Memilih lancet yang tepat untuk meter

Untuk mengelakkan kenaikan atau penurunan glukosa darah secara tiba-tiba, pesakit diabetes harus menggunakan glukometer setiap hari. Penggunaannya didasarkan pada pengumpulan sejumlah kecil darah, menggunakan jarum khas, yang dalam istilah perubatan disebut lancet. Untuk penembusan permukaan kulit yang mudah dan tidak menyakitkan, digunakan alat khas dalam bentuk pegangan, yang membolehkan penggunaan jarum pakai buang. Untuk memilih lancet yang tepat untuk pengukur, orang yang menghidap diabetes perlu mengetahui semua ciri penggunaan ini..

Varieti lancet untuk glukometer

Lancet adalah pengganti yang bagus untuk scarifiers lama. Nama alat perubatan diambil dari bahasa Jerman, di mana "lanzette" berasal dari singkatan Perancis "tombak" - tombak. Dengan jarum nipis, anda boleh menusuk jari anda tanpa rasa sakit. Lancet mempunyai penutup yang boleh ditanggalkan yang memberikan kemandulan.

Prinsip operasi dan harga bergantung pada jenisnya, sehingga dapat:

Kategori yang berasingan adalah lancet yang digunakan dalam pediatrik..

Model Aplikasi Sejagat

Keupayaan untuk menggunakan apa-apa jenis glukometer adalah kelebihan utama jenis produk ini. Pengecualian adalah pena tindik Accu Chek Softlix, yang hanya sesuai dengan lancet Softclix khas.

Kelebihan lain ketika menggunakan jarum jenis ini adalah kemampuan untuk menyesuaikan kedalaman penembusan mereka dengan pen piercing.

Ini boleh dilakukan dengan cara berikut:

 • memindahkan pengatur ke kedudukan 1 atau 2 membolehkan anda menggunakan produk pada masa kanak-kanak;
 • tanda 3 sesuai untuk tangan wanita;
 • orang yang mempunyai kulit lebih tebal perlu memutar dail menjadi 4 atau 5.

Menindik secara automatik

Penggunaan teknologi inovatif menjadikan jenis lancet ini sangat tipis, menjadikan kulit tidak mudah terkena diabetes. Biasanya, jarum ini mengambil darah bukan sahaja dari orang dewasa, tetapi juga dari anak-anak kecil.

Kelebihan kedua scarifiers automatik adalah kemungkinan penggunaannya tanpa pen khas dan peranti lain. Untuk manipulasi, hanya satu klik pada kepala lancet.

Kos yang tinggi tidak memungkinkan penggunaan scarifiers automatik setiap hari, oleh itu pesakit diabetes sering menggunakan lancet sejagat.

Lancet untuk kanak-kanak

Walaupun jarum tusukan jari ini sangat tajam dan ketidakupayaan untuk menimbulkan trauma fizikal dan psikologi pada anak, penggunaannya terhad kerana kos yang tinggi.

Oleh itu, kebanyakan ibu bapa percaya bahawa penggunaan lakaran tindakan universal adalah alternatif yang baik..

Peraturan pengambilan darah jari

Manipulasi ini tidak memerlukan kemahiran khas, tetapi ada sejumlah cadangan dan nuansa, urutannya mesti diikuti.

Sorotan semasa menggunakan lancet pakai buang:

 1. Sebelum prosedur, basuh tangan anda dengan air suam dan sabun..
 2. Sejurus sebelum tusukan, penutup pelindung dikeluarkan dari pemegangnya.
 3. Dengan dorongan ringan, pemegang jarum lancet diikat sepanjang jalan.
 4. Topi pelindung dikeluarkan dari lancet..
 5. Sesuaikan kedalaman tusukan yang dimaksudkan (pada awalnya disarankan untuk memilih tahap kedua).
 6. Butang mula ditekan apabila pemegang menyentuh permukaan kulit.
 7. Setelah itu, penutup dilepaskan dari peranti dan alat pembakar habis dibuang..

Cara menggunakan pen piercing (Accu-Chek Softclix):

Berapa kerap menukar lancet?

Hanya lancet steril yang harus digunakan, kerana jarumnya bersentuhan langsung dengan darah. Itulah sebabnya scarifier ditujukan untuk penggunaan tunggal sahaja. Pesakit kencing manis sering menggunakan jarum berkali-kali, sementara lancet kehilangan ketajaman dan kesakitannya.

Pesakit kencing manis perlu mengetahui bahawa penggunaan semula lancet boleh menyebabkan perkembangan penyakit radang, jadi anda harus mematuhi peraturan penggunaan berikut:

 1. Setiap manipulasi harus dilakukan dengan tangan dan sabun yang bersih (alkohol tidak dibenarkan ketika menggunakan meter).
 2. Jangan biarkan orang lain menggunakan semula jarum..
 3. Lancet glucometer dan jalur ujian paling baik disimpan di tempat yang dilindungi dari cahaya matahari langsung. Dalam kes ini, adalah mustahak untuk memastikan bahawa meter atau bekalan bukan mainan di tangan kanak-kanak.

Ciri pilihan

Untuk membuat pilihan lancet yang tepat, anda mesti mempertimbangkan seberapa sering ia akan digunakan pada siang hari dan model meter (pen-piercer) yang anda gunakan.

Kriteria penting semasa memilih lancet untuk glukometer adalah keupayaan untuk menusuk dengan mengambil kira ketebalan kulit. Dalam kes ini, model universal akan lebih disukai, kerana digunakan bersama pegangan tindik, di mana ada pengatur khas yang memungkinkan anda memilih kedalaman penembusan.

Parameter berikut mempengaruhi kos lancet:

 1. Syarikat yang menghasilkan model tersebut. Dalam kes ini, pengeluar Jerman adalah pemimpin yang tidak dipertikaikan, yang menjelaskan harga tinggi produk mereka.
 2. Bilangan penambah per pek.
 3. Julat jenis (produk automatik adalah yang paling mahal).
 4. Di farmasi komersial, bekalan untuk glukometer akan mempunyai harga yang lebih rendah daripada di rangkaian farmasi negeri.

Pengilang dan harga yang popular

Walaupun terdapat banyak alat penapis jarum, model jenama tertentu sangat popular di kalangan penduduk..

Lancet yang biasa digunakan untuk glukometer:

Lampu Mikro

Lancet disesuaikan dengan radas Contour TS atau Plus, dan merujuk kepada jenis penanda jenis sejagat. Pengeluaran berdasarkan penggunaan baja perubatan, yang menjamin keselamatan dan kebolehpercayaan produk. Pemeliharaan kemandulan menyediakan penutup yang boleh ditanggalkan.

Semasa membeli di kedai dalam talian, harganya boleh dari 372 hingga 380 rubel. Di rangkaian farmasi, ia berada dalam lingkungan 440 rubel.

Accu-Chek

Barisan produk adalah produk Rosh Diabetes Kea Rus LLC. Tusukan tanpa rasa sakit memberikan diameter jarum nipis minimum. Selain itu, rawatan silikon tidak menyebabkan sensasi sentuhan walaupun pada pesakit yang paling sensitif..

Lancet softclix sesuai untuk meter Accu-Chek Asset, Performa atau Performa Nano. Pena tindik Accu-Chek Multiclix berfungsi dengan jarum Multiklix, dan anda perlu membeli alat penambah Accu Chek FastKlix ke peranti Accu Chek Mobile..

Pembungkusan No. 25 boleh dibeli dengan harga 110 rubel.

Sentuhan van

Negara asal - AS. Fleksibiliti scarifiers Van Tach membolehkan orang dewasa dan kanak-kanak. Di samping itu, terdapat penutup khas dalam pen-piercer kit yang membolehkan pengambilan sampel darah dari tempat lain. Terima kasih kepada pengatur yang mudah digunakan, peranti ini mudah disesuaikan dengan ketebalan kulit.

Sekiranya manipulasi dilakukan di tempat pagar alternatif, maka penunjuk tahap gula mungkin berbeza dari prosedur pada permukaan kulit jari.

Harga purata setiap 100 keping adalah dalam lingkungan 700 rubel (No. 25-215 rubel)

IME-DC

Lancet boleh didapati di Jerman. Bentuk berbentuk tombak trihedral dalam kombinasi dengan diameter minimum memungkinkan tusukan tanpa rasa sakit, yang memungkinkan untuk digunakan secara meluas dalam pediatrik.

Keselamatan model ini disediakan oleh keluli perubatan berkekuatan tinggi.

Kos farmasi dalam lingkungan 380 r. (No. 100). Kedai dalam talian menjual produk ini dengan harga 290 r.

Prolance

Lancet untuk penggunaan automatik dari pengeluar Poland. Kehadiran spring berganda meningkatkan ketepatan tusukan, dan tidak membenarkan penampilan kesakitan. Kesan ini juga menjadi mungkin kerana penghapusan getaran jarum..

Ia mempunyai 6 jenis. Setiap bungkusan mempunyai warna tersendiri, yang sesuai dengan ketebalan lancet tertentu. Ini memudahkan untuk menentukan pilihan model individu..

Pilihan No. 200 mempunyai harga rata-rata 2300 r.

Titisan

Negara asal - Poland. Lancet disesuaikan dengan semua jenis pen (Accu-Chek adalah pengecualian). Mereka juga boleh digunakan secara autonomi. Diameter minimum jarum membolehkan pesakit yang takut menjalani prosedur pengambilan darah untuk digunakan.

Model ini meluas dalam amalan pediatrik. Ia boleh digunakan walaupun untuk pesakit terkecil. Penggunaan selamat kerana lapisan silikon tiga.

Harga - dari 390 hingga 405 p. (bergantung pada rangkaian farmasi).

Medlans

Pelbagai jenis lancet ini terdapat dalam beberapa bentuk. Pembungkusan mempunyai warna yang berbeza (setiap warna sesuai dengan ketebalan kulit tertentu). Kemandulan jarum memberikan sinaran pengion semasa pembuatan, dan badan mewujudkan keadaan untuk perlindungan berterusan terhadap kerosakan.

Manipulasi pengambilan sampel darah dilakukan dengan menekannya dengan kuat ke permukaan jari. Kekurangan sensasi taktil tidak menimbulkan ketakutan walaupun pada pesakit terkecil.

Pembungkusan 200 keping. Kos di farmasi bermula dari 1000 rubel.

Video berkaitan:

Sebarang jenis peralatan dan bekalan perubatan paling baik dibeli hanya melalui rangkaian farmasi atau kedai dalam talian yang terbukti untuk pesakit diabetes. Sekiranya anda menggunakan jarum sejagat, maka mengambil lancet murah untuk glukometer tidaklah sukar.

Pemeriksaan Accu Lancets

Farmasi No. 2:
675025, Blagoveshchensk, st. Politeknik, d. 55

Farmasi No. 3:
675014, Blagoveshchensk, st. Tekstil, d. 33, pom. 1-9

Farmasi No. 22:
st. 50 tahun Oktober, d.42 / 1

Farmasi No. 41:
675018, Blagoveshchensk, penyelesaian Mokhovaya Pad, surat 25/1

Farmasi No. 42:
675004, Blagoveshchensk, Zeyskaya St., 88, bilik III

Farmasi No. 45:
Pionerskaya St., 33

Farmasi No. 48:
675014, Blagoveshchensk, Teatralnaya st., 236

Farmasi No. 50:
Nagornaya St., 1

Farmasi No. 51:
675002, Blagoveshchensk, Lenin St., 29/37

Farmasi No. 78:
675028, Blagoveshchensk, Voronkova St., 26 (PERHATIAN! MOD LULUS DI AOKB! AKSES HANYA UNTUK PEKERJA DAN PESAKIT!)

Nombor farmasi 80:
675016, Blagoveshchensk, Kalinin St., 84 huruf B

Farmasi No. 81:
675027, Blagoveshchensk, st. Studencheskaya, 38

Farmasi No. 83:
675004, Blagoveshchensk, Pionerskaya St., 14, huruf A

Farmasi No. 101:
675028, Blagoveshchensk, st. Institutskaya / Kalinina, d.1 / 140

Farmasi No. 105:
675016, Blagoveshchensk, st. Mukhina, d.114

Farmasi No. 106:
675002, Blagoveshchensk, Shady, 160

Farmasi No. 107:
675002, Blagoveshchensk, lebuh raya Ignatievskoe, 10/4

Farmasi No. 108:
Blagoveshchensk Str. Amurskaya, 201A (FARMASI 24 JAM)

Farmasi No. 109:
675000, Blagoveshchensk, Gorky, 193

Farmasi No. 115:
675025, Blagoveshchensk st. Szymanowski, 38 tahun

Farmasi No. 78/1:
675028, Blagoveshchensk, Voronkova St., 26/3 (klinik)

Lancet Accu-Chek Softclix di Blagoveshchensk

Lancet Accu-Chek Softclix 25 keping.

Accu-Chek Softclix Lancets No. 200

Lancets Accu-Chek Softclix N200

Accu-Chek Lancets Softclix

Lancets ROCHE Accu-Chek Softclix No. 25

Titik Pakai Lancet Sekali Pakai 25

Lancets ROCHE Accu-Chek Softclix No. 200

Accu-Chek Fastclix Puncturer

Accu-Chek Puncture Softclix

Lancets Accu-Chek Softclix (Accu-Chek Softclix) No. 200

Glucometer Accu-Chek Performa

Lancet softclix Accu-check n25

Accu-Chek Lancets Softclix XL

Lancets Accu-Chek Softclix N25

Lancets Accu-Chek Softclix No. 25 (Accu-Chek Softclix)

Lancet Accu-Chek Softclix 200 keping.

Jalur ujian ROCHE Accu-Chek Performa No. 50

Accu-Chek Softclix Lancet 25 pcs.

CoaguChek Lancets Softclix

Lancet Softclix N25

Lancets ROCHE Accu-Chek Softclix No. 25

Lancet Accu-Chek Accu-Chek Softclix Lancet untuk tusukan

Accu-Chek Softclix Lancets 25pcs

Lancets Accu-Chek Fastclix (Accu-Chek Fastclix) No. 24 24 pcs..

Lancet Accu-Chek Softclix No. 25

HTL-STREFA Acti-Lance Lite Lancet

Lancet Accu-Chek FastClix

Lancets ROCHE Accu-Chek Softclix No. 200

Lancet Accu-Chek Accu-Chek Softclix Lancet untuk tusukan

Lancet Softclix 25 (28G) untuk Accu-Chek Active dan Performa Nano ACCU-CHECK menempel lancet Softclix 25 (28G) untuk Accu-Chek Active dan Performa Nano glucometer

Lancets Accu-chek Softclix di Blagoveshchensk

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Accu-Chek Lancets Softclix 25 keping.

Lancet (scarifier) ​​pengumpulan darah kapilari Acti-lance sekali pakai (untuk orang dewasa dan kanak-kanak). Kuning - Acti-lance Special 2.00 mm neonatal (Blade 17 G 0.8 mm, aliran darah kuat) - Medlance plus Special...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet Acti-Lance Special (2.0 mm, 17G) untuk kapilari.

Roche Diagnostics GmbH, Republik Persekutuan Jerman. Lancets Accu-Chek Softclix No. 25

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets Accu-chek Softclix No. 25

Digunakan dengan pemegang tusukan Accu Chek Softclix (Accu Chek Softclix), Accu-Chek Softclix Classic, Softclix, Softclix 2, Softclix Plus

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets Accu-Chek Softclix (Accu-Chek Softclix) No. 200

Penerangan: Tangani untuk hampir tidak menyakitkan menerima setetes darah Accu Chek SoftClix (Accu Chek SoftKliks) Menyelaraskan kedalaman tusukan - 11 tahap Pengeluaran - Diagnostik Roche Disyorkan!

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Peranti Lancing "Accu-Chek Softclix & qu.

Jalur ujian Accu Chek Asset ditujukan untuk penentuan kuantitatif glukosa dalam darah kapilari segar menggunakan glukometer Accu Chek Asset

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian Assu-Chek Asset No. 100

Lancets (scarifier) ​​Penggunaan tunggal untuk mengambil darah kapilari (untuk orang dewasa dan kanak-kanak). Ungu - Acti-lance Lite 1.5 mm (jarum 28 G, aliran darah rendah) - "Medlance plus - ringan", sesuai...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet Acti-Lance Light (1.5 mm, 28G) untuk kapilari zab.

Lancet steril kerana mengambil setetes darah. Ciri-ciri: Sesuai dengan pegangan tusukan. Hujung lancet yang sangat nipis menjadikan tindik kurang menyakitkan. Pilihan: Berus

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets ROCHE Accu-Chek Softclix No. 25

Produk madu / Glukometer, jalur ujian

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets Accu-chek softclix N200

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Periksa alat peretas softclix d / jari dengan tepat

Lancet steril kerana mengambil setetes darah. Ciri-ciri: Sesuai dengan pen tusukan. Hujung lancet yang sangat nipis menjadikan tusukan menjadi kurang menyakitkan..

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets ROCHE Accu-Chek Softclix No. 25

Petunjuk: Tusukan kulit untuk darah. Hasil: Penurunan darah yang cepat dan tidak menyakitkan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Glukometer Accu-Chek Accu-Chek Softclix.

Jalur ujian digunakan dengan glukometer Accu-Chek Activ. Siri jalur ujian ini bertujuan untuk penentuan kuantitatif glukosa yang dirawat dengan litium heparin atau ammonium heparin, atau edta, serta - jika darah digunakan pada jalur ujian di luar peranti - ke arteri.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Uji - melucutkan Aset Accu-Chek No. 100

Kualiti kesihatan bergantung pada banyak petunjuk. Pemakanan, tidur, senaman - semua ini, tidak diragukan lagi, adalah kaedah terbaik untuk menguatkan badan anda. Kegunaan gaya hidup yang baik sukar untuk dinilai berlebihan. Ada kalanya...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets Accu-Chek Softclix 25 (Accu-Chek Softclix)

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet delica satu sentuhan n100

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Accu-Chek Lancets Accu-Chek Softclix N200

Jenama: Accu-Chek; Baris: Performa; Aksesori: Jalur Uji

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian prestasi Accu-chek 50 pcs.

Lancet Accu-Chek Softclix digunakan untuk pengambilan darah yang selesa, cepat, tanpa rasa sakit pada orang yang menghidap diabetes. Hanya untuk digunakan dengan cengkaman tindik Accu-Chek Softclix

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Accu-Chek Softclix / Accu-Chek - lancet, 25 keping..

Kualiti perkhidmatan di institusi perubatan tidak selalu unggul. Walau bagaimanapun, bahagian jangkitan yang terdapat di dalam darah berlaku di rumah. Bagaimana ini berlaku? Masalahnya ialah orang tidak peduli dengan kebenaran yang tidak tertulis. Contohnya, lancet pakai untuk glukometer boleh dan.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets Accu-Chek Softclix No. 200 (Accu-Chek Softclix)

Petunjuk: Tusukan kulit untuk darah. Hasil: Penurunan darah yang cepat dan tidak menyakitkan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Peranti dan LAN glukometer Accu-Chek Accu-Chek Fastclix.

Salah satu pilihan terbaik untuk kebersihan dan rasa sakit yang tinggi adalah pen piercing Accu Chek Softclix. Auto piercer Accu-Chek Softclix digunakan bersama dengan lancet Accu-Chek Softclix. Juga...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Pemegang tindikan ACCU-CHEK Softclix + 25 lancet.

Pengilang: Accu-ChekAksesori: piercerJumlah: 25 pcs

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Softclix Accu-Chek Pen + N25 Lancet

Accu-Chek Softclix Lancets # 25 diperlukan untuk menusuk kulit untuk mendapatkan setetes darah yang diperlukan untuk analisis gula. Mereka juga dipanggil - scarifier untuk glukometer. Ini adalah elemen utama dalam kerja...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets Accu-Chek Softclix (Accu-Chek Softclix) No. 25

Untuk digunakan dengan pena OneTouch Delica. Ciri-ciri Utama: Tidak sesuai untuk pencetak automatik lain. Bentuk lancet khas jenama, mini dipendekkan. Ultra-tipis - Diameter jarum 30G (jumlah 0.32 mm

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet "OneTouch Delica", 100 keping

Komposisi: - Tidak mempunyai lapisan silikon, - tidak mengandungi susu getah. Tindakan Farmakologi: Lancet Accu-Chek Softclix digunakan dengan pemegang tusukan: - Accu Chek Softclix (Accu Chek Softclix). - Accu-Chek Softclix Classic. - Softclix. - Softclix 2. - Softclix.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Accu-Chek lancet Softclix No. 200

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian Accu-Chek Performa No. 50

Komposisi: Pakej ini mengandungi 25 lancet steril. Lancet mempunyai penajam laser khas dan dilapisi dengan silikon untuk setetes darah yang hampir tidak menyakitkan. Tindakan Farmakologi: Digunakan dengan pemegang untuk menindik...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet Accu-Chek Softclix No. 25

Peranti tindik jari Accu-Chek FastClix dari Roche Diagnostics digunakan untuk mendapatkan sampel darah dari jari atau lokasi alternatif. Mekanisme platun / keturunan dibuat...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Peranti lancing "Accu-Chek Fastclix & qu.

Lancet Accu-Chek FastClix ada di gendang khas. Set 17 gulungan mempunyai enam lancet di masing-masing. Setiap lancet dilindungi oleh penutup steril khas, yang dikeluarkan secara automatik semasa digunakan. Lancet Akku-Chek FastClix sesuai digunakan.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet "Accu-Chek Fastclix", 102 keping

Lancet Accu-Chek Softclix mempunyai penajam laser khas dan dilapisi dengan silikon untuk setetes darah yang hampir tidak menyakitkan. Lancet (scarifiers) adalah jarum kecil yang...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet softclix Accu-check n25

Lancet Accu-Chek Softclix direka untuk mengambil setetes darah Ciri-ciri: Hujung lancet ultra tipis menjadikan tindik kulit menjadi kurang sakit. Lancet steril direka untuk digunakan dengan pena Softclix, tetapi pada masa yang sama, ia sesuai dengan kebanyakan pemegang.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets ROCHE Accu-Chek Softclix No. 200

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet untuk pemegang Accu-Chek Softclix (Accu-Chek Softcli.

Lancet steril kerana mengambil setetes darah. Ciri-ciri: Sesuai untuk kebanyakan pemegang tusukan. Hujung lancet yang sangat nipis menjadikan tusukan kurang menyakitkan. Kandungan bungkusan: Penyedut hidung 2 hujung silikon 2 bateri AA 1.5V.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets ROCHE Accu-Chek Softclix No. 25

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Accu-check softclix lancet 25 pcs.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Accu-Chek Lancets Softclix 200 keping.

jenis lancet: sejagat, saiz jarum: 27G

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Accu-Chek Lancets Softclix

Keadaan penyimpanan Lancet Accu-Chek Softclix untuk peranti tusukan jari Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet Softclix N25

Lancet (scarifier) ​​penggunaan tunggal Acti-lance untuk mengambil darah kapilari (untuk orang dewasa dan kanak-kanak) Biru - Acti-lance Universal 1.8 mm (Jarum 23 G, aliran darah rata-rata) - untuk mengambil sejumlah besar darah untuk analisis...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet Acti-Lans Universal (1.8 mm, 23G) untuk kapilari.

Lancet Accu-Chek Softclix digunakan untuk pengambilan darah yang selesa, cepat, tanpa rasa sakit pada orang yang menghidap diabetes. Hanya untuk digunakan dengan cengkaman tindik Accu-Chek Softclix

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets Accu-Chek Softclix N200

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Accu-Chek Lakukan jalur ujian, 100 keping.

Tujuan Digunakan dengan pemegang tusukan Accu Chek Softclix (Accu Chek Softclix), Accu-Chek Softclix Classic, Softclix, Softclix 2, Softclix Plus kerana menerima setetes darah menggunakan autolancet

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Akui-cek softclix lancet No. 25

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Kaset Uji Accu-Chek Mudah Alih

Ini adalah alat yang mudah digunakan yang telah dirancang secara khusus untuk memberikan setetes darah yang hampir tidak menyakitkan dari hujung jari anda atau tempat-tempat alternatif...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Peranti lancing ROCHE Accu-Chek Fastclix

Jenama: Accu-Chek; Baris: Performa; Aksesori: Jalur Uji

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian ROCHE Accu-Chek Performa No. 50

Petunjuk: Tusukan kulit untuk darah kapilari. Hasil: Tusukan kulit yang selesa dan hampir tidak menyakitkan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet Accu-Chek Accu-Chek Softclix Lancet untuk tusukan.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Kaset ujian Accu-Chek Mobile No. 50

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian aset Accu-check N50x2

Lancet Accu-Chek Softclix digunakan untuk pengambilan darah yang selesa, cepat, tanpa rasa sakit pada orang yang menghidap diabetes. Hanya untuk digunakan dengan cengkaman tindik Accu-Chek Softclix

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancet steril ACCU-CHEK, 25 pcs.

Pelanggan yang dihormati, laman web ini tidak menjual produk, tetapi menawarkan laman web farmasi dalam talian di mana anda boleh membeli ubat yang anda perlukan dengan harga yang kompetitif.

Arahan penggunaan

Direka untuk digunakan dengan peranti lancing Accu-Chek Softclix.

Lancet (scarifiers) adalah jarum kecil dengan darah diambil untuk dianalisis. Ia berkesan, sederhana dan selamat untuk dikendalikan. Ini dipastikan oleh dimensi ultra kecil mereka (0,8 mm), reka bentuk ergonomik dan pemprosesan khas (pensterilan) radiasi gamma.

Jalur Uji Accu-Chek (Accu-Chek), Gluometer Accu-Chek dan Bahan habis pakai

Glucometer Accu-Chek Performa

Kami membuat kualiti yang berpatutan..

Tiga langkah mudah untuk melakukan pengukuran:

Tiga langkah mudah untuk melakukan pengukuran:

• Setitik darah kecil untuk diukur

• Peringatan Pengukuran

Reg. rentak No. FSZ 2008/01306

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Glucometer Accu-Chek Performa

Glucometer Accu-Chek Performa

Kami membuat kualiti yang berpatutan..

Tiga langkah mudah untuk melakukan pengukuran:

• Setitik darah kecil untuk diukur

• Peringatan Pengukuran

Reg. rentak No. FSZ 2008/01306

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Maklumat terperinci di laman web www.accu-chek.ru

Glucometer Accu-Chek Aset

Meter glukosa darah yang paling popular di dunia *. Sekarang tanpa pengekodan.

Glucometer Accu-Chek Asset adalah penjual terbaik di dunia ** di pasaran alat pemantauan diri.

Lebih daripada 20 juta pengguna di lebih dari 100 negara telah memilih sistem Accu-Chek Asset. *

Tiga langkah mudah untuk melakukan pengukuran:

• Tidak memerlukan pengekodan

• Jalur ujian yang besar dan selesa

Reg. rentak No. FSZ 2007/00817

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

* Berdasarkan hasil penjualan sejak tahun 2003 di antara barisan Accu-Chek.

** Di barisan Accu-Chek

Maklumat terperinci di laman web www.accu-chek.ru

Glucometer Accu-Chek Aset

Meter glukosa darah yang paling popular di dunia *. Sekarang tanpa pengekodan.

Glucometer Accu-Chek Asset adalah penjual terbaik di dunia ** di pasaran alat pemantauan diri.

Lebih daripada 20 juta pengguna di lebih dari 100 negara telah memilih sistem Accu-Chek Asset. *

Tiga langkah mudah untuk melakukan pengukuran:

• Tidak memerlukan pengekodan

• Jalur ujian yang besar dan selesa

Reg. rentak No. FSZ 2007/00817

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

* Berdasarkan hasil penjualan sejak tahun 2003 di antara barisan Accu-Chek.

** Di barisan Accu-Chek

Maklumat terperinci di laman web www.accu-chek.ru

Glucometer Accu-Chek Bergerak

Glukometer pertama dan satu-satunya tanpa jalur ujian *

Accu-Chek Mobile adalah sistem terintegrasi pertama di dunia untuk mengukur glukosa darah dengan teknologi inovatif "tanpa jalur ujian", sesuai untuk pengukuran harian.

Empat langkah mudah untuk melakukan pengukuran:

• 3 dalam 1: glucometer, 50 ujian, puncturer

• Teknologi "Uji & Pergi" **

Reg. rentak No. FSZ 2012/11883

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

* Di pasaran Rusia untuk Mei 2016

** Uji dan pergi

Direka untuk digunakan dengan glukometer Accu-Chek Mobile untuk memantau sendiri kadar glukosa darah pada pesakit diabetes mellitus.

Reg. rentak No. FSZ 2012/12097

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Direka untuk digunakan dengan glukometer Accu-Chek Mobile untuk memantau sendiri kadar glukosa darah pada pesakit diabetes mellitus.

Reg. rentak No. FSZ 2012/12097

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Direka untuk digunakan dengan Accu-Chek Performa, Accu-Chek Performa Nano glukometer dan Accu-Chek Performa Combo meter untuk menentukan kuantitatif tahap glukosa dalam darah kapilari segar sebagai alat untuk memantau keberkesanan kawalan glikemik.

Jalur ujian Accu-Chek Performa dalam kombinasi dengan Accu-Chek Performa dan Accu-Chek Performa nano glukometer dirancang untuk diagnostik in vitro oleh doktor di hospital dan orang yang menghidap diabetes di rumah.

Reg. rentak No. FSZ 2008/01305

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Membeli dengan produk ini:

Direka untuk digunakan dengan Accu-Chek Performa, Accu-Chek Performa Nano glukometer dan Accu-Chek Performa Combo meter untuk menentukan kuantitatif tahap glukosa dalam darah kapilari segar sebagai alat untuk memantau keberkesanan kawalan glikemik.

Jalur ujian Accu-Chek Performa dalam kombinasi dengan Accu-Chek Performa dan Accu-Chek Performa nano glukometer dirancang untuk diagnostik in vitro oleh doktor di hospital dan orang yang menghidap diabetes di rumah.

Reg. rentak No. FSZ 2008/01305

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Membeli dengan produk ini:

Direka untuk digunakan dengan Accu-Chek Performa, Accu-Chek Performa Nano glukometer dan Accu-Chek Performa Combo meter untuk menentukan kuantitatif tahap glukosa dalam darah kapilari segar sebagai alat untuk memantau keberkesanan kawalan glikemik.

Jalur ujian Accu-Chek Performa dalam kombinasi dengan Accu-Chek Performa dan Accu-Chek Performa nano glukometer dirancang untuk diagnostik in vitro oleh doktor di hospital dan orang yang menghidap diabetes di rumah.

Reg. rentak No. FSZ 2008/01305

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Membeli dengan produk ini:

Direka untuk digunakan dengan Accu-Chek Performa, Accu-Chek Performa Nano glukometer dan Accu-Chek Performa Combo meter untuk menentukan kuantitatif tahap glukosa dalam darah kapilari segar sebagai alat untuk memantau keberkesanan kawalan glikemik.

Jalur ujian Accu-Chek Performa dalam kombinasi dengan Accu-Chek Performa dan Accu-Chek Performa nano glukometer dirancang untuk diagnostik in vitro oleh doktor di hospital dan orang yang menghidap diabetes di rumah.

Reg. rentak No. FSZ 2008/01305

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Membeli dengan produk ini:

Jalur ujian Assu-Chek Asset No. 50

Direka untuk digunakan dengan glukometer Aktif Accu-Chek untuk penentuan kuantitatif kadar glukosa dalam darah kapilari segar.

Dalam kombinasi dengan glukometer Accu-Chek Asset, ini bertujuan untuk diagnostik in vitro oleh doktor di institusi perubatan, serta orang yang menghidap diabetes di rumah.

Reg. rentak No. FSZ 2008/01205

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Pergi ke katalog - Semua produk Accu-Chek - Jalur ujian Accu-Chek

Jalur ujian Assu-Chek Asset No. 100

Direka untuk digunakan dengan glukometer Aktif Accu-Chek untuk penentuan kuantitatif kadar glukosa dalam darah kapilari segar.

Dalam kombinasi dengan glukometer Accu-Chek Asset, ini bertujuan untuk diagnostik in vitro oleh doktor di institusi perubatan, serta orang yang menghidap diabetes di rumah.

Reg. rentak No. FSZ 2008/01205

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Peranti menindik kulit Accu-Chek Softclix

Satu alat tombak untuk penurunan darah yang sederhana dan hampir tidak menyakitkan.

Set lengkap kit Softclix Accu-Chek:

• 1 alat menindik Accu-Chek Softclix

Reg. rentak RZN 2013/1004

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

* "Perbandingan alat tusukan untuk memantau sendiri glukosa darah berkaitan dengan tahap kesakitan", Serge Kocher, MD, Tshiang Tshiananga, Master Kesihatan Awam, Richard Koubek, MD.

Lancet Accu-Chek Softclix, 200 keping.

Direka untuk digunakan dengan alat menindik kulit Accu-Chek Softclix.

Reg. rentak Nombor RZN 2018/7200

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Lancet Accu-Chek Softclix, 25 keping.

Direka untuk digunakan dengan peranti lancing Accu-Chek Softclix.

Reg. rentak Nombor RZN 2018/7200

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Peranti menindik kulit Accu-Chek FastClick

Satu sentuhan memberikan titisan darah yang sederhana, hampir tidak menyakitkan dan kebersihan.

Set lengkap kit Accu-Chek FastClix:

• 1 alat menindik Accu-Chek FastClick

• 6 lancet (1 drum)

Reg. rentak RZN 2013/1004

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

* "Perbandingan alat tusukan untuk memantau sendiri glukosa darah berkaitan dengan tahap kesakitan", Serge Kocher, MD, Tshiang Tshiananga, Master Kesihatan Awam, Richard Koubek, MD.

Direka untuk digunakan dengan alat penindas kulit Accu-Chek FastClick.

17 gendang 6 lancet.

Reg. rentak No. FSZ 2012/11921

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Direka untuk digunakan dengan alat penindas kulit Accu-Chek FastClick.

4 gendang 6 lancet.

Reg. rentak No. FSZ 2012/11921

Pengeluar: "Roche Diabetes Kea GmbH", Jerman

Direka untuk digunakan dengan glukometer Accu-Chek Performa, glukometer Accu-Chek Performa Nano untuk memeriksa operasi meter dan jalur ujian yang betul untuknya.

Dalam bungkusan - 2 botol 2.5 ml

Sejak sekian lama, syarikat satelit telah menjual produk Accu-Chek yang diperlukan untuk memantau kadar gula dalam darah sambil menjaga kehidupan normal pesakit diabetes.

Untuk kes seperti itu, kami mengesyorkan agar anda membeli:

 • pam insulin;
 • glukometer;
 • bahan habis;
 • perisian khas.

Sebagai pembangun dan pengeluar peranti untuk pesakit diabetes yang terkemuka, Accu-Chek membantu kami menikmati kehidupan yang sihat dengan bantuan kami, sementara menguruskan penyakit ini berubah menjadi perniagaan yang mudah.

Produk sedemikian, termasuk jalur ujian Accu-Chek, mesti ada pada setiap pesakit diabetes. Sebagai contoh, penggunaan glukometer berkualiti tinggi membolehkan anda dengan cepat menentukan jumlah gula dalam darah untuk segera mengambil langkah-langkah untuk menormalkannya..

Dalam senarai produk yang ditawarkan, terdapat model untuk pelbagai kumpulan pengguna:

 • orang aktif;
 • pembeli tua;
 • remaja;
 • kanak-kanak.

Produk Accu-Chek dikembangkan dengan mengambil kira kehendak sekumpulan pengguna tertentu dengan pematuhan wajib terhadap standard semasa.

Dalam pelbagai perkembangan khusus, pam insulin menempati tempat yang istimewa, yang juga membantu pesakit diabetes menjalani kehidupan yang penuh dan bahagia selama bertahun-tahun.

Semua produk Accu-Chek, termasuk jalur ujian Accu-Chek, selamat sepenuhnya apabila digunakan dengan betul dan membolehkan anda mendapatkan bacaan yang tepat dengan cepat..

Kami pakar dalam penjualan produk Accu-Chek dengan perkhidmatan purna jual yang wajib. Oleh kerana pendekatan kerja profesional dan berperikemanusiaan ini, pembeli dapat menghubungi pakar dengan pertanyaan mengenai penggunaan dan operasi peranti.

Lancet Tangan

Katalog Diabeton mengandungi banyak pilihan lancet steril boleh guna yang boleh digunakan dengan pemegang tusukan. Di sini anda boleh membeli lancet Accu Chek Softclix, lancet Accu-Chek Multiclix, lancet Accu-Chek Fastclix, lancet Taidoc, lancet ultra-tipis OneTouch UltraSoft. Anda boleh memesan lancet untuk pemegang tusukan dengan harga yang berpatutan di kedai dalam talian kami atau di kedai peralatan perubatan di Saratov, Engels, Balakovo, Volgograd, Penza, Samara, Ufa. Penghantaran barang boleh dilakukan di mana-mana kawasan di Rusia dan CIS.

Lancet dan tusukan Accu-Chek di kedai dalam talian

Laman web kedai dalam talian kami menyajikan lancet khusus yang berfungsi dari pengeluar Jerman Roche Diagnostics dengan tiga modifikasi utama: Accu Chek Softclix, Accu ChekSoftclix XL, Accu Chek FastClix.

Ciri utama barang habis pakai dari jenama Jerman Accu Chek

Beberapa jenis bekalan pakai berbeza dalam ciri utama berikut:

Lancet universal Accu Chek Softclix dicirikan oleh pengasah laser yang sempurna, keluli perubatan berkualiti tinggi, dan struktur yang sangat nipis (ketebalan permukaan jarum kerja adalah 28G, yang sepadan dengan 0,4 mm);.

Bekalan pakai buang khusus Accu Chek Softclix XL sesuai untuk orang yang mempunyai kulit kasar. Ketebalan jarum 21G (yang sepadan dengan 0,8 mm) membolehkan anda membuat tusukan kulit kasar yang halus.

FastClix Lancets Accu Chek adalah bahan habis pakai terbaik dengan penutup pelindung steril, yang mempunyai kemampuan untuk dikeluarkan secara automatik semasa digunakan. Ukuran jarum tipis (hingga 0.3 mm) membolehkan anda membuat tusukan yang sangat halus. Penyelesaian yang ideal untuk anak kecil, yang paling sukar adalah mengatasi ambang kesakitan.

Arahan ringkas mengenai penggunaan bekalan sekali pakai dari jenama Roche Diagnostics

Anda boleh membeli bekalan sekali pakai untuk pengambilan sampel darah menggunakan glukometer Accu Chek Jerman moden dengan harga yang menarik di laman web kedai dalam talian kami. Dengan penggunaan lancet setiap hari, peraturan operasi mudah harus dipatuhi:

Untuk mengelakkan mikroorganisma dan patogen penyakit berjangkit masuk ke permukaan alat tindik, ubah lancet sebelum setiap pengambilan darah. Penggunaan berulang boleh menyebabkan lancet menjadi kusam..

Peralatan mesti disimpan di tempat yang kering, terlindung dari sinar matahari, dengan tahap kelembapan yang optimum..

Sebelum mengambil darah, basuh tangan anda dengan sabun, lap kering, dan kemudian pakai sarung tangan steril.

Untuk mengoptimumkan aliran darah di tempat tusukan yang diharapkan, perlu menggiling tapak tusukan.

Keluarkan penutup pelindung dengan berhati-hati dari bahan habis pakai sekali pakai, masukkan penusuk ke dalam pemegang, atur kedalaman tusukan dan angkat butang.

Selepas pengambilan sampel darah, jarum mesti dibuang dengan betul..

Pilih bahan habis pakai berkualiti tinggi dan berteknologi tinggi dari Roche Diagnostics jika anda menggunakan meter glukosa darah dan pen tusukan dari jenama Accu Chek Jerman

Laman tidak dijumpai

Laman web "Farmasi di Rusia - www.apteki.su": pencarian ubat-ubatan di semua wilayah di Persekutuan Rusia.

Mungkin dia terlantar atau tidak pernah wujud.
Sekiranya anda yakin bahawa halaman itu mesti ada, beritahu kami.

Cuba terus mencari maklumat yang anda perlukan dengan pergi ke halaman utama laman web ini.

Perhatian! Terdapat kontraindikasi, perlu membiasakan diri dengan arahan atau berjumpa doktor.

Maklumat untuk orang dewasa mengenai ubat preskripsi untuk profesional perubatan.

Memuatkan '.

Perkenalkan diri anda sebelum menghantar

Sekiranya anda mendaftar di salah satu perkhidmatan, log masuk melalui:

Saya menerima syarat-syarat perjanjian pengguna dan bersetuju untuk memproses data peribadi sesuai dengan polisi.

Rangkaian sosial

Laman web ini mengandungi maklumat mengenai produk yang dibuat untuk khalayak luas, dan mungkin termasuk maklumat yang dilarang untuk akses atau pengedaran orang ramai di negara anda. Kami memberi amaran kepada anda bahawa kami tidak bertanggungjawab untuk penerbitan maklumat yang tidak mematuhi undang-undang negara anda.

Terdapat kontraindikasi. Sebelum digunakan, anda mesti berjumpa doktor dan membaca arahannya.

Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes