Syringe Insulin Micro-Fine Plus

Diabetes adalah patologi yang agak biasa pada masa ini. Hari ini, rawatannya berpatutan, tetapi memerlukan sedikit persiapan. Penyakit ini terbahagi kepada dua jenis, yang kedua dicirikan oleh fakta bahawa pankreas tidak dapat menghasilkan insulin. Dalam hal ini, orang diberi ubat dengan bahan ini, yang diberikan melalui suntikan. Untuk ini, picagari insulin BD Micro Fine Plus khas sering digunakan..

Penerangan Produk

BD Micro Fine Plus - jarum suntik yang direka untuk pengenalan insulin di hospital, ambulatori atau di rumah. Takungan mereka terbuat dari plastik, omboh diperbuat daripada getah, tidak mengandungi lateks, dan jarumnya diperbuat daripada keluli. Selain itu, pelincir minyak silikon digunakan. Produk diletakkan dalam bungkusan plastik steril sebanyak sepuluh keping. Hanya 100-150 keping setiap kotak.

Ciri-ciri

Jarum suntik Micro Fine Plus dengan skala 0.5 unit dibuat khusus untuk kanak-kanak. Dengan itu, anda dapat mengukur dos insulin yang tepat untuk anak dengan mudah.

Produk ini mempunyai beberapa ciri positif:

 1. Jarum tetap membolehkan anda memasukkan keseluruhan dos insulin, mengurangkan kemungkinan penguraian diabetes. Ini juga memungkinkan untuk mencegah kehilangan insulin..
 2. Jarum cukup tajam, yang memungkinkan untuk mengecualikan kecederaan tisu, mengurangkan kemungkinan lipodistrofi.
 3. Jarum suntik BD Micro Fine Plus diperbuat daripada bahan hipoalergenik; reaksi hipersensitiviti tidak akan berlaku pada pesakit dan doktor.
 4. Produk ini mempunyai skala besar yang tidak tergosok, ini memastikan dos ubat yang tepat, sesuai untuk orang yang mengalami masalah penglihatan.
 5. Jarum diperbuat daripada keluli pembedahan berkualiti tinggi.

Juga, produk sangat sesuai untuk wanita hamil yang menerima insulin untuk pertama kalinya. Dalam kes ini, suntikan tidak akan menyakitkan, kerana jarum sangat nipis (0.3 mm).

Arahan untuk digunakan

Pertama, adalah perlu untuk membasmi kuman kulit di mana suntikan akan dibuat. Untuk melakukan ini, gunakan alkohol. Kemudian insulin dikumpulkan dalam jarum suntik dalam dos yang diperlukan.

Anda perlu membentuk lipatan kulit, memasukkan jarum pada sudut yang betul. Ubat ini diberikan dengan lembut dan tidak dapat dilihat kerana adanya piston getah.

maklumat tambahan

Jarum suntik bertujuan untuk pemberian insulin pada dos 40 atau 100 unit. Produk ini tidak mempunyai kontraindikasi. Kadang kala reaksi hipersensitiviti terhadap ubat dapat diperhatikan. Dalam beberapa kes, alahan boleh berkembang. Sekiranya pelanggaran kemandulan jarum suntik BD Micro Fine Plus, tidak digalakkan menggunakannya. Produk ini bertujuan untuk penggunaan tunggal..

Jangka hayat adalah empat tahun dari tarikh dikeluarkan..

Satu pek jarum suntik dalam jumlah 10 keping berharga kira-kira 180 rubel.

Ulasan doktor

Jarum suntik insulin BD Micro Fine Plus digunakan untuk pemberian insulin subkutan pada orang dewasa dan kanak-kanak. Produk ini steril, mudah digunakan, harganya murah.

Semasa suntikan, ubat disuntikkan jet, insulin mengalir ke dinding tipis hujung jarum, yang menghilangkan rasa tidak selesa semasa suntikan.

Doktor mengesyorkan semasa memilih jarum suntik untuk memperhatikan ciri-ciri seperti:

 • ketajaman jarum;
 • menggilap
 • geometri titik.

BD Micro Fine Plus memenuhi semua keperluan, produk selamat, boleh dipercayai dan steril. Ketebalan, lapisan dan ketajaman jarum memungkinkan untuk disuntik tanpa rasa sakit dan kecederaan tisu.

Ulasan Pesakit

Orang yang menghidap diabetes bertindak balas dengan baik mengenai produk tersebut. Jarum suntik sangat senang digunakan, selamat, dengan pertolongannya mudah untuk menggerakkan dos insulin yang diperlukan. Kelebihannya, banyak yang memperhatikan bahawa produk tersebut dapat digunakan pada anak-anak. Kanak-kanak itu menerima suntikan dengan baik, kerana tidak trauma, hampir tidak menyakitkan.

Jarum Suntik Insulin Mikro Fine Plus

Jarum suntik insulin sekali pakai dengan jarum bersepadu. Setiap tanda pada skala menunjukkan 1/5 unit. Jarum telah direka khas untuk mengurangkan daya penembusan yang diperlukan untuk menusuk kulit..

Pembungkusannya mengandungi: 10 picagari sekali pakai.

Jarum suntik insulin sekali pakai BD Micro-Fine Plus Demi (BD Micro Fine Plus Demi) direka untuk pentadbiran insulin dengan kepekatan U-100 (100 unit dalam 1 ml.) Direka khusus untuk pesakit kecil.
Langkah skala 0.5 unit membolehkan anda memasukkan dos insulin yang diperlukan oleh anak dengan mudah!
Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus Demi juga boleh disyorkan untuk wanita hamil dan pesakit yang telah diresepkan insulin untuk pertama kalinya: jarum kecil dan tipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan dan tidak dapat dilihat.
Jarum suntik insulin sesuai dengan:
o digunakan dengan sebarang insulin dengan kepekatan insulin U-100 (100 unit dalam 1 ml.)
Ciri-ciri:
o dos insulin (harga bahagian) - 0.5 unit!
o jarum panjang 8 mm (diameter 30G - 0,30 mm)
o kepekatan insulin U-100
o isipadu picagari ialah 0.3 ml. (30 unit)
Termasuk dalam penghantaran:
o Dalam bungkusan 10 picagari boleh guna.

Bahagian tidak dijumpai

berita

Ulasan terkini

05/15/2020 Halo, kami akhirnya matang untuk pemantauan. Kami memilih Libra 2 untuk anak perempuan saya, kerana saya membaca banyak ulasan positif tentangnya dan juga memilihnya kerana tidak sukar untuk mencari sensor. Dan kebahagiaan itu bertepatan bahawa sekarang anda mempunyai potongan harga untuk seluruh sistem Libra, berkat ini kami segera membeli produk berkaitan yang kami fikir akan ditunda kemudian) Sekarang kami menunggu pada 30 Mei, ketika kami sudah menerima paket kami dan akan memasang sensor. Kemudian kami akan berhenti berlangganan bagaimana keadaannya dan bagaimana rasanya secara keseluruhan)

05/15/2020 Pakej tiba dalam 14 hari, terima kasih banyak. Semuanya dikemas dengan baik dan bahkan dilipat hadiah, kanak-kanak itu berpuas hati, sudah menggunakan sensor dan pelekat yang anda letakkan.

Pilih mata wang

berita

Ulasan terkini

05/15/2020 Halo, kami akhirnya matang untuk pemantauan. Kami memilih Libra 2 untuk anak perempuan saya, kerana saya membaca banyak ulasan positif tentangnya dan juga memilihnya kerana tidak sukar untuk mencari sensor. Dan kebahagiaan itu bertepatan bahawa sekarang anda mempunyai potongan harga untuk seluruh sistem Libra, berkat ini kami segera membeli produk berkaitan yang kami fikir akan ditunda kemudian) Sekarang kami menunggu pada 30 Mei, ketika kami sudah menerima paket kami dan akan memasang sensor. Kemudian kami akan berhenti berlangganan bagaimana keadaannya dan bagaimana rasanya secara keseluruhan)

05/15/2020 Pakej tiba dalam 14 hari, terima kasih banyak. Semuanya dikemas dengan baik dan bahkan dilipat hadiah, kanak-kanak itu berpuas hati, sudah menggunakan sensor dan pelekat yang anda letakkan.

05/14/2020 Selamat petang! Kami membuat pesanan, saya tidak ingat berapa kali, kami bahkan tidak bimbang untuk menerima bungkusan itu! Kami ingin mengucapkan terima kasih untuk semua pakej kami) Sistem pemantauan yang dinasihatkan oleh pengurus, kami sangat gembira! Kawal gula, selamat malam, dan hanya selesa! Kami juga berterima kasih atas pemberian tersebut. Terima kasih atas kejujuran, kesopanan dan penjagaan anda..

Beli insulin picagari. Micro-Fine Plus 1ml U-100 (0.30x8mm) 30G No. 10 di farmasi

Harga hanya berlaku semasa membuat pesanan di laman web. Harga di laman web berbeza dengan harga di farmasi dan hanya berlaku ketika membuat pesanan di laman web atau di aplikasi mudah alih. Setelah menerima pesanan di farmasi, mustahil untuk menambahkan barang dengan harga di lokasi, hanya dengan pembelian berasingan dengan harga farmasi. Harga di laman web ini bukan tawaran umum.

Kod Produk: 1225

Penghantaran dengan perbelanjaan sendiri, percuma. Tempahan berlaku selama 24 jam

Insulin picagari. Micro-Fine Plus 1ml U-100 (0.30x8mm) 30G No. 10 - ketersediaan di farmasi

 • Senaraikan
 • Di peta
Jarum Suntik Pakai BD Micro-Fine Plus 0.3 ml (dibungkus secara individu) 2022 g.
FarmasiKaedah operasiDi bawah tanahKuantitiPengilangHarga PesananUntuk memesan
 • MAKLUMAT KHAS UNTUK BARANG, KETERSEDIAAN DAN HARGA DI FARMASI

  Tujuan laman web ini adalah semata-mata maklumat dan mencari fakta, kami tidak menganjurkan atau menawarkan rawatan diri. Nyatakan harga akhir, pengeluar, pembungkus dan kuantiti barang di farmasi secara langsung di farmasi kami.

  Maklumat mengenai produk di farmasi Stolichki di laman web ini tidak muktamad, mungkin tidak sesuai dengan maklumat yang ditunjukkan di laman web, dan mungkin berubah tanpa memberitahu pengguna akhir sumber ini.

  Penampilan produk mungkin berbeza dari yang ditunjukkan dalam foto..

  Bd micro-fine + jarum suntik insulin 0.5ml dengan jarum 0.25x6.0mm 31g u-100 10 pcs

  Terdapat di 41 farmasi

  Jenama:Bd
  Pengilang:BECTON DIKKINSON
  Pengilang kilang:Becton Dickinson, Ireland
  Borang pelepasan:picagari
  Jumlah dalam pakej:10 keping
  Saiz:0.5 ml
  Temujanji:Picagari

  Beli Bd micro-fine + jarum suntik insulin 0.5ml dengan jarum 0.25x6.0mm 31g u-100 10 pcs di farmasi Planet Health

  Harga Bd micro-fine + jarum suntik insulin 0.5ml dengan jarum 0.25x6.0mm 31g u-100 10 pcs di farmasi Planet Health - dari 155 rubel

  Arahan penggunaan untuk jarum suntik insulin mikro halus + Bd 0.5ml dengan jarum 0.25x6.0mm 31g u-100 10 pcs

  Insulin Syringe U-100 BD Micro-Fine Plus® 0.3ml 0.30mm (30G) x 8mm (10pcs)

  Syringe BD Micro-Fine Plus® Insulin U-100 0.3ml U-100 0.30 x 8 mm

  Pembungkusan plastik No. 10

  Kotak kadbod No. 100

  Pengeluar: Becton Dickinson (Amerika Syarikat)

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus Demi direka khas untuk pesakit kecil. Langkah skala 0.5 unit membolehkan anda memasukkan dos insulin yang diperlukan untuk anak dengan mudah.

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus Demi juga boleh disyorkan untuk wanita hamil dan pesakit yang telah diresepkan insulin untuk pertama kalinya: jarum kecil dan tipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan dan tidak dapat dilihat.

  Jarum suntik dirancang untuk kepekatan insulin 100 PIECES dalam 1.0 ml.

  Syringe BD Micro-Fine Plus® Insulin U-100 0.3ml U-100 0.30 x 8 mm

  Pembungkusan plastik No. 10

  Kotak kadbod No. 100

  Pengeluar: Becton Dickinson (Amerika Syarikat)

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus Demi direka khas untuk pesakit kecil. Langkah skala 0.5 unit membolehkan anda memasukkan dos insulin yang diperlukan untuk anak dengan mudah.

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus Demi juga boleh disyorkan untuk wanita hamil dan pesakit yang telah diresepkan insulin untuk pertama kalinya: jarum kecil dan tipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan dan tidak dapat dilihat.

  Jarum suntik dirancang untuk kepekatan insulin 100 PIECES dalam 1.0 ml.

  Terletak di bahagian

  Sama

  Pena jarum suntik insulin eksklusif HumaPen Luxura (Humapen Luxura) - pen bergaya dan bergaya dari syarikat "mewah" kelas Eli Lilly (Eli Lilly). Terima kasih kepada bahan mahal, kualiti binaan yang tinggi dan reka bentuk yang hebat dengan trim krom, pemegangnya dapat dipasangkan dengan mudah dengan Parker yang elegan di dalam poket jaket anda.

  Direka untuk insulin Eli Lilly - Humalog, Humulin P, Humulin N, Humalog dicampur 70/30, Humulin bercampur 70/30.

  Pemegangnya dilengkapi dengan sarung keras dan tahan lama berkualiti tinggi. Beberapa elemen pena picagari Humapen Luxura diperbuat daripada logam..

  Optipen Pro 1 Insulin Syringe Pen (OptiPen Pro 1). Prestasi berkualiti tinggi. Pena jarum suntik mempunyai papan skor elektronik di mana dosnya ditaip. Pena jarum suntik sesuai untuk insulin Lantus, yang dihasilkan oleh Sanofi-Aventis dalam kartrij 3 ml. Termasuk: pen jarum suntik, kotak, arahan terperinci dalam bahasa Rusia.


  Dalam kes pen jarum suntik Optipen Pro 1 ada tempat untuk jarum steril, dan juga untuk kartrij insulin.

  Pena jarum suntik Novopen 3 dengan set 0.5 unit insulin ditujukan untuk mereka yang memerlukan dos kecil dan memperbaikinya. Analog lengkap pen jarum suntik Novopen 3, kecuali langkah menetapkan dos. Warna oren terang tidak akan membiarkannya dikelirukan dengan pen lain.

  Ia digunakan dengan insulin dalam kartrij Penfill 3 ml. Ia mempunyai semua kelebihan pen jarum suntik NovoPen 3. Ia sangat sesuai untuk digunakan dalam latihan pediatrik dan sangat sesuai untuk kanak-kanak!

  Cadangan Microfin Plus Insulin Syringe

  Arahan Penggunaan Micro-Fine Insulin Syringe Plus

  ARAHAN penggunaan Syringes BD Micro-Fine Plus

  Borang pelepasan
  Insulin jarum suntik U-40 dan U-100.

  Pelantikan
  Direka untuk suntikan insulin.

  jarum tetap bersepadu membolehkan anda menyelesaikan sepenuhnya masalah "mati" ruang, dengan itu memastikan pengenalan keseluruhan dos insulin dan mengurangkan risiko penguraian diabetes.

  tiga kali penajaman laser pada hujung jarum dan lapisan silikon yang dipatenkan khas meminimumkan trauma tisu, mengurangkan risiko lipodistrofi. Dalam pembuatan piston, teknologi bebas getah digunakan untuk memastikan bahawa tidak ada reaksi alahan pada pesakit dan kakitangan perubatan..

  ketepatan dos insulin dijamin dengan skala yang besar dan kekal, yang sangat sesuai untuk pesakit dengan luka mata diabetes.Peruntik suntikan insulin BD Micro-Fine Plus berbeza dalam jumlah (0.3-0.5-1.0 ml), langkah dos (2 - 1 - 0, 5 PIECES) dan panjang jarum (8 - 12.7 mm).

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus adalah jarum suntik yang direka khas untuk pesakit kecil. Langkah skala 0.5 unit membolehkan anda mengukur dos insulin yang diperlukan oleh anak dengan mudah.

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus juga boleh disyorkan untuk wanita hamil dan pesakit yang telah diresepkan insulin untuk pertama kalinya: jarum kecil dan tipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan.

  Struktur
  Takungan - plastik, omboh - getah, plastik, jarum - keluli, plastik.

  Arahan penggunaan Pembasmian kuman pada kulit dilakukan dengan etil atau metil alkohol. Harga membahagi skala membolehkan anda menetapkan dos ubat dengan ketepatan yang diperlukan. Kehadiran piston getah halus akan membantu memperkenalkan ubat tanpa tersentak, dengan lembut dan tidak kelihatan.

  Kontraindikasi
  Tidak.

  Keadaan simpanan
  Jauhi dari kanak-kanak..

  Jangka hayat
  4 tahun.

  Syringes Becton Dickinson (Becton Dickinson) | Jarum suntik insulin, jarum suntik dua komponen

  Becton Dickinson sentiasa memperbaiki reka bentuk picagari.

  Kelebihan utama semasa memilih jarum suntik untuk keselamatan pesakit adalah: - Rehat telapak tangan yang diubah suai dengan tulang rusuk khas yang membolehkan anda memegang jarum suntik semasa suntikan; - Piston yang ditingkatkan untuk manipulasi sebelah tangan; - Gelongsor omboh lancar kerana daya gelongsor yang berkurang; - Ketat, semasa proses pengeluaran mereka diuji untuk mematuhi kehendak ISO 7886-1; - Pembungkusan steril, yang membolehkan tangan yang tidak steril memasukkan jarum suntik ke medan steril; - Cincin pengunci yang lebih baik, memastikan tiada kehilangan ubat;

  - Ketiadaan ruang kosong menjamin pengenalan dos penuh tanpa kehilangan ubat.

  Jarum Suntik Insulin BD Micro-Fine Plus dengan Jarum Bersepadu

  Syringes Insulin BD Micro-Fine Plus steril sekali pakai steril untuk pentadbiran insulin subkutan dalam kepekatan yang diperlukan. Jarum yang tidak dapat ditanggalkan bersepadu memastikan penggunaan keseluruhan dos insulin dan mengurangkan risiko penguraian diabetes.

  Ujung jarum mempunyai penajam laser tiga kali ganda dan lapisan silikon yang dipatenkan khas yang dapat mengurangkan kecederaan tisu dan mengurangkan risiko lipodistrofi.

  Dalam pembuatan piston, teknologi bebas lateks digunakan, memastikan tidak adanya reaksi alergi pada pesakit dan kakitangan perubatan.

  Skala yang besar dan kekal dapat memastikan ketepatan dos insulin, yang sangat sesuai untuk pesakit dengan luka mata diabetes.

  BD Micro-Fine Plus Insulin Syringe (0.5 ml U-100) adalah picagari yang direka khas untuk kanak-kanak. Langkah skala 1 unit membolehkan anda mengukur dos insulin yang diperlukan untuk anak dengan mudah.

  Jarum nipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan, yang membolehkan mengesyorkan kepada wanita hamil dan pesakit yang pertama kali diresepkan insulin..

  Spesifikasi

  Bahan: silinder - polipropilena, sealant - getah sintetik (bebas lateks), minyak - minyak silikon

  Pensterilan: etilena oksida

  Langkah (pembahagian pada skala) ditunjukkan dalam jadual

  Tarikh luput: 5 tahun

  Pembungkusan: plastik: 10 pcs. Kadbod: 100 keping.

  Kotak pengangkutan: 500 pcs.

  Pengeluar: Becton Dickinson (Becton Dickinson), Amerika Syarikat

  Beli picagari insulin BD Micro-Fine Plus dan BD Micro-Fine Plus DEMI

  harga terbaik!

  NamaSaiz Cap / WarnaSaiz Jarum (mm)LangkahCap gambar / warnaHarga dengan PPN, dalam rubel. / pek 10 keping.Ruj
  Jarum suntik BD Micro-Fine Plus dengan integ. jarum1 ml U-4029G (0.33 x 12.7)2 unit.merah93.00320910
  30G (0.30 x 8)2 unit.320911
  1 ml U-10029G (0.33 x 12.7)2 unit.Jingga320909
  30G (0.30 x 8)2 unit.320929
  0,5 ml U-10029G (0.33 x 12.7)1 unit.Jingga88.00320921
  30G (0.30 x 8)1 unit.320930
  Picagari BD Micro-Fine Plus DEMI dengan integ. jarum0.3 ml U-10030G (0.30 x 8)0.5 unit.Jingga123.50320829

  Picagari dua komponen

  Syringes dua komponen Becton Dickinson (Bekton Dickinson) dibuat:

  Omboh: Polietilena
  Silinder: polipropilena Bahan penutup dan lengan jarum: polipropilena Bahan kanula jarum: keluli tahan karat (AISI 304)

  Lampiran Cannula ke Lengan: Epoksi.

  Piston picagari mempunyai sifat pelincir diri kerana minyak silikon, yang merupakan sebahagian daripada polietilena di mana piston dibuat.

  Pembungkusan: lepuh individu, kertas perubatan 60 g / m2 dan filem - polietilena / poliamida. Pembungkusan bertanda CE.

  Steril, penggunaan tunggal

  Ciri-ciri picagari Becton Dickinson (Becton Dickinson)

  Jarum suntik dua komponen Becton Dickinson (Becton Dickinson) mempunyai piston moden untuk melakukan manipulasi dengan satu tangan, daya gelongsor omboh yang dikurangkan memberikan pengenalan yang lancar.

  Silinder lutsinar membolehkan anda mengawal kandungan secara visual dan menjamin ketepatan dan keselamatan pengenalan. Kehadiran gelang snap menghalang omboh daripada keluar dari silinder secara tidak sengaja. Kehadiran sandaran tangan yang selesa memberikan kestabilan dan keselesaan semasa suntikan.

  Penandaan skala mempunyai kelulusan yang tepat.

  Jarum suntik diuji untuk mematuhi ISO 7686-1.
  Sambungan jarum jarum suntikan Luer-Slip mematuhi ISO 594-1.

  Pengeluar: Becton Dickinson (Becton Dickinson), Amerika Syarikat

  Beli picagari dua komponen lengkap dengan jarum BD Microlance
  harga terbaik!

  NamaUkuran jarumpek / kotak.Harga dengan PPN, dalam rubel.
  Syringe 2 komponen 2 ml23 G 1 ″ (0,6 x 25 mm)100/30004,50 gosok.
  23 G 1 ¼ "(0,6 x 30 mm)
  Syringe 2 komponen 5 ml23 G 1 ¼ "(0,6 x 30 mm)100/18005.40 gosok.
  22 G 1 ¼ "(0,7 x 30 mm)
  22 G 1 ½ "(0,7 x 40 mm)
  21 G 1 ½ "(0,8 x 40 mm)
  Syringe 2 komponen 10 ml22 G 1 ¼ "(0,7 x 30 mm)100/12007.15 gosok.
  22 G 1 ½ "(0,7 x 40 mm)
  21 G 1 ½ "(0,8 x 40 mm)
  Syringe 2 komponen 20 ml21 G 1 ½ "(0,8 x 40 mm)80/9608.45 gosok.

  Semua picagari diluluskan untuk digunakan di Persekutuan Rusia, mempunyai sijil kualiti dan sijil pendaftaran.

  Pelanggan yang membeli produk ini juga membeli:

  BD Micro Fine Plus / BD Micro Fine Plus

  SYRING INSULIN DENGAN JARINGAN BERSEPADU

  Memenuhi keperluan dan pilihan setiap pengguna

  Jarum tetap, geometri hujung jarum optimum untuk keselesaan dan kebolehpercayaan maksimum

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus® kerana penekanan laser tiga kali pada hujung jarum membolehkan anda mengurangkan daya semasa suntikan. Jarum suntik steril dan ditujukan untuk penggunaan tunggal (klik untuk membesarkan)

  Untuk membeli produk, pergi ke halaman produk:

  BD Micro-Fine Plus Syringe (3-pack) 1 ml U100, jarum bersepadu 29G (0.33 × 12.7) BD Micro-Fine Plus Syringe (3-pack) 1 ml U100, jarum bersepadu 30G ( 0,30 × 8,0) BD Micro-Fine Plus Syringe (3-pack) 1 ml U40, 29G Jarum Bersepadu (0,33 × 12,7)
  Jarum suntik BD Micro-Fine Plus (3-pack) 1 ml U40, jarum bersepadu 30G (0,30 × 8,0) BD Micro-Fine Plus Syringe (3-pack) 0,3 ml U100, jarum 30G ( 0.30 × 8.0) Demi

  KEPERLUAN UNTUK PENGENDALIAN SYRINGE INSULIN

  Memenuhi keperluan dan pilihan setiap pengguna.

  Banyak pilihan jarum dengan ukuran dan diameter yang berbeza, geometri hujung jarum yang optimum membolehkan anda mencapai keselesaan dan kebolehpercayaan maksimum.

  Teknologi berdinding nipis tersedia untuk jarum 30G, 31G dan 32G. Walaupun mengekalkan ukuran luar, jarum mempunyai diameter dalaman yang meningkat. Ini memberikan peningkatan dalam kecepatan perjalanan insulin dan penurunan tekanan pada mekanisme untuk memperkenalkan pen jarum suntik.

  Jarum steril dan hanya untuk penggunaan tunggal..

  Setiap jarum BD Micro Fine Plus® dilapisi dengan minyak silikon proprietari.

  Filem mikroskopik yang menutupi permukaan jarum mengurangkan daya yang diperlukan agar jarum menembusi kulit, yang menjadikan suntikan lebih selesa.

  Jarum jarum suntik BD Micro Fine Plus® memenuhi syarat "JENIS A" EN ISO 11608-2

  • Sanofi-Aventis (ClikStar, SoloStar, OptiClik, OptiPen Pro, OptiSet)
  • Eli Lilly (KwikPen, Byetta Pen, HumaPenMemoir, HumaPen Luxura, HumaPen Luxura HD, HumaPen Ergo II, Humalog Pen, Humulin Pen)
  • Novo Nordisk (FlexPen, NovoPen 3, NovoPen 4, NovoPen Junior, Innolet, Victoza)
  • Ypsomed (Ypsopen, Biomatik Pen)
  • Owen Mumford (AutoPen Classic, AutoPen 24, Biosulin Pen)

  (klik untuk membesarkan)

  Untuk membeli produk, pergi ke halaman produk:

  Jarum BD Micro-Fine Plus untuk Pen Syringe 29G (0.33 x 12.7 mm)
  Jarum BD Micro-Fine Plus untuk Pen Syringe 30G (0,30 x 8,0 mm)
  Jarum BD Micro-Fine Plus untuk Pen Syringe 31G (0.25 x 5.0 mm)
  Jarum BD Micro-Fine Plus untuk Pen Syringe 32G (0.23 x 4.0 mm)

  Sumber: Katalog Produk Becton Dickinson

  Semasa menggunakan bahan dari laman web

  rujukan kepada sumber diperlukan

  Jarum mikrofon ditambah 31g 0,25 * 5 mm N1 - beli di Moscow: harga dan ulasan, arahan penggunaan, keterangan, komposisi. Pesan jarum mikrofon ditambah penghantaran rumah N1 31g 0.25 * 5mm

  1 jarum steril untuk pen jarum suntik terdiri daripada: keluli dilapisi dengan pelincir khas. Pangkalan plastik.

  Borang pelepasan

  Dibungkus secara individu dalam plastik 1 jarum steril. Dalam kotak kadbod 100 bungkusan individu.

  kesan farmakologi

  Jarum suntikan insulin serbaguna Micro-Fine Plus adalah antara yang terkecil dan paling nipis. Jarum seperti itu sesuai walaupun untuk kanak-kanak. Teknologi berdinding nipis yang dibuat oleh Micro-Fine Plus, serta lapisan jarum silikon membuat suntikan dengan jarum ini benar-benar tidak menyakitkan. Suntikan sangat halus sehingga kulit di tempat suntikan cedera sedikit.

  Petunjuk untuk digunakan

  Jarum pen jarum suntik steril.

  Dos dan pentadbiran

  Adalah perlu untuk berunding dengan ahli endokrinologi mengenai teknik suntikan dan panjang jarum yang paling sesuai.

  Untuk memasukkan dos insulin yang diperlukan menggunakan pen insulin, anda mesti:

  • Setelah memasang kartrij baru dan sebelum suntikan, periksa aliran insulin yang melewati jarum.
  • Masukkan jarum baru sebelum setiap suntikan dan lepaskan segera setelah suntikan. Jangan bawa pen jarum suntik dengan jarum terpasang, kerana jarum yang dipasang membolehkan akses ke kartrij.
  • Semasa menyuntik insulin, masukkan jarum di bawah kulit mengikut cadangan ahli endokrinologi.
  • Setelah memasukkan jarum di bawah kulit, tekan butang suntikan insulin dan jaga kedudukan butang ini sekurang-kurangnya 5 hingga 10 saat sebelum mengeluarkan jarum. Sekiranya insulin terus dilepaskan dari jarum selepas suntikan, pegang jarum di bawah kulit untuk jangka masa yang lebih lama semasa suntikan berikutnya..

  Kontraindikasi

  Sebelum menggunakan jarum, periksa kemasan untuk kerosakan. Jangan gunakan semula jarum.

  arahan khas

  Sesuai dengan pen jarum suntik JENIS A EN ISO 11608-2: 2000:

  • BD Pen, BD Pen Ultra, BD Pen Mini.
  • NovoPen 3, NovoPen 3 Demi, NovoLet, Innovo, InnoLet, FlexPen, InDuo.
  • HumaPen Ergo, Humalog Pen, Humulin Pen, Humatro-Pen II, HumaPlus, HumaJect.
  • Autopen, Unipen, Penplus.
  • Omnican.
  • Genotonorm Pen, Genotropin. Panjang jarum: 5 mm. Diameter Jarum: 0.25mm.

  Keadaan simpanan

  Simpan pada suhu bilik..

  Nota

  Dikeluarkan oleh preskripsi.

  Jadual surat-menyurat pen, jarum dan insulin

  Untuk kemudahan anda, kami telah menggabungkan dalam satu meja semua pen jarum suntik dan jarum yang boleh dijual. Dan mereka menambah maklumat - untuk insulin mana yang dimaksudkan. Semua pen jarum suntik mempunyai isipadu 3 ml dengan kepekatan insulin dalam kartrij - U100. Setiap kumpulan insulin hanya berkaitan dengan satu pen jarum suntik (atau beberapa jenis pen ini). Biasanya, kedua-dua pen dan insulin adalah dari pengeluar yang sama. Tidak mungkin menggunakan insulin dari kumpulan lain dalam pen jarum suntik dari satu kumpulan. Contohnya, Lantus tidak boleh dimasukkan menggunakan pen NovoPen, dll. Pada gilirannya, jarum untuk pen jarum suntik bersifat universal dan dapat digunakan dengan pena apa pun. Jarum Insupen, MicroFine dan NovoFine ditancapkan pada pemegang, dan PenFine mengklik. Panjang jarum dipilih bergantung pada usia dan kulit orang itu, dan pengeluar adalah berdasarkan cadangan doktor atau pilihan peribadi.

  Pengilang pen dan insulinPena picagariLangkahInsulin KartrijNotaJarum
  Novo Nordisk (Denmark)NovoPen 3 3 ml1 unit.Cartridge Penfill 3 ml: Actrapid, Protofan, Novorapid, Novomikst3sederhana dan boleh dipercayaiInsupen (Itali) 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm. 12 mm MicroFine (Amerika Syarikat) 4 mm, 5 mm, 8 mm, 12.7 mm NewFine (Denmark) 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm PenFine (Switzerland) 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm
  NovoPen 4 3 ml1 unit.pen maju
  Novo Pen Demi 3 ml0.5 unit.dihentikan
  NovoPen Echo 3 ml0.5 unit.dicipta untuk kanak-kanak
  Eli Lilly (Perancis)Pena jarum suntik "Humapen Ergo 2" 3 ml1 unit.Humulin N, Humulin R, Humulin M3, Humalog.sederhana dan boleh dipercayai
  HumaPen Luxura 3 ml1 unit.pen picagari mewah
  HumaPen Luxura DT 3 ml0.5 unitpen picagari mewah untuk kanak-kanak
  Sanofi-Aventis (Perancis)OptiPen Pro 1 3 ml1 unit.Tidak berperikemanusiaan, Lantus. Apidrapen picagari elektronik
  Optiklik 3 ml1 unit.Sistem kartrij Lantus OptiKlikpen picagari elektronik
  Biomatic Pen 3 ml1 unit.Bioinsulin
  Novo Nordisk (Denmark)Flexpen1 unit.Novorapid Flexpen, Levemir FlexpenPena sekali pakai
  Maklum balas
  jabatan untuk bekerja dengan organisasi
  berita syarikat

  Picagari mikrofin

  Reka Bentuk Laman Web - mysekai (www.mysekai.ru).

  Menjumpai pepijat? Pilih teks dan tekan CTRL + Enter!

  Bd micro fayn plus jarum suntikan insulin

  Pena jarum suntik "NovoPen 4"

  Novopen 4 Syringe Pen (d / suntikan insulin)

  Insulin jarum suntik Micro-Fine Plus 1 ml u-100 30g / 8 mm.

  Jarum untuk pen jarum suntik "BD Micro-Fine Plus", 0.

  BD Insulin Syringe Micro-Fine Plus (1ml) No. 10 (U100 G3.

  Jarum suntik insulin KDM tiga komponen 1.0 ml 0.33x12 m.

  Syringe bd insulin micro fine + 0.5ml n10 (u100 g29 0.33 × 1.

  Syringe BD insulin Micro-Fine Plus (1ml) No. 10 (U100 G3.

  Jarum suntik insulin Micro-Fine Plus 1 ml u-40 30g / 8 mm 1.

  Jarum untuk pen jarum suntik "BD Micro-Fine Plus", 0.

  Syringe bd insulin micro fine + demi 0.3ml n10 (u100 g30 0.

  Syringe bd insulin micro fine + 0.5ml N10 (u100 g29 0.33 × 1.

  BD Micro-Fine Plus Insulin Syringes 1 ml 3 pek U.

  Syringe insulin 1ml 40me 3 comp n10 / import / sfm

  Jarum suntik insulin BD 100me / 0.3 ml dengan jarum 30g 10 pcs

  BD Micro - Fine Plus Insulin Syringes 0.5ml 3 Komp.

  Jarum Novofine (30G No. 100 0.3x8mm)

  Jarum suntik sekali pakai, 3 pek KD 1ml Insulin

  Jarum insulin Micro-Fine Plus 31G (0.25 x 5.0 mm), 10.

  Micro-Fine Plus Syringe Insulin U-100 0.5ml dengan tetap.

  Syringe bd (bd) insulin u-100 mikro halus + 1 ml n10 jarum 30g.

  Jarum mikro-plus BECTON DICKINSON BD untuk pen jarum suntik.

  Jarum suntik 1 ml insulin U-100 dengan jarum inti 30G (0,3 x 8 mm.

  Syringe sfm insulin 3x comp 1ml n20 (u40 ​​/ u100 26g 0.45x12.

  Syringe 0.5ml insulin U-100 dengan jarum inti 30G (0.3 × 8mm).

  Insulin Syringe 0.3 ml BD Micro Fine Plus Demi U100 8.

  1 ml jarum suntikan insulin U100 KDM, jarum bersepadu 29.

  Isipadu Jarum suntik, ml1
  PengilangBd

  Penerangan

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus dirancang untuk pemberian insulin subkutan dalam kepekatan yang diperlukan.
  Jarum suntikan insulin steril sekali guna.

  Becton Dickinson, yang mencipta jarum suntik insulin pertama di dunia sejurus selepas penemuan insulin pada tahun 1924, adalah pemimpin dunia dalam pengeluaran suntikan insulin. Jarum suntik insulin generasi terkini

  Ciri-ciri dan manfaat

  • jarum tetap bersepadu membolehkan anda menyelesaikan sepenuhnya masalah "mati" ruang, dengan itu memastikan pengenalan keseluruhan dos insulin dan mengurangkan risiko penguraian diabetes.
  • tiga kali penajaman laser pada hujung jarum dan lapisan silikon yang dipatenkan khas untuk mengurangkan kecederaan tisu, mengurangkan risiko lipodystrophy.
  • dalam pembuatan piston, teknologi bebas lateks digunakan, yang memastikan tidak adanya reaksi alergi pada pesakit dan kakitangan perubatan.
  • ketepatan dos insulin dijamin dengan skala yang besar dan kekal, yang sangat sesuai untuk pesakit dengan luka mata diabetes.
  • Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus berbeza dalam jumlah (0,3-0,5-1,0 ml), langkah pengeluaran (2 - 1 - 0,5 unit) dan panjang jarum (8 - 12,7 mm).
  • Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus adalah jarum suntik yang direka khas untuk pesakit kecil. Langkah skala 0.5 unit membolehkan anda mengukur dos insulin yang diperlukan oleh anak dengan mudah.
  • Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus juga boleh disyorkan untuk wanita hamil dan pesakit yang telah diresepkan insulin untuk pertama kalinya: jarum kecil dan tipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan.
  • silinder, omboh: polipropilena.
  • meterai omboh: getah sintetik (bebas getah).
  • gris: minyak silikon.

  Ciri-ciri

  • kualiti: CE
  • pensterilan: etilena oksida.
  • tarikh luput: 5 tahun.
  • jumlah dalam beg steril - 10 pcs..
  • kuantiti setiap pek / kotak - 100/500 pcs.
  • Suntikan insulin "Micro-Fine Plus U-100 Becton-Dickinson" 1ml N1 27. 00 gosok
  • Jarum suntikan insulin "Micro-Fine Plus U-100 Becton-Dickinson" 0.33x12.7mm 1ml N10 143. 00 gosok
  • Jarum suntik insulin Micro-Fine Plus U-100 (0.25 x 6mm) 0.5ml No. 10 188. 00 gosok
  • Jarum suntikan insulin "Micro-Fine Plus" komposisi ke-3.3x8mm 0.5ml N10 198. 00 gosok
  • Doktor Stoletov
  • Doktor Stoletov Moscow

 • Syringe bd micro-fine plus insulin 1ml u-100 0,30x8mm No. 10 (320929) 125. 00 gosok
 • Syringe Micro-fine U-40 3-pack 1ml No. 10 135. 00 gosok
 • Syringe Micro-fine U-40 3-pack 1ml No. 10. 135. 00 gosok
 • Syringe bd micro-fine plus insulin 1ml u-100 0.33x12.7mm, No. 10 (320909) 135. 00 gosok
 • Syringe Micro-fine U-100 3-pack 0.5ml No. 10 140. 00 gosok
 • Syringe bd micro-fine plus insulin 0.5 ml u-100 0.25x6mm No. 100 (324904) 1.200. 00 gosok
 • Syringe bd micro-fine plus insulin 1ml u-100 0.25x6mm No. 100 (324905) 1,200. 00 gosok
  • Farmasi dalam talian "Selatan"
  • Farmasi dalam talian "Selatan" Moscow

 • Jarum suntik insulin Micro-Fine Plus, 3 komposisi 0.3x8mm 0.5ml N10 (Tidak dinyatakan, Becton Dickinson) 208. 00 gosok
  • Samson Pharma
  • Samson-Pharma Moscow
  • Micro-Fine Plus Insulin Syringes U-100 (0.25 x 6mm) 1ml No. 10 (AMERIKA SERIKAT, Becton Dickinson) 224. 00 gosok
  • Samson Pharma
  • Samson-Pharma Moscow

 • Syringe bd insulin micro-fine + 0.5ml N10 (u100 g29 0.33 × 12.7) 115. 00 gosok
  • Kesihatan Bandar
  • GORZDRAV Moscow

  Menunjukkan 14 dari 14 farmasi di Moscow
  Atas permintaan anda, jarum suntik insulin Micro-Fine Plus di farmasi Moscow menemui sejumlah 32 ubat

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus dengan jarum bersepadu

  Kategori produk

  informasi produk

  Permintaan Produk:

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus dengan jarum bersepadu direka untuk pentadbiran insulin subkutan dalam kepekatan yang diperlukan.

  Penerangan Produk

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus dengan jarum bersepadu

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus dirancang untuk pemberian insulin subkutan dalam kepekatan yang diperlukan. Jarum yang tidak dapat ditanggalkan bersepadu memastikan penggunaan keseluruhan dos insulin dan mengurangkan risiko penguraian diabetes. Ujung jarum mempunyai penajam laser tiga kali ganda dan lapisan silikon yang dipatenkan khas yang dapat mengurangkan kecederaan tisu dan mengurangkan risiko lipodystrophy. Dalam pembuatan piston, teknologi bebas lateks digunakan, memastikan tidak adanya reaksi alergi pada pesakit dan kakitangan perubatan.

  Skala yang besar dan kekal dapat memastikan ketepatan dos insulin, yang sangat sesuai untuk pesakit dengan luka mata diabetes.

  BD Micro-Fine Plus Insulin Syringe (0.5 ml U-100) adalah picagari yang direka khas untuk kanak-kanak. Langkah skala 1 unit membolehkan anda mengukur dos insulin yang diperlukan untuk anak dengan mudah.

  Jarum nipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan, yang membolehkan mengesyorkan kepada wanita hamil dan pesakit yang pertama kali diresepkan insulin..

  Spesifikasi:

  Bahan: silinder - polipropilena, sealant - getah sintetik (bebas lateks), minyak - minyak silikon

  Pensterilan: etilena oksida

  Tarikh luput: 5 tahun

  Pembungkusan:
  plastik: 10 pcs.
  pembungkusan: 100 pcs.
  kotak penghantaran: 500 pcs.

  Pengeluar: Becton Dickinson (Becton Dickinson), Amerika Syarikat

  Suntikan Insulin Microfin Plus

  Isipadu Jarum suntik, ml1
  PengilangBd

  Penerangan

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus dirancang untuk pemberian insulin subkutan dalam kepekatan yang diperlukan.
  Jarum suntikan insulin steril sekali guna.

  Becton Dickinson, yang mencipta jarum suntik insulin pertama di dunia sejurus selepas penemuan insulin pada tahun 1924, adalah pemimpin dunia dalam pengeluaran suntikan insulin. Jarum suntik insulin generasi terkini

  Ciri-ciri dan manfaat

  • jarum tetap bersepadu membolehkan anda menyelesaikan sepenuhnya masalah "mati" ruang, dengan itu memastikan pengenalan keseluruhan dos insulin dan mengurangkan risiko penguraian diabetes.
  • tiga kali penajaman laser pada hujung jarum dan lapisan silikon yang dipatenkan khas untuk mengurangkan kecederaan tisu, mengurangkan risiko lipodystrophy.
  • dalam pembuatan piston, teknologi bebas lateks digunakan, yang memastikan tidak adanya reaksi alergi pada pesakit dan kakitangan perubatan.
  • ketepatan dos insulin dijamin dengan skala yang besar dan kekal, yang sangat sesuai untuk pesakit dengan luka mata diabetes.
  • Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus berbeza dalam jumlah (0,3-0,5-1,0 ml), langkah pengeluaran (2 - 1 - 0,5 unit) dan panjang jarum (8 - 12,7 mm).
  • Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus adalah jarum suntik yang direka khas untuk pesakit kecil. Langkah skala 0.5 unit membolehkan anda mengukur dos insulin yang diperlukan oleh anak dengan mudah.
  • Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus juga boleh disyorkan untuk wanita hamil dan pesakit yang telah diresepkan insulin untuk pertama kalinya: jarum kecil dan tipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan.
  • silinder, omboh: polipropilena.
  • meterai omboh: getah sintetik (bebas getah).
  • gris: minyak silikon.

  Ciri-ciri

  • kualiti: CE
  • pensterilan: etilena oksida.
  • tarikh luput: 5 tahun.
  • jumlah dalam beg steril - 10 pcs..
  • kuantiti setiap pek / kotak - 100/500 pcs.

  Selama bertahun-tahun saya mengkaji masalah DIABETES. Sangat menakutkan apabila begitu banyak orang mati, dan lebih-lebih lagi menjadi orang kurang upaya kerana diabetes.

  Saya bergegas untuk memberitahu berita baik - Pusat Penyelidikan Endokrinologi Akademi Sains Perubatan Rusia telah berjaya mengembangkan ubat yang dapat menyembuhkan diabetes mellitus sepenuhnya. Pada masa ini, keberkesanan ubat ini menghampiri 100%.

  Satu lagi berita baik: Kementerian Kesihatan telah memastikan penggunaan program khas yang akan mengimbangi kos penuh ubat ini. Di Rusia dan negara-negara CIS, pesakit kencing manis boleh menerima ubat itu secara PERCUMA.

  1ml 29G (0.33 * 12.7mm) No.10

  1ml 29G (0.33 * 12.7mm) No.10

  Becton dickinson

  Komposisi dan bentuk pelepasan

  Syringe Insulin U-40 0.33 mm (29G) x 12.7 mm, nada 1 unit

  Penerangan

  Direka untuk suntikan insulin.

  • jarum tetap bersepadu membolehkan anda menyelesaikan sepenuhnya masalah "mati" ruang, dengan itu memastikan pengenalan keseluruhan dos insulin dan mengurangkan risiko penguraian diabetes.
  • tiga kali penajaman laser pada hujung jarum dan lapisan silikon yang dipatenkan khas untuk mengurangkan kecederaan tisu, mengurangkan risiko lipodystrophy.
  • dalam pembuatan piston, teknologi bebas lateks digunakan, yang memastikan tidak adanya reaksi alergi pada pesakit dan kakitangan perubatan.
  • ketepatan dos insulin dijamin dengan skala yang besar dan kekal, yang sangat sesuai untuk pesakit dengan luka mata diabetes.
  • Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus berbeza dalam jumlah (0.3-0.5-1.0 ml), langkah pengeluaran (2 - 1 - 0.5 unit) dan panjang jarum (8 - 12.7 mm).
  • Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus adalah jarum suntik yang direka khas untuk pesakit kecil. Langkah skala 0.5 unit membolehkan anda mengukur dos insulin yang diperlukan oleh anak dengan mudah.
  • Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus juga boleh disyorkan untuk wanita hamil dan pesakit yang telah diresepkan insulin untuk pertama kalinya: jarum kecil dan tipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan.

  * - harga potongan berlaku semasa membuat tempahan melalui laman web ini. Baca lebih lanjut dalam syarat tempahan "ZDOROV.ru"

  berhati-hati

  Menurut WHO, setiap tahun di dunia 2 juta orang mati akibat diabetes dan komplikasinya. Sekiranya tiada sokongan badan yang berkelayakan, diabetes membawa kepada pelbagai komplikasi, secara beransur-ansur memusnahkan tubuh manusia.

  Komplikasi yang paling biasa adalah: gangren diabetes, nefropati, retinopati, ulser trophik, hipoglikemia, ketoasidosis. Diabetes juga boleh menyebabkan perkembangan tumor barah. Dalam hampir semua kes, pesakit diabetes mati, bergelut dengan penyakit yang menyakitkan, atau berubah menjadi orang kurang upaya yang sebenar.

  Apa yang dilakukan oleh penghidap diabetes? Pusat Penyelidikan Endokrinologi Akademi Sains Perubatan Rusia berjaya membuat ubat yang menyembuhkan diabetes sepenuhnya.

  Program persekutuan "Bangsa Sihat" sedang berjalan, dalam rangka di mana ubat ini diberikan secara PERCUMA kepada setiap penduduk Persekutuan Rusia dan CIS. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat laman web rasmi MINZDRAVA.

  Arahan Penggunaan Micro-Fine Insulin Syringe Plus

  ARAHAN penggunaan Syringes BD Micro-Fine Plus

  Borang pelepasan
  Insulin jarum suntik U-40 dan U-100.

  Pelantikan
  Direka untuk suntikan insulin.

  jarum tetap bersepadu membolehkan anda menyelesaikan sepenuhnya masalah "mati" ruang, dengan itu memastikan pengenalan keseluruhan dos insulin dan mengurangkan risiko penguraian diabetes.

  Pembaca kami menulis

  Pada usia 47 tahun, saya didiagnosis menghidap diabetes jenis 2. Dalam beberapa minggu saya menambah berat badan hampir 15 kg. Keletihan berterusan, mengantuk, rasa lemah, penglihatan mula duduk. Ketika berusia 66 tahun, saya menusuk insulin dengan stabil, semuanya sangat teruk.

  Penyakit ini terus berkembang, sawan berkala bermula, ambulans secara harfiah mengembalikan saya dari dunia seterusnya. Sepanjang masa saya fikir kali ini akan menjadi yang terakhir.

  Segala-galanya berubah apabila anak perempuan saya membiarkan saya membaca satu artikel di Internet. Anda tidak dapat membayangkan betapa saya bersyukur kepadanya. Artikel ini membantu saya menyingkirkan diabetes sepenuhnya, penyakit yang dikatakan tidak dapat disembuhkan. 2 tahun terakhir saya mula bergerak lebih banyak, pada musim bunga dan musim panas saya pergi ke negara ini setiap hari, kami menjalani gaya hidup aktif dengan suami saya, banyak melakukan perjalanan. Semua orang terkejut dengan bagaimana saya mengikuti segala-galanya, di mana banyak kekuatan dan tenaga berasal, mereka masih tidak percaya bahawa saya berusia 66 tahun.

  Siapa yang ingin menjalani kehidupan yang panjang dan bertenaga dan melupakan penyakit dahsyat ini selama-lamanya, luangkan 5 minit dan baca artikel ini.

  tiga kali penajaman laser pada hujung jarum dan lapisan silikon yang dipatenkan khas meminimumkan trauma tisu, mengurangkan risiko lipodistrofi. Dalam pembuatan piston, teknologi bebas getah digunakan untuk memastikan bahawa tidak ada reaksi alahan pada pesakit dan kakitangan perubatan..

  ketepatan dos insulin dijamin dengan skala yang besar dan kekal, yang sangat sesuai untuk pesakit dengan luka mata diabetes.Peruntik suntikan insulin BD Micro-Fine Plus berbeza dalam jumlah (0.3-0.5-1.0 ml), langkah dos (2 - 1 - 0, 5 PIECES) dan panjang jarum (8 - 12.7 mm).

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus adalah jarum suntik yang direka khas untuk pesakit kecil. Langkah skala 0.5 unit membolehkan anda mengukur dos insulin yang diperlukan oleh anak dengan mudah.

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus juga boleh disyorkan untuk wanita hamil dan pesakit yang telah diresepkan insulin untuk pertama kalinya: jarum kecil dan tipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan.

  Struktur
  Takungan - plastik, omboh - getah, plastik, jarum - keluli, plastik.

  Arahan penggunaan Pembasmian kuman pada kulit dilakukan dengan etil atau metil alkohol. Harga membahagi skala membolehkan anda menetapkan dos ubat dengan ketepatan yang diperlukan. Kehadiran piston getah halus akan membantu memperkenalkan ubat tanpa tersentak, dengan lembut dan tidak kelihatan.

  Kisah pembaca kami

  Mengalahkan diabetes di rumah. Sudah sebulan sejak saya lupa tentang kenaikan gula dan mengambil insulin. Oh, bagaimana saya selalu menderita, pengsan berterusan, panggilan kecemasan. Berapa kali saya pergi ke ahli endokrinologi, tetapi mereka hanya mengatakan satu perkara di sana - "Ambil insulin." Dan sekarang 5 minggu telah berlalu, kerana tahap gula dalam darah adalah normal, tidak ada satu suntikan insulin dan semuanya berkat artikel ini. Setiap orang yang menghidap diabetes mesti membaca!

  Baca artikel penuh >>>

  Kontraindikasi
  Tidak.

  Keadaan simpanan
  Jauhi dari kanak-kanak..

  Jangka hayat
  4 tahun.

  Syringes Becton Dickinson (Becton Dickinson) | Jarum suntik insulin, jarum suntik dua komponen

  Becton Dickinson sentiasa memperbaiki reka bentuk picagari.

  Kelebihan utama semasa memilih jarum suntik untuk keselamatan pesakit adalah: - Rehat telapak tangan yang diubah suai dengan tulang rusuk khas yang membolehkan anda memegang jarum suntik semasa suntikan; - Piston yang ditingkatkan untuk manipulasi sebelah tangan; - Gelongsor omboh lancar kerana daya gelongsor yang berkurang; - Ketat, semasa proses pengeluaran mereka diuji untuk mematuhi kehendak ISO 7886-1; - Pembungkusan steril, yang membolehkan tangan yang tidak steril memasukkan jarum suntik ke medan steril; - Cincin pengunci yang lebih baik, memastikan tiada kehilangan ubat;

  - Ketiadaan ruang kosong menjamin pengenalan dos penuh tanpa kehilangan ubat.

  Jarum Suntik Insulin BD Micro-Fine Plus dengan Jarum Bersepadu

  Syringes Insulin BD Micro-Fine Plus steril sekali pakai steril untuk pentadbiran insulin subkutan dalam kepekatan yang diperlukan. Jarum yang tidak dapat ditanggalkan bersepadu memastikan penggunaan keseluruhan dos insulin dan mengurangkan risiko penguraian diabetes.

  Ujung jarum mempunyai penajam laser tiga kali ganda dan lapisan silikon yang dipatenkan khas yang dapat mengurangkan kecederaan tisu dan mengurangkan risiko lipodistrofi.

  Dalam pembuatan piston, teknologi bebas lateks digunakan, memastikan tidak adanya reaksi alergi pada pesakit dan kakitangan perubatan.

  Skala yang besar dan kekal dapat memastikan ketepatan dos insulin, yang sangat sesuai untuk pesakit dengan luka mata diabetes.

  BD Micro-Fine Plus Insulin Syringe (0.5 ml U-100) adalah picagari yang direka khas untuk kanak-kanak. Langkah skala 1 unit membolehkan anda mengukur dos insulin yang diperlukan untuk anak dengan mudah.

  Jarum nipis 0,3 mm x 8 mm akan menjadikan suntikan kurang menyakitkan, yang membolehkan mengesyorkan kepada wanita hamil dan pesakit yang pertama kali diresepkan insulin..

  Spesifikasi

  Bahan: silinder - polipropilena, sealant - getah sintetik (bebas lateks), minyak - minyak silikon

  Pensterilan: etilena oksida

  Langkah (pembahagian pada skala) ditunjukkan dalam jadual

  Tarikh luput: 5 tahun

  Pembungkusan: plastik: 10 pcs. Kadbod: 100 keping.

  Kotak pengangkutan: 500 pcs.

  Pengeluar: Becton Dickinson (Becton Dickinson), Amerika Syarikat

  Beli picagari insulin BD Micro-Fine Plus dan BD Micro-Fine Plus DEMI

  harga terbaik!

  NamaSaiz Cap / WarnaSaiz Jarum (mm)LangkahCap gambar / warnaHarga dengan PPN, dalam rubel. / pek 10 keping.Ruj
  Jarum suntik BD Micro-Fine Plus dengan integ. jarum1 ml U-4029G (0.33 x 12.7)2 unit.merah93.00320910
  30G (0.30 x 8)2 unit.320911
  1 ml U-10029G (0.33 x 12.7)2 unit.Jingga320909
  30G (0.30 x 8)2 unit.320929
  0,5 ml U-10029G (0.33 x 12.7)1 unit.Jingga88.00320921
  30G (0.30 x 8)1 unit.320930
  Picagari BD Micro-Fine Plus DEMI dengan integ. jarum0.3 ml U-10030G (0.30 x 8)0.5 unit.Jingga123.50320829

  Picagari dua komponen

  Syringes dua komponen Becton Dickinson (Bekton Dickinson) dibuat:

  Omboh: Polietilena
  Silinder: polipropilena Bahan penutup dan lengan jarum: polipropilena Bahan kanula jarum: keluli tahan karat (AISI 304)

  Lampiran Cannula ke Lengan: Epoksi.

  Piston picagari mempunyai sifat pelincir diri kerana minyak silikon, yang merupakan sebahagian daripada polietilena di mana piston dibuat.

  Pembungkusan: lepuh individu, kertas perubatan 60 g / m2 dan filem - polietilena / poliamida. Pembungkusan bertanda CE.

  Steril, penggunaan tunggal

  Ciri-ciri picagari Becton Dickinson (Becton Dickinson)

  Jarum suntik dua komponen Becton Dickinson (Becton Dickinson) mempunyai piston moden untuk melakukan manipulasi dengan satu tangan, daya gelongsor omboh yang dikurangkan memberikan pengenalan yang lancar.

  Silinder lutsinar membolehkan anda mengawal kandungan secara visual dan menjamin ketepatan dan keselamatan pengenalan. Kehadiran gelang snap menghalang omboh daripada keluar dari silinder secara tidak sengaja. Kehadiran sandaran tangan yang selesa memberikan kestabilan dan keselesaan semasa suntikan.

  Penandaan skala mempunyai kelulusan yang tepat.

  Jarum suntik diuji untuk mematuhi ISO 7686-1.
  Sambungan jarum jarum suntikan Luer-Slip mematuhi ISO 594-1.

  Pengeluar: Becton Dickinson (Becton Dickinson), Amerika Syarikat

  Beli picagari dua komponen lengkap dengan jarum BD Microlance
  harga terbaik!

  NamaUkuran jarumpek / kotak.Harga dengan PPN, dalam rubel.
  Syringe 2 komponen 2 ml23 G 1 ″ (0,6 x 25 mm)100/30004,50 gosok.
  23 G 1 ¼ "(0,6 x 30 mm)
  Syringe 2 komponen 5 ml23 G 1 ¼ "(0,6 x 30 mm)100/18005.40 gosok.
  22 G 1 ¼ "(0,7 x 30 mm)
  22 G 1 ½ "(0,7 x 40 mm)
  21 G 1 ½ "(0,8 x 40 mm)
  Syringe 2 komponen 10 ml22 G 1 ¼ "(0,7 x 30 mm)100/12007.15 gosok.
  22 G 1 ½ "(0,7 x 40 mm)
  21 G 1 ½ "(0,8 x 40 mm)
  Syringe 2 komponen 20 ml21 G 1 ½ "(0,8 x 40 mm)80/9608.45 gosok.

  Semua picagari diluluskan untuk digunakan di Persekutuan Rusia, mempunyai sijil kualiti dan sijil pendaftaran.

  Pelanggan yang membeli produk ini juga membeli:

  BD Micro Fine Plus / BD Micro Fine Plus

  SYRING INSULIN DENGAN JARINGAN BERSEPADU

  Memenuhi keperluan dan pilihan setiap pengguna

  Jarum tetap, geometri hujung jarum optimum untuk keselesaan dan kebolehpercayaan maksimum

  Jarum suntik insulin BD Micro-Fine Plus® kerana penekanan laser tiga kali pada hujung jarum membolehkan anda mengurangkan daya semasa suntikan. Jarum suntik steril dan ditujukan untuk penggunaan tunggal (klik untuk membesarkan)

  Untuk membeli produk, pergi ke halaman produk:

  BD Micro-Fine Plus Syringe (3-pack) 1 ml U100, jarum bersepadu 29G (0.33 × 12.7) BD Micro-Fine Plus Syringe (3-pack) 1 ml U100, jarum bersepadu 30G ( 0,30 × 8,0) BD Micro-Fine Plus Syringe (3-pack) 1 ml U40, 29G Jarum Bersepadu (0,33 × 12,7)
  Jarum suntik BD Micro-Fine Plus (3-pack) 1 ml U40, jarum bersepadu 30G (0,30 × 8,0) BD Micro-Fine Plus Syringe (3-pack) 0,3 ml U100, jarum 30G ( 0.30 × 8.0) Demi

  KEPERLUAN UNTUK PENGENDALIAN SYRINGE INSULIN

  Memenuhi keperluan dan pilihan setiap pengguna.

  Banyak pilihan jarum dengan ukuran dan diameter yang berbeza, geometri hujung jarum yang optimum membolehkan anda mencapai keselesaan dan kebolehpercayaan maksimum.

  Teknologi berdinding nipis tersedia untuk jarum 30G, 31G dan 32G. Walaupun mengekalkan ukuran luar, jarum mempunyai diameter dalaman yang meningkat. Ini memberikan peningkatan dalam kecepatan perjalanan insulin dan penurunan tekanan pada mekanisme untuk memperkenalkan pen jarum suntik.

  Jarum steril dan hanya untuk penggunaan tunggal..

  Setiap jarum BD Micro Fine Plus® dilapisi dengan minyak silikon proprietari.

  Filem mikroskopik yang menutupi permukaan jarum mengurangkan daya yang diperlukan agar jarum menembusi kulit, yang menjadikan suntikan lebih selesa.

  Jarum jarum suntik BD Micro Fine Plus® memenuhi syarat "JENIS A" EN ISO 11608-2

  • Sanofi-Aventis (ClikStar, SoloStar, OptiClik, OptiPen Pro, OptiSet)
  • Eli Lilly (KwikPen, Byetta Pen, HumaPenMemoir, HumaPen Luxura, HumaPen Luxura HD, HumaPen Ergo II, Humalog Pen, Humulin Pen)
  • Novo Nordisk (FlexPen, NovoPen 3, NovoPen 4, NovoPen Junior, Innolet, Victoza)
  • Ypsomed (Ypsopen, Biomatik Pen)
  • Owen Mumford (AutoPen Classic, AutoPen 24, Biosulin Pen)

  (klik untuk membesarkan)

  Untuk membeli produk, pergi ke halaman produk:

  Jarum BD Micro-Fine Plus untuk Pen Syringe 29G (0.33 x 12.7 mm)
  Jarum BD Micro-Fine Plus untuk Pen Syringe 30G (0,30 x 8,0 mm)
  Jarum BD Micro-Fine Plus untuk Pen Syringe 31G (0.25 x 5.0 mm)
  Jarum BD Micro-Fine Plus untuk Pen Syringe 32G (0.23 x 4.0 mm)

  Sumber: Katalog Produk Becton Dickinson

  Semasa menggunakan bahan dari laman web

  rujukan kepada sumber diperlukan

  Jarum mikrofon ditambah 31g 0,25 * 5 mm N1 - beli di Moscow: harga dan ulasan, arahan penggunaan, keterangan, komposisi. Pesan jarum mikrofon ditambah penghantaran rumah N1 31g 0.25 * 5mm

  1 jarum steril untuk pen jarum suntik terdiri daripada: keluli dilapisi dengan pelincir khas. Pangkalan plastik.

  Borang pelepasan

  Dibungkus secara individu dalam plastik 1 jarum steril. Dalam kotak kadbod 100 bungkusan individu.

  kesan farmakologi

  Jarum suntikan insulin serbaguna Micro-Fine Plus adalah antara yang terkecil dan paling nipis. Jarum seperti itu sesuai walaupun untuk kanak-kanak. Teknologi berdinding nipis yang dibuat oleh Micro-Fine Plus, serta lapisan jarum silikon membuat suntikan dengan jarum ini benar-benar tidak menyakitkan. Suntikan sangat halus sehingga kulit di tempat suntikan cedera sedikit.

  Petunjuk untuk digunakan

  Jarum pen jarum suntik steril.

  Dos dan pentadbiran

  Adalah perlu untuk berunding dengan ahli endokrinologi mengenai teknik suntikan dan panjang jarum yang paling sesuai.

  Untuk memasukkan dos insulin yang diperlukan menggunakan pen insulin, anda mesti:

  • Setelah memasang kartrij baru dan sebelum suntikan, periksa aliran insulin yang melewati jarum.
  • Masukkan jarum baru sebelum setiap suntikan dan lepaskan segera setelah suntikan. Jangan bawa pen jarum suntik dengan jarum terpasang, kerana jarum yang dipasang membolehkan akses ke kartrij.
  • Semasa menyuntik insulin, masukkan jarum di bawah kulit mengikut cadangan ahli endokrinologi.
  • Setelah memasukkan jarum di bawah kulit, tekan butang suntikan insulin dan jaga kedudukan butang ini sekurang-kurangnya 5 hingga 10 saat sebelum mengeluarkan jarum. Sekiranya insulin terus dilepaskan dari jarum selepas suntikan, pegang jarum di bawah kulit untuk jangka masa yang lebih lama semasa suntikan berikutnya..

  Kontraindikasi

  Sebelum menggunakan jarum, periksa kemasan untuk kerosakan. Jangan gunakan semula jarum.

  arahan khas

  Sesuai dengan pen jarum suntik JENIS A EN ISO 11608-2: 2000:

  • BD Pen, BD Pen Ultra, BD Pen Mini.
  • NovoPen 3, NovoPen 3 Demi, NovoLet, Innovo, InnoLet, FlexPen, InDuo.
  • HumaPen Ergo, Humalog Pen, Humulin Pen, Humatro-Pen II, HumaPlus, HumaJect.
  • Autopen, Unipen, Penplus.
  • Omnican.
  • Genotonorm Pen, Genotropin. Panjang jarum: 5 mm. Diameter Jarum: 0.25mm.

  Keadaan simpanan

  Simpan pada suhu bilik..

  Nota

  Dikeluarkan oleh preskripsi.

  Jadual surat-menyurat pen, jarum dan insulin

  Untuk kemudahan anda, kami telah menggabungkan dalam satu meja semua pen jarum suntik dan jarum yang boleh dijual. Dan mereka menambah maklumat - untuk insulin mana yang dimaksudkan. Semua pen jarum suntik mempunyai isipadu 3 ml dengan kepekatan insulin dalam kartrij - U100. Setiap kumpulan insulin hanya berkaitan dengan satu pen jarum suntik (atau beberapa jenis pen ini). Biasanya, kedua-dua pen dan insulin adalah dari pengeluar yang sama. Tidak mungkin menggunakan insulin dari kumpulan lain dalam pen jarum suntik dari satu kumpulan. Contohnya, Lantus tidak boleh dimasukkan menggunakan pen NovoPen, dll. Pada gilirannya, jarum untuk pen jarum suntik bersifat universal dan dapat digunakan dengan pena apa pun. Jarum Insupen, MicroFine dan NovoFine ditancapkan pada pemegang, dan PenFine mengklik. Panjang jarum dipilih bergantung pada usia dan kulit orang itu, dan pengeluar adalah berdasarkan cadangan doktor atau pilihan peribadi.
  Pengilang pen dan insulinPena picagariLangkahInsulin KartrijNotaJarum
  Novo Nordisk (Denmark)NovoPen 3 3 ml1 unit.Cartridge Penfill 3 ml: Actrapid, Protofan, Novorapid, Novomikst3sederhana dan boleh dipercayaiInsupen (Itali) 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm. 12 mm MicroFine (Amerika Syarikat) 4 mm, 5 mm, 8 mm, 12.7 mm NewFine (Denmark) 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm PenFine (Switzerland) 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm
  NovoPen 4 3 ml1 unit.pen maju
  Novo Pen Demi 3 ml0.5 unit.dihentikan
  NovoPen Echo 3 ml0.5 unit.dicipta untuk kanak-kanak
  Eli Lilly (Perancis)Pena jarum suntik "Humapen Ergo 2" 3 ml1 unit.Humulin N, Humulin R, Humulin M3, Humalog.sederhana dan boleh dipercayai
  HumaPen Luxura 3 ml1 unit.pen picagari mewah
  HumaPen Luxura DT 3 ml0.5 unitpen picagari mewah untuk kanak-kanak
  Sanofi-Aventis (Perancis)OptiPen Pro 1 3 ml1 unit.Tidak berperikemanusiaan, Lantus. Apidrapen picagari elektronik
  Optiklik 3 ml1 unit.Sistem kartrij Lantus OptiKlikpen picagari elektronik
  Biomatic Pen 3 ml1 unit.Bioinsulin
  Novo Nordisk (Denmark)Flexpen1 unit.Novorapid Flexpen, Levemir FlexpenPena sekali pakai
  Maklum balasjabatan untuk bekerja dengan organisasiberita syarikat

  Picagari mikrofin

  Reka Bentuk Laman Web - mysekai (www.mysekai.ru).

  Menjumpai pepijat? Pilih teks dan tekan CTRL + Enter!

  Buat kesimpulan

  Sekiranya anda membaca petikan ini, anda dapat membuat kesimpulan bahawa anda atau orang yang anda sayangi menghidap diabetes.

  Kami menjalankan penyelidikan, mengkaji banyak bahan dan yang paling penting memeriksa kebanyakan kaedah dan ubat untuk diabetes. Keputusannya adalah seperti berikut:

  Sekiranya semua ubat diberikan, maka hanya hasil sementara, setelah pengambilan dihentikan, penyakit ini semakin meningkat.

  Satu-satunya ubat yang memberikan hasil yang signifikan adalah Difort.

  Pada masa ini, ini adalah satu-satunya ubat yang dapat menyembuhkan diabetes sepenuhnya. Tindakan Difort yang sangat kuat ditunjukkan pada peringkat awal diabetes.

  Kami meminta Kementerian Kesihatan:

  Dan untuk pembaca laman web kami kini ada peluang
  dapatkan Difort secara PERCUMA!

  Perhatian! Kes menjual Difort palsu.
  Dengan membuat pesanan menggunakan pautan di atas, anda dijamin akan menerima produk berkualiti dari pengeluar rasmi. Di samping itu, semasa membuat pesanan di laman web rasmi, anda akan mendapat jaminan pengembalian wang (termasuk kos pengangkutan), jika ubat tersebut tidak memberi kesan terapeutik.

 • Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes