpa mengira waktu atau latihan. Selain itu, tidak ada perbezaan asas dalam penggunaan sebelum atau sesudah makan. Ambil kapsul dari mulut, minum banyak cecair. Dos harian dibahagikan kepada 3-4 dos.

  Dos harian produk

  Kadar harian ubat bergantung pada usia dan berat pesakit, persiapan fizikalnya. Pertimbangkan diet, serta aktiviti sepanjang hari, intensiti latihan.

  Norma purata setiap bentuk produk:

  • Cecair L-Carnitine biasanya diambil pada 30 ml sehari..
  • Jumlah tablet antara 2-6 keping.
  • Kapsul harus diambil dalam 1-4 keping.
  • Dos serbuk harian ialah 1-4.5 g.

  Jangan melebihi dos agar tidak menimbulkan komplikasi.

  Gabungan dengan ubat lain

  L-Carnitine untuk penurunan berat badan (ulasan dapat dikaji untuk memahami kesan ubat) dapat digabungkan dengan beberapa cara lain untuk mencapai hasil yang lebih jelas.

  Perlu diperhatikan bahawa produk ini diserap dengan lebih baik dengan pengambilan vitamin B dan asid askorbik tambahan..

  Sekiranya seseorang mengonsumsi glukokortikoid, lebih baik mengurangkan dos L-Carnitine, kerana ubat semacam itu meningkatkan pengeluaran semula jadi di dalam badan. Perlu diingat bahawa bahan tersebut meningkatkan kesan asid lipoik dan anabolik dengan ketara, yang digunakan oleh atlet untuk membina otot.

  Cara menjadikan pengambilan suplemen lebih berkesan untuk menurunkan berat badan

  • Untuk meningkatkan tindakan suplemen makanan, perlu minum air bersih dalam jumlah yang mencukupi. Menentukan jumlah yang tepat untuk orang tertentu adalah mudah. Untuk 1 kg berat badan sekurang-kurangnya 30 ml cecair.
  • Penting untuk menyesuaikan diet, termasuk sayur-sayuran, buah-buahan dan makanan protein. Ini amat diperlukan bagi mereka yang ingin bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi juga membina otot. Orang yang hanya ingin menguatkan otot dan menurunkan berat badan perlu memasukkan latihan kardio dalam program latihan bersama dengan pengambilan makanan tambahan..
  • Anda juga boleh memfokuskan diri pada latihan kardio, dan juga melakukan latihan dengan perut kosong pada waktu pagi. Ini akan mengelakkan penumpukan otot, tetapi akan menyumbang kepada penurunan berat badan..

  Kesan sampingan

  Dengan penggunaan suplemen yang betul, kesan sampingan sangat jarang berlaku..

  Komplikasi utama:

  • Gangguan tidur.
  • Senak.
  • Selera makan meningkat.
  • Ruam kulit dan gatal-gatal.
  • Gangguan Saraf.
  • Sakit di perut.
  • Sembelit atau najis longgar.

  Di samping itu, ada yang menyatakan kekurangan kesan pengambilan makanan tambahan. Ini diperhatikan dengan pelanggaran arahan dan aktiviti fizikal yang rendah.

  Syarikat mana yang lebih baik memilih makanan tambahan

  Hari ini, di laman web rasmi gizi sukan dan kedai khas, anda boleh membeli makanan tambahan dari pelbagai pengeluar. Pilihannya bergantung pada tujuan yang dikejar oleh orang itu pada awal penerimaan.

  Ubat paling popular:

  • UNS L-Carnitine 1000, l-carnitine adalah sediaan berasaskan tablet yang terdiri daripada 100% bahan. Berbeza dengan kos berkualiti tinggi dan demokratik.
  • Biotech L-Carnitine 100000 Liquid - L-Carnitine dalam bentuk cair, yang juga mengandungi ekstrak teh hijau. Produk ini mempunyai rasa yang menyenangkan dan dianggap cukup berkesan dalam kombinasi dengan pemakanan yang betul, pembetulan diet.
  • Extrifit Carni 120000 adalah bentuk cecair produk dengan rasa yang menyenangkan dan komposisi pekat. Selalunya digunakan oleh atlet profesional dan amatur..
  • Power Pro Carnitine 5000 - L-Carnitine dalam kombinasi dengan vitamin dan asid amino. Ia bukan sahaja mampu merangsang pembakaran lemak, tetapi juga membantu memperbaiki keadaan umum seseorang.
  Menurut atlet, Carnitine 5000 adalah salah satu kaedah yang paling berkesan untuk membakar lemak dan mengekalkan tubuh dengan nada berdasarkan L-Carnitine

  Mana-mana dana boleh digunakan setelah berunding dengan pakar. Lebih baik tidak mengira dosnya sendiri, kerana komplikasi mungkin timbul..

  Kos Tambahan

  Di kedai yang berbeza, kos makanan tambahan mungkin berbeza-beza, bergantung pada dos komponen utama dan bentuk pelepasan.

  Harga purata produk adalah 900-1000 rubel. setiap 25 ml cecair atau 20 kapsul, tablet. Harga serbuk sedikit lebih tinggi dan kira-kira 2500 rubel. setiap 100 g produk.

  L-Carnitine adalah salah satu kaedah popular untuk menurunkan berat badan dan membina otot. Digunakan oleh atlet profesional dan pemula yang ingin membetulkan angka.

  Sebilangan besar orang mempunyai ulasan positif, yang membuktikan keberkesanan dan keselamatan relatif produk, dengan syarat ia digunakan dengan betul..

  Video mengenai topik: bagaimana mengambil L-Carnitine untuk menurunkan berat badan

  L-Carnitine untuk penurunan berat badan: cara mengambil:

 • Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes