Kategori - Komplikasi

Glukometer Ime dc

Terutama popular adalah sebilangan alat untuk menentukan kadar gula dalam darah. Antaranya ialah glukometer ime dc. Syarikat asing dan Rusia yang terlibat dalam pengeluaran alat pengukur berusaha untuk memenuhi keperluan pesakit diabetes.

Saya mencari pesakit diabetes pengasuh

Keluarga Muscovite mencari pengasuh atau jururawat di tadika swasta untuk anak lelaki berusia 3 tahun dengan sah. diabetes (bergantung kepada insulin).
Dengan penginapan dan makanan.

Halaman ini tidak wujud.!

Laman web ini hanya untuk tujuan maklumat dan bertujuan untuk tujuan pendidikan; pelawat laman web tidak boleh menggunakan bahan yang dipaparkan di laman web sebagai cadangan perubatan.

Arahan penggunaan L-carnitine untuk penurunan berat badan

L-carnitine adalah asid amino yang popular baik dalam diet dan pemakanan sukan, dan perubatan. Ia membolehkan anda menyelesaikan banyak masalah, termasuk menghilangkan berat badan berlebihan, meningkatkan nada otot.

L-carnitine

Arahan penggunaan:Harga di farmasi dalam talian:L-carnitine (levocarnitine) adalah asid amino yang secara langsung terlibat dalam metabolisme. Ubat ini dikaitkan dengan sifat anabolik, antitiroid, antihipoksik..

Pemburukan pankreatitis kronik

Pemburukan pankreatitis kronik - gejala dan rawatan
Agar tidak perlu mengobati penyakit pankreatitis kronik, doktor mengesyorkan mengambil langkah-langkah untuk mencegah perkembangan patologi ini.

Sucralose: faedah dan kemudaratan kepada badan

Sucralose adalah pengganti gula yang banyak digunakan. Pelabelan Produk - Bahan Tambahan Makanan E955. Penggunaan pengganti dapat memenuhi keperluan gula tanpa membahayakan kesihatan.

Penyekat beta daripada ganti

Cara menggantikan penyekat betaPenyekat adrenergik - sekumpulan ubat yang digunakan untuk merawat tekanan darah tinggi. Hipertensi boleh menjadi primer atau sekunder atau simptomatik, sementara ubat kardioselektif adalah sebahagian daripada terapi moden.