Kategori - Punca

Ubat pankreas untuk pankreatitis kronik

Pancreatitis adalah keradangan pankreas. Penyakit ini boleh berlaku dalam bentuk akut dan kronik. Ia disertai dengan rasa sakit dan gangguan fungsi, bukan sahaja pankreas itu sendiri, tetapi juga organ yang berdekatan: hati, pundi hempedu, usus.

Arahan bebas gaya bebas dalam bahasa Rusia

Ketika soalan ini diajukan di udara, kami berfikir untuk waktu yang lama, dan kepada siapa ia diajukan - kepada doktor atau pesakit, ada kelebihan dan kekurangan dari pelbagai sistem pemantauan untuk mereka dan yang lain.

Petunjuk ldl dan hdl dalam ujian darah biokimia

Analisis yang begitu terkenal dalam perubatan sebagai ujian darah biokimia membolehkan kita memahami seberapa baik organ dalaman berfungsi dan penyakit apa yang berkembang di dalam badan.

Apakah profil lipid darah

Ramai yang pernah mendengar tentang kesan negatif pada tubuh dari kolesterol dan lemak yang berlebihan. Tetapi hanya sedikit yang tahu bahawa kekurangan zat ini untuk kehidupan dan kesihatan lebih berbahaya lagi.

Penggunaan biji rami untuk pankreatitis

Flaxseed digunakan secara aktif dalam masakan dan perubatan tradisional. Khasiatnya yang bermanfaat mampu melawan banyak penyakit saluran gastrousus, membantu menurunkan berat badan, dan membersihkan badan.

L-Carnitine: arahan penggunaan dan ulasan doktor

L-Carnitine adalah asid amino yang sangat popular di kalangan pakar pemakanan dan penjual pemakanan sukan, kerana ia membolehkan tubuh menyingkirkan lemak dan keuntungan berlebihan (bagi mereka yang mempunyai badan yang keletihan).