Mengenai peraturan penggunaan jalur ujian One Touch Ultra

Kemunculan meter glukosa darah rumah yang terjangkau di rangkaian farmasi menimbulkan kekacauan di kalangan pesakit diabetes, yang hanya dapat dibandingkan dengan penemuan insulin atau metformin. Peranti ini membolehkan anda menentukan gula darah dengan cepat dan mudah pada bila-bila masa, menyimpan beberapa ratus hasil terkini yang dapat digunakan untuk analisis perbandingan. Salah satu syarikat terkenal di pasaran Rusia, LifeScan, bahagian Johnson & Johnson Corporation, menawarkan rangkaian glukometer One Touch dan bahan habis pakai untuk penganalisis ini.

Jalur ujian One Touch Ultra serasi dengan model OneTouch UltraEasy dan OneTouch Ultra, yang tidak kalah tepatnya dengan ujian makmal di institusi perubatan. Sebelum anda membeli produk ini, yang sangat berharga dalam setiap segi (untuk jalur ujian One Touch Ultra, harga untuk 100 buah mencapai 2000 rubel), yang menjamin kawalan glikemik berkualiti tinggi pesakit diabetes dengan penggunaan yang betul, anda perlu membiasakan diri dengan ciri dan peraturan aplikasinya.

Ciri-ciri Strip Satu Sentuhan Ultra

Jalur ujian siri ini bertujuan untuk menentukan kuantitatif kepekatan glukosa dalam darah kapilari segar dengan kaedah diagnostik in-vitro (di luar tubuh manusia). Setetes darah segar diberikan pada jalur, dan alat menentukan tahap glukosa plasma. Sistem ini ditujukan untuk pemantauan diri terhadap glisemia oleh pesakit diabetes dan untuk diagnosis penyakit pesakit dengan cepat oleh pakar perubatan. Untuk membuat atau menarik diagnosis, kemampuannya tidak mencukupi. Keselamatan dan kebolehpercayaan bahan ujian dijamin oleh reka bentuk dan komposisi reagen mereka yang teliti.

Antara ciri lain:

 • Masa pemprosesan minimum untuk hasilnya ialah 5 saat;
 • Fungsi pengisian kapilari jalur - itu sendiri menyebabkan penurunan;
 • Isipadu minimum biomaterial adalah 1 μl;
 • Petunjuk untuk menentukan jumlah darah pada jalur ujian - kawalan jumlah yang mencukupi;
 • Ketepatan pengukuran - 2 elektrod menyediakan;
 • Lapisan pelindung jalur - anda boleh menyentuh bahagiannya dengan selamat;
 • Kod pengenalan umum untuk Rusia adalah 25.

OneTouch UltraEasy adalah meter glukosa darah yang bergaya dan padat yang membolehkan anda mengatur makmal mini dalam apa jua keadaan: di rumah, di jalan raya, di tempat kerja. Semua aksesori dipasang dengan kuat dalam casing yang mudah, anda boleh melakukan analisis ekspres tanpa mengeluarkan peranti dari bungkusan.

Algoritma prosedur yang jelas dan intuitif membolehkan pengguna dari semua peringkat umur menggunakan peranti ini.

Peranti menggunakan kaedah analisis yang paling maju - elektrokimia, yang menjamin hasil yang cepat dan tepat. Medan ujian pada jalur dengan perubahan warna akan mengesahkan bahawa anda telah menerima cukup darah untuk dianalisis. OneTouch Ultra - di Eropah dan Amerika Syarikat dianggap jalur ujian No. 1. Ketepatannya disahkan oleh kajian lapan tahun: 99.99% hasil jatuh ke zon A dan B (kaedah anggaran penyimpangan Taman). Enzim glukosa-oksidase yang digunakan untuk memproses bahan habis pakai sangat khusus untuk glukosa dan memberikan kawalan ketepatan berganda.

Keadaan penyimpanan dan operasi untuk jalur ujian Van Tach Ultra

Walaupun tahap perlindungan tinggi untuk bahan habis pakai, tidak digalakkan menyimpan tiub dengan jalur di bilik mandi dengan kelembapan tinggi, di ambang tingkap yang dipanaskan oleh sinar ultraviolet yang agresif atau di dapur, di dekat bateri pemanasan. Pembungkusan bercetak tidak dilindungi dari kelembapan, pemanasan berlebihan, aktiviti solar, walaupun tiub dengan jalur ditutup rapat.

Tanggalkan jalur ujian sejurus sebelum dianalisis dengan tangan kering dan bersih dan segera tutup tiub dengan rapat.

Suhu optimum untuk penyimpanan dan operasi bahan habis adalah dari suhu 4 hingga 30 darjah panas, tetapi analisis dapat dilakukan pada suhu 8-42 darjah panas.

Jalur ujian Van Touch Ultra No. 50 dibungkus dalam 2 tiub dengan jumlah 25 keping. Pembungkusan seperti itu membantu memanjangkan jangka hayatnya, kerana balang terbuka mesti digunakan dalam 3 bulan. Ini berlaku terutamanya bagi pesakit diabetes yang kurang kerap menggunakan sistem ini. Untuk setiap pengukuran, periksa tarikh luput barang habis pakai, untuk ini, jika ketatnya dilanggar, perlu menandakan tarikh mula operasi pada tiub.

Bahan habis pakai harus dibuang segera, kerana darah pada jarum dan jalur adalah persekitaran yang sesuai untuk pengembangan mikroorganisma. Pembuangan bahan bersama dengan sampah rumah tangga sesuai dengan undang-undang yang ada diizinkan.

Untuk menilai ketepatan meter, anda harus memeriksa peranti secara berkala menggunakan penyelesaian kawalan OneTouch Verio yang direka untuk sistem ini..

Mereka boleh dibeli secara berasingan. Sebaiknya lakukan diagnostik seperti itu ketika membeli peranti, ketika mengganti kemasan jalur uji atau bateri, dan juga jika sistem disimpan dalam keadaan yang tidak sesuai atau penganalisis jatuh dari ketinggian dan hasilnya diragukan.

Cadangan penggunaan

Penyimpanan buta huruf atau penggunaan jalur ujian One Touch Ultra berbahaya dengan hasil pengukuran yang tidak tepat. Kesalahan boleh menyebabkan bahaya serius kepada kesihatan jika anda menggunakan maklumat ini untuk membetulkan diet anda, serta titrasi dos insulin dan ubat hipoglikemik.

Sekiranya anda mengikuti semua cadangan (ada manual dalam bahasa Rusia juga), prosedurnya akan cepat, tepat dan tidak menyakitkan.

 1. Periksa aksesori yang diperlukan: Pena penindas Van Tach, lancet pakai buang, OneTouch Ultra atau OneTouch Ultra Easy glucometer, tiub dengan jalur ujian, alkohol, bulu kapas. Matahari yang cerah adalah penolong yang lemah untuk analisis ekspres, lebih baik menjaga pencahayaan atau kacamata tambahan, walaupun font pada paparan dan ukuran layar cukup besar.
 2. Sediakan pen scarifier. Untuk melakukan ini, lepaskan penutup piercer dan masukkan lancet sekali pakai sepanjang masa. Setelah mengklik, anda boleh mengeluarkan kepala pelindung (masih berguna untuk dilupuskan) dan menutup penutupnya. Putar bahagian bawah untuk menetapkan tahap kedalaman tindikan yang diinginkan yang sesuai dengan jenis kulit anda (untuk orang dewasa, 7-8).
 3. Tangan hendaklah dicuci dengan sabun dalam air suam dan dikeringkan dengan bersih. Daripada menggunakan tuala rawak, lebih baik menggunakan pengering rambut.
 4. Jalur dari tiub dengan tangan yang bersih dan kering dapat dikeluarkan dengan selamat: semua kawasan yang dilindungi dilindungi dengan baik. Tutup tiub dan masukkan jalur ke meter dengan bahagian depan (kenalan) ke atas. Peranti dihidupkan secara automatik. Selepas 5 saat, gambar kod akan diganti dengan penurunan yang berkelip. Ini bermaksud sudah tiba masanya untuk mengaplikasikan darah.
 5. Letakkan pen dengan kuat pada jari anda (lebih baik di sisi pad) dan tekan butang rana. Jarum yang paling nipis akan menjadikan tusukan tidak menyakitkan. Untuk mendapatkan setetes, anda boleh mengurut jari dengan ringan tanpa memerah dengan kuat bahkan cairan ekstraselular yang memutar hasil.
 6. Bawa tetes ke hujung jalur, dan peranti akan menariknya selama beberapa saat untuk dianalisis oleh alur. Mengubah warna jalur akan mengesahkan jumlah darah yang mencukupi, tetapi jika perlu, peranti ini membolehkan anda menerapkan dos tambahan pada jalur yang sama. Setelah 5 saat, hasil pengukuran muncul di paparan, tetapi buat masa ini anda boleh merawat tapak tusukan dengan alkohol.
 7. Perkara penting ialah pembuangan. Tanggalkan penutup dari pemegang, tutup jarum dengan kepala pelindung. Tanggalkan lancet dan buang dengan jalur ujian yang digunakan ke tong sampah..

Memori meter menyimpan data pada 150 pengukuran terakhir, pengiraan rata-rata dapat dilakukan dalam 2-4 minggu, tetapi hasil ujian cepat harus dimasukkan dalam buku harian pemantauan diri atau di meja khas di PC.

Peranti ini menyediakan keupayaan untuk menyambung ke komputer.

Kesalahan menyebabkan pengukuran yang tidak tepat

Dengan suntikan asid askorbik secara intravena, hasil analisis dapat dinilai secara berlebihan, terutama jika kepekatannya dalam aliran darah melebihi 0,45 mmol / l.

Glukometer juga melebih-lebihkan pemberian galaktosa parenteral, terutamanya jika kandungannya melebihi tahap 0.83 mmol / L. Sekiranya bayi yang baru lahir mempunyai gejala galaktosemia, hasil ujian cepat mesti disahkan dengan ujian darah makmal.

Ceftriaxone memandang rendah data ujian yang cepat, anda tidak boleh menggunakan kaedah dari rumah untuk menilai glisemia dalam rawatan ubat ini.

Dengan peredaran darah yang lemah, darah kapilari juga dapat menghasilkan hasil yang tidak tepat. Khususnya, ini mungkin berlaku dengan ketoasidosis diabetes, hiperglikemia, hipotensi arteri, keadaan kejutan, pelbagai lesi saluran periferal.

Kadar hematokrit (bilangan sel darah) untuk analisis pantas - 20-55%.

Pemantauan diri terhadap profil glisemik menggunakan sistem Van Touch Ultra tidak akan menggantikan nasihat doktor yang menjelaskan had individu mengenai norma glukosa, menyesuaikan rejimen rawatan dan diet.

Uji jalur One Touch Ultra di Blagoveshchensk

Penjual dalam talian boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Di laman web penjual tersedia "Pesanan satu klik".
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Di laman web penjual tersedia "Pesanan satu klik".
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Penjual dalam talian boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Di laman web penjual tersedia "Pesanan satu klik".
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Penjual dalam talian boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Nombor 8-800 percuma boleh didapati di laman web penjual.
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Di laman web penjual tersedia "Pesanan satu klik".
Untuk pergi ke laman web, klik "Untuk berbelanja"

Uji jalur Johnson & Johnson OneTouch Ultra di Blagoveshchensk

tujuan: untuk koagulometer, parameter kajian: masa prothrombin

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian CoaguChek XS

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

3 bungkus jalur ujian Van Touch Select Plus (OneTouch S.

Dalam bungkusan - 4 tiub 25 jalur ujian. Untuk digunakan dengan OneTouch Select. Disyorkan!

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian "OneTouch Select", 100 pcs.

Jalur ujian untuk meter VanTouch Select Plus (OneTouch Select Plus)

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian One Touch Select plus No.50

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets JOHNSON & JOHNSON OneTouch Ultra Soft No. 100

Penentukuran glukometer elektrokimia hasilnya: pengekodan plasma tidak diperlukan isipadu darah setiap pengukuran: 1 μl masa ujian: 5 daya ingatan: 500 ukuran berat: 50 g LxWxT: 86x52x16 mm fungsi tambahan: menandakan pengambilan makanan, menyambung ke PC, menyambung.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

OneTouch Select® Plus Flex Meter (+ 50 Jalur Uji).

Jalur ujian One Touch Verio digunakan untuk mengukur gula darah menggunakan glukometer OneTouch Verio IQ dan OneTouch VerioPro

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian One Touch Verio N100

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian JOHNSON & JOHNSON OneTouch Ultra No. 100

Jalur Ujian OneTouch Ultra direka untuk digunakan dengan Meteran Glukosa Darah OneTouch Ultra Series untuk mengukur tahap glukosa dalam darah keseluruhan. Jalur ujian One Touch itu sendiri menarik jumlah darah yang diperlukan untuk analisis dan menunjukkan apakah itu mencukupi.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian ultra sentuh Van N100

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian JOHNSON & JOHNSON Johnson & Johnson.

Bahan utama yang boleh digunakan untuk penganalisis air kencing dari 77 Elektronika Kft (Hungary). Digunakan dalam penganalisis DocUReader dan HandUreader. Satu pek mengandungi 150 jalur ujian LabStrip U11 Plus...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian LabStrip U11 Plus

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian ultra VAN TACH N50

Jalur direka untuk analisis pantas kandungan keton dalam air kencing manusia. Operasi elemen penunjuk jalur berdasarkan pada...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Bioscan, jalur ujian, Keton dalam air kencing (TU 9398-013-33020.

Keadaan penyimpanan Jalur ujian Satu Sentuhan Pilih Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch untuk glucometer VAN TACH Pilih N50

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian IME-DC IME-DC

Keadaan penyimpanan OneTouch Pilih jalur ujian Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch untuk meter glukosa VAN TACH Pilih N100

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian Van Touch Verio IQ (OneTouch Verio IQ) N5.

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Uji Kontur TS

Ujian Penerangan - jalur glukosa Easy Touch 50 pcs. Jalur ujian untuk pengukuran diri glukosa darah menggunakan Easy Touch Biochemistry Analyzer. Pakej ini mengandungi 50 jalur ujian dan cip kod. Tempat permohonan...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Uji - jalur glukosa Easy Touch 50 pcs.

• Hasilnya siap dalam 5 saat • Hanya 1 µl darah yang mencukupi • Mematuhi standard ketepatan terkini ISO 15197: 2013

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian Van Touch Select Plus 100 keping

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian TaiDoc untuk Clever Chek td-4227 / td-4209

Jenama: OneTouch; Baris: UltraEasy; Aksesori: Jalur Uji

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian ultra VAN TACH sebanyak 50 keping.

Jalur ujian iHealth Test Strip EGS-2003 direka khas untuk glukometer iHealth. 50 Jalur Uji iHealth disertakan; Semua produk iHealth disahkan FDA dan CE Dia menjawab dengan tegas...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian untuk glucometer IHealth EGS-2003 (50 pcs)

Jalur ujian untuk glucometer 2x25 pcs. Bionime 50 keping (2 botol masing-masing 25 keping) Sesuai untuk sentuhan aloi emas GM300 dan GM500 Glukometer Reka bentuk menghilangkan sentuhan dengan darah pada masa pengukuran, meninggalkan kawasan kerja...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Bionime Rightest Glucose Meter Strip Strips GS-300, 50.

50 keping setiap pek (2 tiub 25 keping). Untuk digunakan dengan OneTouch Select. Disyorkan!

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian "OneTouch Select", 50 pcs.

Komposisi: 50 pcs. Jalur ujian dalam bungkusan. Tindakan Farmakologi: Jalur ujian OneTouch Ultra direka untuk digunakan dengan meter glukosa siri OneTouch Ultra (OneTouch Ultra dan OneTouch UltraEasy) untuk pengukuran kuantitatif glukosa dalam darah keseluruhan. - berganda.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Uji Satu Sentuhan (Ultra # 50)

Johnson & Johnson / Lifescan, Amerika Syarikat. OneTouch Ultra Test Strips No. 100

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Uji jalur OneTouch Ultra No. 100

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch Verio

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian unistrip 1 generik No. 50

tujuan: untuk penganalisis darah

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian asid urik sentuhan mudah

Jalur ujian dirancang untuk digunakan dengan OneTouch Select, OneTouch Select Simpl

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian Satu Sentuhan Pilih (Satu Sentuhan Pilih) No. 100

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian Unistrip (UniStrip) No. 50 - generik (analog.

Jenama: OneTouch; Baris: Pilih; Aksesori: Jalur Uji

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian JOHNSON & JOHNSON OneTouch Pilih No. 50

Jalur Ujian OneTouch Ultra dirancang untuk digunakan dengan Siri Glukometer Darah OneTouch Ultra (OneTouch Ultra dan OneTouch UltraEasy) untuk mengukur tahap glukosa dalam darah keseluruhan. Jalur ujian itu sendiri menggunakan jumlah darah yang diperlukan untuk analisis dan paparan.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian ultra sentuh Van N50

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch Selest Plus

Jalur ujian OneTouch Select digunakan untuk meter OneTouch Select untuk pengukuran glukosa kuantitatif dalam darah keseluruhan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

OneTouch Select Strips One Touch Select 100pcs

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian JOHNSON & JOHNSON OneTouch Pilih No. 100

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Penyelesaian Kawalan Ultra OneTouch

Kuantiti glukosa dalam darah kapilari segar menggunakan SD Check Gold

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian SD Periksa Emas No. 50

Jalur ujian untuk meter VanTouch Select Plus (OneTouch Select Plus). Pakej ini mengandungi 100 jalur ujian. Hanya sesuai untuk meter Select Plus

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian ONETOUCH Select Plus 100 pcs ONE TOUCH Test.

2 tiub 50 helai! +200 rubel dalam program kesetiaan!

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian Ultra Satu Sentuhan Satu Sentuhan (Satu Sentuhan Ultra).

Jalur Ujian Ultra OneTouch direka untuk digunakan dengan Siri Glukometer Darah OneTouch Ultra (OneTouch Ultra dan OneTouch Ultra Easy) untuk mengukur tahap glukosa dalam darah keseluruhan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian "One Touch Ultra" No. 100 (Rusia)

Jalur Uji OneTouch Ultra® dirancang untuk digunakan dengan meter glukosa OneTouch Ultra® dan OneTouch UltraEasy® untuk mengukur tahap glukosa dalam darah keseluruhan. Ketepatan Terbukti oleh 8 Tahun Penyelidikan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch Ultra® - 50 pcs

tujuan: untuk penganalisis darah, parameter kajian: hemoglobin

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian hemoglobin Sentuhan Mudah

Produk madu / Glukometer, jalur ujian Analisis pantas yang cepat

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian One Touch Ultra N50

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian Ultra OneTouch

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Keadaan penyimpanan OneTouch Pilih jalur ujian Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch untuk glucometer VAN TACH Pilih N25

Jenama: OneTouch; Baris: Pilih; Aksesori: Jalur Uji

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian untuk meter glukosa VAN TACH Select Plus N25

Jangka hayat semasa jalur ujian: 11/01/20 Jalur Uji iHealth Jalur ujian EGS-2003 direka khas untuk glukometer iHealth. Pakej ini merangkumi 50 Jalur Uji iHealth; Semua produk iHealth...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian untuk glucometer IHealth EGS-2003 (50 pcs)

Jalur Ujian Ultra OneTouch direka untuk digunakan dengan Siri Glukometer Darah OneTouch Ultra (OneTouch Ultra dan OneTouch Ultra Easy) untuk mengukur tahap glukosa dalam darah keseluruhan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian OneTouch Ultra (One Touch Ultra) No. 50

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian Van Touch Ultra (OneTouch Ultra) N50

Kuantiti Pakej: 80 pcs

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur penunjuk 80 kepingan helai ph 1 unit.

Pengilang: OneTouchAccessory: Lancets Kuantiti: 25 pcs

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lancets JOHNSON & JOHNSON OneTouch Delica No. 25

Jalur uji Optimax adalah jalur penunjuk untuk kawalan visual visual disinfektan Optimax dalam larutan kerja dalam lingkungan 0.25-0.5%

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian Intersen Plus 50pcs

Penentukuran glukometer elektrokimia hasil: oleh unit pengukuran glukosa darah: pengekodan mmol / l tidak diperlukan isipadu darah setiap pengukuran: 1 μl masa ujian: 5 kapasiti memori: 500 ukuran berat: 50 g LxWxT: 86x52x18 mm fungsi tambahan: sambungan ke P.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

OneTouch Select® Plus Flex Glucometer (+ 25 Jalur Uji.

Jalur ujian OneTouch Select Plus dirancang untuk digunakan bersamaan dengan meter glukosa OneTouch Select Plus yang baru untuk menentukan bacaan glukosa yang tepat dalam darah kapilari keseluruhan. Dengan segera membeli sebungkus jalur ujian OneTouch Select Plus No. 100, anda sangat mesra alam..

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch Select Plus No. 100

Jenama: OneTouch; Baris: Pilih; Aksesori: Jalur Uji

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian Lifescan, Johnson & Johnson "One To.

Keadaan penyimpanan Jalur ujian One Touch Ultra Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch untuk Glucometer VAN TACH Ultra N50

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian Van Touch Select Plus (OneTouch Select Plus).

tujuan: untuk penganalisis darah, parameter kajian: kolesterol

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian Kolesterol MultiCare-in

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Uji Selest OneTouch

janji temu: untuk glukometer, parameter penyelidikan: glukosa

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian CareSens POP / II

Mereka menjamin kualiti tinggi sistem kawalan gula darah ONE TOUCH dan ketepatannya yang sempurna; -Disampaikan dalam tiga pakej yang berbeza - 10, 25 dan 50 keping, supaya anda dapat memilih apa yang anda perlukan, bergantung pada kemampuan dan keperluan anda.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

OneTouch Pilih # 25 Jalur Uji

Jalur ujian Van Tach Select Plus dirancang untuk digunakan dengan meter glukosa OneTouch Select Plus yang baru untuk menentukan bacaan glukosa yang tepat dalam darah kapilari keseluruhan. Jalur ujian Pilih Plus No. 50 dengan kotak pensel Dalam sebotol 50 jalur ujian Van Touch Sel.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch untuk meter glukosa VAN TACH Select Plus.

Jalur ujian untuk meter VanTouch Select Plus (OneTouch Select Plus). Terdapat 50 jalur ujian dalam bungkusan. Hanya sesuai untuk meter Select Plus

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian ONETOUCH Select Plus 50 pcs ONE TOUCH Test-.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Lifescan, Johnson & Johnson Glucometer "Satu Sentuhan.

Jalur Uji OneTouch Ultra® dirancang untuk digunakan dengan meter glukosa OneTouch Ultra® dan OneTouch UltraEasy® untuk mengukur tahap glukosa dalam darah keseluruhan. Ketepatan Terbukti oleh 8 Tahun Penyelidikan

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Ujian OneTouch Ultra® - 100 pcs

Set jalur ujian "Unistrip1", direka untuk pemantauan sendiri tahap glukosa darah. Set ini merangkumi 50 helai - ini sesuai dengan keperluan minimum bulanan pesakit. Mereka sesuai untuk glukometer:...

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian "Unistrip1" ke sistem kawalan.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian JOHNSON & JOHNSON OneTouch Ultra No. 50

Kawalan ketepatan berganda - struktur dua elektrod memberikan perbandingan dua elektrod berfungsi. Lapisan pelindung khas - membolehkan anda menyentuh mana-mana bahagian jalur ujian. Jalur ujian kapilari menarik isipadu penurunan hanya dalam 1 saat untuk analisis.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur Uji Ultra Satu Sentuhan, 50 keping.

Kualiti kesihatan tidak hanya berdasarkan gaya hidup, tetapi juga faktor-faktor yang tidak selalu bergantung sepenuhnya kepada seseorang. Malangnya, ini sering berlaku. Tetapi kehidupan dan kesihatan lebih mahal, jadi tidak ada yang berputus asa. Orang mencari puluhan cara dan kaedah untuk.

Pickup, Pos Rusia, Kurier, syarikat Logistik

Jalur ujian One Touch Ultra (One Touch Ultra), 50 pcs.

Uji jalur One Touch Ultra (One Touch Ultra) 100 keping setiap pek

Dalam satu bungkusan 100 jalur ujian - 2 tiub 50 jalur! +200 rubel dalam program kesetiaan!

Dalam dua pek 100 jalur ujian - 4 tiub 50 jalur! + 400 rubel dalam program kesetiaan

Jalur Uji OneTouch Ultra digunakan untuk One Touch Ultra dan One Touch Ultra Easy

Set khas jalur sentuh ultra diabetes "terkawal" satu sentuhan membolehkan anda mengurangkan kos pemantauan diri sebanyak 20%!

Salah satu ujian terpantas, mengukur masa hanya 5 saat.

 • Isipadu darah yang diperlukan hanya 1 μl
 • Kapilari jalur ujian itu sendiri menarik jumlah darah yang diperlukan, yang menghilangkan keperluan penggunaan darah ke jalur dengan tepat, yang mengurangkan ralat pengukuran.
 • Mengubah warna medan kawalan akan mengesahkan bahawa terdapat cukup darah untuk analisis
 • Jalur ujian boleh disentuh di mana sahaja - semua elemen sensitif dilindungi
 • Struktur pelbagai lapisan unik khusus untuk jalur ujian One Touch Ultra memberikan ketepatan yang luar biasa.

Jalur Ujian OneTouch Ultra Digunakan dengan One Touch Ultra, LifeScan

Syarikat Amerika LifeScan, yang terdiri daripada Johnson & Johnson, menghasilkan meter glukosa One Touch Ultra, yang telah lama dikenali dan sangat terkenal di negara kita. Wakil keluarga mereka yang terang, One Touch Ultra Easy, adalah alat miniatur, sangat mudah digunakan. Anda bahkan dapat mengukur tahap glukosa tanpa mengeluarkan alat dari casing yang disertakan dengannya, bersama dengan jalur ujian (tarikh luputnya ditunjukkan pada bungkusan), lancet, dan pen mini untuk dicucuk.

Jalur Ujian Glukosa Darah Ultra Sentuh Satu Sentuhan

Keadaan simpanan jalur ujian glukosa darah One Touch Ultra

Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak.

Harga di farmasi di Moscow

Nama ubatHarga untuk 1 unit.Harga sebungkus, sapu.Farmasi
Jalur Ujian Glukosa Darah Ultra Sentuh Satu Sentuhan
jalur ujian, 50 pcs.
749.00 Di farmasi Jalur Ujian Glukosa Darah Ultra Sentuh Satu Sentuhan
jalur ujian, 50 keping 1600.00 Di farmasi

Tinggalkan komen anda

Laman web rasmi syarikat RLS ®. Laman Utama Ensiklopedia ubat-ubatan dan pelbagai jenis ubat-ubatan Internet Rusia. Katalog ubat Rlsnet.ru memberi pengguna akses kepada petunjuk, harga dan perihalan ubat, makanan tambahan, alat perubatan, alat perubatan dan produk lain. Panduan farmakologi merangkumi maklumat mengenai komposisi dan bentuk pelepasan, tindakan farmakologi, petunjuk penggunaan, kontraindikasi, kesan sampingan, interaksi ubat, kaedah penggunaan ubat, syarikat farmaseutikal. Direktori ubat mengandungi harga ubat-ubatan dan produk farmaseutikal di Moscow dan bandar-bandar Rusia yang lain.

Dilarang menghantar, menyalin, menyebarkan maklumat tanpa kebenaran LLC RLS-Patent.
Semasa memetik bahan maklumat yang diterbitkan di halaman laman web www.rlsnet.ru, pautan ke sumber maklumat diperlukan.

Banyak lagi perkara menarik

© PENDAFTARAN Ubat-ubatan RUSIA ® RLS ®, 2000-2020.

Hak cipta terpelihara.

Penggunaan bahan secara komersial tidak dibenarkan..

Maklumat tersebut ditujukan untuk profesional perubatan..

Jalur ujian murah untuk meter glukosa Van Touch Ultra Easy (One Touch Ultra Easy)

Helo pembaca Gula yang dikasihi! Anda mungkin berfikir ke mana saya pergi dan mengapa tidak ada artikel panjang. Hari ini saya akan memberitahu anda secara ringkas apa yang telah saya lakukan selama ini, dan kemudian anda akan mengetahui jalur ujian baru untuk meter gula darah, yang 2 kali lebih murah daripada yang asal dan pada masa yang sama tidak kalah kualiti pengukurannya.

Apa yang saya buat pada bulan Mei

Baiklah, pertama, pada bulan Mei terdapat banyak hari cuti dan cuti, musim menyemai, dan kedua, sejak 2 minggu yang lalu saya sedang bersiap untuk acara amal - percutian untuk kanak-kanak diabetes.
Anda semua tahu bahawa 1 Jun adalah Hari Kanak-kanak dan sebab itulah saya menganjurkan acara amal untuk kanak-kanak dengan diabetes di bandar kami dengan perbelanjaan saya sendiri. Percutian itu diadakan di Leonardo Kids Club, dan program tematik animasi Harry Potter dan Hermione dipesan untuk anak-anak..
Terdapat juga bar buah dengan buah, jus jika berlaku gipsum dan air jika dahaga)). Pada akhirnya, semua anak-anak disajikan dengan buku baru yang baru dikeluarkan mengenai penyihir terkenal "Harry Potter and the Cursed Child". Festival ini dihadiri oleh 20 kanak-kanak dan ibu bapa mereka.


Semasa anak-anak bersenang-senang dan bersenang-senang, ibu bapa juga tidak duduk diam. Bagi mereka, saya mengadakan kelas induk selama dua jam "Kesalahan dan kesukaran mengawal diabetes pada kanak-kanak". Selama dua jam kami membincangkan faktor-faktor apa yang mempengaruhi gula darah, bagaimana mengatasinya, banyak berkongsi pengalaman pampasan peribadi, termasuk saya.
Suasana di rumah dan penuh semangat. Saya sangat menyukai ibu bapa, nampaknya, juga dinilai berdasarkan ulasan di sembang Watts kumpulan Almetyevsk ibu bapa kanak-kanak dengan diabetes. Foto dan ulasan di atas. Laporan penuh gambar dan video dalam kumpulan VK kami.

Jalur Ujian Baru untuk Meteran Van Touch Ultra Mudah

Dan hari ini saya ingin memberitahu anda mengenai perkara ini. Kira-kira beberapa bulan yang lalu, saya mendapat tahu bahawa terdapat jalur ujian yang murah untuk glukometer Van Touch Ultra Easy. Ini bukan jalur ujian asli Van Tach Ultra No. 50 dan No. 100, tetapi generik disebut Unistrip. 50 keping setiap pek.
Mereka dibuat khusus untuk glukometer jenama ini, kerana jalur ujian asli sangat mahal. Saya tidak dapat melalui berita ini dan memutuskan untuk menguji sendiri bahan habis pakai baru. Dan Unistrip sangat mengejutkan saya. Kami menggunakan beberapa bungkusan dan mendapat hasil yang hebat..


Dalam 90% kes, perbezaan antara jalur ujian Van Touch Ultra dan Unistrip adalah kurang dari 0.7 mmol / L. Sudah tentu, pada gula tinggi, melebihi 10 mmol / l, perbezaan ini sedikit lebih tinggi, beberapa kali 2 mmol / l pada gula 17 mmol / l. Tetapi ini adalah kes terpencil dan saya tidak menganggapnya sebagai halangan yang kuat untuk tidak menggunakan platinum diagnostik, terutamanya jika anda menghadapi masalah kewangan.
Perhatian! Jalur ujian unistrip mempunyai pengekodan yang berbeza, dan oleh itu, sebelum digunakan, anda perlu menukar kod dalam tetapan meter ke yang ditunjukkan pada tiub. Jika tidak, meter tidak akan dipaparkan dengan betul.

Perbandingan harga

Tetapi berapa harganya berbanding Ulra asli? Kos Van Tach Ulra No. 50 adalah 1 200 rubel, dan No. 100 - 1 970 rubel. Kos Unistrip No. 50 hanya 620 rubel, yang 2 kali lebih murah daripada Van Tachevsky. Hasilnya, anda boleh membeli 100 keping Unistrip lebih murah daripada 100 helai helai asli. Menggoda bukan?
Bagi saya sendiri, saya sudah memutuskan untuk mengambil jalur ujian Unistrip. Mengapa perlu membayar lebih jika hasilnya sama? Untuk membuktikan kata-kata saya, saya menawarkan beberapa gambar, dan lebih banyak lagi foto-foto ini yang saya siarkan dalam album kumpulan kami VKontakte. By the way, jika orang lain belum bergabung dengan kami, sudah tiba masanya untuk melakukannya.

Di mana saya boleh membeli

Saya menjaga pembaca saya dan memastikan bahawa jalur ujian ini selalu ada di kedai dalam talian kami. Sekarang anda tidak perlu berlari di laman web lain dan memesan dengan bahaya dan risiko anda sendiri. Anda boleh mempercayai penghantaran kepada saya. Sebagai tambahan, saya memberikan hadiah kepada setiap pembeli, serta perhatian dan perhatian saya! Dan juga perundingan mini: anda mengemukakan 3 soalan, dan saya menjawabnya.
Anda boleh memesan jalur ujian di sini. Jangan lupa tentang produk penting lain, contohnya ubat hipoglikemia atau jarum suntik.
Bulan Jun ini, saya menyatakan bulan perlindungan kanak-kanak, dan untuk setiap pembeli, dengan pesanan lebih dari 5,000 rubel, saya memberikan buku "Harry Potter and the Cursed Child", dan saya akan memberikannya secara PERCUMA.
Saya mempunyai semua berita mengenai perkara ini. Beritahu saya bagaimana bulan Mei anda, apa yang anda lakukan, ke mana anda pergi? Sehingga berjumpa lagi!

Dengan kehangatan dan perawatan, ahli endokrinologi Lebedeva Dilyara Ilgizovna

Dengan kehangatan dan perawatan, ahli endokrinologi Lebedeva Dilyara Ilgizovna

Jalur Ujian Unistrip1 untuk Sistem Pemantauan Glukosa Darah - Ulasan

UNISTRIP UJIAN STRIP 1 generik (analog) jalur ujian One Touch Ultra yang asal. Pengawalan diabetes menjadi lebih berpatutan di rumah. Membeli jalur ujian UNISTRIP1 anda menjimatkan jumlah yang lumayan, kerana harga jalur UNISTRIP1 adalah 2 kali lebih rendah daripada yang asal.

 • Diterima dengan syarat menulis ulasan (percuma atau diskaun)

HELLO!

Menghadapi diabetes, hanya perlu mengukur kadar glukosa darah secara berkala. Dan di rumah, untuk ini anda memerlukan glukometer dan jalur ujian.

Baru-baru ini, saya membuat tinjauan mengenai glukometer dan jalur ujian yang murah, yang menjimatkan anggaran keluarga dengan ketara, kerana jalur ujian itu sendiri beberapa kali lebih murah daripada jalur ujian yang serupa dari syarikat yang diiklankan.

Tetapi inilah yang harus dilakukan jika anda sudah menggunakan meter OneTouch dan tidak mahu menukarnya ke yang baru, tetapi harga yang boleh habis - jalur ujian tidak sesuai dengan anda?

Saya cadangkan anda mencuba jalur ujian yang direka untuk digunakan dengan glukometer OneTouch, yang berharga "PERHATIAN!" hampir 2-2.5 kali lebih murah daripada jalur asal.

Ini adalah UJIAN UNISTRIP1 - generik (analog) jalur ujian One Touch Ultra yang asal..

Dengan membeli jalur ujian UNISTRIP1, anda dapat menjimatkan jumlah lumayan setiap bulan untuk item perbelanjaan ini.

Mari kita lihat contohnya, dan semua orang akan membuat kesimpulan sendiri..

Sebagai contoh, semasa mengukur tahap glukosa dalam darah 4 kali sehari, rata-rata mengemas jalur ujian (50 keping) cukup selama 10-12 hari. Jadi sebulan kita memerlukan 3 bungkus.

Nah, sekarang kita mempertimbangkan, rata-rata, harga setiap bungkusan, yang terdiri daripada 50 keping jalur ujian asal, untuk glukometer OneTouch berharga 1200 rubel. Kami menggandakan jumlah ini dengan 3, dan kami memperoleh bahawa kami menghabiskan 3600 rubel sebulan untuk pembelian jalur ujian, saya mengingatkan anda bahawa ketika mengukur kadar glukosa darah 4 kali sehari.

Dan sekarang kami mempertimbangkan bagaimana anda dapat menjimatkan dengan membeli analog jalur ujian yang asal. Harga purata jalur ujian UNISTRIP1 ialah 620 rubel. Dan ini hampir separuh daripada harga asal! Kami mengalikan dengan 3, dan kita mendapat jumlah keseluruhan 1860 rubel. Jumlah ini akan dibelanjakan untuk pembelian jalur ujian ketika mengukur kadar glukosa darah 4 kali sehari.

Anda melihat perbezaannya, 3600 rubel berbanding 1860 rubel. Perbezaannya jelas..

Dan ini walaupun pada hakikatnya ujian itu menghilangkan kualiti UNISTRIP1. Lulus puluhan ujian klinikal di banyak negara di dunia. Kualiti pengukuran disahkan oleh ujian klinikal di banyak negara di dunia..

Baiklah, sekarang saya akan terus menerangkan sendiri deskripsi jalur ujian UNISTRIP1

UNISTRIP - kawalan diabetes yang berpatutan

KOS jalur ujian di Ozon pada saat menulis ulasan 619 rubel.

KUANTITI 50 helai setiap pek.

BAR MEMPUNYAI KOD PENGESAHAN 49.

HIDUP SENDIRI 2 tahun.

HIDUP SENDIRI SELEPAS PEMBUKAAN BOTOL PERTAMA 90 hari.

SYARAT PENYIMPANAN

Simpan pada suhu bilik dari +4 hingga +30.

Tidak dibenarkan penyejukan.

Jalur hanya untuk penggunaan tunggal..

Selepas ujian, jalur mesti dilupuskan..

Jalur uji dijual dalam pembungkusan kadbod individu, di dalamnya terdapat botol dengan jalur ujian dan arahan untuk jalur tes.

Semua maklumat yang diperlukan boleh didapati di kotak dan botol..

Perlindungan awal terhadap bukaan pertama adalah membran telus pelindung pada botol, yang mesti dikeluarkan sebelum membuka botol.

Adalah perlu untuk menyimpan jalur ujian dalam bekas yang asal, sentiasa rapat dan segera menutupnya, selepas setiap bukaan, untuk melepaskan jalur ujian.

Jalur Ujian UNISTRIP1 digunakan untuk SATU ULTRA SENTUH dan SATU ULTRA SENTUH MUDAH.

Dengan jalur ujian UNISTRIP1, kawalan diabetes lebih berpatutan di rumah.

Jalur ujian One Touch Ultra No. 50

-sebelas%RUB 1 762.50 / pek
1 971 gosok / pek

Strip ujian ONE TOUCH untuk ONE Touch Ultra meter No. 50

Jalur Ujian OneTouch Ultra digunakan untuk Glukometer Darah Siri Ultra OneTouch (OneTouch Ultra dan OneTouch UltraEasy) untuk mengukur tahap glukosa dalam darah keseluruhan.

Kawalan ketepatan berganda - struktur dua elektrod memberikan perbandingan dua elektrod berfungsi.
Lapisan pelindung khas - membolehkan anda menyentuh mana-mana bahagian jalur ujian.
Jalur ujian kapilari menghasilkan penurunan jumlah hanya dalam 1 saat untuk analisis.
Jalur hubungan khas - menghapuskan kemungkinan kesalahan.
Sekiranya jalur ujian dimasukkan dengan tidak betul, peranti tidak akan menyala.
Medan kawalan khas - menukar warna dan menunjukkan jika terdapat cukup darah untuk ujian.
Jalur ujian OneTouch Ultra memerlukan setetes darah kecil, yang dapat diperoleh dengan tusukan yang cetek.
Hanya serasi dengan One Touch Ultra Series.
Tarikan darah secara automatik ke kawasan ujian jalur ujian.

Ciri-ciri jalur ujian OneTouch Ultra:

Hasil analisis pantas - 5 saat.
Setetes darah yang agak kecil (1 mikroliter).
Jalur ujian kapilari sendiri menarik darah.
Medan kawalan pada jalur ujian membantu menentukan bila terdapat cukup darah pada jalur tersebut..
Jalur ujian hanya dalam satu kod "25".

Untuk memeriksa kehamilan.

Jalur ujian One Touch memerlukan setetes darah kecil (1 μl), yang dapat diperoleh dengan tusukan yang cetek.
Jalur Uji OneTouch direka untuk digunakan dengan Siri Glukometer Darah OneTouch Ultra (OneTouch Ultra dan OneTouch UltraEasy) untuk pengukuran kuantitatif glukosa dalam darah keseluruhan.
Jalur ujian One Touch itu sendiri mengambil jumlah darah yang diperlukan untuk analisis dan menunjukkan sama ada cukup untuk mendapatkan hasil yang tepat.
Jalur ujian kapilari membolehkan anda memilih tapak tusukan. Ia juga mudah bagi anda untuk membuat analisis dari bahu / lengan bawah atau telapak tangan, yang akan membolehkan anda melindungi jari anda dari tusukan berulang.
Anda boleh menyentuh jalur ujian One Touch di mana sahaja - semua elemen sensitif dilindungi. Itu membolehkan anda tidak memikirkan cara mengambil jalur ujian. Anda boleh menganalisis tanpa perlu risau faktor luaran (kotoran, habuk, air) akan mempengaruhi keputusan ujian anda..

Gunakan jalur sebaik sahaja anda mengeluarkannya dari casing.

Jangan gunakan setelah tarikh luput, mungkin tidak menunjukkan hasil yang betul.

Jangan gunakan 6 bulan selepas membuka tiub.

Botol atau penutup mengandungi penyerap kelembapan.

Tutup penutup sebaik sahaja mengeluarkan jalur ujian dari botol..

Simpan botol ujian di tempat yang sejuk dan kering pada suhu tidak melebihi 30 ° C. Elakkan cahaya matahari dan panas terik. Jangan simpan di dalam peti sejuk.

Simpan jalur ujian secara eksklusif dalam kotak asal, jangan pindahkan ke bekas atau bekas lain.

Apabila anda mengeluarkan satu jalur OneTouch Ultra dari casing, tutup penutup dengan segera.

Gunakan jalur sebaik sahaja anda mengeluarkannya dari casing.

Setelah anda membuka bungkusan, tandakan tarikh luput pada label. Enam bulan selepas anda membuka casingnya, buang jalur ujian yang tidak digunakan..

Jauhkan kotoran atau darah dari tepi putih bahagian atas jalur..

Jangan gunakan jalur selepas tarikh luput yang tertera pada bungkusan..

Jangan membengkokkan, memotong, atau memanipulasi jalur ujian OneTouch Ultra..

Pembungkusan dan komposisi

25 biji dalam tiub. 2 tiub setiap pek.

Jauhkan dari cahaya matahari langsung dan sumber haba di tempat yang sejuk dan kering pada suhu tidak melebihi 30 ° C. Jangan beku.

Jalur ujian One Touch Ultra No. 50 (Rusia)

Jalur ujian OneTouch Ultra dalam OneTouch Ultra, sistem pemantauan glukosa darah mudah alih, OneTouch UltraEasy, 50 pcs / pek, Switzerland (Lifescan Europe, Division of Cilag GmbH International).

Jalur ujian direka untuk digunakan dengan OneTouch Ultra untuk mengukur glukosa dalam darah keseluruhan. Struktur dua elektrod jalur ujian memberikan kawalan ketepatan berganda dengan membandingkan hasil dua elektrod berfungsi. Jalur ujian boleh disentuh di mana sahaja. Lapisan khas meliputi kawasan ujian dan semua elemen sensitif jalur ujian, melindunginya dari kelembapan, suhu dan sinaran ultraviolet. Jalur hubungan khas memastikan bahawa peranti dihidupkan hanya apabila jalur ujian dimasukkan dengan betul. Masa pengukuran adalah 5 s. Isipadu penurunan darah: 1 μl. Pakej dengan jalur ujian disimpan di tempat yang sejuk dan kering pada suhu 25 ℃.

Jalur Ujian OneTouch Ultra digunakan untuk Glukometer Darah Siri Ultra OneTouch (OneTouch Ultra dan OneTouch UltraEasy) untuk mengukur tahap glukosa dalam darah keseluruhan.

 • Kawalan ketepatan berganda - struktur dua elektrod memberikan perbandingan dua elektrod berfungsi.
 • Lapisan pelindung khas - membolehkan anda menyentuh mana-mana bahagian jalur ujian.
 • Jalur ujian kapilari menghasilkan penurunan jumlah hanya dalam 1 saat untuk analisis.
 • Jalur hubungan khas - menghapuskan kemungkinan kesalahan.
 • Sekiranya jalur ujian dimasukkan dengan tidak betul, peranti tidak akan menyala.
 • Medan kawalan khas - menukar warna dan menunjukkan jika terdapat cukup darah untuk ujian.
 • Jalur ujian OneTouch Ultra memerlukan setetes darah kecil, yang dapat diperoleh dengan tusukan yang cetek.
 • Hanya serasi dengan One Touch Ultra Series.
 • Tarikan darah secara automatik ke kawasan ujian jalur ujian.

Ciri-ciri jalur ujian OneTouch Ultra:

 • Hasil analisis pantas - 5 saat.
 • Setetes darah yang agak kecil (1 mikroliter).
 • Jalur ujian kapilari sendiri menarik darah.
 • Medan kawalan pada jalur ujian membantu menentukan bila terdapat cukup darah pada jalur tersebut..
 • Jalur ujian hanya dalam satu kod "25".

Bahagian LifeScan Europe Silag GmbH International

RU No. FSZ 2009/04923 dari 09/23/2015

Alamat tempat pembuatan atau pembuatan alat perubatan:

1. LifeScan Scotland Ltd., Beechwood Park North Center, Inverness IV2 3ED, UK;

2. Asahi Polyslider Co. Ltd., 3-4, 4-chrome, Nishiawaji Higashiyodogawa-Ku, Osaka, Jepun;

3. Flextronics Industrial Ltd. (ShenZhen) Syarikat Ltd., Blok C9, Zon Perindustrian ke-2, Xixiang, ShenZhen, China;

4. OJSC Pharmstandard-UfaVITA, 450077, Republik Bashkortostan, Ufa, ul. Khudaiberdina, wafat 28;

5. OJSC Pharmstandard-Leksredstva, 305022, Kursk, ul. Agregat ke-2, d.1a / 18.

Glukometer dan jalur ujian

Glukometer [35]
Jalur Ujian [43]
Barang habis pakai [14]

Jalur ujian One Touch Ultra (One Touch Ultra, 50 keping)
Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.
Penyelesaian kawalan untuk Imbasan Pintar (Imbasan Pintar)
Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.

Penyelesaian kawalan SmartScan diciptakan untuk menguji tahap kesihatan meter glukosa OneTouch Smart Scan dan jalur ujian SmartScan. Terdapat begitu banyak dalam satu botol penyelesaian sehingga cukup untuk 75 pemeriksaan.

Penyelesaian kawalan untuk Satu Sentuhan (Satu Sentuhan)
Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.
Penyelesaian kawalan untuk One Touch Ultra (One Touch Ultra)
Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.

Penyelesaian kawalan "One Touch Ultra" diciptakan untuk menguji prestasi meter glukosa darah: "OneTouch Ultra (One Touch Ultra)", "OneTouch Horizon (One Touch Horizon)", "OneTouch UltraEasy (One Touch UltraIzi"), "OneTouch Ultra 2 (One Touch Ultra 2) "," OneTouch UltraSmart (One Touch UltraSmart) "dan" SmartScan "jalur ujian. Terdapat begitu banyak dalam satu botol penyelesaian sehingga cukup untuk 75 pemeriksaan.

Penyelesaian kawalan untuk Clever Chek (Clever Chek, glukosa tinggi)

Penyelesaian kawalan "Clever Chek" diciptakan untuk menguji prestasi glukometer: "Clover Check TD-4209 (Clever Chek TD-4209)", "Clover Check TD-4227 (Clever Chek TD-4227)" dan jalur ujian " Clever Chek TD-4209 "dan" Clever Chek TD-4227 "dengan glukosa darah tinggi. Terdapat begitu banyak dalam satu botol penyelesaian sehingga cukup untuk 75 pemeriksaan.

Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.
Penyelesaian kawalan untuk Clever Chek (Clever Chek, tahap glukosa normal)

Penyelesaian kawalan "Clever Chek" diciptakan untuk menguji prestasi glukometer: "Clover Check TD-4209 (Clever Chek TD-4209)", "Clover Check TD-4227 (Clever Chek TD-4227)" dan jalur ujian " Clever Chek TD-4209 "dan" Clever Chek TD-4227 "dengan kadar glukosa darah normal. Terdapat begitu banyak dalam satu botol penyelesaian sehingga cukup untuk 75 pemeriksaan.

Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.
Bateri untuk glucometer One Touch (Amerika Syarikat)

Baterai Duracell J (7K67) 6V untuk glukometer "One Touch (One Touch)" model awal. Sesuai untuk "One Touch Basic (One Touch Basic)" dan "OneTouch II (One Touch 2)".

Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.
Bateri untuk meter glukosa Accu Chek, Clover Check, Elta, Ascension

Baterai CR2032 3V untuk glukometer "Elite", "Accu-Chek Active (Accu-Chek Active)", "Accu-Chek Active New (Accu-Chek Active New)", "Accu-Chek Go New (Accu-Chek Go New) "," One Touch Ultra "," Elta Satellite "," Clever Check ".

Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.
Jalur Uji Kolesterol Accutrend (Kolesterol Accutrend, 25 keping)
Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.
Jalur Ujian Accutrend Glucose (Accutrend® Glucose, 50 pcs)
Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.
Jalur kawalan untuk OneTouch, One Touch 2, Basic Plus, Profil Glukometer
Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.

Jalur kawalan LifeScan sesuai untuk siri glukometer "Satu Sentuhan" model sebelumnya (model dengan kaedah pengukuran fotometrik). Bar ini membolehkan anda memeriksa prestasi meter anda.

Penyelesaian kawalan Kawalan Aktif Accu-Chek (Kawalan Aktif Accu-Chek)

Penyelesaian kawalan Roche Accu-Chek Go dirancang untuk menguji glukometer Accu-Chek Active New dan jalur ujian Accu-Chek Active New. Menguji dalam dua tahap tahap glukosa: normal dan tinggi. Terdapat begitu banyak dalam satu botol penyelesaian sehingga cukup untuk 75 pemeriksaan.

Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.
Penyelesaian Kawalan Aktif Aktif Accu-Chek (Accu-Chek Aktif Pergi)

Penyelesaian Kawalan Roche Accu-Chek Gow dirancang untuk menguji glukometer Accu-Chek Go dan jalur ujian Accu-Chek Go. Menguji dalam dua tahap tahap glukosa: normal dan tinggi. Terdapat begitu banyak dalam satu botol penyelesaian sehingga cukup untuk 75 pemeriksaan.

Baca Mengenai Faktor Risiko Diabetes
Ketersediaan: tidak
Harga: 0 sapu.
Harga pejabat: 0 sapu.