Kategori - Pencegahan

Pelabelan jarum suntikan insulin

Untuk kemudahan suntikan hormon, jarum suntik insulin telah dikembangkan. Tanda menunjukkan pembahagian, di mana satu unit insulin bermaksud 0.025 ml insulin. Peranti ini membolehkan anda mengira dan memanggil dos ubat yang ditentukan dengan jelas.

Cara mengira karbohidrat: peraturan pengiraan

Helo pembaca sekalian. Untuk rawatan diabetes yang berkesan, keupayaan untuk mengira karbohidrat adalah syarat yang diperlukan. Mengira protein, lemak dan karbohidrat berguna bukan sahaja untuk diabetes, tetapi juga untuk menurunkan berat badan.

Berapa berat roti?

Roti adalah produk terpenting dalam kehidupan manusia. Roti dikhaskan untuk puisi, cerita, dan kisah. Pada prinsipnya, tidak ada gunanya membicarakan faedah dan nilai roti, kerana banyak yang telah diperkatakan dan ditulis mengenai perkara ini.

1 ml dalam picagari

Atau log masuk menggunakan perkhidmatan ini 30 Ogos 2017 Oleh kerana soalan ini benar-benar mendapat saya, tidak ada kekuatan yang tersisa, bukan hanya yang satu ini, tetapi ada yang lain seperti itu:

Diabetes jenis 2 hampir rumit

Diabetes diabetes jenis 2 (diabetes bukan insulin) biasanya berkembang pada orang pada usia yang cukup dewasa. Tidak seperti diabetes jenis 1, jumlah insulin yang dihasilkan oleh pankreas tidak selalu berkurang.

Gula sebelum makan lebih tinggi daripada selepas

Soalan Berkaitan dan Disyorkan3 jawapanPencarian laman webApa yang harus saya lakukan sekiranya saya mempunyai soalan yang serupa tetapi berbeza?Sekiranya anda tidak menemui maklumat yang diperlukan di antara jawapan untuk soalan ini, atau jika masalah anda sedikit berbeza dengan yang dikemukakan, cuba tanyakan kepada doktor soalan tambahan di halaman yang sama jika dia berada di topik soalan utama.

Glucometer Accu Chek Asset: Syarat Penggunaan

Penting bagi penderita diabetes untuk memantau kadar glukosa darah mereka secara berkala. Dengan bantuan glucometer yang tepat, anda boleh menjalankan analisis sendiri, dengan mudah dan cepat.

Gambaran keseluruhan meter Accu Chek Performa

Glukometer telah menjadi bahagian penting dalam kehidupan penghidap diabetes. Peranti adalah pembantu dalam memantau petunjuk di rumah.Agar rawatan berkesan dan betul, perlu memilih alat yang sesuai dengan parameter dan memaparkan gambar dengan tepat.

Ujian darah dan air kencing untuk gula

Ujian air kencing untuk asetonHasil analisis seperti itu dapat menunjukkan adanya penyakit berikut: stenosis esofagus; cachexia; barah perut; anemia yang rumit; diabetes.

Syarikat farmasi Bayer

Bayer adalah syarikat inovatif dengan sejarah 150 tahun dan kedudukan utama dalam penjagaan kesihatan dan pertanian di seluruh dunia. Kami sedang mengembangkan molekul baru untuk produk dan cara inovatif untuk meningkatkan kesihatan orang, haiwan dan tumbuhan..

Glucometer BIONIME GM550

Sebelum membeli BIONIME GM550 dengan harga terendah, pelajari spesifikasi, ulasan video, kebaikan dan keburukan model, ulasan pelanggan.Kedai di mana anda boleh membeli produk ini dan analognyaUlasan video BIONIME GM550 Semua 12 Ulasan 2 Membongkar 1 Ujian 8 Ulasan 8Ciri-ciri BIONIME GM550* Nyatakan spesifikasi yang tepat dari penjual.