Kategori - Resepi

Berapakah nilai normal ALT dan AST pada wanita

Norma ALT dan AST pada wanita bergantung pada usia dan aktiviti fungsional sistem hepatobiliari - hati, saluran empedu dan saluran. Jumlah maksimum enzim adalah pada parenchyma hepatik.

Acetyl L-Carnitine, 75 topi.

849.00 ₽
Kredit bonus: 26Acetyl L-Carnitine adalah produk baru yang unik dari syarikat Rusia Geon, yang bertujuan tidak hanya membantu membakar lemak badan, tetapi juga meningkatkan tenaga, daya tahan dan kemampuan bekerja dalam latihan.

Ujian untuk hemoglobin glikasi (HbA1c)

Analisis hemoglobin glikasi memainkan peranan penting dalam diagnosis diabetes. Kajian ini membantu mengenal pasti penyakit pada tahap awal perkembangan, untuk menilai kemungkinan risiko komplikasi, untuk mencegah peningkatan gula di masa depan, untuk menyesuaikan rawatan, aktiviti fizikal dan pemakanan.

Ulasan krom L-carnitine

Pembelian terakhir: 17/05/2020 - 4 minit yang lalu, sebentar tadi13 pembaca sedang mengkaji produk ini.Negara RusiaPembungkusan: bolehSaiz: kapsul 30 pcs. 600 mg setiap satu.Komposisi: Kromium picolinat, asid lipoik, L-carnitine

Cranberry telah terbukti baik untuk lelaki.

Sesuai dengan karya para saintis, pengambilan produk yang mengandungi cranberry, berkesan mencegah jangkitan genitouriner. Buah beri ini mengandungi zat yang mencegah bakteria mendapatkan pijakan di dinding pundi kencing, sehingga mengurangkan kemungkinan terjadinya jangkitan..

Katalog

Penjagaan kaki di rumah - alternatif yang menguntungkan untuk salun pedikur.SOSU sarung kaki pedikur Jepun - cara inovatif untuk pedikur di rumah tanpa risiko kesihatan dan membuang masa untuk mengunjungi prosedur yang mahal.