Kategori - Jenis-Jenis

Novo Nordisk

Nama dagangLaman web rasmi syarikat RLS ®. Laman Utama Ensiklopedia ubat-ubatan dan pelbagai jenis ubat-ubatan Internet Rusia. Katalog ubat Rlsnet.ru memberi pengguna akses kepada petunjuk, harga dan perihalan ubat, makanan tambahan, alat perubatan, alat perubatan dan produk lain.

Pemanis dan pemanis

Daya tarikan untuk gula-gula adalah ketagihan yang cukup biasa di kalangan orang. Kebiasaan makanan dengan kandungan tinggi manis, atau netral dalam rasa karbohidrat sederhana (kentang, pasta, roti putih, bijirin halus) sering terbentuk pada awal kanak-kanak.

Agonis gpp 1

Saya mahu mendaftar sebagai:Oleh kerana GLP-1 asli dihilangkan dengan cepat dari badan kerana pembersihan dan pemusnahan ginjal oleh enzim DPP-4, GLP-1 yang tahan terhadap reseptor DPP-4 (GLP-1P) yang tahan terhadap kemusnahan, yang disebut Exenatide, mula-mula dikembangkan.

ASET AKKU-CHEK

Petunjuk untuk digunakan Kaedah permohonan Borang pelepasan Selain itu
Accu-Chek Asset adalah alat yang mudah dan tepat untuk memantau sendiri tahap glukosa darah, ciri-ciri ciri antaranya adalah:

Accu-Chek Mobile

Dengan model Accu-Chek Mobile yang baru dan lebih baik, orang yang menghidap diabetes tidak lagi bimbang tentang cara mengukur gula darah mereka. Kebaruan ini dilengkapi dengan semua fungsi yang diperlukan, sesederhana mungkin untuk digunakan, sesuai untuk pesakit besar dan kecil.

Glucometer Accu-Chek Performa

setiap pcMasa pengukuran: 5 saat Isipadu Darah: 0.6 μl Pengekodan universal (cip pengaktifan hitam, yang selepas pemasangan pertama tidak perlu diubah) Kapasiti memori: 500 ukuran dengan masa dan tarikh Hidupkan / matikan peranti secara automatik semasa memasukkan / mengeluarkan jalur ujian Hayat Bateri: Lebih kurang 1000 ukuran Hidup dan mati automatik: Peranti dimatikan 2 minit selepas tamat kerja Julat Pengukuran: 0.6-33.3 mmol / L Kaedah pengukuran: elektrokimia

Lancet Accu-Chek Fastclix untuk tusukan No. 24

Pra pembayaran dibuat dengan memindahkan wang ke akaun organisasi IP Daryukhina E.A..Produk dengan label "Ansuran" Anda boleh membeli secara ansuran. Pelan ansuran disediakan oleh Tinkoff Bank JSC.