Kategori - Komplikasi

Selangkah lagi

Sila lengkapkan pemeriksaan keselamatan untuk mengakses www.retailmenot.comMengapa saya perlu melengkapkan CAPTCHA?Melengkapkan CAPTCHA membuktikan bahawa anda adalah manusia dan memberi anda akses sementara ke harta web.

Accu-Chek FlexLink

Sistem kawalan gula darah diabetes yang inovatif merangkumi peranti Accu-Chek Flex Link. Ini adalah kanula lembut dengan diameter kecil, disambungkan ke tiub bahan elastik dengan panjang berubah-ubah 30, 60, 80 dan 110 cm.

Insulin bertindak pendek (ATX A10AB)

Terdapat kontraindikasi. Rujuk doktor sebelum memulakan.Ubat diabetes jenis 2 ada di sini.Semua ubat yang digunakan dalam endokrinologi ada di sini..Untuk mengemukakan soalan atau memberi ulasan mengenai ubat (jangan lupa untuk menunjukkan nama ubat dalam teks mesej) di sini.

Obesiti 3 darjah - sebab, gejala dan tempat memulakan rawatan

Artikel itu membincangkan kegemukan 3 darjah. Kami bercakap mengenai sebab penampilan, klasifikasi dan tempat memulakan rawatan. Anda akan mengetahui sama ada tentera mengambil patologi ini, bagaimana menangani penyakit ini dengan diet, senaman dan ubat-ubatan, kemungkinan akibatnya.

Bolehkah saya minum alkohol dengan diabetes?

Dalam artikel ini anda akan belajar:Pesakit diabetes tahu dengan tepat makanan mana yang harus mereka konsumsi dan mana yang tidak boleh, dan mana yang menimbulkan peningkatan glukosa darah.

7 sebab untuk menggunakan lidah buaya untuk merawat diabetes!

Diabetes memegang kedudukannya dalam ranking penyakit yang paling biasa di dunia. Diagnosis diabetes mempunyai berjuta-juta orang. Ubat tradisional mengesyorkan penggunaan lidah buaya, yang merupakan ubat semula jadi yang berkesan untuk mengurangkan gula darah.

Cara menurunkan ALT

Bila hendak diperiksa dan bagaimana untuk membuat persediaanKita dapat mengatakan bahawa dalam hampir 100% kes, situasi yang memerlukan pemeriksaan dan penentuan kepekatan ALT dalam plasma darah disyaki meningkat dan bukannya berkurang.

Norma alt dan ast semasa kehamilan

Apa nak buatDari yang disebutkan di atas, menjadi jelas bahawa tidak berbaloi dalam keadaan apa pun untuk membunyikan penggera dan panik, terutama pada trimester ketiga dan tidak lama sebelum kelahiran anak.