Kategori - Pencegahan

Satu sentuhan ultra pintar

Sama ada anda mencari meter glukosa darah, jalur ujian, atau pen tusuk, kami mempunyai apa yang anda perlukan untuk mengawal diabetes anda. Pilih produk yang diingini dari rangkaian kami di bawah atau gunakan penapis di sebelah kiri untuk mencari.

E955 - Sukrosa (trichlororgalactosaccharose)

Apakah makanan tambahan E955 - sucralose?Apakah makanan tambahan E955 atau sucralose? Sucralose (splenda) adalah salah satu pemanis sintetik yang paling popular di dunia, yang digunakan untuk menggantikan sebahagian atau sepenuhnya gula dalam makanan dan minuman..

Vitrektomi

Vitrectomy adalah teknik bedah mikro mata yang dilakukan untuk merawat patologi yang berkaitan dengan retina dan badan vitreous dan jika tidak dirawat, mereka boleh menyebabkan kehilangan penglihatan yang ketara.

Glucobay

StrukturAcarbose, silikon dioksida anhidrat koloid, magnesium stearat, pati jagung, selulosa mikrokristal.Borang pelepasanTablet bujur biconvex, putih, 50 dan 100 mg dalam pek lepuh dalam kotak kadbod No.30.

# Program Diabetes SektaAccuСhek

# SektaAccuСhek direka untuk orang-orang dengan diabetes jenis 1 dan jenis 2 dan saudara-mara mereka.Ikuti kursus ini sendiri atau bantu saudara-mara yang menghidap diabetes: kanak-kanak atau orang tua tua.

Accu periksa arahan softclix

Nama Jenama: Accu-chekNama bukan milik antarabangsa: TiadaBentuk dos: Penganalisis ekspres (glukometer) mudah alihBahan aktif (Komposisi): - Peranti aktif Accu-Chek untuk mengukur glukosa darah dalam lingkungan 0,6-33,3 mmol / l;

Apa itu hiperkolesterolemia

Keadaan yang ditandai dengan peningkatan kolesterol darah yang tidak normal disebut hiperkolesterolemia. Dalam amalan perubatan, nama lain untuk keadaan ini diterima - hiperlipidemia, dislipidemia, atau hiperlipoproteinemia.

Penggunaan karbon aktif untuk kolesterol

Bagi orang yang mempunyai kolesterol tinggi, persoalan menurunkannya sangat akut. Terdapat ubat-ubatan tertentu, semua jenis diet, beberapa idea baru selalu muncul.

Blog Diet Sihat

Berapa kerap anda dapat mendengar tentang karbohidrat sihat dan buruk, baik dan buruk. Seseorang tidak boleh hidup sehari tanpa coklat. Dan seseorang takut makan pisang tambahan. Mari kita lihat apa itu dan bagaimana kita semua boleh hidup dengannya..

Apa itu pankreatitis alkohol?

Patogenesis penyakitDari saluran pencernaan, minuman beralkohol yang mengandungi bahan toksik diserap ke dalam aliran darah dan, dengan aliran darah, memasuki hati dan pankreas, menyebabkan perubahan anatomi dan fungsi di dalamnya..